אסי, על זיכרון דברים שמעת ?
אסי, על זיכרון דברים שמעת ?
וזה בהקשר לפיצוץ במשא ומתן להחתמתו של רפי דהאן.
האמת ? הייתה לי הרגשה לא טובה ברגע שקראתי שהחתימה תהיה רק אחרי 9 באב....
כלל ידוע הוא - עד שזה לא נגמר זה לא נגמר.
אבל !
יש כלל נוסף בעולם העסקי....כאשר מגיעים לסיכום ורק החתימה מתעכבת מסיבות שונות ומשונות (כמו מטעמי אמונה כפי שקרה עם דהאן)
חותמים על זכרון דברים !!!!!!
הרי מדובר בשחקן שבני יהודה רודפת אחריו וגם הפועל ת"א בתמונה....מי שחשב שהם ישבו בצד עד אחרי 9 באב הוא נאיבי !
מי שחשב שבטוברוק לא יעלו מחשבות כאלו ואחרות לא מבין בעולם העסקים !
מי שלא למד מכשלונות בהחתמת שחקנים בעבר הוא פשוט לא מתאים לתפקיד !
אסי, עם כול הצער שבדבר נכשלת. שוב נכשלת.
האמת ? הייתה לי הרגשה לא טובה ברגע שקראתי שהחתימה תהיה רק אחרי 9 באב....
כלל ידוע הוא - עד שזה לא נגמר זה לא נגמר.
אבל !
יש כלל נוסף בעולם העסקי....כאשר מגיעים לסיכום ורק החתימה מתעכבת מסיבות שונות ומשונות (כמו מטעמי אמונה כפי שקרה עם דהאן)
חותמים על זכרון דברים !!!!!!
הרי מדובר בשחקן שבני יהודה רודפת אחריו וגם הפועל ת"א בתמונה....מי שחשב שהם ישבו בצד עד אחרי 9 באב הוא נאיבי !
מי שחשב שבטוברוק לא יעלו מחשבות כאלו ואחרות לא מבין בעולם העסקים !
מי שלא למד מכשלונות בהחתמת שחקנים בעבר הוא פשוט לא מתאים לתפקיד !
אסי, עם כול הצער שבדבר נכשלת. שוב נכשלת.
נערך לאחרונה על ידי גיל שגיב ב 13 יולי 2013, 11:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
Re: אסי, על זיכרון דברים שמעת ?
כמו שלמדנו במו"מ עם ברדה , שום דבר לא סגור.
ואני הבנתי כבר שעוברו טיוטות של החוזה , שהיו אמורות להחתם אחרי תשעה באב
אבל אז איציקוביץ' הנוכל החליט לעלות תסכום שהוא רוצה.
ואני הבנתי כבר שעוברו טיוטות של החוזה , שהיו אמורות להחתם אחרי תשעה באב
אבל אז איציקוביץ' הנוכל החליט לעלות תסכום שהוא רוצה.
אכן לא סגור.
אבל יחד עם זה, זה לא סותר את הנושא עליו אני מדבר.
הגעת לסיכומים והסכמות ? העסקה מתאימה לך ? אתה יודע עד כמה קשה לך להשיג שחקנים ישראלים טובים ?
זכרון דברים !!
אבל יחד עם זה, זה לא סותר את הנושא עליו אני מדבר.
הגעת לסיכומים והסכמות ? העסקה מתאימה לך ? אתה יודע עד כמה קשה לך להשיג שחקנים ישראלים טובים ?
זכרון דברים !!
- ForeverRed
אם היו מגיעים להסכמות היו חותמים על זיכרון דברים בדיוק כמו שאמרת.
הסיכום כנראה לא היה סופי וברגע האחרון טוברוק העלתה את הדרישה.
לא כל דבר קשור לאסי.
לא כל דבר קשור לאסי.
והנה דוגמא אישית שלי,
לפני 4 שנים נכנסתי למשא ומתן לרכישת דירה, שוק הדירות באשדוד החל להשתולל ובעל הדירה היה אמור לחזור מחו"ל בעוד 4 חודשים....המשא ומן היה מול מיופה כוח מטעמו.....הבנתי שאם אני ימתין עד להגעתו של בעל הדירה , סביר להניח שעוד 4 חודשים המחיר ישתנה , ועל כן כאשר הגענו לסיכום גם אני וגם עו"ד מטעמי התעקשנו על זכרון דברים וכך היה.
ועוד דבר, אחרי 4 חודשים הדירה הוערכה ע"י שמאי לצורך אישור משכנתא בערך כספי הגבוה ב- 200,000 ש,ח מהסכום אותו שילמתי בזכות אותו זכרון דברים.....
הוא שאמרתי, כאשר עיסקה משתלמת לך ואתה יודע שישנם גורמים אחרים שעלולים לטרפד או להשפיע ולשנות את המחיר או אפילו לפוצץ את העיסקה, זיכרון דברים יותר ממתבקש הוא חובה !
לפני 4 שנים נכנסתי למשא ומתן לרכישת דירה, שוק הדירות באשדוד החל להשתולל ובעל הדירה היה אמור לחזור מחו"ל בעוד 4 חודשים....המשא ומן היה מול מיופה כוח מטעמו.....הבנתי שאם אני ימתין עד להגעתו של בעל הדירה , סביר להניח שעוד 4 חודשים המחיר ישתנה , ועל כן כאשר הגענו לסיכום גם אני וגם עו"ד מטעמי התעקשנו על זכרון דברים וכך היה.
ועוד דבר, אחרי 4 חודשים הדירה הוערכה ע"י שמאי לצורך אישור משכנתא בערך כספי הגבוה ב- 200,000 ש,ח מהסכום אותו שילמתי בזכות אותו זכרון דברים.....
הוא שאמרתי, כאשר עיסקה משתלמת לך ואתה יודע שישנם גורמים אחרים שעלולים לטרפד או להשפיע ולשנות את המחיר או אפילו לפוצץ את העיסקה, זיכרון דברים יותר ממתבקש הוא חובה !
הגיעו לסיכום.ForeverRed כתב:אם היו מגיעים להסכמות היו חותמים על זיכרון דברים בדיוק כמו שאמרת.
לא כל דבר קשור לאסי.
מי שעיכב את החתימה זה השחקן שלא רצה לחתום בשבוע של 9 באב.
עובדה שהפיצוץ נובע משינוי בסכום המכירה מצד טוברוק, שינוי כזה לא היה ניתן לביצוע במידה והיו חותמים על זיכרון דברים.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אז הכל בגלל השחקן...
אלמלא רפי דהאן היינו מחתימים את רפי דהאן, אירוני משהו...
אבל איזיקוביץ' הוא נוכל ונוכחתו לדעת את זה כמה פעמים...
הדרך היחידה שאפשר להשיג ממנו שחקנים היא בדרך הפלילית קרי לחטוף אותו תמורת כופר בדמות רפי דהאן ובן והבה (אני ציני לחלוטין ואין לקחת את דבריי ברצינות).
ועכשיו ברצינות ולנושא, אם בבאר שבע+רפי דהאן לא היו מאמינים אלא אתאיסטים היינו היום עם השחקן ביד זאת עוד סיבה למה אני אתאיסט, 9 ימים שאסור בהם לחתום על שום חוזה? איזה בולשיט...
אלמלא רפי דהאן היינו מחתימים את רפי דהאן, אירוני משהו...
אבל איזיקוביץ' הוא נוכל ונוכחתו לדעת את זה כמה פעמים...
הדרך היחידה שאפשר להשיג ממנו שחקנים היא בדרך הפלילית קרי לחטוף אותו תמורת כופר בדמות רפי דהאן ובן והבה (אני ציני לחלוטין ואין לקחת את דבריי ברצינות).
ועכשיו ברצינות ולנושא, אם בבאר שבע+רפי דהאן לא היו מאמינים אלא אתאיסטים היינו היום עם השחקן ביד זאת עוד סיבה למה אני אתאיסט, 9 ימים שאסור בהם לחתום על שום חוזה? איזה בולשיט...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
דר, השחקן שומר מסורת וזה בסדר גמור.
אסי היה אמור לשמור על האינטרסים של הקבוצה כזה שמייצג אותה מול איצקוביץ'.
איצקוביץ' סוחר ממולח והוא הבין שבאר שבע 'חמה' על דהאן....הוא עשה תרגיל פשוט, נתן לנו להרגיש עם עם דהאן, נתן לאלישע לבנות על דהאן ואז עשה לנו 'קונג פו' !
עכשיו (אומר איצקוביץ' לעצמו) כשבאר שבע בנתה על דהאן הם לא יוותרו בשביל עוד כמה אלפי דולרים.....
אסי היה אמור לשמור על האינטרסים של הקבוצה כזה שמייצג אותה מול איצקוביץ'.
איצקוביץ' סוחר ממולח והוא הבין שבאר שבע 'חמה' על דהאן....הוא עשה תרגיל פשוט, נתן לנו להרגיש עם עם דהאן, נתן לאלישע לבנות על דהאן ואז עשה לנו 'קונג פו' !
עכשיו (אומר איצקוביץ' לעצמו) כשבאר שבע בנתה על דהאן הם לא יוותרו בשביל עוד כמה אלפי דולרים.....
- ForeverRed
אתה יותר מידיי נחרץ. אנחנו לא באמת יודעים את זה.גיל שגיב כתב:
הגיעו לסיכום.
מי שעיכב את החתימה זה השחקן שלא רצה לחתום בשבוע של 9 באב.
עובדה שהפיצוץ נובע משינוי בסכום המכירה מצד טוברוק, שינוי כזה לא היה ניתן לביצוע במידה והיו חותמים על זיכרון דברים.
ממה שאני יודע הסיכום לא היה סופי לחלוטין ולכן השודד מטוברוק יכל לעשות עוד תרגיל.
יש עוד הרבה שחקנים שומרי מסורת שחתמו בקבוצות (לא רשמית) במהלך תשעה באב. רפי
דהאן הוא לא שונה בעניין הזה. תמיד אפשר לסכם ולחתום אחרי הצום. לא מאמין שזאת הייתה הבעיה.
- דר אדום בנשמה
כנראה שהגיעו רק לסיכום עם מכבי ואיזיקוביץ' החליט לסנדל את הסיכום עם העלאת הסכום...
אגב אני הבנתי בכלל שבאר שבע רצו לקנות חצי כרטיס ממכבי תל אביב אז מה העניין באמת, מה קרה בעצם?
ולמה איזיקוביץ' רוצה כסף?
אגב אני הבנתי בכלל שבאר שבע רצו לקנות חצי כרטיס ממכבי תל אביב אז מה העניין באמת, מה קרה בעצם?
ולמה איזיקוביץ' רוצה כסף?
זכרון דברים זה חוזה לכל דבר
ככה שאם היה נחתם זה נחשב לחוזה ב9 באב.
מעבר לזה זה לא קשור לאסי או רפי
הכל טוברוק
מעבר לזה זה לא קשור לאסי או רפי
הכל טוברוק
נערך לאחרונה על ידי אלדר ב 13 יולי 2013, 12:13, נערך פעם 1 בסך הכל.
- דר אדום בנשמה
זכרון דברים זה לא בעצם טיוטה של החוזה?אלדר כתב:זכרון דברים זה חוזה לכל דבר
לפי חוק החוזים זכרון דברים נחשב לחוזה לכל דברדר אדום בנשמה כתב:זכרון דברים זה לא בעצם טיוטה של החוזה?
וגם ברכישת דירה, החוזה מתחיל מיום חתימת זכרון דברים
פשוט אצל עורך דין מגיעים להבנות שהזכרון מבוטל מטעמי מיסוי
אלדר, החתימה על זכרון הדברים הייתה אמורה להיות מול מכבי וטוברוק....ואילו השחקן היה חותם על החוזה אחרי תשעה באב. הרי הקבוצות הן לא אלו שרצו לחתום אחרי 9 באב, זה היה רצונו של השחקן.
- דר אדום בנשמה
אז זהו שגם אלונה ברקת ואסי רחמים רגישים לנושא של חתימה בתשעה באב...גיל שגיב כתב:אלדר, החתימה על זכרון הדברים הייתה אמורה להיות מול מכבי וטוברוק....ואילו השחקן היה חותם על החוזה אחרי תשעה באב. הרי הקבוצות הן לא אלו שרצו לחתום אחרי 9 באב, זה היה רצונו של השחקן.
ולכן אני מעדיף להיות אתאיסט

אם הייתה לי זכות חתימה רפי דהאן היה כבר חתום פה