יופי ציפורה, את בדרך הנכונה!!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
dardasmiley

יופי ציפורה, את בדרך הנכונה!!

שליחה על ידי dardasmiley »

ידיעות אחרונות מפרסם הבוקר כתבה מאלפת שעשו שם לקראת פתיחת הליגה, בכתבה יצר קשר הכתב עם כל מועדוני ליגת העל, סיפר שהוא אוהד עם בעיה אישית (אבא זקן אוהד, ילד שעושה עבודה לביצפר וכו'...) הוא ביקש מהם עזרה במטרה לבדוק למי יש את הקשר הטוב ביותר עם האוהדים שלו. אנסה לסרוק את הכתבה ולעלות אותה מאוחר יותר.
נחשו מה? מועדון הפועל ב"ש קיבל מקום שלישי, מהסוף!!!!!! מסתבר שבמועדון הבטיחו לו תשובה תוך 24 שעות ואחרי שבועיים (!) עדיין לא חזרו אליו בכלל. בתגובה ציפורה מקשקשת איזה שקר כלשהו על מקרה חד פעמי ותקלות שקורות.
זה לא מקרה חד פעמי! אני אישית יודע כבר על שניים במתכונת דומה בה הדוברת המהוללת מתעלמת לחלוטין מפנית אוהדים, גם כזו שבבסיסה 100% כוונה טובה.....
אז לא, זה לא חד פעמי, והגיע הזמן שהדוברת תתחיל לעשות את עבודתה ולדאוג לקשר עם האוהדים. ושתפסיק להתחמק ולהסתתר מאחורי קשקושים ילדותיים.
ציפורה אם לא הבנת את זה עדיין, את מקבלת משכורת מהפועל באר שבע ואת דוברת של הפועל באר שבע!!!!! לא של הגברת ברקת.

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום
Title: קרייזי-רד

Re: יופי ציפורה, את בדרך הנכונה!!

שליחה על ידי הסניגור האדום »

הפועל באר שבע היא לא פלטפורמה הפועל באר שבע היא לא מקפצה!!!לא עניין אותה וגם לא יעניין אותה אף פעם, השימוש בהפועל באר שבע למטרותיה האישיות ידועות מזמן, היא לא הבינה אף פעם שמי שעשה את זה ועושה את זה עכשיו הופך להיות בלתי רצוי,
עכשיו בטח היא תעלה פוסט בפייס שבו היא תשחק את הקוזק הנגזל וניזכה לפניני לשונה,
כן היא נשענת על קבוצה של אנשים שנותנים לה לייקים כל אימת שהיא מצטלמת עם ילד מרחבי המחלקות בסרוקה,
את העבודה שלה ואת המטרה שלשמה היא שם כנראה היא שכחה,
מה שלא משרת אותה היא פשוט לא שם.
אבל מי אנחנו. אם אלונה אוהבת אותה ומבלעדי "הבוקר טוב מאמי" שלה היא לא מתחילה את היום.

סמל אישי של משתמש
Amit M
Title: South Side

שליחה על ידי Amit M »

לא ממש הבנתי מה הבעייה של האבא הזקן והילד שעושה עבודה...
בכל מקרה, אפשר להביא פה עוד 1000 דוגמאות הפוכות! דווקא ציפורה משתדלת להקשיב לכל אחד ולחזור אליו עם פתרון. לא תמיד זה מסתדר.
על הדברים שהיא כן עשתה לטובת האוהדים לא שמעתי מכם ולו מילה אחת טובה, מנסים רק ללכלך.. אלופים בזה..
לגבי המשפט האחרון, מצטער אבל הוא הכי לא קשור לפוסט הזה שלך... גם אם היא הייתה מתעלמת על בסיס קבוע.. היא דואגת קודם כל לאינטרס המועדון בו היא עובדת. האינטרס של המועדון כגוף לא תמיד זהה לאינטרס הלקוחות (אוהדים)... לצערנו... ולא רק בבאר שבע... וכמו שכולם פה יודעים, אני מהראשונים שאומר שהמועדון והקבוצה היא קודם כל האוהדים שלה.. אני לא לא מצדיק את זה אבל זו המציאות.

ומישל... בחייאת מישל...
יאללה מספיק כבר..
נערך לאחרונה על ידי Amit M ב 22 אוגוסט 2013, 08:01, נערך פעם 1 בסך הכל.
:דופק את הראש בקיר:

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הסניגור האדום »

Amit M כתב:לא ממש הבנתי מה הבעייה של האבא הזקן והילד שעושה עבודה...
בכל מקרה, אפשר להביא פה עוד 1000 דוגמאות הפוכות! דווקא ציפורה משתדלת להקשיב לכל אחד ולחזור אליו עם פתרון. לא תמיד זה מסתדר.
על הדברים שהיא כן עשתה לטובת האוהדים לא שמעתי מכם ולו מילה אחת טובה, מנסים רק ללכלך.. אלופים בזה..
לגבי המשפט האחרון, מצטער אבל הוא הכי לא קשור לפוסט הזה שלך... גם אם היא הייתה מתעלמת על בסיס קבוע.. היא דואגת קודם כל לאינטרס המועדון בו היא עובדת. האינטרס של המועדון כגוף לא תמיד זהה לאינטרס הלקוחות (אוהדים)... לצערנו... ולא רק בבאר שבע... וכמו שכולם פה יודעים, אני מהראשונים שאומר שהמועדון והקבוצה היא קודם כל האוהדים שלה.. אני לא לא מצדיק את זה אבל זו המציאות.

ומישל... בחייאת מישל... תעשה טובה ותשתוק.. כמה שטויות אתה רושם.
יאללה מספיק כבר..
אוהב אותך עמית שיהיה לך אחלה יום :מלך:

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

Amit M כתב:לא ממש הבנתי מה הבעייה של האבא הזקן והילד שעושה עבודה...

ומישל... בחייאת מישל...
יאללה מספיק כבר..
מצדיק או לא מצדיק זה לא העניין.
יש בעיה גדולה מאוד בריכוזיות.
כשאדם אחד מחזיק בכל המשרות - כמו דוברות, שיווק, שירות לקוחות והשד יודע מה עוד - ככה זה נראה.
גם אם הכוונות טובות - זה לא לעניין.
בקיצור - הצביעו 'צח' בקלפי.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

עמית כנראה שאתה כל כל מאןהב באישה שהתעוורת קצת, זה לא מתנ"ס זה קבוצת כדורגל, כל הביקורים בבתי חולים, חלוקת החתימות והסיבובים בבתי הספר אולי מצטלמים טוב אבל לא שווים הרבה אם הם משכיחים את העיקר. קבוצה שלא שמה על האוהדים שלה דינה להכחד. זה העתיד שאתה רוצה להפועל ב"ש? בגלל שציפורה רוצה פרסום וכבוד?? לא יכול להזכר בדבר אחד טוב שהיא עשתה במועדון מאז שהיא שם, שמונף לטובת המועדון ולא לטובת הבוסית שלה....

אז סבבה שיש לכם כבר תגובה אינסטינקטיבית של "רק ללכלך ולראות את הרע" וסבבה שבמקום להתייחס עניינית לדיון בוחרים להסיט את האש למקומות אחרים, אבל דברים טובים נאמרים כשיש מה לומר. ובהתאמה גם הביקורת נאמרת. יש לי בטן מלאה על ציפורה, בחיים לא דיברתי איתה או פגשתי אותה. אין לי שום דבר אישי איתה, ועדיין לדעתי כדוברת, אשת יחסי ציבור, אשת השיווק ולא יןדע איזה עוד תפקידים היא נושאת במועדון היא נכשלה. כישלון חרוץ.

מספיק להסתכל על התגובה העילגת שנוסחה לכתבה (אשתדל לסרוק בהקדם) כדי להבין שהאישה לא מבינה את תפקידה....

חושב שאני טועה וז חד פעמי? בוא נעשה ניסוי, נשלח עוד שבוע כשהכתבה תשכח מייל בדוי במטרה לקבל את סיוע המועדון כאןהד.(זה יכול להיות בכרטיסים, בחומר על הקבוצה לעבודה לביצפר, בסיוע בהגעה למשחק, לא משנה מה) ונראה את היחס שנקבל.... אני בטוח שגם אתה תופתע....

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אביאל כתב: מצדיק או לא מצדיק זה לא העניין.
יש בעיה גדולה מאוד בריכוזיות.
כשאדם אחד מחזיק בכל המשרות - כמו דוברות, שיווק, שירות לקוחות והשד יודע מה עוד - ככה זה נראה.
גם אם הכוונות טובות - זה לא לעניין.
בקיצור - הצביעו 'צח' בקלפי.
נכון מאוד.

סמל אישי של משתמש
Amit M
Title: South Side

שליחה על ידי Amit M »

תסתכלו שוב על הכתבה ועל הנושא.
מסתבר שלא הייתה פנייה ישירות לציפורה אלא למזכירת המועדון.

אנחנו לא יודעים אם ואיך היא קיבלה את ההודעה והבקשה.. מבטיח לכם שאם הייתה שיחה ישירה הייתה תגובה אחרת.
:דופק את הראש בקיר:

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

Amit M כתב:תסתכלו שוב על הכתבה ועל הנושא.
מסתבר שלא הייתה פנייה ישירות לציפורה אלא למזכירת המועדון.

אנחנו לא יודעים אם ואיך היא קיבלה את ההודעה והבקשה.. מבטיח לכם שאם הייתה שיחה ישירה הייתה תגובה אחרת.
כי האוהד הפשוט לא יכול ולא צריך להשיג את ציפורה ישירות. הבקשה אמורה לעבור מהמזכירות לגורמים הרלוונטיים.

לא יודע אם צריך לבוא בטענות רק לציפורה, אני חושב שכל המערכת לא עובדת כמו שצריך בתחום הזה. הכתבה הזאת לא מחדשת הרבה, אין ספק שהמועדון שלנו הוא אחד מהמנותקים ביותר מאוהדיו. אפשר רק לקנא במכבי...

שלח תגובה