איזה כיף להיות חבר בפורום אוהדים בחודשים האחרונים!
כ"כ הרבה משתמשים, הרבה אופטימיות, המון נושאים... פשוט כיף להיכנס לאתר בתקופה האחרונה!!!
הלוואי שתמיד נישאר בכותרות וניהיה גורם מרכזי בצמרת ליגת העל! מגיע לנו!
שלא יגמר לעולם!
Re: שלא יגמר לעולם!
כמו שאני תמיד אומר אחריי ניצחונות :
חייבים המשכיות!
חייבים המשכיות!
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
אני מתגעגע לתקופה של פעם לפני הירידה האחרונה
אז באמת פורום האוהדים היה פעיל במיוחד
אז באמת פורום האוהדים היה פעיל במיוחד
כן באמת מזכיר לי את התקופה שבה הפורום נפתח, חסרים לי עוד כמה משתמשים דומיננטיים אבל אני מניח שזה השגרה ששואבת להם את הזמן הזה.

- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
חברים שאפו למנהלי האתר שאפו לגולשים ושאפו לכותבים הנאמנים, בזכותכם אנחנו כבר כמה חודשים האתר והפורום המוביל בדרום אחרי bgu אז תנו כבוד 

- oriel kamer
באמת פורום על רמה כיף לקרוא/לכתוב פה!
אני מכיר את הפורום לצערי מהתקופה של אלונה מ2008 אז אני לא מכיר את הנוסטלגיה של הירידה חח
אני מכיר את הפורום לצערי מהתקופה של אלונה מ2008 אז אני לא מכיר את הנוסטלגיה של הירידה חח
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
בעונת הירידה היה גם את נושא המחאה, גם את התמיכה למרות התחלת המחאה (שהניצנים שלה התחילו עם עזיבת ברדה) וגם הדיונים שהיו, ואז כמעט כל משחק הגיעו מלא אוהדים ולא רק בשני משחקים בלבד כמו בעונה שלפניי שנה וחצי שאומנם הגיעו למשחק מול פתח תקווה ומול בית"ר לא מעט אוהדים אבל אז זה היה הרבה יותר וביותר משחקים.oriel kamer כתב:באמת פורום על רמה כיף לקרוא/לכתוב פה!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- oriel kamer
לא התכוונתי שלא הייתי במשחקים לפני 2008 פשוט לא הכרתי את הפורוםדר אדום בנשמה כתב:בעונת הירידה היה גם את נושא המחאה, גם את התמיכה למרות התחלת המחאה (שהניצנים שלה התחילו עם עזיבת ברדה) וגם הדיונים שהיו, ואז כמעט כל משחק הגיעו מלא אוהדים ולא רק בשני משחקים בלבד כמו בעונה שלפניי שנה וחצי שאומנם הגיעו למשחק מול פתח תקווה ומול בית"ר לא מעט אוהדים אבל אז זה היה הרבה יותר וביותר משחקים.