maor20094 כתב:אליניב גילה היום שמגן העצם שלו נשברה לגמרי , ואני שואל את עצמי , מה היה קורה אם לא היה שם תמגן ?
היה יכול להיעדר 3 חודשים פלוס + , אליניב סובל מכאבים ויכול להיות שיעדר מהמשחק מול הפועל תל אביב .
שי חדד חתיכת אפס מסריח.
וממש לא נראלי שברדה יוותר על המשחק מול הפועל תא, שזה המשחק הראשון בבית
אם יכאב לו הוא יעלה עם זריקה, למרות שבמשחק גם אחרי הגליץ הוא רץ והיה נראה טוב ככה שזה לא משהו רציני
ב"ש צריכה לבוא ולהסתכל להפועל ת"א בלבן של העיניים וכבר מלכתחילה להראות להם מי בעל הבית,מצד שני הפועל ת"א טובה יותר (העונה בינתיים באירופה) במשחקי החוץ,וזאת מהסיבה שההתקפה שלהם מאוד מהירה וברגע שנפקיר מעט את ההגנה שלנו שגם ככה לא הכי מהירה יכולה להיות בעיה גדולה מאוד,צריך להחזיק בכדור כמה שיותר ולתסכל אותם,הם גם ככה לא רגועים,ברגע שהם לא יצליחו להוציא את הכדור מהרגליים שלנו הם יהיו עוד יותר בלחץ ויתחילו לכסח,רק ככה אפשר לנצח אותם,אם נבוא וניתן להם כבוד ואת השליטה במגרש יקרה מה שקרה ב10 שנים האחרונות הם בסוף ייתנו איזה גול דרדלה ואז נרדוף אחריהם כל המשחק,פתיחת המשחק ואיך שיראו ה20 דקות הראשונות הם שיכתירו את המנצחת.
והפעם זהו מבחן הכוח האמיתי עכשיו נראה מה באמת שווה הקבוצה כשהיא משחקת מול קבוצה שווה לה(כן זו לא טעות)
והכי חשוב ופה באה העבודה המנטלית של גורמי המקצוע לבוא מרוכזים,חדים,בלי פחד וגם בלי שאננות
ושיהיה בהצלחה
נ.ב
נראה לי שהפעם האחרונה שניצחנו את הפועל ת"א בבית הייתה בשנת תרפפו
הגיע הזמן לשנות את זה וזה לא בשמיים!!!
yossi כתב:בס״ד
להבהיר שעונת הרחצה נגמרה, שכטר ודמארי ידועים כצוללנים מדופלמים.
את מה שהיה בעונה שעברה עם דמארי באמת שקשה לשכוח.
צודק זה באמת מפחיד.שופט שהוא לא מהבכירים(כמו יפת) יכול ליפול בקלות בשטויות שלהם
שכטר כבר כולם יודעים שהוא צוללן אבל דמארי נראה כמו שחקן טוב והוגן בשביל כולם...
ובאמת קשה לשכוח את הצלילה של דמארי שנה שעברה.עד היום אני זוכר שרואים את דודזאדה צועק על השופט "לקחת לנו פליאוף"