בייתר ירושלים לא עברה בבקרה,אלישע פותח עם הרכב התקפי!!
Re: בייתר ירושלים לא עברה בבקרה,אלישע פותח עם הרכב התקפי!!
רק ניצחון! ואני ממש לא מזלזל בבית"ר. פשוט חושב שאנחנו קבוצה טובה מהם, ובטוח שהם לא עשו הכנה אופטימלית בקיץ, וגם מגרש ניטרלי. לכן כל תוצאה פרט לניצחון שלנו וזו תיהיה אכזבה גדולה.
אני בטוח שכולם מרגישים כמוני. רק חבל שחלק כבר עוזרים לאלישע לחפש תירוצים.
נ.ב.
בבקשה, אם לא ננצח במוצ"ש, אל תאשימו את הקהל בזלזול. הקהל בטוח לא אשם. והוא גם לא מזלזל. הוא פשוט מאמין בכל ליבו שאנחנו חייבים לנצח את בית"ר. נקודה.
אני בטוח שכולם מרגישים כמוני. רק חבל שחלק כבר עוזרים לאלישע לחפש תירוצים.
נ.ב.
בבקשה, אם לא ננצח במוצ"ש, אל תאשימו את הקהל בזלזול. הקהל בטוח לא אשם. והוא גם לא מזלזל. הוא פשוט מאמין בכל ליבו שאנחנו חייבים לנצח את בית"ר. נקודה.
אנחנו צריכים לנצח את ביתר, לא חייבים ! עם כל הכבוד למצב של ביתר גם אצלנו המצב לא מזהיר הלשון המעטה. אם מכבי תא לא ינצחו בעכו אז זהו צריך לפטר את המאמן ? לזרוק את כל הרכש ? ממש לא. הקבוצה עוד מתחברת וצריך לתת זמן.
המצב שלנו הרבה יותר טוב מאשר המצב העגום של בית"ר עזבו אותם שחקנים חשובים , באו שחקנים בינונים ומטה , מגרש נייטרלי , אפילו מחנה אימון נורמלי בית"ר לא עברה.gate5 כתב:אנחנו צריכים לנצח את ביתר, לא חייבים ! עם כל הכבוד למצב של ביתר גם אצלנו המצב לא מזהיר הלשון המעטה. אם מכבי תא לא ינצחו בעכו אז זהו צריך לפטר את המאמן ? לזרוק את כל הרכש ? ממש לא. הקבוצה עוד מתחברת וצריך לתת זמן.
המצב שלנו מצויין לעומתם , ואם רוצים לעשות עונה טובה צריך לנצח חיות פצועות.
טביב אמר שעד הערב הוא יעביר את כל הכסף לבקרה. שחקנים כמו : אריאל הרוש, אלי דסה, דור מלול, קריאף, אצילי אלה שחקנים טובים. אסור לבוא יהירים צריך לבוא נחושים ! צריך לנצח אבל גם אם לא כלום לא קרה. הקבוצה עוד בתהליכי גיבוש ומקווה באמת שבשבת נראה חיבור טוב הדרך לניצחון ...
באר שבע של היום רחוקה מלהשפיל קבוצות.
כל ניצחון לא משנה באיזה תוצאה, ייתן לי הרגשה טובה. אם נראה משמעת טקטית ושליטה בקצב המשחק אני אהיה יותר ממרוצה.
כל ניצחון לא משנה באיזה תוצאה, ייתן לי הרגשה טובה. אם נראה משמעת טקטית ושליטה בקצב המשחק אני אהיה יותר ממרוצה.
מתאים לך להיות עוזר של אלישע. עוד לפני המשחק אתה מכין תירוצים להפסד.gate5 כתב:טביב אמר שעד הערב הוא יעביר את כל הכסף לבקרה. שחקנים כמו : אריאל הרוש, אלי דסה, דור מלול, קריאף, אצילי אלה שחקנים טובים. אסור לבוא יהירים צריך לבוא נחושים ! צריך לנצח אבל גם אם לא כלום לא קרה. הקבוצה עוד בתהליכי גיבוש ומקווה באמת שבשבת נראה חיבור טוב הדרך לניצחון ...
1:0 קטן יספק אותי, המחזורים הראשונים זה הזמן שכל הקבוצות מורידות את כל החלודה ורק במרוצת המחזורים נכנסים לכושר לא כל קבוצה פותחת עונה כמו אשדוד, לא צריך לזלזל בשום קבוצה גם בית"ר שפותח את העונה בקול ענות חלשה יכולה להפתיע אותנו.
מה קשור?שמעון א כתב:
מתאים לך להיות עוזר של אלישע. עוד לפני המשחק אתה מכין תירוצים להפסד.
מי שלא מסכים עם הדעות שלכם הופך להיות משת"פ/עוזר של אלישע??
אין קשר לאלישע בכלל לא מכירים אותו והוא לא חבר שלנו!
אבל בתוך עמנו אנו חיים ומכירים מצויין את קהל האוהדים של ב"ש שאצלו זה או סקנדל או פסטיבל,הרי ברור לך שאם ב"ש בהלך רוח הנוכחי לא תנצח חלילה יהיה פה כאוס,כי אצלנו אין באמצע,כמו למשל שאם (והלוואי) וננצח בתצוגה משכנעת אנשים פה ידברו על אליפות.
רבותיי סה"כ מחזור ראשון,אני אתן לך אלף דוגמאות של תוצאות ממחזור ראשון שאף אחד לא צפה ולא הבין איך זה קרה כי ככה זה במחזור הראשון,ההתלהבות,האדרנלין הרצון להוכיח.
אני אומר לך שאם היינו לצורך העניין במחזור ה8 אז אין לי ויכוח איתך בכלל ואתה צודק,אבל זה בסה"כ מחזור ראשון,תפשפש קצת בהיסטוריה ותראה כמה קבוצות שניצחו במחזור הפתיחה ירדו בסופו ליגה (ביניהם הקבוצה שלך) וכמה שניצחו לקחו בסופו אליפות.
צריך להנמיך ציפיות,לבוא קטנים ולצאת גדולים,אני כבר הבנתי מזמן שכגודל הציפיות גודל .......
הלוואי ואתה צודק והלוואי שננצח בגדול,בכל מקרה שיהיה בהצלחה
בנתיים השחקנים שלא ישחקו במשחק מולנו מהסגל של בית"ר הם : איציק כהן ( החלוץ שבא מהפועל ירושלים) , ובנגורה.
- ForeverRed
מצוין לנו. איציק כהן נראה טוב במשחק ההכנה האחרון של בית"ר ונראה שבלעדיו ההתקפה שלהם תאבד עודגיא חניה כתב:בנתיים השחקנים שלא ישחקו במשחק מולנו מהסגל של בית"ר הם : איציק כהן ( החלוץ שבא מהפועל ירושלים) , ובנגורה.
קצת ממעט העוקץ שעוד נותר לה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
זה יהיה מצוין כי במצב של עכשיו בקושי יש להם חלוצים...
וההגנה שלהם דיי חלשה ככה שחובה לעשות הכל על מנת לנצח ורצוי בהפרש של שני שערים לפחות...
וההגנה שלהם דיי חלשה ככה שחובה לעשות הכל על מנת לנצח ורצוי בהפרש של שני שערים לפחות...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
גם ניסו קפילוטו לא ישחק השחרור שלו לא הגיע
- ForeverRed
לא אוהב את כל הדיבורים על הפרשי שערים, אבל אין ספק שבמצב העניינים הנוכחי כאשר בית"ר נמצאת
בהרכב חסר לסגל בינוני מינוס, חייבים לחזור רק עם תוצאה אחת - ניצחון.
בהרכב חסר לסגל בינוני מינוס, חייבים לחזור רק עם תוצאה אחת - ניצחון.
בס״דדולב פרץ כתב:גם ניסו קפילוטו לא ישחק השחרור שלו לא הגיע
זה משאיר להם את טל כחילה בלבד בעמדת הבלם.
כחילה הוא בלם מהנוער שבשנתיים האחרונות לא ראה יותר מדי דשא.
בעונה שעברה נכנס כמה פעמים בדקה 85+ ועוד 20 דקות בגביע המדינה.
שני הופעות בלבד בהרכב הפותח, בשניהם בית״ר הפסידה וספגה 3 שערים.
גם בנוער לא היה שחקן קבוע, בהנחה שלא נפצע לתקופה ממושכת. (לפחות בעונה האחרונה שלו שם).
לידו יצרפו בלם נוסף מהנוער או יאלתרו משהו.
ברדה וגבאי צריכים לעשות מהמצב הזה מטעמים.
בית״ר תעלה עם חצי הרכב שלא יודע מה זה ליגת העל ורחוק מלהיות מחובר.
ניצחון ויכולת משכנעת הם פשוט חובה.
לכאורה עושה רושם שעל הנייר קיבלנו משחק מאוד קל בהתחשב שבית"ר עולה למשחק פשוט בהרכב טלאים, ללא חלוץ טבעי ועם בלם שהוא בעצם קשר שמשתף פעולה לראשונה עם חברו להגנה, גם אלישע וגם אלי כהן יודעים שב"ש עדיפה, אני רואה את בית"ר משחקת בזהירות רבה ודי מסתגרת בהגנה, ניצחון הוא בגדר חובה.