היום : 18:00, מ.ס אשדוד - הפ' ב"ש
Re: היום : 18:00, מ.ס אשדוד - הפ' ב"ש
בכנות אומר ?
אני חושב שאלישע פשוט מאמן גרוע. הולך עם הראש בקיר. לא מזהה נכון נקודות חוזקה וחולשה בקבוצה. ובכללי נראה שלא יודע לייצר "קבוצה" .
מאכזב.
אני חושב שאלישע פשוט מאמן גרוע. הולך עם הראש בקיר. לא מזהה נכון נקודות חוזקה וחולשה בקבוצה. ובכללי נראה שלא יודע לייצר "קבוצה" .
מאכזב.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
פלצ'וק כזה אדיש , וואו ...
בוא ניתן לו עוד צ'אנס עד מחזור 20... מגיע לו.. הוא לקח אליפויות במכבי חיפהניב כתב:בכנות אומר ?
אני חושב שאלישע פשוט מרמן גרוע. הולך עם הראש בקיר. לא מזהה נכון נקודות חוזקה וחולשה בקבוצה. ובכללי נראהשלא יודע לייצר "קבוצה" .
מאכזב

לצערי זה נראה בדיוק כמו בעונה שעברה קבוצה חלשה, איטית, לא מדוייקת וללא דרך.
השבוע היה צריך להתחיל גביע הטוטו ואם כך הקבוצה נראית שבועיים לפני הליגה יכול להיות שהבעיה היא בכלל המאמן.
השבוע היה צריך להתחיל גביע הטוטו ואם כך הקבוצה נראית שבועיים לפני הליגה יכול להיות שהבעיה היא בכלל המאמן.
נערך לאחרונה על ידי ג'וני ב 05 אוגוסט 2013, 18:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני כבר יודע מהו יגיד בסוף המשחק ,שמעון א כתב:
בוא ניתן לו עוד צ'אנס עד מחזור 20... מגיע לו.. הוא לקח אליפויות במכבי חיפהמאמן ענק
"אנחנו משתפרים ממשחק למשחק , אנחנו שולטים יותר במרכז המגרש
אנחנו עדיין מנסים למצוא את הבלאנס בקבוצה , אנחנו מחפשים עוד שחקן "
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
דווקא במחצית הנשייה רואים דרך 

הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
התובנות מהמשחק:
ביטון מצויין הגנתית עולה בכמה דרגות על אילוז, סוף המשחק הראה ניצוצות גם בהתקפה. אין ספק חייב להיות בהרכב.
גל אראל משחק נפלא, תומך בהתקפה ומחלץ כדורים בהגנה כשצריך. לצד דאגני יכול להיות ציוות מעולה.
ברדה ממש הרגיע אותי, אפשר לסמוך עליו הוא ייתן את התפוקה שלו.
חוץ מהחור באגף ימין, משחק ההגנה היה בסדר ושקט.
במידה וגלאבן יגיע זה רק על חשבון נאסר או גבאי.
ביטון מצויין הגנתית עולה בכמה דרגות על אילוז, סוף המשחק הראה ניצוצות גם בהתקפה. אין ספק חייב להיות בהרכב.
גל אראל משחק נפלא, תומך בהתקפה ומחלץ כדורים בהגנה כשצריך. לצד דאגני יכול להיות ציוות מעולה.
ברדה ממש הרגיע אותי, אפשר לסמוך עליו הוא ייתן את התפוקה שלו.
חוץ מהחור באגף ימין, משחק ההגנה היה בסדר ושקט.
במידה וגלאבן יגיע זה רק על חשבון נאסר או גבאי.

תובנות מהמשחק :
ברדה מצויין ,
גל אראל להרכב !!
בן ביטון להרכב במקום אילוז הציפור.
והכי חשוב , מקווה שאלישע לוי הבין
אנחנו חייבים את גלבאן , חייבים
שחקן של מספרים , שחקן שמנהל משחק , ווינר.
ברדה מצויין ,
גל אראל להרכב !!
בן ביטון להרכב במקום אילוז הציפור.
והכי חשוב , מקווה שאלישע לוי הבין
אנחנו חייבים את גלבאן , חייבים
שחקן של מספרים , שחקן שמנהל משחק , ווינר.
נערך לאחרונה על ידי גיא חניה ב 01 אוגוסט 2014, 11:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
סיכום משחק:
גל אראל להרכב, חייבים שחקן במרכז השדה-קישור התקפי סטייל מארן ראדי, בן ביטון נראה טוב, מגן מהיר מאוד לוקה בחסר מבחינת הגופניות, אם הוא יפתח את זה הוא יכול להיות מגן ימני נהדר, ודווקא מרקוביץ' יותר טוב מסוארס היה במחצית השנייה טוב ושקט.
מה שבטוח יש עומק בספסל, הבעיה שחסר שחקן נוסף בקישור שירווח את המשחק.
ד"א נסאר היה כוכב המחנה על פי ידיעות הנגב? לדעתי הוא פשוט היה חושך היום גם כן...
גל אראל להרכב, חייבים שחקן במרכז השדה-קישור התקפי סטייל מארן ראדי, בן ביטון נראה טוב, מגן מהיר מאוד לוקה בחסר מבחינת הגופניות, אם הוא יפתח את זה הוא יכול להיות מגן ימני נהדר, ודווקא מרקוביץ' יותר טוב מסוארס היה במחצית השנייה טוב ושקט.
מה שבטוח יש עומק בספסל, הבעיה שחסר שחקן נוסף בקישור שירווח את המשחק.
ד"א נסאר היה כוכב המחנה על פי ידיעות הנגב? לדעתי הוא פשוט היה חושך היום גם כן...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
גלבאן זה לא השחקן שחסר... גלבאן יותר כמו סוג של חלוץ.
צריך שחקן שמנהל משחק, בנוסף להיותו שחקן התקפה שיבוא לקחת כדורים מההגנה, גלבאן לא כזה.
אני אגב פחות רואה שחורות מכם, אמנם חוסר הסדר בלט בתחילת המשחק...
אבל ככל שחלפו הדקות הקבוצה קיבלה יותר ויותר צורה.
אבל אין מה לעשות החוסר בפלימייקר זועק לשמיים.
צריך שחקן שמנהל משחק, בנוסף להיותו שחקן התקפה שיבוא לקחת כדורים מההגנה, גלבאן לא כזה.
רק אהבה תנצח...
- dardasmiley
החוסר במאמן זועק לשמים!
לא מורגשת טביעת אצבע של המאמן, אין שיטת משחק, אין הנעת כדור, אין תנועה בלי כדור, אין שום דבר שמצדיק קבוצת כדורגל... אלישע לא מסוגל להוציא כלום מהסגל הזה, עדיף שיפנה את מקומו עכשיו מאשר אחרי חמישה שישה הפסדים.
לא מורגשת טביעת אצבע של המאמן, אין שיטת משחק, אין הנעת כדור, אין תנועה בלי כדור, אין שום דבר שמצדיק קבוצת כדורגל... אלישע לא מסוגל להוציא כלום מהסגל הזה, עדיף שיפנה את מקומו עכשיו מאשר אחרי חמישה שישה הפסדים.
סיכוי שתיפול על פליימקר כזה שיהיה מספיק טוב שואף לאפס.nitsande כתב:גלבאן זה לא השחקן שחסר... גלבאן יותר כמו סוג של חלוץ.
גלבאן הוא כמו זהבי , כמו ראיוס
שיש לו גם שחקנים חכמים כמו ברדה , ובוזגלו הוא בכלל יפרח.
צריך את פדרו בקבוצה !!
- ForeverRed
סיכום קצר שלי, שחקנים ששווים התייחסות:
*ברדה - איזה טאצ', רמה מעל כולם, ועם זאת מתופקד בצורה לא נכונה. לא נמצא מספיק באזורים
המסוכנים שם הוא יכול לבוא טוב יותר לידיי ביטוי ולתרגם את האיכויות שלו לשערים. האכפתיות והמחויבות שלו
מורגשות היטב.
*בוזגלו - בנגיעות שלו בכדור רואים את הכוח המתפרץ והטכניקה הגבוהה, נתן הרמה תוך כדי תנועה שאין
הרבה שחקנים בארץ שיודעים לתת. עם זאת, ממש לא מעורב במשחק, עדיין צריך להיכנס לעניינים. אני מנחש
שהעובדה שטרם הבקיע שער בכורה משפיעה עליו לרעה וגורמת לו לחוסר שקט.
*דג'אני - משחק רע, מפוזר מאוד. המשחק החלש ביותר שלו מתחילת ההכנה.
*אילוז - אמנם סבל מחוסר עזרה, אבל שוב קיבלנו הוכחה שהאגף הימני הוא פשוט בור.
*זינו - בנגיעות המעטות שלו בכדור מראה איכויות, אבל כרגע לא שווה את הקרדיט שהוא מקבל. שחקן
במרכז המגרש חייב לדרוש יותר את הכדור, לרדת לגליצ'ים ולהיות הרבה יותר פעיל ואגרסיבי. 5 נגיעות
במשחק לא יקדמו אותו ואותנו לשום מקום. מאוד ייתכן שמתופקד בעמדה לא נכונה. ילד תתעורר - כי כדורגל יש לך!!
*אראל - ייצב את מרכז השדה. בניגוד לזינו, בא לקבל כדורים והוריד לחץ מההגנה. בנוסף ולא פחות חשוב,
תמך הרבה בביטון באגף הימני והרבה בזכותו אשדוד הפסיקו לחגוג עלינו בעמדה הזאת. בקיצור, להרכב ומהר!
*ביטון - פוטנציאל טוב, לא יודע אם לשייך את השיפור בהגנה אליו או לעזרה שקיבל מגל אראל.
*נאסר - לא הגיע.
*עוואד - אני חייב להודות שההסטה שלו למרכז הקישור עושה לו טוב. שחקן טכני ומעורב בדקות ששיחק,
אם כי קצת שכונתי וחסר קצת פיזיות ותכליתיות.
*מאוולי - כמו שכבר אמרתי, לא מתאים לקבוצה. דבר אחד אי אפשר לקחת ממנו וזה הנוכחות שהוא
מוסיף בהתקפה.
כל השאר היו פרווה ולא ראויים לתגובה.
לסיכום, שוב משחק מאכזב וחסר תכליתיות, הייתי מצפה מהקבוצה להיראות טוב יותר בשלב הזה. הדבר שהכי
הפריע לי - שהקבוצה פשוט לא משחקת חכם. ברדה יורד אחורה מידיי, בוזגלו לא מספיק מעורב במשחק,
אשדוד חוגגים לנו על אגף ימין ללא מענה, גיא צרפתי מנהל את כל ההתקפות של אשדוד, ואף אחד לא מוצא
לנכון ללחוץ אותו ולחסל להם את המשחק. אלישע איפה אתה? להתעורר!!!
*ברדה - איזה טאצ', רמה מעל כולם, ועם זאת מתופקד בצורה לא נכונה. לא נמצא מספיק באזורים
המסוכנים שם הוא יכול לבוא טוב יותר לידיי ביטוי ולתרגם את האיכויות שלו לשערים. האכפתיות והמחויבות שלו
מורגשות היטב.
*בוזגלו - בנגיעות שלו בכדור רואים את הכוח המתפרץ והטכניקה הגבוהה, נתן הרמה תוך כדי תנועה שאין
הרבה שחקנים בארץ שיודעים לתת. עם זאת, ממש לא מעורב במשחק, עדיין צריך להיכנס לעניינים. אני מנחש
שהעובדה שטרם הבקיע שער בכורה משפיעה עליו לרעה וגורמת לו לחוסר שקט.
*דג'אני - משחק רע, מפוזר מאוד. המשחק החלש ביותר שלו מתחילת ההכנה.
*אילוז - אמנם סבל מחוסר עזרה, אבל שוב קיבלנו הוכחה שהאגף הימני הוא פשוט בור.
*זינו - בנגיעות המעטות שלו בכדור מראה איכויות, אבל כרגע לא שווה את הקרדיט שהוא מקבל. שחקן
במרכז המגרש חייב לדרוש יותר את הכדור, לרדת לגליצ'ים ולהיות הרבה יותר פעיל ואגרסיבי. 5 נגיעות
במשחק לא יקדמו אותו ואותנו לשום מקום. מאוד ייתכן שמתופקד בעמדה לא נכונה. ילד תתעורר - כי כדורגל יש לך!!
*אראל - ייצב את מרכז השדה. בניגוד לזינו, בא לקבל כדורים והוריד לחץ מההגנה. בנוסף ולא פחות חשוב,
תמך הרבה בביטון באגף הימני והרבה בזכותו אשדוד הפסיקו לחגוג עלינו בעמדה הזאת. בקיצור, להרכב ומהר!
*ביטון - פוטנציאל טוב, לא יודע אם לשייך את השיפור בהגנה אליו או לעזרה שקיבל מגל אראל.
*נאסר - לא הגיע.
*עוואד - אני חייב להודות שההסטה שלו למרכז הקישור עושה לו טוב. שחקן טכני ומעורב בדקות ששיחק,
אם כי קצת שכונתי וחסר קצת פיזיות ותכליתיות.
*מאוולי - כמו שכבר אמרתי, לא מתאים לקבוצה. דבר אחד אי אפשר לקחת ממנו וזה הנוכחות שהוא
מוסיף בהתקפה.
כל השאר היו פרווה ולא ראויים לתגובה.
לסיכום, שוב משחק מאכזב וחסר תכליתיות, הייתי מצפה מהקבוצה להיראות טוב יותר בשלב הזה. הדבר שהכי
הפריע לי - שהקבוצה פשוט לא משחקת חכם. ברדה יורד אחורה מידיי, בוזגלו לא מספיק מעורב במשחק,
אשדוד חוגגים לנו על אגף ימין ללא מענה, גיא צרפתי מנהל את כל ההתקפות של אשדוד, ואף אחד לא מוצא
לנכון ללחוץ אותו ולחסל להם את המשחק. אלישע איפה אתה? להתעורר!!!
אלישע לוי אחרי המשחק :
"תמיד אפשר להשתפר", הודה בסיום אלישע לוי, "זה משחק אימון והכי חשוב שנגיע מוכנים למשחק הליגה הראשון. כל משחק אנחנו מפיקים דברים אחרים. אני מנסה כמה מערכים והיום ראינו דברים טובים, היינו אגרסיביים. הכי חשוב שנמצא את האיזון והמערך הנכון". לגבי חיזוק אמר המאמן: "אנחנו נמשיך לבחון את אוסיי מאוולי ונראה מה נעשה. אני חושב שיש לנו סגל טוב, זה עניין של שחקן אחד או שניים. אנחנו צריכים לאזן את הקבוצה". במחזור הראשון אגב, צפוי לב"ש משחק קשה ביותר כשתעלה לעיר הבירה ותתארח בטדי אצל בית"ר ירושלים.
מה שהוא יגיד כבר ידעתי , יש לו ספר תירוצים מוכן מראש ?
"תמיד אפשר להשתפר", הודה בסיום אלישע לוי, "זה משחק אימון והכי חשוב שנגיע מוכנים למשחק הליגה הראשון. כל משחק אנחנו מפיקים דברים אחרים. אני מנסה כמה מערכים והיום ראינו דברים טובים, היינו אגרסיביים. הכי חשוב שנמצא את האיזון והמערך הנכון". לגבי חיזוק אמר המאמן: "אנחנו נמשיך לבחון את אוסיי מאוולי ונראה מה נעשה. אני חושב שיש לנו סגל טוב, זה עניין של שחקן אחד או שניים. אנחנו צריכים לאזן את הקבוצה". במחזור הראשון אגב, צפוי לב"ש משחק קשה ביותר כשתעלה לעיר הבירה ותתארח בטדי אצל בית"ר ירושלים.
מה שהוא יגיד כבר ידעתי , יש לו ספר תירוצים מוכן מראש ?
אני מאוד מעריך את אלישע על הישגיו בעבר ומפרגן לו פה לא פעם.
אני גם לא נותן משקל כל כך גדול למשחקי אימון. התגובה שלו, לעומת זאת, מאוד מדאיגה: "חסר לנו שחקן או שניים". לתת הצהרה כזאת בקיץ השני בקבוצה אחרי שבקיץ האחרון הבאת 5 שחקני הרכב בעלות גבוהה, זה לא מנבא טובות.
אני גם לא נותן משקל כל כך גדול למשחקי אימון. התגובה שלו, לעומת זאת, מאוד מדאיגה: "חסר לנו שחקן או שניים". לתת הצהרה כזאת בקיץ השני בקבוצה אחרי שבקיץ האחרון הבאת 5 שחקני הרכב בעלות גבוהה, זה לא מנבא טובות.