מצטער אבל אין שום שינוי.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
taltal

Re: מצטער אבל אין שום שינוי.

שליחה על ידי taltal »

נו ואיווניר זה מאמן מצליח?!

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

שאף אחד לא יטעה, יש לנו את אחד הסגלים הטובים שיש, אין לי שום טענות בנוגע לסגל.
הצורה שאלישע לוי משחק, היא צורה מיושנת. אין שום תנועה, אין הנעת כדור לעומק. המשחק שלנו צפוי מדי.
הלחץ הוא לא לחץ, וגם שמנסים ללחוץ אין שום הגיון והביצוע פשוט מגוחך.
לא יודע מה קרה במשחק האחרון בעונה שעברה, אבל ככה בדיוק אנחנו צריכים לשחק. הרבה יותר קרוב ליריב, שהרוטציות בלחץ יהיו הרבה יותר מדויקות אנחנו לא בשנות ה2000 המוקדמות. יש לאלישע לוי סגל איכותי.
מה ביקשנו?! הרבה יותר כדורי עומק, הרבה יותר מהירות, הנעת כדור יותר זריזה. שנשחק נורמאלי ושוטף סוף סוף! לא יכול להיות שנשחק כמו מטומטמים ונתקע באגף עם פלצ'וק ודאוידזאדה, עושים ביחד דאבל פאסים כאילו אנחנו בקט רגיל. לא ראיתי מסירה אחת שעברה בין המרווחים של הקישור, כדי שיהיה לנו הזדמנות אחת לגול מהאמצע. זה לא שלרמת השרון יש איזה שהו קו קישור מפחיד חכם ואגרסיבי. מישהו חייב להפעיל מוח בקבוצה הזאת, ואני ממש לא מצפה מאלישע לוי ובמיוחד משמעון ביטון שיפתרו את הבעיה הזו.
לא יכול להיות שעם סגל כזה אנחנו בקושי מבקיעים גולים.

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

אל תמהרו להספיד, כשהזמן להספיד יגיע - תנו בראש. כרגע זה מיותר.
בסוף כולכם תאכלו את הכובע.
תמונה

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

zivmay כתב:שאף אחד לא יטעה, יש לנו את אחד הסגלים הטובים שיש, אין לי שום טענות בנוגע לסגל.
הצורה שאלישע לוי משחק, היא צורה מיושנת. אין שום תנועה, אין הנעת כדור לעומק. המשחק שלנו צפוי מדי.
הלחץ הוא לא לחץ, וגם שמנסים ללחוץ אין שום הגיון והביצוע פשוט מגוחך.
לא יודע מה קרה במשחק האחרון בעונה שעברה, אבל ככה בדיוק אנחנו צריכים לשחק. הרבה יותר קרוב ליריב, שהרוטציות בלחץ יהיו הרבה יותר מדויקות אנחנו לא בשנות ה2000 המוקדמות. יש לאלישע לוי סגל איכותי.
מה ביקשנו?! הרבה יותר כדורי עומק, הרבה יותר מהירות, הנעת כדור יותר זריזה. שנשחק נורמאלי ושוטף סוף סוף! לא יכול להיות שנשחק כמו מטומטמים ונתקע באגף עם פלצ'וק ודאוידזאדה, עושים ביחד דאבל פאסים כאילו אנחנו בקט רגיל. לא ראיתי מסירה אחת שעברה בין המרווחים של הקישור, כדי שיהיה לנו הזדמנות אחת לגול מהאמצע. זה לא שלרמת השרון יש איזה שהו קו קישור מפחיד חכם ואגרסיבי. מישהו חייב להפעיל מוח בקבוצה הזאת, ואני ממש לא מצפה מאלישע לוי ובמיוחד משמעון ביטון שיפתרו את הבעיה הזו.
לא יכול להיות שעם סגל כזה אנחנו בקושי מבקיעים גולים.
לא מסכים בכלל
אני לא שופט את השחקנים ואת הקבוצה ואת הטקטיקה עד לתחילת הליגה, או לפחות עד לכמה מהמשחקי אימון האחרונים
אלישע נגד רמה"ש עלה בלי צורת משחק, עלה עם שחקנים במקומות שונים כדי לבדוק איך הם מתפקדים שם-במשחק נגד רמה"ש וגם נגד נתניה, שיחקנו על יכולת אישית וקשה לנצח כשיש חלודה ושחקנים לא בכושר, אבל ממשחק למשחק משתפרים
אלישע ישחק לנו בצורת ה4-4-2, כמו ששיחק עם חיפה, וראינו את זה נגד נתניה-דובב ופלצ'וק על תפקיד ברדה בחוד,וגזל על תפקיד בוזגלו(למרות שאופי שלו הגנתי יותר),אוסיאקו היה על תפקיד דג'אני
כאשר בוזגלו אמור לבוא לקבל את הכדור ולהניע את הכדור(בתנועה מימין לאמצע) נאסר אמור לעשות תנועה פנימה,ברדה נשאר באמצע,ודובב עושה תנועה לעומק(דרך המרווחים בן הבלם למגן,לבלם לבלם..)
עכשיו יכול לקרות מצב גם שברדה יבוא לקבל את הכדור ובוזגלו יעשה תנועה, הכל משתנה אבל זוהי שיטה יפה מאוד

שי האדום, מסכים אבל אל תמהרו גם להיות שאננים(יש כאלו)
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

שי האדום כתב:אל תמהרו להספיד, כשהזמן להספיד יגיע - תנו בראש. כרגע זה מיותר.
בסוף כולכם תאכלו את הכובע.
הלוואי ואני יאכל את הכובע. הלוואי!

סמל אישי של משתמש
oriel kamer

שליחה על ידי oriel kamer »

חייב להביא חיזוק במקום נאסר החלש!!!
איך נתנו לו 100 אלף ד' לשנה ולאופיר לא איך??????????

סמל אישי של משתמש
AS1
יצירת קשר:

שליחה על ידי AS1 »

מאוד לא רציני לפסול את הקבוצה מעכשיו.
ציפיתם למצוא פה את ברצלונה אחרי שבועיים של אימונים ?
תחזרו לקרקע ותנו לאימונים לעשות את שלהם.
[align=center]תמונה GIFSoup[/align]

שלח תגובה