הקהל.
כן כן, הקהל. ואני לא מדבר על העידוד המצוין, גם לא על הטקס המדהים לפני המשחק.
אני מדבר על הכמות. האמת? ציפיתי ליותר.
הפינה הפסימית למחזור שני לעונת 2013-2014
- ForeverRed
- red ultras
Re: הפינה הפסימית למחזור שני לעונת 2013-2014
במחצית הראשונה אחרי הגול שלנו כדור קרן שלנו גרם להפועל תל אביב לצאת למתפרצת (שאופיר החליק) ואגידה לקח שם אחד על אחד וגם את הריבאונד הצליח להדוף בקצות האצבעות..דר אדום בנשמה כתב:4-5?
ספרתי שתי הצלות..
אחת בהתעופפות בדקה ה40 בערך שזה היה הדיפה בהחלט טובה, ובפעם השנייה שהוא הדף בעיטה חופשית ולקח את הכדור לאחר מכן.
אבל לעומת זאת הכדורי גובה שלו ומספר זינוקים הזוים שלו כמעט גרמו להפועל תל אביב לכבוש שערים מצחיקים, אם היה מדובר במכבי חיפה אנחנו מפסידים בגלל אג'ידה..
במחצית השנייה הוא הדף בחתוליות כדור חזק ושטוח שנבעט אליו מ6-7 מטר ושוב התאבד על הריבאונד..
עזוב בקיצור היה לו משחק מצויין.. בחצי הראשון היה טיילת ברחבה שלנו ואגידה נתן המון ביטחון!!
Re: הפינה הפסימית למחזור שני לעונת 2013-2014
1. אג'ידה חייב לשמור על יציבות - אני אישית מעדיף שוער שעושה מינימום טעויות ומקבל גולים באשמתו הישירה לעומת שוער שעוצר מדיי פעם כדורים גדולים אבל עושה הרבה מאוד טעויות.
2. גל הראל - מצטער אבל אני עדיין לא מתלהב כמו רוב האוהדים
3. ניצחנו וזה יפה מאוד אבל צריך לזכור שבמצב של 0-0 היה משחק שקול שבו הפועל ת"א שלטו במרכז המגרש ללא בעיה. אם החלוצים שלהם היו חדים המשחק לא היה מסתיים בניצחון שלנו. הסיבה העיקרית לחוסר שליטה שלנו היא שיטת המשחק, עם שני קשרי אמצע בלבד. השיטה הזו צריכה הרבה תרגול ועזרה לא קטנה מאחר החלוצים ושחקני הכנף.
4. לא מבין למה אוהדי הפועל ישבו בשער 9? גם אם שער 3 היה ריק אני חושב שראוי היה להושיב אותם בשער 8, הם מאבדים את כל האפקטיביות שלהם ואף אחד לא היה מרגיש אותם.
2. גל הראל - מצטער אבל אני עדיין לא מתלהב כמו רוב האוהדים
3. ניצחנו וזה יפה מאוד אבל צריך לזכור שבמצב של 0-0 היה משחק שקול שבו הפועל ת"א שלטו במרכז המגרש ללא בעיה. אם החלוצים שלהם היו חדים המשחק לא היה מסתיים בניצחון שלנו. הסיבה העיקרית לחוסר שליטה שלנו היא שיטת המשחק, עם שני קשרי אמצע בלבד. השיטה הזו צריכה הרבה תרגול ועזרה לא קטנה מאחר החלוצים ושחקני הכנף.
4. לא מבין למה אוהדי הפועל ישבו בשער 9? גם אם שער 3 היה ריק אני חושב שראוי היה להושיב אותם בשער 8, הם מאבדים את כל האפקטיביות שלהם ואף אחד לא היה מרגיש אותם.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים