בייתר ירושלים לא עברה בבקרה,אלישע פותח עם הרכב התקפי!!
Re: בייתר ירושלים לא עברה בבקרה,אלישע פותח עם הרכב התקפי!!
אלי כהן עשה קריירה מקבוצות כמו בית"ר של היום...
בס״דbs war כתב:אלי כהן עשה קריירה מקבוצות כמו בית"ר של היום...
בעתיד, יכול להיות שהדברים יתחברו להם ועם הרכש הנוסף הם יהיו טובים. אין לדעת.
אך כרגע זה לא מעניין, מה שמעניין הוא ה-90 דקות מחר בר״ג, אליהם בית״ר תגיע בהרכב מאוד צעיר, חסר ובעיקר לא מתואם אחרי שפתחו באימונים בערך חודש אחרי כולם, וההתחלה הייתה חובבנית עם כמות גדולה של נבחנים ושחקני נוער.
אנחנו לעומת זאת סגרנו את הסגל מוקדם יחסית, ולהוציא את אראל כולם מתאמנים יחד כמעט חודשיים.
אנחנו עם סגל טוב יותר והכנה רצינית וארוכה יותר.
את הפערים שיש כרגע בין הקבוצות צריך להביא לידי ביטוי ליכולת על המגרש ולחזור עם ניצחון.
- red ultras
Likeyossi כתב: בס״ד
בעתיד, יכול להיות שהדברים יתחברו להם ועם הרכש הנוסף הם יהיו טובים. אין לדעת.
אך כרגע זה לא מעניין, מה שמעניין הוא ה-90 דקות מחר בר״ג, אליהם בית״ר תגיע בהרכב מאוד צעיר, חסר ובעיקר לא מתואם אחרי שפתחו באימונים בערך חודש אחרי כולם, וההתחלה הייתה חובבנית עם כמות גדולה של נבחנים ושחקני נוער.
אנחנו לעומת זאת סגרנו את הסגל מוקדם יחסית, ולהוציא את אראל כולם מתאמנים יחד כמעט חודשיים.
אנחנו עם סגל טוב יותר והכנה רצינית וארוכה יותר.
את הפערים שיש כרגע בין הקבוצות צריך להביא לידי ביטוי ליכולת על המגרש ולחזור עם ניצחון.
- ForeverRed
נקודות מפתח:
1. סבלנות. בית"ר מגיעה בהרכב טלאים ובמטרה מוצהרת להוציא תיקו. באר שבע תצטרך להניע כדור ולשחק
בסבלנות, כשמהצד השני 10 שחקנים שמתגוננים ומצופפים. מהבחינה הזאת משחקי האימון האחרונים נגד קבוצות
הלאומית אמורים לתרום לנו. זה לא יהיה קל, אבל לאחר השער הראשון המשחק אמור להיפתח.
2. מחויבות. אחת הבעיות הגדולות של העונה שעברה, ובמידה מסוימת גם של חלק ממשחקי ההכנה, היא הנרפות של השחקנים.
הכלי העיקרי של בית"ר הוא המלחמה, ואסור לנו ליפול מהם בפרמטר הזה. מחויבות
מתקשרת גם לרצון להמשיך לדחוף קדימה ולכבוש עוד ועוד שערים. אסור בשום אופן ללכת אחורה לאחר השגת
שער יתרון, כמו שקרה לא פעם בעבר. רק בדרך הזאת נעשה צעד נוסף קדימה וניצור אפקט הרתעה.
3. מצבים נייחים. הדלילות ההתקפית של בית"ר תקשה עליה לאיים על השער במשחק מסודר. חייבים להיזהר
מהמצבים הנייחים (רביבו?) שמסתמנים כסיכוי הגבוה ביותר שלה לכבוש שער.
4. קהל. 2000 אוהדים צפויים ללוות את הקבוצה לאצטדיון ר"ג. אם הקהל יידע לתמוך ולדחוף את הקבוצה
גם ברגעים היותר קשים, ולא להכניס את השחקנים לסיר לחץ לאחר שני מהלכים לא טובים, אני בטוח שנצליח.
העונה הזאת תלויה הרבה גם ביכולת האוהדים לייצר את הדחיפה והשקט לקבוצה.
שיהיה בהצלחה !!!
1. סבלנות. בית"ר מגיעה בהרכב טלאים ובמטרה מוצהרת להוציא תיקו. באר שבע תצטרך להניע כדור ולשחק
בסבלנות, כשמהצד השני 10 שחקנים שמתגוננים ומצופפים. מהבחינה הזאת משחקי האימון האחרונים נגד קבוצות
הלאומית אמורים לתרום לנו. זה לא יהיה קל, אבל לאחר השער הראשון המשחק אמור להיפתח.
2. מחויבות. אחת הבעיות הגדולות של העונה שעברה, ובמידה מסוימת גם של חלק ממשחקי ההכנה, היא הנרפות של השחקנים.
הכלי העיקרי של בית"ר הוא המלחמה, ואסור לנו ליפול מהם בפרמטר הזה. מחויבות
מתקשרת גם לרצון להמשיך לדחוף קדימה ולכבוש עוד ועוד שערים. אסור בשום אופן ללכת אחורה לאחר השגת
שער יתרון, כמו שקרה לא פעם בעבר. רק בדרך הזאת נעשה צעד נוסף קדימה וניצור אפקט הרתעה.
3. מצבים נייחים. הדלילות ההתקפית של בית"ר תקשה עליה לאיים על השער במשחק מסודר. חייבים להיזהר
מהמצבים הנייחים (רביבו?) שמסתמנים כסיכוי הגבוה ביותר שלה לכבוש שער.
4. קהל. 2000 אוהדים צפויים ללוות את הקבוצה לאצטדיון ר"ג. אם הקהל יידע לתמוך ולדחוף את הקבוצה
גם ברגעים היותר קשים, ולא להכניס את השחקנים לסיר לחץ לאחר שני מהלכים לא טובים, אני בטוח שנצליח.
העונה הזאת תלויה הרבה גם ביכולת האוהדים לייצר את הדחיפה והשקט לקבוצה.
שיהיה בהצלחה !!!
מסתמן שיש לבית"ר שני כלים התקפים מסוכנים:
1. רביבו. אנחנו יודעים כמה קל לנטרל אותו ואני מקווה שגם אלישע מכיר את זה. שחקן כמוהו שצריך מרחב ולא עושה תנועה לדאבל פס או עובר שחקן, אראל או דג'אני יצטרכו להיצמד אליו בשנייה שמגיע אליו כדור וזה מוציא ממנו את העוקץ.
2. דור מלול - מה שאומר שהרבה תלוי בעבודה של גבאי ודוידזאדה.
1. רביבו. אנחנו יודעים כמה קל לנטרל אותו ואני מקווה שגם אלישע מכיר את זה. שחקן כמוהו שצריך מרחב ולא עושה תנועה לדאבל פס או עובר שחקן, אראל או דג'אני יצטרכו להיצמד אליו בשנייה שמגיע אליו כדור וזה מוציא ממנו את העוקץ.
- red ultras
לדעתי רביבו פותח על הספסל.yedidel כתב:מסתמן שיש לבית"ר שני כלים התקפים מסוכנים:
לגבי דור מלול מדובר בשחקן כישרוני ומסוכן, אבל כל המשחק ההתקפי של בית״ר הולך לחפול על כתפיו ולכן ואם ננטרל אותו ניטרלנו את כל בית״ר. לא רואה מישהו אחר שיכול להוות עלינו איום. עומר אצילי משחק על אותה המשבצת שלו ככה שאם הוא ייכנס אחד מהשניים ישנה את הפקוד על המגרש
ברק משה בתור בלם זה יותר אלתור מאלתור, התחיל כחלוץ הסיטו אותו לקישור ועכשיו לעמדת הבלם.
רק מעיד על ההכנה של בית"ר.
קראתי מה שאלי כהן אמר להם באסיפה של האימון המסכם, הוא מרעיל אותם ומחדיר בהם מוטיבציית שיא.
אסור לנו לשחק ליידיים שלהם פשוט אסור! חייבים ללחוץ אותם מהדקה הראשונה.
רק מעיד על ההכנה של בית"ר.
קראתי מה שאלי כהן אמר להם באסיפה של האימון המסכם, הוא מרעיל אותם ומחדיר בהם מוטיבציית שיא.
אסור לנו לשחק ליידיים שלהם פשוט אסור! חייבים ללחוץ אותם מהדקה הראשונה.

- סתיו רווח!.!
- Title: למסגרת במספרת הללויה!
- יצירת קשר:
16 שעותת חחחחח
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל 
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה
באר שבע גם בטוב אווו אווו
באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה

באר שבע גם בטוב אווו אווו

באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!