דר אדום בנשמה כתב:לא תודה, הוא היה בורח אחריי המשחק הראשון
ולדעתי האישית אני מאמין שהאצטדיון יהיה מוכן ביוני 2015
אני לא צריך שיישאר אפילו שניה אחת אחרי שהאיצטדיון יהיה מוכן. אם המומחיות שלו זה ליצור יצירת מופת ולברוח, אז בהקשר של
האיצטדיון זה בסדר גמור מבחינתי.
אני סתם צוחק, נראה שהקצב הוא די טוב (יחסית לעובדה שמדובר בפרוייקט עירוני/לאומי ולא פרטי).
גם להערכתי לא נכנס אליו לפני תחילת עונת 2015/16
הרי גם לאחר סיום העבודות דרושים עוד 1001 אישורים כאלו ואחרים והבירוקרטיה במדינתנו הקטנה מסובכת יותר מהרגליים של אקסברד.
הלוואי ותהייה לנו הפתעה והכל יהיה מוכן הרבה לפני המתוכנן...
בס״ד
אני מקווה שהמכרז על הקרקע של וסרמיל שתהפוך לשכונת קריית גנים, יצליח כמה שיותר מהר וכשמליונים של קבלנים גדולים מונחים על הכף העיקובים אמורים לרדת למינימום. https://tabo.tqsoft.co.il/" onclick="window.open(this.href);return false;עיריית-באר-שבע-פרסמה-מכרז-ל-2000-יחידות-דיור#.UdxFjolhic0
משיחה עם החברה הכלכלית ביקשתי מהם שיעלו מידי פעם תמונות כי אנו צמאים לזה .
הם הודיעו לי שבתקופה האחרונה נעשו באיצטדיון יותר עבודות תשתית שפחות נראים לעין (כנראה בחלק הפנימי ובחדרי הלבשה)
לפי מה שהם כתבו לי בתקופה הקרובה נראה עליה בגובה ואז הם יוכלו לצלם לנו ונראה שינוי גדול יותר .
ran כתב:משיחה עם החברה הכלכלית ביקשתי מהם שיעלו מידי פעם תמונות כי אנו צמאים לזה .
הם הודיעו לי שבתקופה האחרונה נעשו באיצטדיון יותר עבודות תשתית שפחות נראים לעין (כנראה בחלק הפנימי ובחדרי הלבשה)
לפי מה שהם כתבו לי בתקופה הקרובה נראה עליה בגובה ואז הם יוכלו לצלם לנו ונראה שינוי גדול יותר .
כל הנושא הזה מוציא לי את המיץ
יותר גרוע מלספור פז״מ בצבא