אלישע שים לב ! אנחנו משלמים מחיר יקר על השארתו של מרקוביץ' !
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: אלישע שים לב ! אנחנו משלמים מחיר יקר על השארתו של מרקוביץ' !
אגב אלי גוטמן ואלישע לוי סיימו באותו קורס מאמנים, ככה שקשה לי להמאין שאלישע כזה גרוע כמו שחלק מהאוהדים שלנו עושים ממנו, לא מאמן מושלם, ואם אלונה רוצה ויכולה היא מסוגלת למצוא מאמן מושלם בחו"ל אבל באמת מה אתם מצפים, מתיי הגיע לפה לאחרונה מאמן שזכה באליפויות והגיע בשיא שלו...?
והנה תראו את רן בן שמעון שכולם עושים ממנו מינימום מורניו, נוחל תוצאה גרועה עם הפועל תל אביב בגביע אופ"א, אז הנה לכם עוד פעם הוכחה שכדורגל זה לא עניין ודאי ובטוח, לפעמים יש משתנים, לפעמים יש נעלמים ולפעמים דברים לא הולכים כמו שצריך, כדורגל זה לא מדע מדויק, זה בעיקר מדע לא מדויק, אתה יכול להכניס את המרכיבים הכי טובים ולהכשל, ואתה יכול להכניס מרכיבים בינוניים מבחינת איכות ולהצליח...
והנה תראו את רן בן שמעון שכולם עושים ממנו מינימום מורניו, נוחל תוצאה גרועה עם הפועל תל אביב בגביע אופ"א, אז הנה לכם עוד פעם הוכחה שכדורגל זה לא עניין ודאי ובטוח, לפעמים יש משתנים, לפעמים יש נעלמים ולפעמים דברים לא הולכים כמו שצריך, כדורגל זה לא מדע מדויק, זה בעיקר מדע לא מדויק, אתה יכול להכניס את המרכיבים הכי טובים ולהכשל, ואתה יכול להכניס מרכיבים בינוניים מבחינת איכות ולהצליח...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- dardasmiley
אני לא אוהב את הסגנון של גוטמן אבל התוצאות שלו מדברות בעד עצמן, כל קבוצה שלקח הוביל אותה להישגים. גוטמן, מאמן טוב, כנל קשטן, לא מתאימים לב"ש. לפחות אצלם רואים יד של מאמן, שיטת משחק וקידום שחקנים.
אלישע לא מאמן מהסןג הזה.
וזה שהם סיימו באותו קורס מאמנים לא מעיד על כלום, גם איתי באוניברסיטה סיימו 200 חבר'ה זה אומר שלי יש את הידע שלהם או שהם ואני באותה רמה?
אלישע מאמן מקובע, אולי הכי מקובע שהגיע אלינו. והיוסר שיטת משחק שלו זועק לשמיים.
אלישע לא מאמן מהסןג הזה.
וזה שהם סיימו באותו קורס מאמנים לא מעיד על כלום, גם איתי באוניברסיטה סיימו 200 חבר'ה זה אומר שלי יש את הידע שלהם או שהם ואני באותה רמה?
- ForeverRed
סתם מתוך סקרנות, איזה מאמנים כן היית רוצה לראות פה? כמה מאמנים טובים יותר אתה חושב שיש בארץ?dardasmiley כתב:אני לא אוהב את הסגנון של גוטמן אבל התוצאות שלו מדברות בעד עצמן, כל קבוצה שלקח הוביל אותה להישגים. גוטמן, מאמן טוב, כנל קשטן, לא מתאימים לב"ש. לפחות אצלם רואים יד של מאמן, שיטת משחק וקידום שחקנים.
אלישע לא מאמן מהסןג הזה.
מה זה התוצאות מדברות בעד עצמן? מתוך 3 עונות שגוטמן התחרה ראש בראש מול אלישע, אלישע לקח אליפות פעמיים. ובבקשה אל תגיד שלגוטמן היה סגל פחות טוב.dardasmiley כתב:אני לא אוהב את הסגנון של גוטמן אבל התוצאות שלו מדברות בעד עצמן, כל קבוצה שלקח הוביל אותה להישגים. גוטמן, מאמן טוב, כנל קשטן, לא מתאימים לב"ש. לפחות אצלם רואים יד של מאמן, שיטת משחק וקידום שחקנים.
אלישע לא מאמן מהסןג הזה.
תאמינו לי זה פשוט עוול מה שקורה כאן,עוד לא התחילה העונה וכבר מייחלים לפיטורי המאמן,מה קורה לכם לעזאזל?!!?
הרי מה שחלקכם עושים כאן זה פשוט לא נורמלי!! עוד לא נשרקה שריקת הפתיחה לליגה וכבר "הוא לא יודע לאמן","הוא לא מעמיד נכון שחקנים", אז בוא אני אגיד לכם שאם אלישע נכשל אז רשמית המקום הזה הוא בית קברות למאמנים, מה,יכול להיות שכולם לא טובים?? שכולם לא רוצים להצליח?? שכולם עושים בכוונה??
ראיתם איזה תוצאות שאר הקבוצות עשו ביומיים האחרונים הן במשחקי אימון והן בזירה האירופית (למעט מכי חיפה)
אף אחד לא מוכן לליגה עדיין!! נו הנה אהובכם רן בן שמעון שרף 12 מיליון,אז מה עכשיו האוהדים יהרגו אותו? הוא שכח לאמן? קורה,קרה ויקרה לגדולים וטובים ממנו!
ולגבי אלי גוטמן שוב אומר זאת ואכתוב הוא אימן פה ומי שגרש אותו היו האוהדים אז יאללה,תנו להם להתאמן ולשחק בשקט ואם במחזור 15 עדיין נציג כדורגל לא טוב אני הראשון שיגיד שהוא צריך ללכת הביתה.
הרי מה שחלקכם עושים כאן זה פשוט לא נורמלי!! עוד לא נשרקה שריקת הפתיחה לליגה וכבר "הוא לא יודע לאמן","הוא לא מעמיד נכון שחקנים", אז בוא אני אגיד לכם שאם אלישע נכשל אז רשמית המקום הזה הוא בית קברות למאמנים, מה,יכול להיות שכולם לא טובים?? שכולם לא רוצים להצליח?? שכולם עושים בכוונה??
ראיתם איזה תוצאות שאר הקבוצות עשו ביומיים האחרונים הן במשחקי אימון והן בזירה האירופית (למעט מכי חיפה)
אף אחד לא מוכן לליגה עדיין!! נו הנה אהובכם רן בן שמעון שרף 12 מיליון,אז מה עכשיו האוהדים יהרגו אותו? הוא שכח לאמן? קורה,קרה ויקרה לגדולים וטובים ממנו!
ולגבי אלי גוטמן שוב אומר זאת ואכתוב הוא אימן פה ומי שגרש אותו היו האוהדים אז יאללה,תנו להם להתאמן ולשחק בשקט ואם במחזור 15 עדיין נציג כדורגל לא טוב אני הראשון שיגיד שהוא צריך ללכת הביתה.
- דר אדום בנשמה
אני רוצה לחדד את הדברים שלך, לא רק שגוטמן הפסיד, הוא הפסיד שהיה לחיפה סגל פחות טוב ופחות מוכשר, חוץ מתומר חמד וליאור רפאלוב לא היו לאלישע לוי שחקנים מוכשרים ברמת על...yedidel כתב:
מה זה התוצאות מדברות בעד עצמן? מתוך 3 עונות שגוטמן התחרה ראש בראש מול אלישע, אלישע לקח אליפות פעמיים. ובבקשה אל תגיד שלגוטמן היה סגל פחות טוב.
מכבי חיפה שיחקה את הכדורגל הכי יעיל בשלושת השנים הללו, כדורגל טוב מאוד שנתן לה שתי אליפויות מול הקבוצה הכי טובה שהייתה ב5 השנים האחרונות להפועל תל אביב...
נערך לאחרונה על ידי דר אדום בנשמה ב 09 אוגוסט 2013, 18:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
המאמן שהיללתם רן בן שמעון בינתיים כישלון גדול אז ככה שתתחילו לכבד את אלישע ולתת לו זמן.
אלישע מאמן מצויין והשנה אני בטוח שהוא יוכיח את עצמו.
אם יביא את דני פרדה?gate5 כתב:המאמן שהיללתם רן בן שמעון בינתיים כישלון גדול אז ככה שתתחילו לכבד את אלישע ולתת לו זמן.

לענין, אלישע על הנייר, גדול מרב"ש,בנאדו,קלינגר ורוב מאמני ליגת העל
אלישע בונה קבוצה תוקפת, שבונה התקפות מהשוער, הבעיה שלנו(העיקריות) כרגע הם משחק הלחץ+מתפרצות
צריך לעבוד על זה כדי שנהיה מהירים וקטלניים(כמובן לעבוד גם על החדות)
לפחות חצי מקבוצות ליגת העל בונות על מתפרצות ו10 שחקנים מגנים מהחצי של הקבוצה
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- yanivnew91
דעתי היא שהבעיה עם אלישע היא יותר היכולת שלו לבנות קבוצות ואני אסביר.
את חיפה שהוא הוליך לאליפויות הוא ירש מרוני לוי ורוב הסגל היה די דומה.
גוטמן הגיע להפועל תל אביב כשהייתה מפורקת, הציל אותה מירידה ועונה לאחר מכן סחף אותם לצמרת ולהצלחות בהמשך גם באירופה.
אלישע נכנס לתוך מערכת שכבר הייתה בנוייה מס' שנים ואף זכתה לפני באליפויות.
אצלנו אלישע היה צריך להתחיל הכל מלמטה ולבנות קבוצה מהשורש של השורשים שלה.
גוטמן הגיע להפועל תל אביב כשהייתה מפורקת, הציל אותה מירידה ועונה לאחר מכן סחף אותם לצמרת ולהצלחות בהמשך גם באירופה.
הוא ירש חיפה מפורקת אחרי שנתיים רעות מאוד אצל רוני לוי.yanivnew91 כתב:דעתי היא שהבעיה עם אלישע היא יותר היכולת שלו לבנות קבוצות ואני אסביר.
די כבר עם הקשקוש הזה. כל מאמן טוב מתאים לב"ש. מי ישמע אנחנו חיים בעולם אחר.dardasmiley כתב:גוטמן, מאמן טוב, כנל קשטן, לא מתאימים לב"ש.
- דר אדום בנשמה
להפך בניית הקבוצות של אלישע היא הצלחה אדירה, מה שלא הצליח לו בחלק מהזמן זה הנחלת שיטה או מזל...yanivnew91 כתב:דעתי היא שהבעיה עם אלישע היא יותר היכולת שלו לבנות קבוצות ואני אסביר.
בהפועל כפר סבא בנה את הקבוצה הכי טובה שהייתה להם זה הרבה זמן, אבל לא הצליח איתם ובסוף הוא כמעט ירד ליגה, במכבי חיפה הוא קיבל שוקת שבורה ובנה קבוצה תוססת ולוחמת.
דווקא בניית הקבוצה שלו היא בניית קבוצה טובה, במהלך העונות לפעמים יש לו מזל והוא מצליח ולפעמים לו, ומזל = הנחלת השיטה ושהשחקנים יבינו ושלא יהיו פציעות של שחקנים בעלי חשיבות (כמו לפניי שנה) וכו'.
בקיצור בניית הקבוצה זה לא הצד החלש שלו...
אנשים מחכים לאלישע בסיבוב
מקימים פה פרוייקט ועד שהכל נראה שהולך לכיוון חיובי
קם ההרס העצמי שלנו ודורש לפטר מאמן עוד לפני שהתחיל משחק אחד!!!!
מה לא בא לכם להצליח? תמיד להיות בינונים? פעם אחת שחררו ותנו לדברים לקרות... מה גם שקשה להתייחס לתגובות כאלה ברצינות כשעוד לא שוחק משחק ליגה אחד....
מקימים פה פרוייקט ועד שהכל נראה שהולך לכיוון חיובי
קם ההרס העצמי שלנו ודורש לפטר מאמן עוד לפני שהתחיל משחק אחד!!!!
מה לא בא לכם להצליח? תמיד להיות בינונים? פעם אחת שחררו ותנו לדברים לקרות... מה גם שקשה להתייחס לתגובות כאלה ברצינות כשעוד לא שוחק משחק ליגה אחד....
- dardasmiley
אף אחד לא קורא לו להתפטר, כבר אמרתי בפוסט הזה למעלה, הצלחתו-הצלחתנו. זה לא שולל ממני את הזכות להעביר ביקורת על יכולותיו. אני חושב שלהשאיר את אלישע לעוד עונה אחרי הכישלון הקולוסאלי של עונה שעברה זה להשאר בבינוניות. אם יצליח, אני אהיה הראשון לאכול את הכובע ולהגיד טעיתי. בינתיים אלישע מבחינתי ומבחינת כל אלה שמותחים עליו ביקורת בעמדה שהקרדיט שלו אזל והוא צריך להוכיח את עצמו.
ולכל אלה שאומרים אין מישהו יותר טוב אז עדיף להשאר איתו, זו הבינוניות בשיאה, תמיד יכול להיות משהו יותר טוב, תביא מאמן מחול, שים מעליו מנג'ר מקצועי, תפתח את הכיס ותביא מאמן בכיר אבל להשאיר את אלישע זה לא לשאוף למצוינות.
ולכל אלה שאומרים אין מישהו יותר טוב אז עדיף להשאר איתו, זו הבינוניות בשיאה, תמיד יכול להיות משהו יותר טוב, תביא מאמן מחול, שים מעליו מנג'ר מקצועי, תפתח את הכיס ותביא מאמן בכיר אבל להשאיר את אלישע זה לא לשאוף למצוינות.
אנחנו משוועים לשינוי..באמת...אלונה החלה ברמת השחקנים לשנות..הצוות המקצועי חובת ההוכחה עליו, אין פה שמחה לאיד או רצון לכשלון של אלישע שהיה קונצנזוס שחתם וכמובן גם כאשר השיג 8 נקודות מ7 משחקים בלבד בתחילת העונה שעברה.
לכן, אנחנו רוצים/מבקשים שדרוג ברמת האימון, שדרוג שיתבטא בצורת המשחק וביכולת של הקבוצה, זה הכל.
לכן, אנחנו רוצים/מבקשים שדרוג ברמת האימון, שדרוג שיתבטא בצורת המשחק וביכולת של הקבוצה, זה הכל.