אלישע, שים לב
אלישע, שים לב
נותרה לך עמדת זר אחרונה.
אני יכול להבין מדוע לא לקחת את גלבאן.
אני מבקש ממך, קח את הזמן...אל תמהר...תביא שחקן אירופאי מוכח, מנוסה...שיידע לסחוב את הקבוצה ברגעיה הקשים.
אני לא מציע לך להביא מישהו צעיר, קח שחקן מנוסה שיודע להתמודד עם משברים.
אבל אל תהמר בעמדה האחרונה-תביא שחקן מוכח.
אני מבקש ממך, קח את הזמן...אל תמהר...תביא שחקן אירופאי מוכח, מנוסה...שיידע לסחוב את הקבוצה ברגעיה הקשים.
Re: אלישע, שים לב
דני פרדה. זה השחקן המושלם
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
דני פרדה לא מושלם ולא בטיח, אנחנו צריכים שחקן סטייל ראדי+גלבאן, שחקן שיעשה הגנה אבל גם יוכל לשחק בקישור ההתקפי...
אבל אם נצליח להביא את פרדה אז הייתי אומר לאלישע להחתים בלם זר ואז לשים את סוארס כקשר אחורי ואת בוזגלו לשים כקשר הקדמי...
אבל פרדה לא יבוא לפה בגלל שהוא עולה איזה מיליון אירו... לפחות...
אבל אם נצליח להביא את פרדה אז הייתי אומר לאלישע להחתים בלם זר ואז לשים את סוארס כקשר אחורי ואת בוזגלו לשים כקשר הקדמי...
אבל פרדה לא יבוא לפה בגלל שהוא עולה איזה מיליון אירו... לפחות...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אתה כבר באוגוסט, חלק גדול מהליגות כבר נפתחו- כמה כאלה כבר יש בשוק?sumsum כתב: אני מבקש ממך, קח את הזמן...אל תמהר...תביא שחקן אירופאי מוכח, מנוסה...שיידע לסחוב את הקבוצה ברגעיה הקשים.
- ForeverRed
כל מה שרשמת נכון, רק שמפה לשם עם כל ה"לא למהר", בעוד שבועיים נפתחת הליגה.sumsum כתב:נותרה לך עמדת זר אחרונה.
לא יודע כמה זה חכם לחכות לרגע האחרון בשביל להנחית את אחת החתיכות הכי חשובות בפאזל. צריך לזכור ששחקן
זר צריך זמן התאקלמות וגם שככל שמועד פתיחת העונה יתקרב, ההחלטות יילקחו תחת לחץ גדול יותר.
הגיע הזמן שיזיזו שם את גלגלי השיניים ויסגרו כבר את הסגל.
אז תענו לי כולכם, איפה היה המאמן עד עכשיו? רק עכשיו הוא גילה מה הוא צריך?
מה הוא עשה בערך מ15 ליולי?
- ForeverRed
את השאלה הזאת גם אני שואל...sumsum כתב:אז תענו לי כולכם, איפה היה המאמן עד עכשיו? רק עכשיו הוא גילה מה הוא צריך?
נחכה ונראה מי יגיע, אז נהיה יותר חכמים.
חלום שלי שחקן כמו מהראן ראדי בקבוצה חלום!
איזה שחקן מושלם, רץ בלי סוף שורף שטחים על ימין ועל שמאל מבשל מבקיע ועושה הגנה בו זמנית.
איך פספסנו אותו שנה שעברה אוכל את עצמי על זה.
איזה שחקן מושלם, רץ בלי סוף שורף שטחים על ימין ועל שמאל מבשל מבקיע ועושה הגנה בו זמנית.
איך פספסנו אותו שנה שעברה אוכל את עצמי על זה.

ממש לא צריך את הערס הזה , יש לנו מרקם חברתי מצויין בקבוצהgate5 כתב:דני פרדה. זה השחקן המושלם
אחד כמו פרדה יהרוס אותו.
וגל אראל ביחד עם פרדה באותה קבוצה זה מסוכן , הם שונאים אחד את השני אחרי אירועי המושבה.
שאלישע ייזכר בעונת הגלאקטיקוס של אשדוד...וייקח את המסקנות מהעונה ההיא ויישם.
- ForeverRed
אם הוא באמת החליט לוותר על גלבאן אז כנראה שהוא זוכר טוב טוב את העונה ההיא באשדוד...sumsum כתב:שאלישע ייזכר בעונת הגלאקטיקוס של אשדוד...וייקח את המסקנות מהעונה ההיא ויישם.
בינתיים הוא לא מראה את זה
שיוכיח, נדבר.
שיוכיח, נדבר.