כושר גופני.
כושר גופני.
בליגה כמו שלנו, כושר גופני עושה 90 אחוז מהקבוצה. לא יכול להיות שכבר כמה שנים טובות אנחנו קבוצה כם תקציב מסודר וגבוהה, וכל עונה אנחנו נהיה אחת הקבוצות הגרועות ואולי הכי גרועה בתחום הזה.
רק בתקופת גיא לוי הכושר הגופני היה יחסית טוב. אבל שנה שעברה וגם השנה, אנחנו רואים שכנראה אין שום תוכנית אימון פשוטה ביותר לא אצל אלישע ולא אצל מאמן הכושר.
נקווה שבמועדון מודעים לבעיה הזו, ועושים משהו לגבי זה . הגיע הזמן שנפסיק להיות מיושנים, ונתחיל לראות פה טיפה חדשנות בכל הנוגע לאימונים, ואימון גופני בפרט.
רק בתקופת גיא לוי הכושר הגופני היה יחסית טוב. אבל שנה שעברה וגם השנה, אנחנו רואים שכנראה אין שום תוכנית אימון פשוטה ביותר לא אצל אלישע ולא אצל מאמן הכושר.
נקווה שבמועדון מודעים לבעיה הזו, ועושים משהו לגבי זה . הגיע הזמן שנפסיק להיות מיושנים, ונתחיל לראות פה טיפה חדשנות בכל הנוגע לאימונים, ואימון גופני בפרט.
- dardasmiley
Re: כושר גופני.
ומה שהכי מוזר פה שבכל עונה נפתח טופיק כזה, בכל עונה היציע כולו רואה את זה ועדיין אף אחד לא מבקש הבהרות ממאמן הכושר, או מחפש מאמן כושר חדש. מוזר מאוד.
- red ultras
אני נוטה לתת חסד בגלל שמדובר באמת במחזור ראשון ושחקנים שהשלימו פעם ראשונה 90 דקות ופתחו את המשחק בלחץ על היריבה...
נקווה שמול הפועל תל אביב כבר נראה שיפור בנושא
נקווה שמול הפועל תל אביב כבר נראה שיפור בנושא
לא מתרשם מהלחץ הזה, זה היה לחץ צולע ובלי תיאום ורוטציה.
מול קבוצות יותר טובות, החורים ש"הלחץ" הזה יוצר יעלו לנו ביוקר . באמת שאני לא מבין את אלישע, יש לו כלכך הרבה כלים כל מאמן טירון בעל יצירתיות היה "מת" לסגל כזה.
ועדיין אחרי כמה וכמה משחקים, אנחנו לא רואים כלום.
מול קבוצות יותר טובות, החורים ש"הלחץ" הזה יוצר יעלו לנו ביוקר . באמת שאני לא מבין את אלישע, יש לו כלכך הרבה כלים כל מאמן טירון בעל יצירתיות היה "מת" לסגל כזה.
כן פח ושום דברzivmay כתב:לא מתרשם מהלחץ הזה, זה היה לחץ צולע ובלי תיאום ורוטציה.
הלוואי שאתה היית מאמן אותנו, מה לא ככה?
עד עכשיו אלישע עבר את המבחן הראשון ועוד לא היה כישלון מבחינתו העונה
אז עד אז תגיב לעניין ותרד מהחוסר אוביקטיבות ותפסיק לנחס אותנו..
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
חח קודם כל זה לא נקרא ניחוס, אבל לא משנה.
אבל אין לי מה להוכיח לך. אתה תראה את זה במשחקים הבאים, אם לא יחול שינוי דרסטי..
אבל אין לי מה להוכיח לך. אתה תראה את זה במשחקים הבאים, אם לא יחול שינוי דרסטי..
כמו עונות קודמות, לא חושב שיש בעיה של כושר גופני (כאילו יש בעיה, אבל כמו שיש לכל הקבוצות בארץ יחסית לכדורגל נורמלי)
הבעיה יותר מנטלית. לא יודעים לטרוף
הבעיה יותר מנטלית. לא יודעים לטרוף
שרירים תפוסים בדקה 60 לא מעיד על בעיית כושר גופני? סחטיין, אולי זה באמת בעיה מנטלית שמכווצת שרירים בתאומים.
- ForeverRed
משחק ראשון לעונה, רוב השחקנים לא השלימו עדיין 90 דקות, בטח שלא בקצב המשחק המאוד מהיר יחסית
לתקופה במחצית הראשונה, ככה שאפשר גם להבין את השרירים התפוסים.
הייתי מחכה עוד קצת עם המסקנות.
איך זה שראינו מביתר כושר טוב יותר?ForeverRed כתב:משחק ראשון לעונה, רוב השחקנים לא השלימו עדיין 90 דקות, בטח שלא בקצב המשחק המאוד מהיר יחסית
- ForeverRed
זה לא רק עניין של כושר, זה גם הרבה עניין של מומנטום.yakar כתב:
איך זה שראינו מביתר כושר טוב יותר?
אנשים גם שוכחים שהשחקנים שלנו פתחו בהתלהבות מאוד גדולה, לחצו, וכנראה גמרו קצת את הכוחות, בעוד
ששחקני בית"ר לא זזו על המגרש במחצית הראשונה.
מסכים שהייתה בעיה, אבל לא בטוח שהיא נבעה מכושר גופני לקוי לעומת קבוצות אחרות.
אם המגמה הזו תימשך עוד משחק או שניים אז נדע בוודאות, כרגע זה עוד מוקדם לקבוע.
- oriel kamer
מחזור ראשון מה יש????????
שלחו את מאמן הכושר לגרדום באמצע העונה, קצת קדימה יותר אפילו. כשהקבוצה אמורה להיות בשיא, וללא פצועים עקב עומס!
שלחו את מאמן הכושר לגרדום באמצע העונה, קצת קדימה יותר אפילו. כשהקבוצה אמורה להיות בשיא, וללא פצועים עקב עומס!
אוריאל, מכיוון שהוא לא עונה ראשונה כאן, הטיעון שלך עקר.
- oriel kamer
צודק, יש משהו במה שאתה אומר. לא לקחתי את זה בחשבון.sumsum כתב:אוריאל, מכיוון שהוא לא עונה ראשונה כאן, הטיעון שלך עקר.
אז יכול להיות שסתם נותנים לו אשראי להמשיך, והוא בעצם לא מתאים.