מטריד

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
izguy83

Re: מטריד

שליחה על ידי izguy83 »

sumsum כתב:
מצפה ממך לפחות לזכור / להזכיר שיחד איתו עם סגל טוב לכל הפחות ירדנו ליגה 'כמעט' במחזור האחרון.
לדעתי אם היו נורות אזהרה הן היו אמורות להבהב והסירנות היו אמורות לצפור מזמן.
צודק ב-100%, אבל בואו לא נגזים. לכל מאמן יש שנים לא טובות בקריירה. לא בכל עונה הכל קורה בדיוק כמו שהמאמן מתכנן. לצורך העניין, כל האמירות שאלישע מאמן בינוני והנסיונות לגמד את ההישגים שלו בעבר לא רציניות בכלל. ואתה יודע מה? גם נה שהיה עונה שעברה לא משנה בכלל. אלישע יודע טוב מאוד שאם הוא לא יביא נקודות במחזורים הראשונים, וסרמיל ירעד. בואו לא נצא מפרופורציות. עוד לא שיחקנו משחק אחד רשמי. הבוסית החליטה שהוא פה לעוד עונה וז מה יש.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ניב כתב:ההתרגשות גדולה, אנחנו עומדים 7 ימים (או 8 או 9, אף אחד עדיין לא יודע) לפניי פתיחת עונת 2013/2014, העונה שאמורה להיות "העונה שלנו", העונה שבה הסיכוי להיכשל נמוך יותר מבשנים עברו, אבל לאור כל הדברים האלה, שבוע טרם פתיחת העונה אני מוטרד הרבה יותר משנים אחרות, יש מספר דברים שמטרידים מאוד, גם היום שבוע לפתיחת העונה.

1. אמנם מדובר רק במשחקי אימון, אבל בכל אחד ממשחקי האימון האלה לא הייתה לרגע שיטת משחק שהובילה את הקבוצה במהלך המשחק, גם אתמול במשחק מול לוד (שבוע לפתיחת העונה אני מזכיר) המשחק היה מבולגן להחריד, לא מסודר, שוב כדורים שעפים למעלה, שוב בלי כתובת, בשביל זה הבאנו את דג'אני, בוזגלו וברדה?

2. יש משהו מטריד מאוד ביחס של אלישע לשחקנים שעליהם הוא נלחם, שנה שעברה אלישע הגיש רשימה של שחקנים זרים להנהלה, אחד מהשחקנים שעליהם הוא הכי נלחם היה בויאן מרקוביץ', הוא ביקש להחתים אותו על חוזה ארוך טווח וציין כי הוא הולך להיות עמוד התווך בשלד שיבנה כאן לשנים הקרובות, אלונה הסכימה ואכן מרקו פתח את העונה בצורה טובה, נבחר לנבחרת הסיבוב של הסיבוב הראשון בליגת העל וייצב את המסננת מעונה קודם לכן, פתאום החליט לוי שמרקוביץ' איטי, סיפסל אותו והמליץ לשחררו, איפה האחריות? הלוא זה אותו שחקן שנלחמת עליו מלחמת חורמה כמה חודשים קודם לכן, הדבר היה נסלח לו לא היה חוזר כמעט בהעתק עם ניקולס פלצוק.
פלצוק היה אחד מהשחקנים המחוזרים בליגה במהלך עונת ההעברות, אלישע שוב נלחם עליו וביקש מאלונה להחתים אותו על חוזה ארוך טווח, ניקולס קיבל סכומים לא נמוכים בלשון המעטה והפך באותה עונה לאחד מהמשתכרים הגבוהים בקבוצה, חלפה שנה ומקרה מרקוביץ חוזר כאן שוב.
אז נכון שייתכן שפלצוק איכזב במהלך העונה החולפת, אבל קבלת ההחלטות המפוזרת של המאמן מטרידה.

3. אין זרים.
אז נכון שהצלחנו העונה להביא שני ישראלים בכירים שלא היינו מאמינים שיכולים להגיע לכאן, אבל בחירת הזרים מטרידה מאוד, אלישע לא מצליח להביא לכאן זרים ברמה סבירה לכדורגל הישראלי, למעט פאיוביץ' הבלם, לא הגיע לכאן ולו זר אחד בחלון ההעברות האחרון וזה גם לאחר שאלונה הייתה מוכנה לפתוח את הכיס.

4. קיבעון.
נדמה שברגע שהוא מחליט משהו אי אפשר להזיז את המאמן שלנו מהקונספציה, כל זה גורם לכך המחליפים הופכים להיות לא רלוונטים, שחקן יודע שגם אם הוא יעלה מהספסל וייתן דקות טובות הוא לא יקבל את מקומו בהרכב, לא פלא שמספר שחקנים מסתובבים עם הראש באדמה תקופה לא קצרה.
קחו את בן ביטון כמשל.

5. ככללי התחושה היא שאין בעל-בית,מספרים על אדם מאוד נחמד (אלישע) , אבל על אימונים שכונתיים, על חוסר סדר וארגון, נראה שהוא זורם עם הזרם, אין יד מכוונת.

לסיום, ישנן מקומות (רמה"ש, סכנין, עכו וכו'...) שבהם מפה לשם, כך בלי הרבה ציפיות נבנות קבוצות חזקות וטובות, בב"ש הדברים האלה לא קורים ולכן שבוע לפתיחת העונה אני מאוד מוטרד, הכישלון שיהיה אם יהיה, הוא יהיה הגדול ביותר שידענו כאן.

שיהיה בהצלחה.
הודעה מצוינת, מסכים מאוד עם הדברים שלך, עם זאת, מקווה מאוד שהמציאות תהיה אחרת ושבתחילת העונה הדברים יתחברו.

הצלחה של אלישע זאת ההצלחה של כולנו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

ניב,
אין הוקוס פוקוס בכדורגל ומי שמצפה שאחרי חודש אימונים נראה טיקי טאקה משלה את עצמו ויוצר
אשליות אצל יתר האוהדים. אני לא מחסידיו הגדולים של אלישע לוי אבל אני חושב שמשכיבים לו פה
מארבים בסדר רץ ורק ממתינים שייכשל כדי להגיד "אמרנו לכם". בנו סגל נוצץ וצריך לתת לו זמן, זה
ייקח לפחות כמה מחזורים אם בכלל. כל הסיסמאות של "הצלחה שלו היא שלנו" וכו' זו צביעות ודמגוגיה
מהרמות הנמוכות, הרי כולנו יודעים שאצל מספר אנשים הוא כבר תויג ורק ממתינים לטרף הבא אחריו.
ואגב, פלצ'וק הוא זה שהפך את עצמו לשחקן ספסל עם יכולת ירודה והרבה פציעות. משחקן בסדר גודל שלו ועם
הציפיות שהיו ממנו, הוא בהחלט נכשל, הוא לא ראוי לפתוח במצב הנוכחי, שיילחם ויראה שמקומו בהרכב.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אתם שוכחים משהו מאוד מאוד חשוב, כל מערכי הקבוצה רובם חדשים, שני בלמים שונים ממה שהיה פה לפניי שנה, שני קשרים אחורים חדשים, קשר קדמי חדש, חלוץ חדש, זה יותר ואולי מגן ימני חדש במקום אילוז יפתח מעכישו בהרכב, זה אומר 7 שחקני הרכב חדשים...
זה לא קל להפוך את הקבוצה למתואמת, אי אפשר לצפות שישר נדרוס, לוקח זמן לבנות תיאום בין המערכים ובין השחקנים, ואי אפשר לצפות שנראה על ההתחלה כמו מינימום ברצלונה...
בעצם שאני חושב על זה רוב הקבוצות עברו מהפכות דיי גדולות, הביאו מפסר רב של שחקנים, ככה שאני לא בטוח שחוץ ממכבי תל אביב ומכבי חיפה כל הקבוצות מוכנות כמו שאתם מעוניינים שבאר שבעת היה מוכנה..

אהא ורוצים לקלוט עוד תוצאה ששכחתי ממנה, הפועל תל אביב סיימה בתיקו 1-1 מול הפועל רמת גן, אז תגידו מה שבאלכם אבל אין כרגע קבוצה אחת חוץ ממכבי חיפה ומכבי תל אביב שנראית כאילו היא מוכנה לליגה ותדרוס כל מה שזז...
אין אפילו קבוצה אחת כזאת, אז חאלס להכנס להתקף פאניקה....
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

דר אדום בנשמה כתב:אתם שוכחים משהו מאוד מאוד חשוב, כל מערכי הקבוצה רובם חדשים, שני בלמים שונים ממה שהיה פה לפניי שנה, שני קשרים אחורים חדשים, קשר קדמי חדש, חלוץ חדש, זה יותר ואולי מגן ימני חדש במקום אילוז יפתח מעכישו בהרכב, זה אומר 7 שחקני הרכב חדשים...
זאת אחת הבעיות...

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

אריק כתב:ניב,
אין הוקוס פוקוס בכדורגל ומי שמצפה שאחרי חודש אימונים נראה טיקי טאקה משלה את עצמו ויוצר
אשליות אצל יתר האוהדים. אני לא מחסידיו הגדולים של אלישע לוי אבל אני חושב שמשכיבים לו פה
מארבים בסדר רץ ורק ממתינים שייכשל כדי להגיד "אמרנו לכם". בנו סגל נוצץ וצריך לתת לו זמן, זה
ייקח לפחות כמה מחזורים אם בכלל. כל הסיסמאות של "הצלחה שלו היא שלנו" וכו' זו צביעות ודמגוגיה
מהרמות הנמוכות, הרי כולנו יודעים שאצל מספר אנשים הוא כבר תויג ורק ממתינים לטרף הבא אחריו.
ואגב, פלצ'וק הוא זה שהפך את עצמו לשחקן ספסל עם יכולת ירודה והרבה פציעות. משחקן בסדר גודל שלו ועם
הציפיות שהיו ממנו, הוא בהחלט נכשל, הוא לא ראוי לפתוח במצב הנוכחי, שיילחם ויראה שמקומו בהרכב.
כולנו רוצים בהצלחת הקבוצה.
הפורום נועד כדי שננתח את הקבוצה, חיובי או שלילי, מקצועי או ניהולי.
אם לא נכתוב את הדעה שלנו כאן, לטוב או לרע, אפשר לסגור את הפורום.
אם הקבוצה תשחק כדורגל טוב ותצליח הקהל יהיה מרוצה, אם הקבוצה תשחק כדורגל רע ותכשל הקהל לא יהיה מרוצה, לא משנה מה נכתוב כאן. הקהל של באר שבע הוא לא טיפש והוא ישפוט את הקבוצה על פי מה שקורה במגרש, לטוב או לרע.
דווקא אוהדים שקוראים לאוהדים אחרים צבועים או אומרים שהם אנטי לקבוצה יוצרים אווירה שלילית.
אלישע לוי נכשל בשנה שעברה, ולכן בניגוד לשנה שעברה נקודת הפתיחה שלו היא שונה וחובת ההוכחה עליו. יש כאלה שיתנו לו יותר קרדיט, יש כאלה שיתנו לו פחות קרדיט, בסופו של דבר היכולת במגרש, ההצלחה או הכישלון במגרש, הם אלה שיקבעו, לא משנה מה יכתבו כאן.
כולנו רוצים בהצלחת הקבוצה. זאת לא סיסמא זאת המציאות. גם אם אנחנו חושבים אחרת אחד מהשני, גם אם אחד פסימי יותר והשני אופטימי יותר, החלום של כולנו זה לראות את הקבוצה מצליחה.

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

לייק גדול

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

מעניין, לולא קראתי תגובות קודמות אחרות בנושאים אחרים משלך הייתי בטוח שהצביעות נוטפת ממך, נותן לך קרדיט לשנות אם תבחר.
התגובה שלך דמגוגית הרבה יותר- "לא מחסידיו אבל"
ומי שמפיץ 'חוסר שביעות רצון משחקן במהלך ההכנה' שברור שהכוונה היא להפטר ממנו סופו ליפול בספין שהוא יוצר בשביל להסביר את היכולות הירודות שלו, אגב, היום גם העלו את בוזגלו על המוקד עם 'חוסר שביעות רצון' (ידיעות אחרונות) לא פחות ממביכה התנהלותו של אלישע אבל ששש....אריק אמר שזה צבוע לומר ודמגוגי להתריע.
בחייאת אריק, לא מתאים לך, מסיכות? על מה? על בלם זר שהוא הביא וקבר את מרקוביץ שהיה חלק מנבחרת הסיבוב הראשון בעונה הקודמת, על בלם שהביא בתרועה רמה שנראה כמוני רק בעוד 10 שנים? על זה שכמעט הוריד אותי ליגה?
על זה שהוא עם 3 בלמים זרים (ללא אח ורע בכדורגל הישראלי)? על מה אתה מסנגר עליו? אנחנו מתריעים כי אנחנו מריחים דברים שלא מריחים 'להיט' אתה מריח ריחות בישולים, הלוואי ואתה צודק ואני טועה והמטרה היא לגרום לאלישע להתנהל בצורה שתגרום לנו להיות טועים.
על זה שהוא סירב בכל תוקף לקדם שחקנים צעירים שלנו והסכים להביא שחקנים מנצרת עלית ?
על זה שכל השחקנים ללא יוצא מן הכלל ששיחקו תחתיו בעונה הקודמת לא התקדמו בסנטימטר אחד מקצועית?
נו באמת, יש גבול לשלשלת המילולית שאינה מגובה בעובדות.
הרי בעונה שעברה הוא הביא רק 13 שחקנים ואמר שהסגל לא עבר שינויים משמעותיים.
העונה הוא כבר עם 9 וכנראה יגיעו עוד 2, ולכל כלי תקשורת אומר שהחיזוקים הם ממוקדים (אולי סיכולים ממוקדים) ושלא הביא הרבה שחקנים.
נו, אז אמר.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

sumsum כתב:
מעניין, לולא קראתי תגובות קודמות אחרות בנושאים אחרים משלך הייתי בטוח שהצביעות נוטפת ממך, נותן לך קרדיט לשנות אם תבחר.
ומי שמפיץ 'חוסר שביעות רצון משחקן במהלך ההכנה' שברור שהכוונה היא להפטר ממנו סופו ליפול בספין שהוא יוצר בשביל להסביר את היכולות הירודות שלו, אגב, היום גם העלו את בוזגלו על המוקד עם 'חוסר שביעות רצון' (ידיעות אחרונות) לא פחות ממביכה התנהלותו של אלישע אבל ששש....אריק אמר שזה צבוע לומר ודמגוגי להתריע.
בחייאת אריק, לא מתאים לך, מסיכות? על מה? על בלם זר שהוא הביא וקבר את מרקוביץ שהיה חלק מנבחרת הסיבוב הראשון בעונה הקודמת, על בלם שהביא בתרועה רמה שנראה כמוני רק בעוד 10 שנים? על זה שכמעט הוריד אותי ליגה?
על זה שהוא עם 3 בלמים זרים (ללא אח ורע בכדורגל הישראלי)? על מה אתה מסנגר עליו? אנחנו מתריעים כי אנחנו מריחים דברים שלא מריחים 'להיט' אתה מריח ריחות בישולים, הלוואי ואתה צודק ואני טועה והמטרה היא לגרום לאלישע להתנהל בצורה שתגרום לנו להיות טועים.
על זה שהוא סירב בכל תוקף לקדם שחקנים צעירים שלנו והסכים להביא שחקנים מנצרת עלית ?
על זה שכל השחקנים ללא יוצא מן הכלל ששיחקו תחתיו בעונה הקודמת לא התקדמו בסנטימטר אחד מקצועית?
העונה הוא כבר עם 9 וכנראה יגיעו עוד 2, ולכל כלי תקשורת אומר שהחיזוקים הם ממוקדים (אולי סיכולים ממוקדים) ושלא הביא הרבה שחקנים.
נו, אז אמר.
לאלישע יש חלק מאוד גדול בכישלון של שנה שעברה ונראה שגם הקיץ הוא לא חף מטעויות, אבל אי אפשר להאשים אותו
בכל הבעיות במזרח התיכון. אנחנו לא באמת יודעים מי מטפטף את הידיעות לתקשורת, ההורדה של מרקוביץ' לספסל הוכיחה את
עצמה בסופו של דבר ואי אפשר להגיד שפגמה בקבוצה, אולי להפך.
בנוסף לא נכון להאשים את אלישע בכך שהקבוצה מחזיקה 3 בלמים זרים. כמו כל מאמן אחר הוא כפוף ליכולות הכלכליות והביצועיות
של ההנהלה, שנכשלה בהחתמת בלם ישראלי (בן והבה, גל כהן וכו').
יש לי הרבה ביקורת על אלישע, לא פחות מאף אחד כאן בפורום. אני פשוט מבין את גודל הציפיות שיש מהקבוצה העונה ומכיר מספיק
טוב את הקהל ה'חם' שלנו. צריך לקחת בחשבון שלקבוצת כדורגל לוקח גם זמן להתחבר. קרית שמונה פתחה לא טוב את עונת האליפות
וכולם יודעים איך זה הסתיים. אם לא ניתן לקבוצה את ההזדמנות לעשות את זה, לפחות במחזורים הראשונים, כל העסק יתפרק.
לכן אני אומר, גם אם הטענות נראות כרגע מוצדקות, חובה עלינו כאוהדים שרוצים את טובת הקבוצה לתמוך ולתת שקט על מנת שנהנה
מהפירות בהמשך. אחרת חבל לכולנו על הזמן.

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

sumsum כתב:
נו, אז אמר.
אוי נו באמת, אתה הולך להפיל את פדיחות ההנהלה עליו?
ובאמת הבאנו 9 שחקני רכש משמעותים ועוד 2 הולכים לבוא?
ברדה,דגאני,בוזגלו הם שחקני רכש שהם המפתח
,פאיוביץ,אראל הם הרכש שהולך להרכב
בן ביטון הוא הרכש ישתלב בהרכב בהדרגה
בן תורגמן וחמו הם מחממי ספסל ויוצרי תחרות על ההרכב(לפחות תורגמן) וממש לא משמעותיים כמו שציינת אותם
ואם כבר מביאים עוד רכש,צפוי לזר אחד על עמדה התקפית

אי אפשר להוריד את כשלונותיו מעונתו הקודמת זה ברור לכולם, אבל להגיד שהקדנציה שלו אצלנו הייתה נוראית כאשר יש לו עוד הזדמנות לכפר על כך, לשפוט אותו ע"פ משחקי אימון ששוחקו בחום אימים ולקרוא לפיטוריו(אתם רצינים?),זה פשוט לשרוף אותו על עיוור.
לשפוט אותו זה הגיוני ולגיטמי וכל המאמנים הגדולים נשפטים, אבל על משחקים רשמיים-חכו ליום ראשון ואז שפכו את הלב.

הפסימיות פה עלתה לשמיים, איפה גיל שגיב והשירים האופטימים שלו :רעשן: ?
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

sumsum כתב:
נו, אז אמר.
ראשית, זה לגיטימי שלמאמן יש אופוזיציה וזה אפילו רצוי (בפורום במיוחד).
התגובה שלך בסה"כ חיזקה את הטענה שלי שאלישע לוי מסומן ומבחינתך (ועוד רבים) קיימת אפס סבלנות
כלפי איך שהקבוצה נראית, זאת למרות שלפחות חצי הרכב הוחלף. אני מעדיף את מי שבא ואמר זאת דוגרי
שמבחינתו למאמן לא מגיע עוד יום אחד של הזדמנות וגם זה בסדר, הבעיה שלי היא עם התייפיפויות למיניהן
במסווה של טובת הקבוצה והמועדון. אני בהחלט מכבד את הדעה שלך (תתפלא אבל עם רוב הביקורות המקצועיות
שכתבת אני מסכים), אבל לטעמי ברגע שהוא קיבל קרדיט לעוד עונה הוא גם ראוי לכמה גרמים של הזדמנות
וסבלנות, אחרת זה אבוד מראש ונטול כל סיכוי להצליח.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

ForeverRed כתב:
ההורדה של מרקוביץ' לספסל הוכיחה את
עצמה בסופו של דבר ואי אפשר להגיד שפגמה בקבוצה, אולי להפך.
תראה קצת תקצירים מהעונה שעברה, ותבין כמה שערים לחובתך היית יכול לחסוך אם גביש היה יורד לספסל. מרקוביץ' ממש לא היה הבעיה.

אני לא יכול להפריד בין אלישע לבין ההנהלה, מבחינתי הם עובדים ביחד- הכישלון או ההצלחה ברכש יהיה רשום על שניהם. ובשורה התחתונה גם ההנהלה וגם אלישע הבטיחו רכש ממוקד ואיכותי, שמירה על בסיס... קשקוש. רוב הרכש אכן איכותי אבל ממש לא ממוקד, שוב החלפנו קבוצה שלמה בלי מחשבה לטווח ארוך.
זה מה שגורם לי להיות פסימי, זה מה שגורם לי לאבד אמון באלישע.

סמל אישי של משתמש
דניב

שליחה על ידי דניב »

לא החלפנו שום קבוצה מלבד גביש ואוסיאקו שקיבלו הכי הרבה דקות משאר השחקנים שעזבו כולם היו שחקני ספסל ורוב הסגל מעונה שעברה נשאר, תוסיף את הצעירים ז'ינו ואבולאבן ביחד עם טזזו ויש לך 5 שחקני בית בסגל יותר מהרבה קבוצות בליגה, לא רק ברדה ובוזגלו הקבוצה צריכה להיבנות גם סביב סוויסה פלצ'וק וגבאי ושאר שחקני הבית שיוכיחו את עצמם.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

bs war כתב:
תראה קצת תקצירים מהעונה שעברה, ותבין כמה שערים לחובתך היית יכול לחסוך אם גביש היה יורד לספסל. מרקוביץ' ממש לא היה הבעיה.

אני לא יכול להפריד בין אלישע לבין ההנהלה, מבחינתי הם עובדים ביחד- הכישלון או ההצלחה ברכש יהיה רשום על שניהם. ובשורה התחתונה גם ההנהלה וגם אלישע הבטיחו רכש ממוקד ואיכותי, שמירה על בסיס... קשקוש. רוב הרכש אכן איכותי אבל ממש לא ממוקד, שוב החלפנו קבוצה שלמה בלי מחשבה לטווח ארוך.
זה מה שגורם לי להיות פסימי, זה מה שגורם לי לאבד אמון באלישע.
לרגע לא אמרתי שמרקוביץ' הוא הבעיה, אבל להפוך את ההורדה שלו לספסל למחדל של אלישע זה רחוק מהמציאות.
אני הראשון שאמר שצריך להיפטר מגביש, שהוא האחראי העיקרי מבחינתי למחדלים בלתי פוסקים בהגנה בשתי העונות האחרונות.
הרכש העונה הוא רכש טוב, גם אם לא מספיק ממוקד. בשורה התחתונה בסיס שחקנים גדול יחסית כן נשמר ואני חושב שלגיטימי
להחליף 4-5 שחקני הרכב לאחר הכישלון של העונה שעברה.
זכותך לאבד אמון באלישע, זכותם של האוהדים להעביר ביקורת, אני שותף לאותם חששות. אני פשוט חושב שהפניקה וקוצר הרוח של
האוהדים יכולים לדרדר את הקבוצה הזאת לתהום עוד בטרם העונה החלה. אלישע הוא המאמן כרגע וצריך לתת לו את ההזדמנות להצליח.
אחרת כולנו נפסיד.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

אריק כתב:
ראשית, זה לגיטימי שלמאמן יש אופוזיציה וזה אפילו רצוי (בפורום במיוחד).
התגובה שלך בסה"כ חיזקה את הטענה שלי שאלישע לוי מסומן ומבחינתך (ועוד רבים) קיימת אפס סבלנות
כלפי איך שהקבוצה נראית, זאת למרות שלפחות חצי הרכב הוחלף. אני מעדיף את מי שבא ואמר זאת דוגרי
שמבחינתו למאמן לא מגיע עוד יום אחד של הזדמנות וגם זה בסדר, הבעיה שלי היא עם התייפיפויות למיניהן
במסווה של טובת הקבוצה והמועדון. אני בהחלט מכבד את הדעה שלך (תתפלא אבל עם רוב הביקורות המקצועיות
שכתבת אני מסכים), אבל לטעמי ברגע שהוא קיבל קרדיט לעוד עונה הוא גם ראוי לכמה גרמים של הזדמנות
וסבלנות, אחרת זה אבוד מראש ונטול כל סיכוי להצליח.
לא הבנתי אריק, אסור להגיד שעל פניו ההתנהלות של אלישע בקיץ מלאה בטעויות אבל כשהשופט שורק לתחילת המשחק מול בית"ר אנחנו כולנו מאחורי הקבוצה בתקווה שהדברים כן יתחברו?

כן, יש חששות, ולאור שנה שעברה זה גם מובן. זה לא אומר שמישהו כאן רוצה לראות את הקבוצה מפסידה במחזור הראשון. זה לא אומר שבמחזור הראשון נלך לגדר ונדרוש מאלישע להתפטר.

העובדה שהוא ממשיך עוד שנה לא צריכה לגרום לנו לעצום את העיניים או לשכוח מה שהיה בשנה שעברה.
אלישע לוי הוא המאמן שלנו, ואנחנו רוצים בהצלחתו. אנחנו נבוא, נתמוך בקבוצה, נתמוך באלישע, רק שבניגוד לשנה שעברה, חובת ההוכחה היא עליו.

שלח תגובה