יש לי דה ז'ה וו,כולם בונים על בוזגלו כאיש שיכול להחזיר את יכולתו ולהצליח כפי שעשה המאור השני שהיה פה,עד עכשיו חוץ מקרנות ובעיטות חופשיות לא רואים ממנו כלום,מזכיר את ברוכאיןדר אדום בנשמה כתב:לגביי בוזגלו וברדה אני מסכים איתך, הם נראים מאוד רע, במיוחד בוזגלו, אם במשחק מול נתניה הוא עוד ניסה קצת יותר היום הוא היה חלש, וברדה היום היה טיפה יותר טוב ועדיין הם נראים פשוט רע, נסאר כמה שירדנו עליו נראה הרבה יותר טוב שלא לדבר על דובב שהוא נראה כשחקן הכי טוב עד כה...
משחק אימון נגד רמת השרון
Re: משחק אימון נגד רמת השרון
בסך הכל המחצית הראשונה הייתה די טובה,עד ההפסקת מים שיחקנו סביר מאוד לתחילת העונה,אחר כך כנראה שהחום התחיל להשפיע והחלודה גם כן.
אילוז-ניסה כמה שיותר להיות מעורב,הרבה איבודים ומסירות לא מכוונות.
פאיוביץ-בסך הכל בסדר,לא היה לו יותר מדי עבודה אבל נראה לא רע בכלל.
סוארס-לפי דעתי היה מצויין,כמו כולם גם אני זוכר אותו לא משהו כבלם,דווקא הפתיע.
דודזאדה-סביר מאוד,צריך להעיז יותר בהתקפה.
דג׳אני-טוב מאוד.ניווט יפה את המשחק חסר מישהו שישלים אותו אבל שיחק טוב.
נאסר-תופקד היום במרכז המרכז והפתיע אותי מאוד.פעלתן,ביקש הרבה את הכדור והיה אחד המצטיינים.
עוואד-עד ההפסקת מים היה מצויין,אחר כך נחלש מאוד כמו כל הקבוצה.צריך להיות הרבה יותר תכליתי אבל יש לו כדורגל.
בוזגלו-חלוד מאוד,הרבה איבודים,לא משהו בכלל.
ברדה-כמו בוזגלו חלוד מאוד.הראה כמה פעולות יפות לדוגמא הסיבוב על הבלם והעקב לנאסר אבל חייב להיכנס לכושר.
גבאי-היה טוב והגיע לכמה הזדמנויות,חייב לעבוד על הסיומת.
מחליפים:
מרקוביץ-בסך הכל הוא בלם טוב,לפי דעתי לשחרר ולהביא קשר אחורי זר ברמה מאוד גבוהה.
בן ביטון-עכשיו הוא במחליפים,מהר מאוד העונה הוא יכנס להרכב הפותח על חשבון אילוז.זה לא שהוא דני אלבס פשוט אילוז חושך.
פלצוק-כמו נאסר חייב להיות יותר תכליתי.
אילוז-ניסה כמה שיותר להיות מעורב,הרבה איבודים ומסירות לא מכוונות.
פאיוביץ-בסך הכל בסדר,לא היה לו יותר מדי עבודה אבל נראה לא רע בכלל.
סוארס-לפי דעתי היה מצויין,כמו כולם גם אני זוכר אותו לא משהו כבלם,דווקא הפתיע.
דודזאדה-סביר מאוד,צריך להעיז יותר בהתקפה.
דג׳אני-טוב מאוד.ניווט יפה את המשחק חסר מישהו שישלים אותו אבל שיחק טוב.
נאסר-תופקד היום במרכז המרכז והפתיע אותי מאוד.פעלתן,ביקש הרבה את הכדור והיה אחד המצטיינים.
עוואד-עד ההפסקת מים היה מצויין,אחר כך נחלש מאוד כמו כל הקבוצה.צריך להיות הרבה יותר תכליתי אבל יש לו כדורגל.
בוזגלו-חלוד מאוד,הרבה איבודים,לא משהו בכלל.
ברדה-כמו בוזגלו חלוד מאוד.הראה כמה פעולות יפות לדוגמא הסיבוב על הבלם והעקב לנאסר אבל חייב להיכנס לכושר.
גבאי-היה טוב והגיע לכמה הזדמנויות,חייב לעבוד על הסיומת.
מחליפים:
מרקוביץ-בסך הכל הוא בלם טוב,לפי דעתי לשחרר ולהביא קשר אחורי זר ברמה מאוד גבוהה.
בן ביטון-עכשיו הוא במחליפים,מהר מאוד העונה הוא יכנס להרכב הפותח על חשבון אילוז.זה לא שהוא דני אלבס פשוט אילוז חושך.
פלצוק-כמו נאסר חייב להיות יותר תכליתי.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
בניגוד לברוכיאן הוא דווקא נראה טוב שאין לו כושר, שברוכיאן היה בכושר הוא נראה כמו בוזגלו ללא כושר...שלומי12 כתב: יש לי דה ז'ה וו,כולם בונים על בוזגלו כאיש שיכול להחזיר את יכולתו ולהצליח כפי שעשה המאור השני שהיה פה,עד עכשיו חוץ מקרנות ובעיטות חופשיות לא רואים ממנו כלום,מזכיר את ברוכאין
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
דובב גם היה טוב שנה שעברה בנשחקים המקדימים ובגביע הטוטו...
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
וגם בפלייאוף...taltal כתב:דובב גם היה טוב שנה שעברה בנשחקים המקדימים ובגביע הטוטו...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
הוא התעורר מעונת החורף וחזר לעונת הקיץ...
- ForeverRed
תגיד שיחקת פעם כדורגל?? אתה יודע מה זה להוריד חלודה של חצי שנה ביציע מהרגליים??שלומי12 כתב: יש לי דה ז'ה וו,כולם בונים על בוזגלו כאיש שיכול להחזיר את יכולתו ולהצליח כפי שעשה המאור השני שהיה פה,עד עכשיו חוץ מקרנות ובעיטות חופשיות לא רואים ממנו כלום,מזכיר את ברוכאין
מאור שחקן מצוין והוא כבר הוכיח את זה. לא מבין איך אפשר בכלל להשוות אותו לברוכיאן שבא לפה לעשות עלינו סיבוב.
מאור לא בא לפה כדי להעביר את הזמן. הספיק לי מבט אחד על הפרצוף שלו לאחר שהתחלף כדי להבין כמה חשוב לו להצליח
וכמה שהוא לוקח ברצינות את העונה הזאת. תן לבחור זמן לחזור לעצמו ואל תשכח שהוא תלוי גם בשחקנים שמשחקים סביבו
וכרגע התיאום בין כולם רחוק מלהיות אופטימלי. ברגע שיכירו טוב יותר אחד את השני אתה כבר תראה את ההבדל.
אפילו היום במשחק יחסית חלש היה אפשר לראות כמה הוא איכותי ואיך הוא רואה מגרש. אין הרבה שחקנים כאלה.
קצת סבלנות, עם הלחץ הזה לא נגיע לכלום.
אני לא יודע מה איתכם אבל ברדה היום היה טוב, שיפור גדול ממה ששיחק נגד נתניה
ראיתי 3 מצבים לפחות שברדה רץ באלכסון ומפנה בעקבות הריצה שחקן אחר פנוי, יש חלודה אני מסכים אבל מראה יכולת קבוצתית מעולה.
בפן האישי של המהלכים האישיים יש לו עוד לעבוד על החדות.
לגבי בוזגלו - משחק די חלש שלו היום ירידה מהמשחק בנתניה - אבל גם אצלו רואים את הפוטנציאל.
אופיר היה די טוב היום, קצת אך הגנתית.
ראיתי 3 מצבים לפחות שברדה רץ באלכסון ומפנה בעקבות הריצה שחקן אחר פנוי, יש חלודה אני מסכים אבל מראה יכולת קבוצתית מעולה.
בפן האישי של המהלכים האישיים יש לו עוד לעבוד על החדות.
לגבי בוזגלו - משחק די חלש שלו היום ירידה מהמשחק בנתניה - אבל גם אצלו רואים את הפוטנציאל.
אופיר היה די טוב היום, קצת אך הגנתית.
הקבוצה לא נראית רע. החוסר בקשר במרכז המגרש זועק למרחוק.
יחד עם זאת, מעודד מאוד היכולת של עווד, אלגרבלי, ברדה (עוד לא עשה הרבה אבל כל נגיעה בכדור סוכריה), והמגנים החדשים.
כמו כן נקווה שגבאי ונאסר הפעם יביאו את היכולת הטובה מקדם העונה אל העונה עצמה...
וסוארז אין לי ספק שיהיה בלם מעולה, ואת זה רק הזמן יוכיח.
יש הרבה עבודה של חיבור והבניית שיטת משחק בקבוצה אבל אם ימשיכו בפסיעות קטנות ולא ינסו לעבור לדילוגי ענק, יהיה טוב.
אגב, ניכר שאלישע מנסה להטמיע שיטת משחק של מסירות קצרות (אפילו אג'ידה לא בועט אלא משחק קצר), נקווה לקצת טיקי טקה העונה (אפילו רבע)...
יחד עם זאת, מעודד מאוד היכולת של עווד, אלגרבלי, ברדה (עוד לא עשה הרבה אבל כל נגיעה בכדור סוכריה), והמגנים החדשים.
כמו כן נקווה שגבאי ונאסר הפעם יביאו את היכולת הטובה מקדם העונה אל העונה עצמה...
וסוארז אין לי ספק שיהיה בלם מעולה, ואת זה רק הזמן יוכיח.
יש הרבה עבודה של חיבור והבניית שיטת משחק בקבוצה אבל אם ימשיכו בפסיעות קטנות ולא ינסו לעבור לדילוגי ענק, יהיה טוב.
אגב, ניכר שאלישע מנסה להטמיע שיטת משחק של מסירות קצרות (אפילו אג'ידה לא בועט אלא משחק קצר), נקווה לקצת טיקי טקה העונה (אפילו רבע)...
רק אהבה תנצח...
בס״דForeverRed כתב:לכל מי שלא ראה:
מחצית ראשונה לא רעה. שלטנו במשחק והיו כמה מהלכים יפים. רמה"ש לא סיכנה בכלל את השער.
אחרי השער ב"ש הלכה קצת אחורה וניסתה לצאת למתפרצות. לי אישית זה מאוד הפריע כי הייתי רוצה
לראות השנה קבוצה רעבה שמנסה להכתיב את הקצב, אבל לזכות השחקנים ייאמר שניכר שהחום הכבד מאוד השפיע.
למחצית השנייה צריך ליחס הרבה פחות חשיבות. אלישע עשה המון חילופים ולכן אני לא חושב שיש יותר מידיי לנתח.
שחקנים ראויים לציון:
* בוזגלו - ניכר עליו שעדיין מאוד חלוד, בכל זאת לא שיחק כדורגל תקופה ארוכה. למרות זאת, אפשר להתרשם מהאיכויות
שלו. מחפש הרבה את העומק והמסירה החכמה, משחק מהר. עוד נהנה ממנו העונה.
* ברדה - שוב לא מספיק מעורב, אם כי חל שיפור מהמשחק הקודם. לדעתי החום מאוד השפיע עליו, בכל זאת התרגל
בשנים האחרונות לכפור הבלגי. היה מעורב במספר מהלכים יפים.
* דג'אני - אחלה שחקן. שולט באמצע, מנווט את המשחק. תענוג.
* פאיוביץ' - עוד משחק שקט ובטוח. ראשון לכל כדור. בינתיים מסתמן כבלם מצוין.
* גבאי - מהיר כהרגלו. משחק לא רע שלו.
* סוארס - שיחק בעמדת הבלם והיה טוב. יש יתרון גדול בבלם שיודע להניע כדור ולא מעיף כדורים ללא כתובת.
* נאסר - מעורב מאוד במשחק. אם יחבר כמה חוטים בקופסה יכול להגיע רחוק.
* ביטון - שחקן עם יכולות התקפיות מצוינות.
* עוואד - שיחק כקשר באמצע ליד דג'אני. מאוד הפתיע בפתיחה. הלך ודעך ככל שעברו הדקות.
* אבו לאבן - סוף סוף חוזר למגרשים. היה חלש, אבל ניתן לו את הזמן להיכנס לעניינים.
לסיכום, משחק סולידי של הקבוצה, העסק מתחיל לקבל צורה. שוב הורגש החיסרון של שחקן משמעותי במרכז השדה
וחוסר מחץ התקפי. עם 2-3 שינויים ועם יותר תיאום בהתקפה תהיה לנו קבוצה מצוינת.
שוב אזכיר ואומר, לקחת בערבון מוגבל. בסך הכל משחק אימון שני.
סיכום מצויין.
שלומי וסתיו, קצת פרופורציות.
ברדה ובוזגלו נחתו פה לפני שבועיים בסה״כ, זה יותר ממובן שתיאום לא יהיה בינם לבין הבסיס מהעונה שעברה.
עוד נקודה שצריך לזכור לגביהם היא ששניהם בעונה-שניים האחרונות לא היו שחקני הרכב קבועים (בטח בוזגלו) והמעבר מעוד שחקן ברוטציה לשחקן מפתח יצריך מהם תקופת הסתגלות נוספת מבחינת כושר, והחום של יולי לא ממש עוזר פה.
אני ראיתי שיפור ביכולת של ברדה, ממשחק למשחק שניהם יראו יותר טוב גם קבוצתית וגם מבחינת יכולת אישית.
נאסר שיחק טוב היום עם פריצות לעומק והרבה פרגון.
כשהוא מחליט לשחק תכליתי ולא לכדרר כאילו הוא משחק בשכונה הוא שחקן עם איכויות.
חייב לעשות כבר את הפריצה שלו ולשמור על יותר יציבות, יכולת ברגליים יש לא מעט.
- סתיו רווח!.!
- Title: למסגרת במספרת הללויה!
- יצירת קשר:
לא צריך להיות בכושר של 100 אחוז בשביל להיות טוב מול הנוער של רמת השרון
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל 
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה
באר שבע גם בטוב אווו אווו
באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה

באר שבע גם בטוב אווו אווו

באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
חסר עוד קשר אמצע איכותי וקשר התקפי נוסף.
סוארז מצויין בהגנה.
בן ביטון נראה כמחליף של אילוז..
דג'אני מצויין, רק שימשיך ככה
בוזגלו חלוד אבל רואים שיש לו כדורגל..כנל לגבי ברדה.
נאסר היה לא רע בכלל.. הרבה למסור מה שבדר"כ לא קורה אצלו.
דובב נראה כרגע בכושר הטוב ביותר..מקווה שזה יישאר ככה גם בליגה.
אה ואג'ידה נראה גם כשוער שימשיך את הסיבוב השני הטוב שלו..
לכל הדואגים : זה סהכ משחק אימון. גם מכבי תל אביב הקבוצה הכי טובה בארץ עשתה תיקו עם אשדוד ונצחה בקושי את ראשל"צ 1-0.
תנו לקבוצה להתחבר... אני בטוח שהשנה זה יראה אחרת.
סוארז מצויין בהגנה.
בן ביטון נראה כמחליף של אילוז..
דג'אני מצויין, רק שימשיך ככה
בוזגלו חלוד אבל רואים שיש לו כדורגל..כנל לגבי ברדה.
נאסר היה לא רע בכלל.. הרבה למסור מה שבדר"כ לא קורה אצלו.
דובב נראה כרגע בכושר הטוב ביותר..מקווה שזה יישאר ככה גם בליגה.
אה ואג'ידה נראה גם כשוער שימשיך את הסיבוב השני הטוב שלו..
לכל הדואגים : זה סהכ משחק אימון. גם מכבי תל אביב הקבוצה הכי טובה בארץ עשתה תיקו עם אשדוד ונצחה בקושי את ראשל"צ 1-0.
תנו לקבוצה להתחבר... אני בטוח שהשנה זה יראה אחרת.
דר, זה כי הם בכושר
יקח זמן לקבוצה להתארגן מבחינה פיזית, מקצועית ומנטלית לקראת העונה
מה שלמדתי מהמשחק הזה הוא: דובב לא כנף, צריך לשחק עם 2 חלוצים כאשר ברדה תמיד בא לקהל את הכדור עם הגב(עובד לו מצוין,סוחט עבירות או משחרר מסירה חכמה) בוזגלו היה חלש מהמשחק הקודם אבל מי שהיה הכי גרוע על המגרש-פלצ׳וק
שחייב להיכנס לכושר כי נכון לעכשיו עוואד לפניו בחילופים
יקח זמן לקבוצה להתארגן מבחינה פיזית, מקצועית ומנטלית לקראת העונה
מה שלמדתי מהמשחק הזה הוא: דובב לא כנף, צריך לשחק עם 2 חלוצים כאשר ברדה תמיד בא לקהל את הכדור עם הגב(עובד לו מצוין,סוחט עבירות או משחרר מסירה חכמה) בוזגלו היה חלש מהמשחק הקודם אבל מי שהיה הכי גרוע על המגרש-פלצ׳וק
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
זה ממש תעלומה, זה שחקן שהיה להיט שנתיים בעכו (אני זוכר שכל פעם היה כובש נגד הגדולות) וגם עם מוסר עבודה גבוה.shovalb9 כתב:אבל מי שהיה הכי גרוע על המגרש-פלצ׳וק
שנה שעברה זאת כנראה היתה הפציעה, אני ממש יתאכזב אם השנה הוא לא יצליח להציג יכולת טובה.
- ForeverRed
מסכים מאוד. לא ברור מה עובר על הבחור, אבל הוא לא ממש מוצא את עצמו.yedidel כתב:
זה ממש תעלומה, זה שחקן שהיה להיט שנתיים בעכו (אני זוכר שכל פעם היה כובש נגד הגדולות) וגם עם מוסר עבודה גבוה.
שנה שעברה זאת כנראה היתה הפציעה, אני ממש יתאכזב אם השנה הוא לא יצליח להציג יכולת טובה.