כמות מנויים
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: כמות מנויים
חשוב להבהיר, יגאל ברמן מסתמך על המידע שהנהלת הקבוצה נותנת לו.
לא שזה מדע מדויק, ויתכן שההנהלה לא מוסרת את המספרים המדויקים, אבל זה מה שההנהלה מוסרת נכון לעכשיו...
לא שזה מדע מדויק, ויתכן שההנהלה לא מוסרת את המספרים המדויקים, אבל זה מה שההנהלה מוסרת נכון לעכשיו...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
הכתב הכי אמין, על פי מה קבעת את זה?
המועדון פירסם כי ב'חבר' ובוועדים נמכרו 3000 מנויים (טרם החלה מכירת מנויים בלונה טורס).
אז אם נכונים הדברים של האדון ברמן, בחישוב פשוט, אנחנו אמורים לעמוד על סך מכירות של 5500 מנויים.
לא נראה לי הגיוני, הערכה שלי אנחנו בין 3000 ל-3500 מנויים כולל ועדים.
המועדון פירסם כי ב'חבר' ובוועדים נמכרו 3000 מנויים (טרם החלה מכירת מנויים בלונה טורס).
אז אם נכונים הדברים של האדון ברמן, בחישוב פשוט, אנחנו אמורים לעמוד על סך מכירות של 5500 מנויים.
לא נראה לי הגיוני, הערכה שלי אנחנו בין 3000 ל-3500 מנויים כולל ועדים.

- Sir Alex Ferguson
קבעתי את זה על פי הכתבות שהוא העלה לאורך השנים ועל פי היכרות אישית עם הבן אדם ופועלו.
לפני שאתה מכפיש מישהו, תעשה קצת עבודת מחקר על האיש ופועלו.
לא יודע מה מספר המנויים המדויק שנמכר, כן יודע שאם יגאל פירסם כתבה על כמות המנויים שנמכרו, המקור היחידי שיכול היה לספק לו את המידע הוא ההנהלה.
בגלל שההנהלה לא מוכרת בעצמה את המנויים ויש כמה מקומות שמוכרים עבורה (לונה טורס, חבר, סורוקה, מפעלים כאלה ואחרים) היא יכולה לפרסם כרגע רק הערכות או לחילופין מספרים מדויקים נכון לפעם האחרונה שהיא סיכמה את כל המידע שקיבלה מכל הגופים שמוכרים לה מנויים.
את המספר המדויק נדע רק בתחילת השנה, עד אז זה בעיקר הערכות של מספרים ולא מספרים מדויקים...
לא יודע מה מספר המנויים המדויק שנמכר, כן יודע שאם יגאל פירסם כתבה על כמות המנויים שנמכרו, המקור היחידי שיכול היה לספק לו את המידע הוא ההנהלה.
בגלל שההנהלה לא מוכרת בעצמה את המנויים ויש כמה מקומות שמוכרים עבורה (לונה טורס, חבר, סורוקה, מפעלים כאלה ואחרים) היא יכולה לפרסם כרגע רק הערכות או לחילופין מספרים מדויקים נכון לפעם האחרונה שהיא סיכמה את כל המידע שקיבלה מכל הגופים שמוכרים לה מנויים.
את המספר המדויק נדע רק בתחילת השנה, עד אז זה בעיקר הערכות של מספרים ולא מספרים מדויקים...
אני הבנתי שנמכרו כ1300 מנויים דרך ועדי עובדים , ועוד 2500 מנויים במכירה רגילה.
אנחנו עומדים על בערך 3800 מנויים , אני מאמין שהמנויים יגיעו פיזית ללונה טורס המספר עוד יגדל.
אנחנו עומדים על בערך 3800 מנויים , אני מאמין שהמנויים יגיעו פיזית ללונה טורס המספר עוד יגדל.
- Sir Alex Ferguson
הלוואי שאלה המספרים אבל אני לא חושב שזה המצב.גיא חניה כתב:אני הבנתי שנמכרו כ1300 מנויים דרך ועדי עובדים , ועוד 2500 מנויים במכירה רגילה.
אף אחד לא מכפיש ולא שום דבר, אל תכניס לי מילים לפה.Sir Alex Ferguson כתב:קבעתי את זה על פי הכתבות שהוא העלה לאורך השנים ועל פי היכרות אישית עם הבן אדם ופועלו.
זה שאתה חבר של ברמן לא אומר שכולנו חברים, אני מביע את דעתי האישית נטו.
הרושם שהוא עשה לי שונה ממה שאתה מכיר או חושב עליו, הרבה פעמים נתקלתי בהשערות של מספרים שהוא זורק לאוויר ותמיד תהיתי מאיפה הוא מביא את זה.
בעידן של היום , שכל כתב רוצה להיות ראשון לידיעה אין לי ספק שהרבה מהם גם מסלפים\מעוותים דברים , כולל כולם.

- Sir Alex Ferguson
חבר של יגאל? לא יודע, אולי בעתיד, בחור טוב ככה שזה בהחלט אפשרי, כרגע מדובר רק באדם שיצא לי לפגוש ולשחק איתו כדורגל.
בכל מקרה, מדובר באדם ישר שעושה עבודה מקצועית ושלפני שהוא מפרסם דברים הוא בודק טוב טוב את המקורות שלו.
האם מכרנו 2,500 מנויים? לא יודע, לא בטוח בשלב הזה שגם המועדון יודע בוודאות. האם כשאני קורא את הדברים של יגאל אני מאמין לו? כן, אני מאמין שזה המידע שההנהלה מוסרת לעיתונות כרגע, ולכן מבחינתי אלה המספרים עד שההנהלה תצא בהודעה רשמית ותגיד אחרת.
הדגשתי את הקטעים הרלוונטיים בהודעה האחרונה שלך כדי להראות שאתה כן מכפיש, בדיוק כמו בהודעה הראשונה שלך, אתה תעשה עם זה מה שאתה רוצה -
בכל מקרה, מדובר באדם ישר שעושה עבודה מקצועית ושלפני שהוא מפרסם דברים הוא בודק טוב טוב את המקורות שלו.
האם מכרנו 2,500 מנויים? לא יודע, לא בטוח בשלב הזה שגם המועדון יודע בוודאות. האם כשאני קורא את הדברים של יגאל אני מאמין לו? כן, אני מאמין שזה המידע שההנהלה מוסרת לעיתונות כרגע, ולכן מבחינתי אלה המספרים עד שההנהלה תצא בהודעה רשמית ותגיד אחרת.
הדגשתי את הקטעים הרלוונטיים בהודעה האחרונה שלך כדי להראות שאתה כן מכפיש, בדיוק כמו בהודעה הראשונה שלך, אתה תעשה עם זה מה שאתה רוצה -
שי האדום כתב:
אף אחד לא מכפיש ולא שום דבר, אל תכניס לי מילים לפה.
זה שאתה חבר של ברמן לא אומר שכולנו חברים, אני מביע את דעתי האישית נטו.
הרושם שהוא עשה לי שונה ממה שאתה מכיר או חושב עליו, הרבה פעמים נתקלתי בהשערות של מספרים שהוא זורק לאוויר ותמיד תהיתי מאיפה הוא מביא את זה.
בעידן של היום , שכל כתב רוצה להיות ראשון לידיעה אין לי ספק שהרבה מהם גם מסלפים\מעוותים דברים , כולל כולם.
שי האדום כתב:יגאל ברמן מפרסם בוואן שמכרנו עד כה 2500,
ואני שואל איך זה ייתכן כשלא מזמן התפרסם שנמכרו 3000 מנויים.
יש אמת בדבריו ?
יש לי תחושה שהוא כל הזמן מנפיץ ידיעות רק בשביל שיהיה לו מה לרשום לכאורה.
הגדרה להכפשה : אמירת דברים בוטים כנגד אדם, הפוגעים בשמו הטוב; השמצה.
שום דבר בוטה לא נאמר כאן, ושוב הדברים נאמרו על סמך תחושה.
לא ציינתי עובדות, וגם התחושות שציינתי נאמרו לכאורה.
אם אתה לא חבר שלו אז מה אתה? איזה אינטרס יש לך לחפש בדבריי דבר או מה כנגדו?
נאמרים פה אלפי דברים על עשרות כתבים ואף אחד לא עמד לצידו של כתב מסויים כמו שאתה עומד.
תשחרר גבר הכל טוב, שבת שלום.
נאמרים פה אלפי דברים על עשרות כתבים ואף אחד לא עמד לצידו של כתב מסויים כמו שאתה עומד.

- ForeverRed
צודק. נקודה.שי האדום כתב:
- Sir Alex Ferguson
עד שיש כתב ישר, שבודק דברים לפני שהוא מעלה אותם, שמתנהל ביסודיות ובמקצועיות, אני חושב שראוי לציין זאת. בדיוק כפי שראוי לציין אחרים שלא מתנהלים בצורה מקצועית.שי האדום כתב:הגדרה להכפשה : אמירת דברים בוטים כנגד אדם, הפוגעים בשמו הטוב; השמצה.
כמו שכבר אמרתי בעבר, אי אפשר להאשים את הכתב אם בהנהלה מוסרים לו פרט לא נכון או לא מדויק. ועם הניהול הנוכחי שלנו והדוברת הנוכחית זה לצערי קורה לא מעט.
כולם להרגע, יגאל ברמן הכתב הכי מקצועי, הכי אמין והכי ישר
אם הוא כתב הוא לא המציא ולא מחפש לפגוע בקבוצה-תרגעו.
- ForeverRed
אף אחד לא אמר שהוא לא מקצועי\ממציא\מנסה לפגוע בקבוצה, למה לקחת הכל למקום קיצוני?sumsum כתב:כולם להרגע, יגאל ברמן הכתב הכי מקצועי, הכי אמין והכי ישר
אני כמו שי, חושב שצריך לקחת את הידיעות באתרים השונים בערבון מוגבל, זה הכל.
לא חסרים אי דיוקים, וזה כולל את כל הכתבים.
דרך אגב,
גם אראל רשם היום בפייסבוק שלפי מה שהוא הבין נמכרו 4000 מנויים ויש לו את המקורות הכי טובים
גם אראל רשם היום בפייסבוק שלפי מה שהוא הבין נמכרו 4000 מנויים ויש לו את המקורות הכי טובים
עזבו אתכם משטויות, מה אנחנו בתחרות מנויים עם מישהו או מנסים להוכיח לעולם כמה אנחנו מסוגלים?
אתם עשיתם מנוי? יופי..
עכשיו תגידו גם לחברים שלכם לעשות!
אתם עשיתם מנוי? יופי..
עכשיו תגידו גם לחברים שלכם לעשות!
- Sir Alex Ferguson
אולי גם אתה חבר שלו? בכל זאת, אמרת שהוא הכתב הכי אמין שלנו, בטוח עומד משהו מאחורי זה.sumsum כתב:כולם להרגע, יגאל ברמן הכתב הכי מקצועי, הכי אמין והכי ישר
ForeverRed, דבר בשם עצמך. "יש לי תחושה שהוא כל הזמן מנפיץ ידיעות רק בשביל שיהיה לו מה לרשום לכאורה" אלה הדברים של שי. ואלה דברים שמכפישים את העבודה של הכתב הכי מקצועי וישר שלנו.
ואם נחזור לנושא, מסכים עם חן, תעודדו חברים לרכוש מנוי, זה יותר חשוב מהכל, יהיה לנו מספיק זמן לדבר על כמות המנויים כשהעונה תתחיל ויהיה לנו מספר רשמי וסופי...