אלישע אני מבין שפלצ'וק הוא הבעיה של הקבוצה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
sumsum

אלישע אני מבין שפלצ'וק הוא הבעיה של הקבוצה

שליחה על ידי sumsum »

החלטת להתלבש על פלצ'וק?
אני מבין שכל שאר השחקנים דופקים 'בדיוק' כמו שאתה רוצה?
תן כבוד, אנחנו רק בההכנה, ואתה חופר לפלצ'וק בור בשביל שתהיה לגיטמציה לשחרור שלו?
אז רק שתדע, הקהל לא פראייר, הוא יותר טוב מנאסר ובטח מפיראס עוואד שהקמת אתמול לפניו!
רק בשביל שתדעו ותפנים גם אתה אלישע, פאלצ'וק שיחק מחצית מכמות המשחקים של נאסר (התותח עם 2 שערי ליגה בעונה שעברה) וכבש 4 שערים כולל משחק על בנתניה.
אז תפסיק לשתול לנו ידיעות בוואללה ובספורט 5 על 'כמה אתה לא מרוצה מהשחקן, ותזכור אני לא מרוצה מהבלם, מהמגן הימני, מגל אראל וממנאסר, אבל לא צעקתי לך לשחרר אותם או לחילופין לא לתת להם זמן להכנס לעונה ואתה שופך את דמו של ניקולה.
אז תרגע, תנשום עמוק, אין הרבה שחקנים בפיגורה של ניקולה בליגה, ובזמן שאתה מחפש מציאות בעולם ולא ממש הצלחת, תן קרדיט למי שבא לכל משחק ועובד, ולא מרים ידיים שהוא יורד להגנה ועושה 'רעשים' כאילו עושה הגנה.
אז במקום להפיל את התיק על מרקוביץ ופלצ'וק תבדוק את עצמך איך אתה לא מצליח להפיק משחקנים טובים מינימום.
תתרכז בלאמן כמו שצריך ופחות בפוליטיקה.

סמל אישי של משתמש
taltal

Re: אליש אני מבין שפלצ'וק הוא הבעיה של הקבוצה

שליחה על ידי taltal »

היתה לו עונה חלשה מאוד עונה קודמת. נכון שחקן נחמד אבל אתה מצפה משחקן כזה שישדרג אותך

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

בס״ד
במרבית הקריירה פלצ׳וק שיחק כקשר התקפי במרכז ולא כקיצוני באגף.
הייתי בודק איך הוא ישתלב שם במערך הנוכחי בהיעדר שחקן רכש מתאים, הוא מתאים יותר מנאסר שתופקד שם אתמול.

סמל אישי של משתמש
משתמש חדש

שליחה על ידי משתמש חדש »

כנראה שזה באופנה, לחזר אחרי שחקן במשך תקופה ארוכה, להחתים אותו ל- 3 שנים ואחרי שנה להגיע למסקנה (בהסתמך על 20 דקות במשחק אימון) שהוא זר לכדורגל.
איך זה שאף שחקן לא מצליח לממש את הפוטנציאל שלו תחת אלישע לוי ? (פלצ'וק ,אקסברד,נאסר- כולם ירדו במספרים,שערים ובישולים+יכולת)

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

פלצ'וק הבקיע שני שערים עונה שעברה, כמו נאסר.
כרגע הוא באמת נראה רע וחבל, כי לפני שהגיע אלינו הוא היה שחקן מצויין.

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

עקב זה שרק בוואלה ספורט זה פורסם שאלישע חושב לשחרר את פלצ'וק , אני לא חושב שיש אמת בדברים של הכתב של וואלה.
אם תשימו לב גם בשידור במשחק מול אשדוד , שפלצ'וק דווקא ניסה לעשות משהו השדרן קטל אותו וירד עליו כמה וכמה פעמים , אתמול גם קטל אותו.
לדעתי יש משהו שאנחנו לא יודעים , אולי הכתב מסוכסך עם הסוכן של פלצ'וק ?

הנה כתבה מלפני שבוע :
https://sports.walla.co.il/?w=//2667436" onclick="window.open(this.href);return false;
כתבה מהיום :
https://sports.walla.co.il/?w=//2669485" onclick="window.open(this.href);return false;

משהו מגמתי , ושימו לב זה פורסם רק בוואלה ספורט.
לא בוואן , לא בספורט חמש , לא בNRG , לא בYENT ואפילו לא בספורט 2 או ספורט פי כמה.
אז קחו את הידיעות האלה בעירבון מוגבל

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

ידידאל, אל תשכח לציין שהסטטיסטיקה העלובה היא בחצי מכמות המשחקים והדקות משל נאסר
ואל תשכח לציין גם שלמרות הסטטיסטיקה העלובה של נאסר הוא פותח כמובן מאליו ואילו פלצ'וק שלכולם ברור שנתוניו טובים משל נאסר, מוכנס כחילוף אחרון, ככה מרימים מוראל ובטחון לשחקן?
וואללה שיטה.
פלצ'וק ייכנס לרשימה ארוכה של שחקנים שלא רק שלא התקדמו אצל אלישע, אלא הלכו אחורה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

כל הנושא הוא בגדר שמועה שנכתבה באתר אחד בלבד, לא הייתי ממהר לקחת כתורה מסיני.
לגבי פלצ'וק כבר אמרתי לא פעם, שחקן ליגה מצוין בעל יכולות מגוונות שפשוט לא הצליח להתחבר לקבוצה.
במילה אחת - חידה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

בנתיים לא פורסם על זה כלום באף אתר ומוקדם להטיל האשמות כאלו ואחרות...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

sumsum כתב:ידידאל, אל תשכח לציין שהסטטיסטיקה העלובה היא בחצי מכמות המשחקים והדקות משל נאסר
ואל תשכח לציין גם שלמרות הסטטיסטיקה העלובה של נאסר הוא פותח כמובן מאליו ואילו פלצ'וק שלכולם ברור שנתוניו טובים משל נאסר, מוכנס כחילוף אחרון, ככה מרימים מוראל ובטחון לשחקן?
וואללה שיטה.
פלצ'וק ייכנס לרשימה ארוכה של שחקנים שלא רק שלא התקדמו אצל אלישע, אלא הלכו אחורה.
נאסר לא פותח כמובן מאליו, נאסר פותח אחרי סיום עונה יותר טוב מפלצ'וק ומחנה אימונים יותר טוב מפלצ'וק.

סמל אישי של משתמש
שי האדום

Re: אלישע אני מבין שפלצ'וק הוא הבעיה של הקבוצה

שליחה על ידי שי האדום »

סוף סוף מסכים איתך לשם שינוי.
נאסר לא דומה לכלום, שואף להיות שחקן גדול אבל תמיד יישאר בינוני.
אתמול תקע את המשחק בצורה נוראית, ברגע הראשון שייצא הקבוצה התחילה לשחק.
תמונה

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

דאלה דאלה דאלה דאלה דאלה ניקו!

למרות העונה המאכזבת, יש לו כדורגל.
אני מאמין בו.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

חד משמעית. אם פלצ'וק ישוחרר, אלישע יאבד את מעט הקרדיט שנשאר לו. אצלי לפחות...
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
משתמש חדש

שליחה על ידי משתמש חדש »

אנשים לא צריך להיסחף, לפרגן לפלצ׳וק זה טוב ויפה אבל זה לא חייב להיות על חשבון נאסר. נעזוב את זה ששני השחקנים האלו יכולים לשחק יחד (זה לא מקרה טוטי ודל פיירו ) זאת הבעיה של העמקת הסגל יתר על המידה והתחרות על המקום בהרכב שיוצרת מרמור ופסיפוס של המון שחקנים מוכשרים. למה נראה לכם שבעונת 2011-2012 פלצ׳וק בעכו הבקיע 10 שערים נאסר הבקיע איזה6 ובישל עוד 6 בערך ולפתע בעונת 2012-2013 המספרים של שניהם ירדו פלאים ? שחקנים כאלו מוכשרים שרק מחכים לפרוץ רוטציה הורגת!!! וכל העיסוק הקנטרני במי עדיף על מי רק יוצר מצב שנפסיד 2 שחקנים מוכשרים ,כי ככה בדיוק המאמן חושב וזו תפיסת עולמו.

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

משתמש חדש כתב:אנשים לא צריך להיסחף, לפרגן לפלצ׳וק זה טוב ויפה אבל זה לא חייב להיות על חשבון נאסר. נעזוב את זה ששני השחקנים האלו יכולים לשחק יחד (זה לא מקרה טוטי ודל פיירו ) זאת הבעיה של העמקת הסגל יתר על המידה והתחרות על המקום בהרכב שיוצרת מרמור ופסיפוס של המון שחקנים מוכשרים. למה נראה לכם שבעונת 2011-2012 פלצ׳וק בעכו הבקיע 10 שערים נאסר הבקיע איזה6 ובישל עוד 6 בערך ולפתע בעונת 2012-2013 המספרים של שניהם ירדו פלאים ? שחקנים כאלו מוכשרים שרק מחכים לפרוץ רוטציה הורגת!!! וכל העיסוק הקנטרני במי עדיף על מי רק יוצר מצב שנפסיד 2 שחקנים מוכשרים ,כי ככה בדיוק המאמן חושב וזו תפיסת עולמו.
אני יגיד לך למה, כי פלצ'וק נפצע בתחילת עונה לפציעה ארוכה, ואיבד את כל הכושר שהיה לו עד לפליאוף
נאסר נעלם בסיבוב ה2 כי אלישע לא נתן לא קרדיט, העדיף את סויסה/גבאי/סבע/קהת עליו, ובדקות שקיבל(המעטות) הרשים, בפליאוף קיבל כאפה ונתן שינוי, השינוי המשיך עד למחנה האימונים והרשים כל המשחקים עד להיום
היום הוא שיחק בעמדה לא טבעית לו, הוא רגיל לקבל את הכדור באגף, שם הוא צריך להיות, המשחק הזה בשבילי לא אומר כלום עליו, כי בסך הכל זה היה ניסוי כלים של אלישע לבדוק אם באמת צריך שחקן זר לעמדה הזאת(קשר התקפי אמצע)

במנטליות ובטכניקה פלצ'וק לוקח את נאסר לטיול, מה אבל נאסר מהיר וזריז, עם תעוזה מסחררת בעוד שפלצוק :סבא בכסא: :סבא בכסא:
אם פלצ'וק ישתפר בכושר באופן ניכר, הדרך להרכב ולהישגים שלו סלולה
נאסר צריך להתבגר
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

שלח תגובה