הדשא נראה ירוק יותר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
manutd

הדשא נראה ירוק יותר

שליחה על ידי manutd »

אבל הוא בעצם לא.

בשנתיים האחרונות בערך צצות פה ושם תגובות של אוהדים (?!?) על מדיניות הקבוצה בנוגע לשחקני נוער.
התגובות מתעסקות בעיקר בהזדמנויות המעטות שהשחקנים מקבלים ואיך במדינת תל אביב , טוברוק וחיפה צומחים שחקני נוער ופה זה לא קורה.
"...למה משחררים ככה?!?....למה הוא לא בהרכב?!?!....למה לא נותנים הזדמנות?!?!..." ואני יכול להמשיך עד מחר..
אני חושב שכל מי שרושם את זה וחושב את זה חי קצת בסרט ואני אסביר מדוע..

דבר ראשון , אני בטוח ש-90% מהפוסטים שמתעסקים בנושא מתבססים על כלום , אף אחד מכם לא ראה אותם משחקים בנוער וכל הטענות מתבססות על רב סרן שמועתי - "חבר שלי אמר שהוא תותח" , "לפי מה שאומרים הוא יהיה נדיר" "הוא לומד איתי בתיכון" וגם כאן אני יכול להמשיך עד מחר..
סתם נזרקים שמות לאוויר ולמה לא נותנים הזדמנות הוא יכול להיות שחקן מעולה.
תבינו , הנוער שלנו פשוט לא טוב!!!!!!! לא משנה איך תסתכלו על זה הוא פשוט לא טוב!!!!!!

שחקן נוער טוב בליגת נוער גרועה כמו שיש לנו מתבלט ישר , יש עוד מישהו שמעתם עליו חוץ מאוזן בשנה האחרונה?!?.. ממש לא ואל תנסו לשקר לעצמכם.

היה רק דבר אחד חולה במחלקת הנוער ושמו היה ויקו חדד.
נכון שכל ההתפכחות של אלונה קרתה מאוחר מדי אבל לפחות הצעד נעשה , אלונה הביאה מאמן מוערך במשרה מלאה שיקדם את הנוער ויוציא יש מאין!!....כן כן קראתם נכון , יש מאין.

אם ב"ש מחליטה לשחרר שחקנים אז היא פראיירית?...
תנקבו בשחקן אחד שב"ש ויתרה עליו ועשה עם עצמו משהו??...ודי להגיד חן עזרא חן עזרא , עזרא רצה לעזוב כי ב"ש אז הייתה בליגה שנייה ועתיד ורוד לא נראה באופק.

אז באמת שמספיק , תסמכו על מי שיושב במערכת שיקבל את ההחלטות הנכונות , שחררו אותו ???...אוקיי כנראה הוא לא היה מתאים ורות עבור.
[glow=red]United Road, take me home

To the place, I belong

To Old Trafford, to see United

Take me home, United road[/glow]תמונה

סמל אישי של משתמש
שי האדום

Re: הדשא נראה ירוק יותר

שליחה על ידי שי האדום »

מסכים איתך.

מצד שני שנזכרים בסוף שנות ה90 תחילת שנות ה2000 ב"ש גידלה לא מעט כישרונות שכיום היינו מייחלים לכאלו. ואז לא היה את אלונה.
אולי כבר הרבה זמן פשוט לא צומחים בנגב שחקנים כישרוניים?
חוץ מחן עזרא מאלמוג כהן מי עוד ברח לנו? לא זה העניין.
תמונה

סמל אישי של משתמש
שלומי12

שליחה על ידי שלומי12 »

אפרופו דשא מה עם החולות והחורים שיש ברחבת השער? תוקן?

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

אם הרוש לא היה מקבל אדום לפני חיפה גם דוידזאדה היום היה ברשימת השמות שעזבו.
לא יכול להיות שאף כישרון לא גדל במחלקת הנוער.
רוצה להגיד על שחקן שהוביל את הנוער שהוא לא מספיק טוב? תן לו לפתוח במספיק משחקי גביע השוקו ותחליט. על סמך מה אתה פוסק ש-x לא רלוונטי אם אף פעם לא ראית אותו משחק באמת?
לא כולם מוכשרים מספיק לבוגרת, מצד שני לא יכול להיות שאף אחד לא מוכשר...

סמל אישי של משתמש
manutd

שליחה על ידי manutd »

שי האדום , ברור לי שזה לא העניין ובגלל זה הצגתי את זה שיפסיקו לבכות על חלב שבכלל לא נשפך.

dardasmiley - תאמין לי , שאופיר היה שאלה של זמן..
כמו שאמרתי , שחקנים מוכשרים תמיד יפרצו בדרך זו או אחרת..
שאופיר היה פצוע מי החליף אותו בשנה האחרונה ? פשוט הסיטו את אילוז או סבן לאגף שמאל
למה לא נתנו הזדמנות ללוגסי??....כי הוא פשוט לא טוב .
[glow=red]United Road, take me home

To the place, I belong

To Old Trafford, to see United

Take me home, United road[/glow]תמונה

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

dardasmiley כתב:לא יכול להיות שאף כישרון לא גדל במחלקת הנוער.
איך אתה מסביר את זה שאף שחקן שנפלט מהמחלקות של הפועל ת"א והפועל ב"ש לא פרץ בשום מקום אחר, לעומת אלה שנפלטו ממכבי ת"א ומכבי חיפה? ובכוונה הבאתי את הדוגמה של הפועל ת"א כדי שלא תוכלו להשתמש בתירוץ "הריחוק מהמרכז".

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

מסכים איתך ב 100 אחוז!!!!

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

manutd כתב:אבל הוא בעצם לא.

בשנתיים האחרונות בערך צצות פה ושם תגובות של אוהדים (?!?) על מדיניות הקבוצה בנוגע לשחקני נוער.
התגובות מתעסקות בעיקר בהזדמנויות המעטות שהשחקנים מקבלים ואיך במדינת תל אביב , טוברוק וחיפה צומחים שחקני נוער ופה זה לא קורה.
"...למה משחררים ככה?!?....למה הוא לא בהרכב?!?!....למה לא נותנים הזדמנות?!?!..." ואני יכול להמשיך עד מחר..
אני חושב שכל מי שרושם את זה וחושב את זה חי קצת בסרט ואני אסביר מדוע..

דבר ראשון , אני בטוח ש-90% מהפוסטים שמתעסקים בנושא מתבססים על כלום , אף אחד מכם לא ראה אותם משחקים בנוער וכל הטענות מתבססות על רב סרן שמועתי - "חבר שלי אמר שהוא תותח" , "לפי מה שאומרים הוא יהיה נדיר" "הוא לומד איתי בתיכון" וגם כאן אני יכול להמשיך עד מחר..
סתם נזרקים שמות לאוויר ולמה לא נותנים הזדמנות הוא יכול להיות שחקן מעולה.
תבינו , הנוער שלנו פשוט לא טוב!!!!!!! לא משנה איך תסתכלו על זה הוא פשוט לא טוב!!!!!!

שחקן נוער טוב בליגת נוער גרועה כמו שיש לנו מתבלט ישר , יש עוד מישהו שמעתם עליו חוץ מאוזן בשנה האחרונה?!?.. ממש לא ואל תנסו לשקר לעצמכם.

היה רק דבר אחד חולה במחלקת הנוער ושמו היה ויקו חדד.
נכון שכל ההתפכחות של אלונה קרתה מאוחר מדי אבל לפחות הצעד נעשה , אלונה הביאה מאמן מוערך במשרה מלאה שיקדם את הנוער ויוציא יש מאין!!....כן כן קראתם נכון , יש מאין.

אם ב"ש מחליטה לשחרר שחקנים אז היא פראיירית?...
תנקבו בשחקן אחד שב"ש ויתרה עליו ועשה עם עצמו משהו??...ודי להגיד חן עזרא חן עזרא , עזרא רצה לעזוב כי ב"ש אז הייתה בליגה שנייה ועתיד ורוד לא נראה באופק.

אז באמת שמספיק , תסמכו על מי שיושב במערכת שיקבל את ההחלטות הנכונות , שחררו אותו ???...אוקיי כנראה הוא לא היה מתאים ורות עבור.
שכחת לציין עובדה משמעותית מאוד.
קבוצות הצמרת של הכדורגל הישראלי כמעט ולא קידמו שום שחקן בית בשנים האחרונות. "שחקני הבית" שמשחקים
בקבוצות האלה הם בכלל שחקנים שנקנו מטוברוק או ממקומות אחרים. אם זה קורה בקבוצות עם מחלקות נוער הרבה יותר
איכותיות משלנו, מה נגיד אנחנו. כל הכדורגל השתנה, לא רק הפועל באר שבע.
אי אפשר לצפות שמחלקת הנוער שלנו תוציא כישרונות כמו בשנות ה-90. אז התנאים היו אחרים לגמרי וכללי המשחק היו
שונים בתכלית. מה שכן אפשר לעשות זה לעבוד קשה ולהשקיע כדי לשפר את המצב הקיים שהוא בהחלט טעון שיפור.

ובקשר לטענה שאם הרוש לא היה מקבל אדום אופיר לא היה פורץ.. מי שטוב בסופו של דבר יקבל את ההזדמנות ויוכיח את
עצמו. שחקנים גדולים לאורך ההיסטוריה עשו קריירות מדהימות בעקבות פציעות והרחקות של שחקנים אחרים. לשחקן טוב לא
צריך לתת, הוא פשוט יודע לקחת. זה ההבדל בין אופיר לבין שאר השחקנים שלא הצליחו להשאיר חותם בבוגרים.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

לכל אלה שטוענים שהנוער לא טוב - ברדה ובונפלד התגלו שהיינו בליגה השנייה.
שניהם נכנסו להרכב בגלל שהיה תקציב נמוך והיינו בליגה השנייה.
לגבי ברדה- מדובר בכישרון ענק שהיה מצליח ככה או ככה.
לגבי בונפלד - היה פורש בליגה ב' אם המצב היה כמו ב-6 השנים האחרונות.
6 שנים- 82 שחקני רכש, שחקן בית 1. שמישהו יגיד שזו לא בושה.
כולם, ללא יוצא מהכלל, לא מבינים דבר אחד פשוט. כל מי שמצדד בשחקני הבית, רוצה בסך הכל שיתנו להם הזדמנות ראויה. קיבלו הזדמנות ולא הוכיחו את עצמם? שחררו אותם.
תבינו (בפעם המליון!!!) - אי אפשר לדעת אם שחקן שווה או לא רק לפי אימונים. אם הוא שוחרר מבלי לשחק בליגה ובגביע הטוטו לכל הפחות, אף אחד באמת לא יודע מה הוא שווה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

izguy83 כתב:לכל אלה שטוענים שהנוער לא טוב - ברדה ובונפלד התגלו שהיינו בליגה השנייה.
שניהם נכנסו להרכב בגלל שהיה תקציב נמוך והיינו בליגה השנייה.
לגבי ברדה- מדובר בכישרון ענק שהיה מצליח ככה או ככה.
לגבי בונפלד - היה פורש בליגה ב' אם המצב היה כמו ב-6 השנים האחרונות.
6 שנים- 82 שחקני רכש, שחקן בית 1. שמישהו יגיד שזו לא בושה.
כולם, ללא יוצא מהכלל, לא מבינים דבר אחד פשוט. כל מי שמצדד בשחקני הבית, רוצה בסך הכל שיתנו להם הזדמנות ראויה. קיבלו הזדמנות ולא הוכיחו את עצמם? שחררו אותם.
תבינו (בפעם המליון!!!) - אי אפשר לדעת אם שחקן שווה או לא רק לפי אימונים. אם הוא שוחרר מבלי לשחק בליגה ובגביע הטוטו לכל הפחות, אף אחד באמת לא יודע מה הוא שווה.
קשה מאוד לשלב צעירים בזמן שהקבוצה מתמודדת עם לחץ של תחתית.
אני מקווה מאוד שהעונה הסיוט הזה ייגמר ושהצעירים יזכו לקבל הזדמנויות להוכיח את עצמם.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

ForeverRed כתב:
קשה מאוד לשלב צעירים בזמן שהקבוצה מתמודדת עם לחץ של תחתית.
אני מקווה מאוד שהעונה הסיוט הזה ייגמר ושהצעירים יזכו לקבל הזדמנויות להוכיח את עצמם.
רק בב"ש עדין קיים התירוץ הזה. ספר את זה לגיא לוי.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

izguy83 כתב: רק בב"ש עדין קיים התירוץ הזה. ספר את זה לגיא לוי.
זה לא תירוץ, זאת עובדה. מאמנים תמיד יעדיפו שחקנים מנוסים יותר במצבים מהסוג הזה.
גיא לוי הוא היוצא מהכלל בעניין הזה...

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

מאמנים תמיד יעדיפו שחקנים שהם הביאו!

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

dardasmiley כתב:מאמנים תמיד יעדיפו שחקנים שהם הביאו!
מסכים. דיברתי על מקרה ספציפי...

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

ForeverRed כתב:
זה לא תירוץ, זאת עובדה. מאמנים תמיד יעדיפו שחקנים מנוסים יותר במצבים מהסוג הזה.
גיא לוי הוא היוצא מהכלל בעניין הזה...
אז מתי כן ישלבו צעירים?
כשעולים ליגה, אי אפשר מכיוון שמתמודדים על עליה ואי אפשר לאבד נקודות.
כשנלחמים על הישארות בליגה, אי אפשר מכיוון שאי אפשר לאבד נקודות.
אם נילחם השנה על פלייאוף עליון, או חלילה על אירופה, אי אפשר יהיה לשלבם מכיוון שאי אפשר לאבד נקודות.
לצורך העניין, לשיטתכם, אי אפשר לשלבם אף פעם.
תענה עם יד על הלב - לאן הביא אותנו הניסיון של ליאור ז'אן, אייל שן, ננאד קיסו ודומיהם. האם לא נכון היה לשלב במקומם שחקני בית? לפחות לתת להם את ההזדמנות.
ובכלל, צאו מהסרט. לא כל שחקן בית חייב להיות ברמה של שחקן נבחרת כדי להיכנס כאן להרכב.
שוב, אני לא אומר לשלב בכל מחיר. לא כל שחקן שעולה מהנוער יצליח בבוגרים. אבל 82 שחקני רכש אל מול שחקן בית 1 ב-6 שנים זה נתון לא מתקבל על הדעת. צריך לדעת לשלב. לא הגיוני שכולם לא טובים. מנהל מקצועי כזה או אחר בנוער לא יעשה את ההבדל אם המדיניות תמשיך להיות במתכונת הנוכחית.

שלח תגובה