לוטם זינו - שלא יהיו אחר כך טענות....

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

לוטם זינו - שלא יהיו אחר כך טענות....

שליחה על ידי גיל שגיב »

נכון למשחקי האימון האחרונים, לוטם זינו הוא שחקן הרכב ראשון לצידו של דג'ני.

משמעות הדבר - אלישע נותן ללוטם קרדיט ומושיב על הספסל שחקן חיזוק יקר - גל אראל.

לכל מחפשי הזהות והשואפים לראות שחקני בית מצליחים ומשתלבים (אני אחד מהם) :

לוטם זינו חייב לקחת את ההזדמנויות הללו (רצף משחקים כשחקן הרכב) בשתי הידיים ולתת 120% על המגרש ! בדגש על נחישות, הקרבה, לחימה, פעולות חכמות עם הכדור.....

הצגת יכולת פושרת, לא תתקבל בהבנה ותסלול לגל אראל את הדרך ישירות להרכב הראשון.

לוטם זינו לטיפולך. (משה אוחיון לתשומת ליבך :P )

בהצלחה !

:יאללה הפועל:

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

Re: לוטם זינו - שלא יהיו אחר כך טענות....

שליחה על ידי גיא חניה »

אני מממש לא חושב שאלישע בונה על לוטם להרכב, הסיבה שהוא לא פתח עם גל במשחק אתמול והקודם זה בגלל שהוא עדיין צריך לאט לאט להתאקלם בקבוצה.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

גיא, גם אם אתה צודק....תאר לך שלוטם נותן סדרה של משחקים טובים מאוד....אתה רואה את אלישע מתעלם ? לא חושב.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

כשיתנו ללוטם צאנס אמיתי, תקופה ממושכת בהרכב במשחקי הליגה, אז נוכל לדבר על לקיחת צאנסים.
כמו שדובב גבאי הוכיח בשנים האחרונות, אין שום ערך למשחקי אימון ומשחקים בגביעים נחותים (גביע הטוטו) אם אין המשכיות בליגה.

ביום שאלישע יתן ללוטם 10 משחקים רצופים בהרכב כמו שמכבי חיפה עשו בזמנו עם יניב קטן, נוכל לדבר על צאנס אמיתי.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

אני חושב שלוטם ישתלב הכי טוב כאשר נשחק עם 3 בקישור(והוא ההתקפי מביניהם)
זה יכול לעבוד כאשר אנחנו מובילים ורוצים לשמור על יתרון, או נגד קבוצות גדולות שמשחקות באותה שיטה
הוא יקבל את הצאנסים שלו(במיוחד שהביאו את גל אראל ולא עוד זר שמצפה לפתוח)
השאלה היא האם הוא יוכיח את עצמו ויותר מזה, איך יוצב(לא קשר אחורי, מה אבל צריך היה לתפוס נפח מה שנראה שהקשיב לעצתנו)
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

Sir Alex Ferguson כתב:כשיתנו ללוטם צאנס אמיתי, תקופה ממושכת בהרכב במשחקי הליגה, אז נוכל לדבר על לקיחת צאנסים.
כמו שדובב גבאי הוכיח בשנים האחרונות, אין שום ערך למשחקי אימון ומשחקים בגביעים נחותים (גביע הטוטו) אם אין המשכיות בליגה.

ביום שאלישע יתן ללוטם 10 משחקים רצופים בהרכב כמו שמכבי חיפה עשו בזמנו עם יניב קטן, נוכל לדבר על צאנס אמיתי.
לא מסכים.

לא מכיר קבוצה שבה נותנים לשחקן לשחק 10 משחקים בהרכב הראשון, השחקן מגלה יכולת בינונית או פחות מזה והוא ממשיך לשחק 10 משחקים כאילו כלום לא קרה.

אם קיבלת הרכב ראשון ארבעה עד חמישה משחקים ולא הצגת יכולת טובה עד טובה מאוד תבחר בין החלופות הבאות :

1. אתה לא שחקן טוב מספיק.
2. מנטלית אתה לא בנוי נכון או עדיין לא מוכן.

בשני המקרים אין לך מה לעשות יותר בהרכב הפותח.
משה, אני לא פחות ממך מחפש זהות ושחקני בית טובים שישתלבו יובילו וינהיגו....

אבל בניגוד לך - לא בכול מחיר !!!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

גיל שגיב כתב:
לא מסכים.

לא מכיר קבוצה שבה נותנים לשחקן לשחק 10 משחקים בהרכב הראשון, השחקן מגלה יכולת בינונית או פחות מזה והוא ממשיך לשחק 10 משחקים כאילו כלום לא קרה.

אם קיבלת הרכב ראשון ארבעה עד חמישה משחקים ולא הצגת יכולת טובה עד טובה מאוד תבחר בין החלופות הבאות :

1. אתה לא שחקן טוב מספיק.
2. מנטלית אתה לא בנוי נכון או עדיין לא מוכן.

בשני המקרים אין לך מה לעשות יותר בהרכב הפותח.
משה, אני לא פחות ממך מחפש זהות ושחקני בית טובים שישתלבו יובילו וינהיגו....

אבל בניגוד לך - לא בכול מחיר !!!
גארי נוויל, פול סקולס, דיויד בקהאם, ראיין גיגס, ניקי באט, דארן פלטשר, ג'ון אושה, ווס בראון, כל אלה קיבלו מפרגוסון ביוניטד גב וביטחון מתחילת הדרך, חלקם איכזבו בהופעות הראשונות (באט, פלטשר, בראון וגם בקהאם!) אבל פרגוסון המשיך להאמין בהם ולהריץ אותם בהרכב.
מזל שפרגוסון לא כמוך, עוד היינו מפספסים שחקנים מהגדולים בהיסטוריה של המועדון כמו בקהאם שלא הרשים בתחילת הדרך.

ואם מחפשים דוגמא ישראלית, יניב קטן, מכבי חיפה, משחקים ראשונים הוא היה חלש וקיבל את הקללות של הקהל, האמון בו השתלם כשבמשחקים לאחר מכן הוא שיחק טוב ומשם הכל השתחרר.

עזוב בעצם, אנחנו לא צריכים יניב קטן, אנחנו מעדיפים שחקנים שבארבע עונות כובשים במצטבר 34 שערים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

Sir Alex Ferguson כתב: גארי נוויל, פול סקולס, דיויד בקהאם, ראיין גיגס, ניקי באט, דארן פלטשר, ג'ון אושה, ווס בראון, כל אלה קיבלו מפרגוסון ביוניטד גב וביטחון מתחילת הדרך, חלקם איכזבו בהופעות הראשונות (באט, פלטשר, בראון וגם בקהאם!) אבל פרגוסון המשיך להאמין בהם ולהריץ אותם בהרכב.
מזל שפרגוסון לא כמוך, עוד היינו מפספסים שחקנים מהגדולים בהיסטוריה של המועדון כמו בקהאם שלא הרשים בתחילת הדרך.

ואם מחפשים דוגמא ישראלית, יניב קטן, מכבי חיפה, משחקים ראשונים הוא היה חלש וקיבל את הקללות של הקהל, האמון בו השתלם כשבמשחקים לאחר מכן הוא שיחק טוב ומשם הכל השתחרר.

עזוב בעצם, אנחנו לא צריכים יניב קטן, אנחנו מעדיפים שחקנים שבארבע עונות כובשים במצטבר 34 שערים.

ומי קבע שהגבול לבחינת יכולתו והתאמתו של השחקן להרכב הראשון זה 10 משחקים בהרכב הראשון ? למה לא 12 ? ואולי 8 ? או 14 ?
אני חושב שכל אחד שאוהד כדורגל וראה כמה עשרות משחקים בחייו יקלוט תוך ארבעה עד חמישה משחקים האם יש משהו בשחקן או לא.
ושוב, אני לא אומר שזינו לא מתאים (הרי תמיד יש מצב שיבלוט ויצליח והלוואי שכך) אבל 10 משחקים בהרכב עד שניתן יהיה להבין ? ובמקביל לתת לגל אראל שהוא בעצם שחקן שלך לכל דבר ועניין לא פחות מזינו להתייבש על הספסל ? ( כן, ברגע שהכרטיס שחקן שלך והשחקן חתום לארבע שנים הוא כבר לא שונה מאף שחקן בית אחר בדיוק כמו נאסר שגם הוא לא גדל כאן).
בקיצור, היכולת ורק היכולת תקבע בטח אחרי ששחקן מקבל הזדמנות הוגנת - חמישה משחקים בהרכב = סופר הזדמנות הוגנת.

סמל אישי של משתמש
shovalb9

שליחה על ידי shovalb9 »

גיל שגיב כתב:

ומי קבע שהגבול לבחינת יכולתו והתאמתו של השחקן להרכב הראשון זה 10 משחקים בהרכב הראשון ? למה לא 12 ? ואולי 8 ? או 14 ?
אני חושב שכל אחד שאוהד כדורגל וראה כמה עשרות משחקים בחייו יקלוט תוך ארבעה עד חמישה משחקים האם יש משהו בשחקן או לא.
ושוב, אני לא אומר שזינו לא מתאים (הרי תמיד יש מצב שיבלוט ויצליח והלוואי שכך) אבל 10 משחקים בהרכב עד שניתן יהיה להבין ? ובמקביל לתת לגל אראל שהוא בעצם שחקן שלך לכל דבר ועניין לא פחות מזינו להתייבש על הספסל ? ( כן, ברגע שהכרטיס שחקן שלך והשחקן חתום לארבע שנים הוא כבר לא שונה מאף שחקן בית אחר בדיוק כמו נאסר שגם הוא לא גדל כאן).
בקיצור, היכולת ורק היכולת תקבע בטח אחרי ששחקן מקבל הזדמנות הוגנת - חמישה משחקים בהרכב = סופר הזדמנות הוגנת.
לא זה ולא זה
אני מאמין ברוטציה, ז'ינו לא צריך לקבל עכשיו 10 משחקים על החלטה עיוורת בהרכב הפותח
הוא צריך להוכיח את עצמו באימונים, ובדקות שיקבל(ותאמין לי המון שחקני ענק צעירים לקחו את הדקות המעטות שקיבלו ב2 ידיים)אם זה להכנס 30 דקות כחילוף, או לחכות לפציעות ולהרחקות, או אפילו גביע טוטו(חבל שמפעל זה יעלם) חובת ההוכחה היא עליו, ולא על המאמן

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

שובל, אתה שוכח שזינו זה לא דרור תזזו.

זינו כבר עבר את שלב ההוכחה באימונים והשילוב החלקי במשחקים.....זינו בשלב שבו הוא נזרק למים הסוערים (ההרכב הראשון) אחרי שקיבל כבר חלקי הזדמנויות.

זינו בשלב ההוכחה.

מקווה בשבילו ובשביל כולנו שיצליח.

אם לא ? גל אראל יתקבל בברכה.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

ז'ינו יכול להשתלב במערך של 4-3-3. בהנחה שלא נראה שאלישע ימצא את הקשר הזה שהוא מחפש.
אני לא חושב שיש לו מה לתת בתור קשר אחורי קלאסי, צריך להיות קשר אמצע מאחורי החלוץ, במערך שאראל ודג'אני מאחוריו.

מה שאומר שההזדמנות שלו לא רעה בכלל. ראינו עונה שעברה שאלישע פתח לא מעט משחקים ככה.

סמל אישי של משתמש
shovalb9

שליחה על ידי shovalb9 »

yedidel כתב:ז'ינו יכול להשתלב במערך של 4-3-3. בהנחה שלא נראה שאלישע ימצא את הקשר הזה שהוא מחפש.
אני לא חושב שיש לו מה לתת בתור קשר אחורי קלאסי, צריך להיות קשר אמצע מאחורי החלוץ, במערך שאראל ודג'אני מאחוריו.

מה שאומר שההזדמנות שלו לא רעה בכלל. ראינו עונה שעברה שאלישע פתח לא מעט משחקים ככה.
מסכים לחלוטין וגם אמרתי את זה כבר למעלה נראה לי(מוחות גאונים חושבים אותו דבר :מתגלגל מצחוק: )

ז'ינו לא הוכיח את עצמו בשבילי, זה לא שחקן כמו דוידזאדה שאתה יודע מה הוא שווה, הוא לא שיחק מספיק בשביל שתגיד שהוא טוב או לא, וההזדמנות וה"השתלבות", זה פשוט השתלבות לסגל הבוגר, את זה עשו גם אלגרלבלי ואבולאבן בהרבה פחות זמן
הוא צריך להוכיח את עצמו להרכב!
אם יש שחקן נוער שצריך להוכיח את עצמו בשביל להיות ספסל(השאיפה הגדולה ביותר) אני מעיף אותו עכשיו על טיל

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

זינו כמעט בכל הזדמנות שקיבל הוכיח את עצמו. החל מגול הניצחון שנתן מול אשדוד לפני שתי עונות ועד למשחק המעולה מול ביתר (נדמה לי) שאחריו הגיע גזל וזינו הוחזר לספסל.
הבעיה לא בזינו! הבעיה במאמן שלא נותן לו מספיק צאנסים. וכשכבר נותן אז היכולת לא חשובה כי בכל מקרה במשחק הבא הוא לא יפתח....

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

dardasmiley כתב:זינו כמעט בכל הזדמנות שקיבל הוכיח את עצמו. החל מגול הניצחון שנתן מול אשדוד לפני שתי עונות ועד למשחק המעולה מול ביתר (נדמה לי) שאחריו הגיע גזל וזינו הוחזר לספסל.
הבעיה לא בזינו! הבעיה במאמן שלא נותן לו מספיק צאנסים. וכשכבר נותן אז היכולת לא חשובה כי בכל מקרה במשחק הבא הוא לא יפתח....
לוטם זינו כבש מול נתניה (בנגיחה) והיה גם השחקן הכי טוב שלנו באותו משחק.
הגמול? במחזור לאחר מכן, רביד גזל פתח בבלומפילד מול מכבי ממש כמה ימים אחרי שחתם בקבוצה (לוטם נכנס רק במחצית כשהמשחק כבר היה גמור).

אני לא חושב שזינו היה רע בהופעות שלו אבל הוא כן היה פרווה הרבה פעמים. משחק על בטוח, פוחד לאבד כדורים, תסמונת של שחקן צעיר שלא נותנים לו את הביטחון ושיודע שהוא משחק רק בגלל חוסר ברירה ופציעות של אחרים ולא בגלל שמאמינים בו.

גיל, הגיע הזמן שתתבגר.
10 משחקים, 8 משחקים, 12 משחקים, זה פחות חשוב וזה התעסקות בקטנות. מה שחשוב זה לתת לשחקן צעיר את ההרגשה שאתה מאמין בו, שגם אם הוא ייתן משחק פחות טוב או יבצע טעות שתעלה לנו בשער, אתה מאחוריו, אתה תמשיך לתת לו את הגב.
זה מה שפרגוסון עשה לאורך השנים וזה מה שמכבי חיפה עשו עם יניב קטן. נתנו לו את הביטחון, נתנו לו להבין שגם אם יטעה או יהיה פחות טוב הם מאחוריו. ככה אתה מקבל שחקן עם ביטחון, שחקן שלאורך זמן יהיה לו את השקט להראות מה הוא יודע. לא בטוח אגב שזה יהיה מספיק טוב בשבילנו, אבל אם אנחנו רוצים לראות עוד שחקני בית בהרכב בעתיד, אנחנו חייבים לתת מידי פעם את ההזדמנות לשחקנים הצעירים שצומחים במערכת.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

Sir Alex Ferguson כתב: לוטם זינו כבש מול נתניה (בנגיחה) והיה גם השחקן הכי טוב שלנו באותו משחק.
הגמול? במחזור לאחר מכן, רביד גזל פתח בבלומפילד מול מכבי ממש כמה ימים אחרי שחתם בקבוצה (לוטם נכנס רק במחצית כשהמשחק כבר היה גמור).

אני לא חושב שזינו היה רע בהופעות שלו אבל הוא כן היה פרווה הרבה פעמים. משחק על בטוח, פוחד לאבד כדורים, תסמונת של שחקן צעיר שלא נותנים לו את הביטחון ושיודע שהוא משחק רק בגלל חוסר ברירה ופציעות של אחרים ולא בגלל שמאמינים בו.

גיל, הגיע הזמן שתתבגר.
10 משחקים, 8 משחקים, 12 משחקים, זה פחות חשוב וזה התעסקות בקטנות. מה שחשוב זה לתת לשחקן צעיר את ההרגשה שאתה מאמין בו, שגם אם הוא ייתן משחק פחות טוב או יבצע טעות שתעלה לנו בשער, אתה מאחוריו, אתה תמשיך לתת לו את הגב.
זה מה שפרגוסון עשה לאורך השנים וזה מה שמכבי חיפה עשו עם יניב קטן. נתנו לו את הביטחון, נתנו לו להבין שגם אם יטעה או יהיה פחות טוב הם מאחוריו. ככה אתה מקבל שחקן עם ביטחון, שחקן שלאורך זמן יהיה לו את השקט להראות מה הוא יודע. לא בטוח אגב שזה יהיה מספיק טוב בשבילנו, אבל אם אנחנו רוצים לראות עוד שחקני בית בהרכב בעתיד, אנחנו חייבים לתת מידי פעם את ההזדמנות לשחקנים הצעירים שצומחים במערכת.

שוב פעם תגובות בפן האישי ? תתבגר ?

טוב שלא כתבת טיפש.....

כל המחלוקת ביני לבינך היא הרי רק במשך הזמן שאמורים לבחון שחקן צעיר כשחקן הרכב, אני טוען שעד 5 משחקים ניתן לבחון ואתה טוען שיותר.
מעבר לזה, כבר נכתב כאן שיש את האימונים שגם הם פקטור חשוב לבחינה.
לא רואה מצב בו מאמן רוצה להכשל ולשלם מחיר בזה שהוא מרכיב שחקן לא מתאים, רוצה לומר שאם זינו יתאים מבחינה מקצועית הוא גם ישחק.
אלישע לא יקח סיכון לעוד עונה שתסתיים בכשלון.....

שלח תגובה