מצד אחד אני מאוד אוהב אותו ואני מאלה שיותר הגנו עליו, אבל כשאתה רואה את עודף המשקל ואת היכולת זה קצת מאכזב.yedidel כתב:מרקוביץ' פצוע.
עצוב לראות את פלצ'וק. כאילו שכח לשחק כדורגל
10:00,שידור חי בוואלה ספורט - הפועל ב"ש מול בני לוד
Re: 10:00,שידור חי בוואלה ספורט - הפועל ב"ש מול בני לוד

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הכושר הגופני של אופיר דוידזאדה הוא פשוט נדיר כשמסתכלים על שאר השחקנים סביבו. הבחור לא מפסיק לרוץ והוא פשוט לא מתעייף, נראה שיש לו כוח לעוד 90 דקות אם היינו צריכים.
אני מאוד אוהב את התנועה בלי כדור של אבו לאבן ואת הלחץ שהוא עושה בלי הפסקה על ההגנה. שילוב שלו ושל אליה ביחד יכול להיות מאוד מעניין.
פלצ'וק ניסה לשחק פשוט וללא סיכונים מיותרים, לאור השמועות על מעמדו אפשר להבין למה הוא פוחד לטעות. בכל מקרה, אני לא מבין את השמועות בנוגע לפלצ'וק. לא מדובר באיזה זר חדש או נבחן שהגיע לפני שבוע. כולנו יודעים למה הוא מסוגל, כולנו ראינו אותו בהפועל עכו, הוא צריך שיתנו לו דקות וביטחון והוא יחזור להיות אחד מהשחקנים הכי טובים בליגה.
אני מאוד אוהב את התנועה בלי כדור של אבו לאבן ואת הלחץ שהוא עושה בלי הפסקה על ההגנה. שילוב שלו ושל אליה ביחד יכול להיות מאוד מעניין.
פלצ'וק ניסה לשחק פשוט וללא סיכונים מיותרים, לאור השמועות על מעמדו אפשר להבין למה הוא פוחד לטעות. בכל מקרה, אני לא מבין את השמועות בנוגע לפלצ'וק. לא מדובר באיזה זר חדש או נבחן שהגיע לפני שבוע. כולנו יודעים למה הוא מסוגל, כולנו ראינו אותו בהפועל עכו, הוא צריך שיתנו לו דקות וביטחון והוא יחזור להיות אחד מהשחקנים הכי טובים בליגה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
ניצחון 5 שלנו מתוך 7 משחקים , מעודד.
בכל אופן , משחק בסדר שלנו
גל אראל(ענק) וקובי מחזיקים נפלא תקישור האחורי , בן ביטון להרכב.
ברדה צריך להזהר על הרגליים מכל השחקנים שמנסים לשבור אותו , בוזגלו עוד יכנס לכושר
פלצ'וק כבד ומאכזב , אלגרבילי טזזו ואבו לאבן הפתעות נעימות.
אלגרבילי מזכיר לי מאוד את והבה , חזק , קשוח , לא הכי מהר אבל חכם
אשמח לראות אותו גם בליגה.
עכשיו נגמרו משחקי ההכנה , הדבר האמיתי שבוע הבא בית"ר באיצטדיון ר"ג.
שיהיה לנו בהצלחה , ועונה מוצלחת חברים.
שבת שלום
בכל אופן , משחק בסדר שלנו
גל אראל(ענק) וקובי מחזיקים נפלא תקישור האחורי , בן ביטון להרכב.
ברדה צריך להזהר על הרגליים מכל השחקנים שמנסים לשבור אותו , בוזגלו עוד יכנס לכושר
פלצ'וק כבד ומאכזב , אלגרבילי טזזו ואבו לאבן הפתעות נעימות.
אלגרבילי מזכיר לי מאוד את והבה , חזק , קשוח , לא הכי מהר אבל חכם
אשמח לראות אותו גם בליגה.
עכשיו נגמרו משחקי ההכנה , הדבר האמיתי שבוע הבא בית"ר באיצטדיון ר"ג.
שיהיה לנו בהצלחה , ועונה מוצלחת חברים.
שבת שלום
שוב מה שהכי בולט זה חוסר התיאום בקבוצה וחוסר שיטה...
שבוע לפני הליגה היינו אמורים להיראות הרבה יותר טוב, ולא אני לא תולה את זה בחום או בעובדה שמדובר במשחק אימון.
מה שיותר מטריד אותי זה ששני שחקנים שהיו אמורים להיות עוגן עשו רושם ממש לא טוב היום...
פאיוביץ' ודג'אני ממש חלשים. מקווה ששבוע הבא השחקנים ייראו לפחות כאילו בא להם לרוץ.
שבוע לפני הליגה היינו אמורים להיראות הרבה יותר טוב, ולא אני לא תולה את זה בחום או בעובדה שמדובר במשחק אימון.
מה שיותר מטריד אותי זה ששני שחקנים שהיו אמורים להיות עוגן עשו רושם ממש לא טוב היום...
פאיוביץ' ודג'אני ממש חלשים. מקווה ששבוע הבא השחקנים ייראו לפחות כאילו בא להם לרוץ.
רק אהבה תנצח...
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
בואו נגיד שהשנה יש לנו סגל מאוד ביתי, הסגל הרחב שלנו עושה רושם טוב, ועדיין חסר לי שחקן בקישור, כדאיי להביא קשר לאגף דווקא, כי הבעיה היא לא במרכז היא באגפים, אחד שיעשה הגנה והתקפה ואם צריך אז שישחקו עם בוזגלו כקשר קדמי מעל לקשרים החוריים...
מירקו אורמוש לדעתי יכול להיות חיזוק טוב...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- ForeverRed
באופן מוזר דווקא המחליפים נראו לא רע ויש לזה שני הסברים:
1. הם משחקים נגד המחליפים של בני לוד.
2. החילופים יוצרים קצת בלגן בשיטה וכתוצאה מכך המשחק הופך להיות הרבה פחות צפוי ושבלוני. אלישע חייב
לצאת קצת מהקופסה.
בסה"כ המטרה הייתה לנצח והיא הושגה, לא יודע כמה אפשר לקחת מהמשחקים האלה.
כשהעונה כבר בפתח, אפשר רק להצטער על ביטולו של גביע הטוטו ולקוות שבליגה זה ייראה טוב יותר.
1. הם משחקים נגד המחליפים של בני לוד.
2. החילופים יוצרים קצת בלגן בשיטה וכתוצאה מכך המשחק הופך להיות הרבה פחות צפוי ושבלוני. אלישע חייב
לצאת קצת מהקופסה.
בסה"כ המטרה הייתה לנצח והיא הושגה, לא יודע כמה אפשר לקחת מהמשחקים האלה.
כשהעונה כבר בפתח, אפשר רק להצטער על ביטולו של גביע הטוטו ולקוות שבליגה זה ייראה טוב יותר.
- ForeverRed
יש לנו שחקנים לא פחות טובים מאורמוש.דר אדום בנשמה כתב:בואו נגיד שהשנה יש לנו סגל מאוד ביתי, הסגל הרחב שלנו עושה רושם טוב, ועדיין חסר לי שחקן בקישור, כדאיי להביא קשר לאגף דווקא, כי הבעיה היא לא במרכז היא באגפים, אחד שיעשה הגנה והתקפה ואם צריך אז שישחקו עם בוזגלו כקשר קדמי מעל לקשרים החוריים...
הבעיה היא לא בשחקנים שמשחקים באגף, אלא בצורה שהקבוצה מפעילה אותם.
- סתיו רווח!.!
- Title: למסגרת במספרת הללויה!
- יצירת קשר:
עדיין עדיין חסר קשר...גם הייתי מביא בלם עם ניסיון שיהיה בתור גיבוי כי פאיבץניראלי בלוף עד עכשיו.
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל 
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה
באר שבע גם בטוב אווו אווו
באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה

באר שבע גם בטוב אווו אווו

באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
[quote="yedidel"]מרקוביץ' פצוע.
עצוב לראות את פלצ'וק. כאילו שכח לשחק כדורגל[/quo
מאז בואו לא ראיתי רצף משחקים שהוא מהווה פקטור בקישור, העליות והירידות כל חמישה משחקים נותן משחק טוב אחד וחוזר חלילה ,גם לפני הפציעה וגם לאחריה הפך בעיניי סוג של עצלן למד משהו מהישראלים.
עצוב לראות את פלצ'וק. כאילו שכח לשחק כדורגל[/quo
מאז בואו לא ראיתי רצף משחקים שהוא מהווה פקטור בקישור, העליות והירידות כל חמישה משחקים נותן משחק טוב אחד וחוזר חלילה ,גם לפני הפציעה וגם לאחריה הפך בעיניי סוג של עצלן למד משהו מהישראלים.