אלונה ואסי, תתעוררו, תשאירו את אבירם אוחנה במועדון!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

אלונה ואסי, תתעוררו, תשאירו את אבירם אוחנה במועדון!

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

זהו סיפור על מי שמסומן כבר שנים כבלם העתיד של המועדון.
סיפור על שחקן שתיפקד כקפטן בכל הקבוצות במחלקה.
סיפור על שחקן שלנו שהוא גם שחקן קבוע בנבחרות ישראל הצעירות (יש לו כבר 20 הופעות בנבחרות השונות).
סיפור על שחקן שלמרות גילו הצעיר הפך לקפטן קבוצת הנוער בשנה שעברה אחרי שיוני אוזן נפצע וסיים את העונה.
סיפור על שחקן, שלפי המקורות השונים שאיתם דיברתי, ביקש מאלונה משכורת חודשית של 550 ₪ לעונה הבאה בגלל המצב הכלכלי בבית. לפי הדיווחים אלונה סירבה, הפועל ת"א נכנסה לתמונה והציעה לו שכר של 4,200 לחודש. העניין הגיע לוועדה למעמד השחקן שקבעה את מחיר הכרטיס של אבירם אוחנה על 50,000 ₪.

אם אלונה ואסי לא יתעוררו, רוב הסיכויים שנאבד את הבלם הכי מוכשר שגדל כאן בשנים האחרונות, אחד שמסומן כבר שנים כבלם הבא של המועדון.

אלונה ואסי, תתעוררו, ותעשו את מה שצריך כדי להשאיר את אבירם אוחנה במועדון!

תמונה

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

Re: אלונה ואסי, תתעוררו, תשאירו את אבירם אוחנה במועדון!

שליחה על ידי גיל שגיב »

משה אוחיון - יו"ר ועד העובדים - מחלקות הנוער והילדים הפועל באר שבע.

להצעות , רעיונות, בקשות וטענות יש לפנות בפקס ל....

חחחחחחח.....גדול אתה. באמת. (אני לא ציני)

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

גיל, אם אני אספר לך שבקיץ הקודם עזבו את המועדון שני שחקני בית מקבוצות הנערים, שניהם שחקנים בהרכב הפותח של נבחרת ישראל בגיל שלהם, מה תהיה תגובתך?
הראשון עזב למכבי חיפה, השני עזב לטוברוק והקיץ אחרי עונה מצוינת נקנה ב100,000 שקל על ידי מכבי תל אביב.

כולם כאן כל הזמן מדברים על כך ששחקני הנוער שלנו לא טובים מספיק כמו שחקני הנוער של טוברוק, מכבי ת"א או מכבי חיפה. והנה, כשכבר צומחים לנו שחקנים מוכשרים, כאלה שמסמנים אותם מגיל קטן ושמשחקים מגיל קטן בנבחרות ישראל, אנחנו מוותרים עליהם בקלות, בלי מאבק בכלל.

מעניין אותי האם מכבי ת"א או מכבי חיפה היו מוותרים על בלם פותח בנבחרת ישראל וקפטן קבוצת הנוער בכזאת קלות כמו שאלונה מוותרת על אבירם אוחנה...

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

Sir Alex Ferguson כתב:גיל, אם אני אספר לך שבקיץ הקודם עזבו את המועדון שני שחקני בית מקבוצות הנערים, שניהם שחקנים בהרכב הפותח של נבחרת ישראל בגיל שלהם, מה תהיה תגובתך?
הראשון עזב למכבי חיפה, השני עזב לטוברוק והקיץ אחרי עונה מצוינת נקנה ב100,000 שקל על ידי מכבי תל אביב.

כולם כאן כל הזמן מדברים על כך ששחקני הנוער שלנו לא טובים מספיק כמו שחקני הנוער של טוברוק, מכבי ת"א או מכבי חיפה. והנה, כשכבר צומחים לנו שחקנים מוכשרים, כאלה שמסמנים אותם מגיל קטן ושמשחקים מגיל קטן בנבחרות ישראל, אנחנו מוותרים עליהם בקלות, בלי מאבק בכלל.

מעניין אותי האם מכבי ת"א או מכבי חיפה היו מוותרים על בלם פותח בנבחרת ישראל וקפטן קבוצת הנוער בכזאת קלות כמו שאלונה מוותרת על אבירם אוחנה...
אני בשוק מהדברים שאתה רושם, חשבתי שנגמר העידן ששחקנים כישרוניים עוזבים את מחלקות הנוער.
תמונה

סמל אישי של משתמש
taltal

שליחה על ידי taltal »

אני מאמין שהצוות החדש לא יתן לדבר כזה לצאת לפועל

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

שי האדום כתב:
אני בשוק מהדברים שאתה רושם, חשבתי שנגמר העידן ששחקנים כישרוניים עוזבים את מחלקות הנוער.
העידן הזה בשיאו. שחקני נוער מחליפים היום קבוצות כמו גרביים. זאת אחת הסיבות שאני חוזר ואומר
שהכדורגל של היום הוא לא מה שהיכרנו פעם. הכל מתערבב, גם בנוער.

לעצם העניין, צריך לבדוק היטב את המקרה הזה כדי לא להפסיד שחקן טוב. יש צוות מקצועי חדש שיודע מה הוא עושה.
אני לא יודע איך הדברים האלה מתנהלים, אבל יכול להיות שאלונה מפחדת לתת לשחקן נוער שכר כי זה ייתן לגיטימציה
לכל חבריו לבוא בדרישות דומות.

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

ForeverRed כתב:
העידן הזה בשיאו. שחקני נוער מחליפים היום קבוצות כמו גרביים. זאת אחת הסיבות שאני חוזר ואומר
שהכדורגל של היום הוא לא מה שהיכרנו פעם. הכל מתערבב, גם בנוער.

לעצם העניין, צריך לבדוק היטב את המקרה הזה כדי לא להפסיד שחקן טוב. יש צוות מקצועי חדש שיודע מה הוא עושה.
אני לא יודע איך הדברים האלה מתנהלים, אבל יכול להיות שאלונה מפחדת לתת לשחקן נוער שכר כי זה ייתן לגיטימציה
לכל חבריו לבוא בדרישות דומות.
אם הוא שווה את זה- הוא יקבל את המשכורת המתאימה שתשאיר אותו
אותו דבר לחברים שלו..
ולזה אחראים הצוות החדש, שאני בטוח שהם מבינים כמה הוא שווה, האם הוא שווה את זה, ולמה הוא שווה את זה....
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

shovalb9 כתב: אם הוא שווה את זה- הוא יקבל את המשכורת המתאימה שתשאיר אותו
אותו דבר לחברים שלו..
ולזה אחראים הצוות החדש, שאני בטוח שהם מבינים כמה הוא שווה, האם הוא שווה את זה, ולמה הוא שווה את זה....
לאן הגענו.. מסחרה עם הילדים
והורים שמנצלים את המצב ועוזבים בשביל 4200
שיהנה בהפועל תל אביב... רק תזכיר לו שאנחנו לא שוכחים
והדלתות בביתר בש וערד תמיד יהיו פתוחות בפניו

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

1. הצוות החדש? כנסו לגוגל, תכתבו "אבירם אוחנה נבחרת ישראל", ותבדקו בבקשה מי המאמן שאבירם אוחנה שיחק אצלו באופן קבוע בהרכב בנבחרת הנערים של ישראל.
אני אחסוך לכם את החיפוש, המאמן הזה היה מוטי איווניר. המסקנה? ההחלטה היא לא מקצועית, אלא מדינית של המועדון.

2. ראוי לציין כי השחקן פנה בתחילת העונה שעברה להנהלה מתוך צורך אמיתי ובעיות כלכליות בבית. ההנהלה אמרה שיפנה אליה פעם נוספת במרץ, וכשהשחקן פנה אליה במרץ היא הסבירה לו שהמדיניות החדשה במועדון היא לא להחתים שחקני נוער על חוזים. שבוע לאחר מכן שני שחקנים מקבוצת הנוער הוחתמו על חוזים במועדון. כאן השחקן הפגוע הבין שלאור הבעיה הכלכלית שבה הוא מצוי אין לו ברירה והוא החליט לבחון אופציות נוספות. תוך כמה שבועות הוא קיבל הזמנה למבחנים בהפועל ת"א. ההנהלה אישרה לו ללכת למבחנים, הוא הרשים את אנשי הפועל ת"א שמציעים לו 4,200 ₪ לחודש ובנוסף גם דירה.

3. עכשיו אני שוב שואל, מה הסיכוי שיעקב שחר מוותר כל כך בקלות על בלם פותח בנבחרת ישראל ועל קפטן קבוצת הנוער שלו?
ממתי הניהול שלנו הפך להיות כל כך קר כלפי שחקני הבית שלנו? הילדים שגדלו אצלנו?

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Sir Alex Ferguson כתב:1. הצוות החדש? כנסו לגוגל, תכתבו "אבירם אוחנה נבחרת ישראל", ותבדקו בבקשה מי המאמן שאבירם אוחנה שיחק אצלו באופן קבוע בהרכב בנבחרת הנערים של ישראל.
אני אחסוך לכם את החיפוש, המאמן הזה היה מוטי איווניר. המסקנה? ההחלטה היא לא מקצועית, אלא מדינית של המועדון.

2. ראוי לציין כי השחקן פנה בתחילת העונה שעברה להנהלה מתוך צורך אמיתי ובעיות כלכליות בבית. ההנהלה אמרה שיפנה אליה פעם נוספת במרץ, וכשהשחקן פנה אליה במרץ היא הסבירה לו שהמדיניות החדשה במועדון היא לא להחתים שחקני נוער על חוזים. שבוע לאחר מכן שני שחקנים מקבוצת הנוער הוחתמו על חוזים במועדון. כאן השחקן הפגוע הבין שלאור הבעיה הכלכלית שבה הוא מצוי אין לו ברירה והוא החליט לבחון אופציות נוספות. תוך כמה שבועות הוא קיבל הזמנה למבחנים בהפועל ת"א. ההנהלה אישרה לו ללכת למבחנים, הוא הרשים את אנשי הפועל ת"א שמציעים לו 4,200 ₪ לחודש ובנוסף גם דירה.

3. עכשיו אני שוב שואל, מה הסיכוי שיעקב שחר מוותר כל כך בקלות על בלם פותח בנבחרת ישראל ועל קפטן קבוצת הנוער שלו?
ממתי הניהול שלנו הפך להיות כל כך קר כלפי שחקני הבית שלנו? הילדים שגדלו אצלנו?
בשביל להבין באמת מי צודק צריך קודם לשמוע את הצד של המועדון.
אתה באמת חושב שאם מוטי איווניר רוצה את השחקן אז יוותרו עליו כל כך מהר? לא נראה לי הגיוני.
הרי אחת המטרות העיקריות לשמה הובא לכאן איווניר היא כדי לעצור את תופעת הבריחה של שחקני הנוער.
ואם אכן מדובר במדיניות של המועדון, איך ייתכן ששני שחקנים אחרים כן הוחתמו על חוזים?
משהו פה תמוה ולא מובן. אני מציע לא למהר להסיק מסקנות לפני ששומעים את כל הצדדים.

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

אכן שחקן טוב, מוזר לי כי למיטב ידיעתי הוא אחיין של ויקו חדד.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

Sir Alex Ferguson כתב:גיל, אם אני אספר לך שבקיץ הקודם עזבו את המועדון שני שחקני בית מקבוצות הנערים, שניהם שחקנים בהרכב הפותח של נבחרת ישראל בגיל שלהם, מה תהיה תגובתך?

דעתי ?

ויקו חדד נכשל ובענק וטוב שסיים את תפקידו.
אני מאמין ומקווה שעם מוטי איווניר זה לא יקרה.....

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

גיל שגיב כתב:
דעתי ?

ויקו חדד נכשל ובענק וטוב שסיים את תפקידו.
אני מאמין ומקווה שעם מוטי איווניר זה לא יקרה.....
נכון, שני השחקנים שעזבו בקיץ שעבר, עזבו בעיקר בגלל היחס שקיבלו מויקו חדד, זה לפחות מה שאני הבנתי.

אבל הקיץ, בכל הנוגע לאבירם אוחנה, ההחלטה אם ישאר או יעזוב כולה בידי אסי ואלונה.
מתאר לעצמי שמוטי איווניר, שנתן לאבירם אוחנה לפתוח אצלו בנבחרת הנערים של ישראל, מחזיק מהילד. אבירם אוחנה גם היה אמור להיות הקפטן של קבוצת הנוער השנה ככה שמבחינה מקצועית אני מניח שהמועדון מבין מה יש לו ביד.
ההרגשה שלי, אחרי השיחות שניהלתי, ששוב המועדון מתנהג בצורה תקיפה כלפי שחקן בית צעיר שעומד על שלו. שוב המועדון מתנהל בצורה לא חכמה.

הגיע הזמן שבמועדון ידעו לעבוד גם עם הראש, ידעו להתנהל בצורה אחרת במשא ומתן עם שחקן, גם אם מדובר בשחקן נוער, בטח ובטח שמדובר בשחקן שפנה אליהם בגלל בעיות בבית והיה זקוק לאוזן קשבת ולא ליד חזקה.

הייתי בטוח שמקרים כמו של חן עזרא ואלמוג כהן, של שחקנים מבטיחים שעוזבים לקבוצות אחרות, לא יחזרו בתקופה של אלונה. מקווה מאוד שההנהלה לא תוכיח לנו אחרת במקרה של אבירם אוחנה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

ForeverRed כתב:משהו פה תמוה ולא מובן. אני מציע לא למהר להסיק מסקנות לפני ששומעים את כל הצדדים.

......
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

במקרה הזה אני רוצה לחזק את טענותיו הנוקבות של משה. אני לא ממבקריה הגדולים של ב"ש בכלל או אלונה בפרט, אבל...
אני הבנתי (ממקור שני) שההתנהלות בנוער היא שכונה. דוגמא שקיבלתי למקרה מגוחך.
ילד שחקן נוער של ב"ש, הגיע עם אביו יום לפני המועד האחרון של ההעברות לגילו.
אביו דיבר עם אלונה ישירות, שהתייחסה אליו כאל "על הדרך" תוך כדי שהיא התעסקה עם הנייד שלה (כנראה סמסים).
האבא שאל אותה מה עם הילד, והאם הוא ממשיך בקבוצה או שצריך לחפש לו קבוצה אחרת.
לטענתו אלונה אמרה לו בנונשלאנט, אם תמצא קבוצה אחרת שרוצה אותו תקבל שחרור.
למחרת הוא הביא לה חוזה מטובורק והיא שחררה אותו.
לכן יש הרגשה שבקטע של מדיניות אנחנו לא נלחמים מספיק על הילדים. (חשוב לציין שהמקור אינו מקור ראשון, אך אמין מאוד בעיניי).
העניין הוא שאלונה משקיעה המון כסף במחלקה, אבל (שוב) נכשלת בניהול שלה...
על כן אני מקווה שהצוות המשודרג שהגיע השנה ידע לשנות את הדברים האלו, ויחל לחבק חזק כל שחקן נוער שלנו.
רק אהבה תנצח...

שלח תגובה