סיכום של משחק האימון מול בני לוד

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
שי האדום

סיכום של משחק האימון מול בני לוד

שליחה על ידי שי האדום »

כמה תובנות מהמשחק :

בן ביטון להרכב, מגן ימני קלאסי יודע מה צריך לעשות באגף.
אקס פקטור, חסר את השחקן קלאצ' הזה שישנה משחק וגם יעשה את כל השחקנים שסביבו לטובים יותר. זה החיזוק שחסר.
רוצה אבל לא מספיק, פיראס עוואד פתח את המשחק נפלא לדעתי לחץ על הכדור היה שותף לחילופי מסירות יפים ב-10 הדק הראשונות ונעלם, אם הוא רוצה לעשות קפיצת מדרגה השנה חייב להחזיק את היכולת יותר.

שינוי חיובי בקישור האחורי, גל אראל, מס' 1 על המגרש באמת שעונה על כל הציפיות עד כה.
בוזגלו&ברדה חייבים להיות יותר פעילים במהלך המשחק, שני שחקנים שעליהם העונה תיפול או תקום.
עזרה, אם לא תהיה יותר עזרה של שחקני הקישור באגף למגנים אנחנו נהיה בצרות מול קבוצות ליגת העל. מספיק היה לראות את זה מול אשדוד.

אלישע חייב להפנים, חייב לפתוח את הראש ולא להיתקע במערכים מיושנים שחלפו מזמן מהכדורגל שלנו.
למרות הכל אני אופטימי.
(דרך מגניבה לסכם)
תמונה

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

Re: סיכום של משחק האימון מול בני לוד

שליחה על ידי shovalb9 »

שי האדום כתב:כמה תובנות מהמשחק :

בן ביטון להרכב, מגן ימני קלאסי יודע מה צריך לעשות באגף.
אקס פקטור, חסר את השחקן קלאצ' הזה שישנה משחק וגם יעשה את כל השחקנים שסביבו לטובים יותר. זה החיזוק שחסר.
רוצה אבל לא מספיק, פיראס עוואד פתח את המשחק נפלא לדעתי לחץ על הכדור היה שותף לחילופי מסירות יפים ב-10 הדק הראשונות ונעלם, אם הוא רוצה לעשות קפיצת מדרגה השנה חייב להחזיק את היכולת יותר.

שינוי חיובי בקישור האחורי, גל אראל, מס' 1 על המגרש באמת שעונה על כל הציפיות עד כה.
בוזגלו&ברדה חייבים להיות יותר פעילים במהלך המשחק, שני שחקנים שעליהם העונה תיפול או תקום.
עזרה, אם לא תהיה יותר עזרה של שחקני הקישור באגף למגנים אנחנו נהיה בצרות מול קבוצות ליגת העל. מספיק היה לראות את זה מול אשדוד.

אלישע חייב להפנים, חייב לפתוח את הראש ולא להיתקע במערכים מיושנים שחלפו מזמן מהכדורגל שלנו.
למרות הכל אני אופטימי.
(דרך מגניבה לסכם)
אילוז מאוד בעייתי במערך שלנו, לא עושה עקיפות בכלל-בגלל זה ביטון עדיף,כי בלי הצטרפות של מגנים ולרווח את המשחק עמם, משחק ההתקפה שלנו (שלרוב לא מסתמך על מתפרצות) יהיה חלש ולא יעיל

*וזגלו עשה שיפור ניכר במחצית והתערב כמעט כל התקפה(כך צריך להיות).
*וואד ששיחק באמצע וגבאי בקו היה שילוב לא משהו(גבאי בסדר כי הוא היה חלוץ 2 ולרוב עשה תנועה קדימה ולא קיבל את הכדור באגף, עוואד תקע הרבה את המשחק ואם אלישע ישחק בטקטיקה הזאת-שחקן אחר צריך להיות מוצב שם)
אראל משחק מעולה,דג'אני משחק יציב
סוארס משתפר,פאיוביץ פרווה
נאסר שיחק חכם היום
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

כל התקפה שבה בוזגלו לא נוגע/יגע בכדור היא התקפה תקוע וחסרת מעוף,חסר את הפס החכם מהאמצע לשטח שבו ברדה ינוצל בדרך הטובה ביותר עם הפנים לשער.

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

sumsum כתב:כל התקפה שבה בוזגלו לא נוגע/יגע בכדור היא התקפה תקוע וחסרת מעוף,חסר את הפס החכם מהאמצע לשטח שבו ברדה ינוצל בדרך הטובה ביותר עם הפנים לשער.
היה חסר לי רוטציות במשחק, טוב יעשה אלישע אם ייתן לגבאי ובוזגלו יד חופשית בזה בהתקפה.
כך יהיה אפשר לראות אותם כל פעם מגיחים ממקום אחר, כי בוזגלו מסוגל להשאיר שחקן מול שוער.
תמונה

סמל אישי של משתמש
משתמש חדש

שליחה על ידי משתמש חדש »

גל הראל במשחק העומק שלו באמת הפתיע אותי לטובה , אבל זה מדאיג שיש לנו בקבוצה כל כך הרבה כישרון ושחקני התקפה טובים (ברדה ובוזגלו לבדם שווים כמו כל בני לוד) ואנחנו לא מנצלים עשירית מהיכולת שלהם שלהם (wtf בוזגלו תקוע בצד ימין?) משחקים רע וממעטים לכבוש (בעיקר מול קבוצות כאלו חלשות).

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

משתמש חדש כתב:גל הראל במשחק העומק שלו באמת הפתיע אותי לטובה , אבל זה מדאיג שיש לנו בקבוצה כל כך הרבה כישרון ושחקני התקפה טובים (ברדה ובוזגלו לבדם שווים כמו כל בני לוד) ואנחנו לא מנצלים עשירית מהיכולת שלהם שלהם (wtf בוזגלו תקוע בצד ימין?) משחקים רע וממעטים לכבוש (בעיקר מול קבוצות כאלו חלשות).
עד המשחק הרשמי הראשון נגד בית"ר אני לא פותח שום התססה או משהו כנגד אלישע ויכולתו כמאמן כי עד עכשיו לא היה מבחן רציני לקבוצה
בביתר חייבים לנצח ולהתסכל רק על עצמנו
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

שלח תגובה