מהיום ( 26/8 ) אפשר לקנות כרטיסים למשחק בשבת : 40/50/80
Re: מהיום ( 26/8 ) אפשר לקנות כרטיסים למשחק בשבת : 40/50/80
כל הכרטיסים שאלי להב רכש גם נגמרו.
אנשים כנראה רוצים לבוא לראות את הקבוצה..הזדמנות טובה לתת הצגה טובה בשבת!
אנשים כנראה רוצים לבוא לראות את הקבוצה..הזדמנות טובה לתת הצגה טובה בשבת!
Re: מהיום אפשר לקנות כרטיסים למשחק בשבת : 40/80
שהלכתי לקחת תמנוי ראיתי מישהו שקונה בישרכרט אז לא יודע מה הכוונה שלך מזומן חח ,זה שי !ניב כתב:בלאגן שאפשר לקנות בלונה טורס רק במזומן

Re: מהיום אפשר לקנות כרטיסים למשחק בשבת : 40/80
אולי הוא קנה חבילת נופש אחי,לא כרטיסים למשחק.זה שי ! כתב: שהלכתי לקחת תמנוי ראיתי מישהו שקונה בישרכרט אז לא יודע מה הכוונה שלך מזומן חח ,זה שי !
לונה, בשיא פרימיטיביותם, לא מוכרים כרטיסים למשחקים באמצעות כרטיס אשראי.
אלא אם כן הם שינו את מנהג דרכי גביית התשלום ביחד עם עניין העמלה אבל עד אתמול בערב אני יודע בוודאות
שאי אפשר לקנות עם כרטיס אשראי שם.
מנוי אני קניתי באשראי
אני מקווה שכל מקבלי הכרטיסים מהגראנד יבואו למשחק
כי התעבנות הישראלית מוכיחה שגם כשאין לך צורך במתנה אז לוקחים בכל זאת העיקר ש״יהיה״.
כי התעבנות הישראלית מוכיחה שגם כשאין לך צורך במתנה אז לוקחים בכל זאת העיקר ש״יהיה״.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
היא גם מוכיחה שמבין אלה שלא ירצו לבוא למשחק עצמו יהיו מספיק כאלה שלקחו במתנה כדי לעשות כמה גרושים מחוץ לקופות...אלדר כתב:אני מקווה שכל מקבלי הכרטיסים מהגראנד יבואו למשחק

ממה שהבנתי מדובר בכרטיסי ילד ככה שרק ילדים יקחו אותם חח ,זה שי !

יש משהו שממש חורה לי בכל הקשור למכירת הכרטיסים.
לא מבין למה לא ניתן לרכוש כרטיסים דרך האינטרנט.
בעצם אני כן מבין, בכל הנושא הזה המועדון נמצא שנות אור מאחורי כל מועדון בליגת העל כמעט.
אני לא מאשים את לונה ואף אחד לא צריך להאשים אותם. לא על זה שהם מקבלים רק מזומן, לא על זה שאין מקום חניה ליד בית העסק שלהם, לא על זה שהם לא שירותיים בעליל וגם לא על זה ששעות הפתיחה שלהם לא נוחות לאנשים עובדים.
מועדון הפועל ב"ש הוא זה שהחליט להעסיק אותם למרוות כל הדברים הרשומים לעיל.
מה עושה אוהד של הקבוצה שגר מחוץ לעיר או שעובד במהלך היום או שאין לו יכולת להגיע למשרדי משרד הנסיעות ומעוניין לבוא למשחק?
למה שלא יאפשרו לו לבוא לקנות כרטיס דרך אתר אינטרנט?
לא מבין למה לא ניתן לרכוש כרטיסים דרך האינטרנט.
בעצם אני כן מבין, בכל הנושא הזה המועדון נמצא שנות אור מאחורי כל מועדון בליגת העל כמעט.
אני לא מאשים את לונה ואף אחד לא צריך להאשים אותם. לא על זה שהם מקבלים רק מזומן, לא על זה שאין מקום חניה ליד בית העסק שלהם, לא על זה שהם לא שירותיים בעליל וגם לא על זה ששעות הפתיחה שלהם לא נוחות לאנשים עובדים.
מועדון הפועל ב"ש הוא זה שהחליט להעסיק אותם למרוות כל הדברים הרשומים לעיל.
מה עושה אוהד של הקבוצה שגר מחוץ לעיר או שעובד במהלך היום או שאין לו יכולת להגיע למשרדי משרד הנסיעות ומעוניין לבוא למשחק?
למה שלא יאפשרו לו לבוא לקנות כרטיס דרך אתר אינטרנט?
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים
ערן זה לא שיש פה משרד כרטיסים ראוי אחר בעיר..
אני מקווה שעוד שנתיים באצטדיון החדש, יהיה כניסה אלקטרונית, ואז ניתן יהיה בקלות לקנות כרטיס באינטרנט ואף להדפיס אותו בבית
חח אם כבר לחלום אז למה לא לעשות כניסה עם nfc עם הסמארטפון? והזמנת כרטיסים דרך אפליקציה? חחחח אולי עוד 100 שנה
אני מקווה שעוד שנתיים באצטדיון החדש, יהיה כניסה אלקטרונית, ואז ניתן יהיה בקלות לקנות כרטיס באינטרנט ואף להדפיס אותו בבית
חח אם כבר לחלום אז למה לא לעשות כניסה עם nfc עם הסמארטפון? והזמנת כרטיסים דרך אפליקציה? חחחח אולי עוד 100 שנה
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
שי יש לך שערה בעיןזה שי ! כתב:אני מדבר על מנוי !! זה שי !

והקטנוניות של לונה טורס בגין עמלה של חצי אחוז שוכחים את תרבות השרות הבסיסית

אני לא יודע על איזו עמלה מדובר, קניתי כמה כרטיסים מלונה טורס ללא שום תוספת עמלה.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.