ובכל זאת משחק אימוןForeverRed כתב:סיכום קצר שלי, שחקנים ששווים התייחסות:
*ברדה - איזה טאצ', רמה מעל כולם, ועם זאת מתופקד בצורה לא נכונה. לא נמצא מספיק באזורים
המסוכנים שם הוא יכול לבוא טוב יותר לידיי ביטוי ולתרגם את האיכויות שלו לשערים. האכפתיות והמחויבות שלו
מורגשות היטב.
*בוזגלו - בנגיעות שלו בכדור רואים את הכוח המתפרץ והטכניקה הגבוהה, נתן הרמה תוך כדי תנועה שאין
הרבה שחקנים בארץ שיודעים לתת. עם זאת, ממש לא מעורב במשחק, עדיין צריך להיכנס לעניינים. אני מנחש
שהעובדה שטרם הבקיע שער בכורה משפיעה עליו לרעה וגורמת לו לחוסר שקט.
*דג'אני - משחק רע, מפוזר מאוד. המשחק החלש ביותר שלו מתחילת ההכנה.
*אילוז - אמנם סבל מחוסר עזרה, אבל שוב קיבלנו הוכחה שהאגף הימני הוא פשוט בור.
*זינו - בנגיעות המעטות שלו בכדור מראה איכויות, אבל כרגע לא שווה את הקרדיט שהוא מקבל. שחקן
במרכז המגרש חייב לדרוש יותר את הכדור, לרדת לגליצ'ים ולהיות הרבה יותר פעיל ואגרסיבי. 5 נגיעות
במשחק לא יקדמו אותו ואותנו לשום מקום. מאוד ייתכן שמתופקד בעמדה לא נכונה. ילד תתעורר - כי כדורגל יש לך!!
*אראל - ייצב את מרכז השדה. בניגוד לזינו, בא לקבל כדורים והוריד לחץ מההגנה. בנוסף ולא פחות חשוב,
תמך הרבה בביטון באגף הימני והרבה בזכותו אשדוד הפסיקו לחגוג עלינו בעמדה הזאת. בקיצור, להרכב ומהר!
*ביטון - פוטנציאל טוב, לא יודע אם לשייך את השיפור בהגנה אליו או לעזרה שקיבל מגל אראל.
*נאסר - לא הגיע.
*עוואד - אני חייב להודות שההסטה שלו למרכז הקישור עושה לו טוב. שחקן טכני ומעורב בדקות ששיחק,
אם כי קצת שכונתי וחסר קצת פיזיות ותכליתיות.
*מאוולי - כמו שכבר אמרתי, לא מתאים לקבוצה. דבר אחד אי אפשר לקחת ממנו וזה הנוכחות שהוא
מוסיף בהתקפה.
כל השאר היו פרווה ולא ראויים לתגובה.
לסיכום, שוב משחק מאכזב וחסר תכליתיות, הייתי מצפה מהקבוצה להיראות טוב יותר בשלב הזה. הדבר שהכי
הפריע לי - שהקבוצה פשוט לא משחקת חכם. ברדה יורד אחורה מידיי, בוזגלו לא מספיק מעורב במשחק,
אשדוד חוגגים לנו על אגף ימין ללא מענה, גיא צרפתי מנהל את כל ההתקפות של אשדוד, ואף אחד לא מוצא
לנכון ללחוץ אותו ולחסל להם את המשחק. אלישע איפה אתה? להתעורר!!!
החברה פה בטוחים שצריך להעיף את המאמן, להחליף חצי מהסגל,לקבוע את המזג אוויר ואם לא ישרפו את המועדון
משחק אימון כולה
היינו במצבים וגם בשליטה בכדור טובים בהרבה מאשדוד שמדקה 60(ובכלל שיטת המשחק של קלינגר הבונקריסט) הייתה מתפרצות שבהתקפה השאירו רק 2 שחקנים
הם עלו עלינו בניצול המצבים(שוב, חלודה) ובמשחק הלחץ שלהם היה גדול עלינו ,
ז'ינו כל המשחק עשה טעיות מסוכנות שכמעט ועלו לנו בשערים
דוידזאדה פשוט חושך, עלה כל התקפה לא משנה מה והשאיר חורים עצומים ומחזיר את הטעות שחשבנו שהיא חד פעמית במשחק האימון הקודם נגד אטלאנטיס
כשלחצו דג'אני (עד למחצית בערך) לא ירד לקבל את הכדור בתקיפות שהוא אמור
בוזגלו לא שותף מספיק וכששותף ראינו מה הוא שווה
הכנפיים צריכים לבוא יותר לקבל את הכדור ושהמגנים יעשו יותר עקיפות
ברדה צריך להמשיך במה שעשה
דובב היה חלש מאוד היום, היה נוראי בתנועה שלו,תקע את המשחק והיה חסר תכליתי

*יותר כדורי עומק מצד ברדה,דג'אני ובוזגלו שהם שחקני המפתח שלנו והמנהלי המשחק שלנו, יותר תנועה מצד דובב ונאסר, יותר חדות מול השער