אז איבדנו את פדרו גלבאן מה הלחץ?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: אז איבדנו את פדרו גלבאן מה הלחץ?

שליחה על ידי ForeverRed »

Sir Alex Ferguson כתב:התאמה שלו לחדר הלבשה? ערן לוי? מדובר בשחקן שסגר חמש שנים באותה קבוצה (בני יהודה). אם היו לו בעיות משמעת אז הוא לא היה מחזיק שם חמש עונות.

בשנה שעברה אלישע לוי הראה שהוא מאמן הגנתי ומקובע מבחינת צורת המשחק.
מאמן שפתח בכמה משחקים עם שלושה קשרים אחורים (אוסיאקו, גזל וסוארס) שלא כובשים או מבשלים.
מאמן שהקבוצה שלו לא עובדת על משחק ההתקפה ומתמקדת בעיקר בהגנה ולכן כובשת כמות שערים נמוכה כשרוב השערים הם ממצבים נייחים.

עד שלא יוכיח אחרת, אלישע לוי הוא מאמן הגנתי מבחינתי, מאמן מקובע שלא הוכיח עדין שהקבוצה שלו בבאר שבע מסוגלת לשחק התקפי ושוטף.
להעדיף עוד שחקן שעושה הגנה על שחקן כמו גלבאן זה המשך ישיר מבחינתי למה שהלך כאן בשנה שעברה.
אתה פשוט תאמר הכל בשביל להיות צודק, לא מתאים שאתה לוקח דברים שאמרתי ומוציא אותם לגמרי מהקשרם. לא אמרתי בשום
מקום שהיו לפדרו גלבאן בעיות משמעת, גם לא השוואתי אותו לערן לוי. בסה"כ נתתי דוגמה לכך שלא כל שחקן טוב מתאים לכל קבוצה.
גלבאן זה סוג של שחקן שמשנה סגנון של קבוצה, לא עושה הרבה תנועה, דורש הרבה את הכדור, המשחק בנוי עליו. אלה עובדות.
אם זה מתאים או לא אפשר להתווכח. אני חושב שאפשר להבין את ההתלבטות של אלישע, למרות שאני לא מסכים עם ההחלטה הסופית.

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

ForeverRed כתב:
אתה פשוט תאמר הכל בשביל להיות צודק, לא מתאים שאתה לוקח דברים שאמרתי ומוציא אותם לגמרי מהקשרם. לא אמרתי בשום
מקום שהיו לפדרו גלבאן בעיות משמעת, גם לא השוואתי אותו לערן לוי. בסה"כ נתתי דוגמה לכך שלא כל שחקן טוב מתאים לכל קבוצה.
גלבאן זה סוג של שחקן שמשנה סגנון של קבוצה, לא עושה הרבה תנועה, דורש הרבה את הכדור, המשחק בנוי עליו. אלה עובדות.
אם זה מתאים או לא אפשר להתווכח. אני חושב שאפשר להבין את ההתלבטות של אלישע, למרות שאני לא מסכים עם ההחלטה הסופית.
גלאבן לא יתאים, לא כשיש גם את דג'אני,בוזגלו,ברדה,נאסר,סויסה שרוצים את הכדור (אולי לנאסר ולסויסה אפשר להגיד לעשות יותר תנועה) אבל עדיין אתה נשאר עם 3 שחקנים, אחד בהתקפה,קישור,קישור הגנתי שרוצים את הכדור לרגל, אם גלאבן גם יבוא, השחקנים האחרים לא יבואו על ידי ביטוי-ראה גלקטיקוסים של המון קבוצות, זה לא עובד מלבד פוקסים/פעולות אישיות ותסלח לי אבל זוהי לא קבוצה...
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
ערן
Title: אני חבר בקרייזי רד

שליחה על ידי ערן »

מסכים עם אלישע בהחלטה הזאת. אין ספק שגלאבן שחקן עם מספרים טובים אבל מםה ועד לעשות אותו המסי של הכדורגל הישראלי המרחק גדול מאוד.
זכור לי שהגיע אלינו שחקן עם מספרים דומים מאוד לפני ארבע שנים וכולם יודעים איך זה הסתיים.
אין מקום בהרכב לברדה, בוזגלו, גלאבן ועוד חלוץ (ברדה לא יכול להיות חלוץ בודד). זה היה הופך להיות ההרכב הכי לא מאוזן בעולם.
גלאבן הוא אחד שרוצה את הכדור כל הזמן אצלו, הוא לא שחקן שבא לעבוד והעובדה הכי טובה זה הספסול בחלק לא קטן של העונה שעברה וגם מלפני שתי עונות.
לא הכל זה מספרים ויש הרבה דברים מעבר, אני מחזק מאוד את ההחלטה של אלישע שהיא הכי לא פופוליסטית אבל היא הכי אמיצה שיש.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

ערן כתב:מסכים עם אלישע בהחלטה הזאת. אין ספק שגלאבן שחקן עם מספרים טובים אבל מםה ועד לעשות אותו המסי של הכדורגל הישראלי המרחק גדול מאוד.
זכור לי שהגיע אלינו שחקן עם מספרים דומים מאוד לפני ארבע שנים וכולם יודעים איך זה הסתיים.
אין מקום בהרכב לברדה, בוזגלו, גלאבן ועוד חלוץ (ברדה לא יכול להיות חלוץ בודד). זה היה הופך להיות ההרכב הכי לא מאוזן בעולם.
גלאבן הוא אחד שרוצה את הכדור כל הזמן אצלו, הוא לא שחקן שבא לעבוד והעובדה הכי טובה זה הספסול בחלק לא קטן של העונה שעברה וגם מלפני שתי עונות.
לא הכל זה מספרים ויש הרבה דברים מעבר, אני מחזק מאוד את ההחלטה של אלישע שהיא הכי לא פופוליסטית אבל היא הכי אמיצה שיש.
תשמע אם ילך לנו השנה ונעמוד בציפיות
הוא היה המאמן הכי טוב שהיה לנו מתקופת לופא
אבל עד עכשיו הכל דיבורים... :בלה: :בלה: :בלה:
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

שלח תגובה