אלישע, תן ללוטם זינו את הצאנס!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: אלישע, תן ללוטם זינו את הצאנס!

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

תן לי להבין, בהודעה הקודמת שלך טענת שרק קבוצה בלי שאיפות יכולה לתת אמון בשחקן בית צעיר ועכשיו פתאום רק קבוצה עם שאיפות ולכן גם סגל איכותי יכולה לתת אמון בשחקני הבית הצעירים שלה?

יניב קטן בעשור האחרון הוא מהשחקנים הטובים בליגה, אבל כשקיבל את הקרדיט בזמנו הוא נחשב למחמיצן ולמישהו שלפני הקרדיט היה מקבל את היחס הבא מהאוהדים -

שחקן שספג לא מעט מהעצבים של הקהל הוא יניב קטן. "שנים סבלתי מהקהל הזה ואני רגיל לקללות ולדברים מהסוג הזה", סיפר החלוץ. "זה כואב שבעונה כזאת מקללים אותנו. בחיפה רואים את האליפות כמובן מאליו וחבל שהקהל מתנהג ככה. הקהל מפונק ולא מעריך את השחקנים והמאמן. בשנים הראשונות שלי בחיפה ספגתי קללות קשות והמשטרה ליוותה אותי לרכב. למדתי לחיות עם זה, זה לא מה שישבור אותי. אני אוהב את הקבוצה ואת המאמן, גם אם יש חולירות שמקללים אותנו".

שחקנים צעירים לא יכולים להתפתח ולממש את הכישרון שלהם בלי לקבל דקות וביטחון. לא משנה אם זה לוטם זינו או יניב קטן.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

שמעון א כתב:שלא יתן לו את המושכות. לא צריך.
שיתן לו "רק" את הדקות משחק והאמון שקיבל רועי קהת בעונה שעברה. זה יספיק כדי להוכיח לכולם שכן יש פה שחקני בית צעירים מוכשרים.
עוד 159 דקות זה מה שהיה עושה את ההבדל?

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

ואמון!!!

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אני אנסה להסביר את עצמי בצורה יותר מובנת:
בקבוצות ששואפות להישגים תמיד קשה יותר לשלב שחקני נוער. בין אם קבוצה נאבקת על האליפות
או נלחמת על חייה בליגה, כל משחק פתאום מקבל חשיבות של גמר גביע - אסור להפסיד נקודות.
הלחץ הזה גורם למאמנים ללכת על בטוח ופחות להמר על הצעירים.
לעומת קבוצות התחתית, קבוצת צמרת בעלת שחקנים איכותיים יכולה במקרים רבים להרשות לעצמה
לקחת סיכונים על שחקן זה או אחר, מאחר וההרכב שלה כל כך איכותי שגם במקרה והשחקן לא יוכיח
את עצמו, יהיו שחקנים אחרים שיעשו את העבודה.
כשמכבי ת"א פוגשת קבוצה כמו הפועל עכו, היא יכולה להרשות לעצמה לשתף שחקני סגל שבדר"כ אינם
חלק מההרכב, כי פערי הרמות ברורים והסיכון הוא נמוך. בדיוק כמו מכבי חיפה בזמנו.
בנוסף, יניב קטן סומן עוד במחלקות הנוער כאחד משחקני העתיד של מכבי חיפה. לכן האינטרס היה לשלב
אותו בהרכב גם על חשבון דברים אחרים. זה לא מקרה מקביל ללוטם זינו, שעם כל הכבוד לו הוא עדיין
לא כישרון כזה גדול, וגם בדקות שהוא קיבל התקשה להוכיח שהוא שווה מקום קבוע בהרכב.

לקללות של אוהדי חיפה אני בכלל לא מתייחס. אוהדי הצלחות מפונקים. שיבואו אלינו להשתלמות של
שנה - שנתיים. אחרי זה נראה אותם מתלוננים.

אגב, אם בלוטם זינו עסקינן...
היום הוא שוב פצוע (כנראה) ולכן לא פותח בהרכב. דווקא בתקופה הזו הייתה לו הזדמנות להוכיח
שמקומו בהרכב ושלא צריך להביא לו עוד שחקן רכש על הראש. חבל.

שלח תגובה