עונה חדשה-מעקב אחר הצעירים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yakar

Re: עונה חדשה-מעקב אחר הצעירים

שליחה על ידי yakar »

אתה חושב שקבוצה מהמרכז תוותר על שחקן שיכול לשדרג אותה, בגלל שהוא באר שבעי?

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

דר אדום בנשמה כתב:תומר חליבה היה מושאל בכלל למשוש שגב שלום ><
ואז החזירו אותו והיה למגן ימני מוצלח...
חליבה שיחק בשגב שלום והתגלה על ידי לופא במשחק גביע הטוטו שלנו באשדוד כשפתח כמגן שמאלי במקום שוקי נגר שהיה פצוע. לאחר מכן הוא הושאל לחולון (אז ליגה לאומית) שם הוא הרשים ומשם הוא כבר חזר אלינו כשחקן לגיטימי לכל דבר.

נ.ב
חליבה דרך אגב הצליח באותה עונת השאלה בחולון להחטיא פנדל מכריע בגביע מול מכבי ת"א.
חליבה החטיא את הפנדל המכריע, מכבי כבשו, עלו שלב בגביע, ולא נעצרו עד לזכיה בגביע -

3:50 בסרטון הבא -

https://www.youtube.com/watch?v=oYYp4i8SmLk" onclick="window.open(this.href);return false;
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Sir Alex Ferguson כתב: מי שמחפש דוגמא לדבריו של איפרגן יכול למצוא אותה במקרה של גל דהן. עד למבחנים בבית"ר י"ם, ההצעה היחידה הרצינית שהייתה לו הגיעה ממכבי ב"ש בליגה א', כלומר או קבוצה בליגת על או קבוצה בליגה א', איפה קבוצות הלאומית שיתנו צאנס לבלם עם עבר בהפועל באר שבע ובנבחרות הצעירות של ישראל?
בדיוק כמו שאיפרגן אמר, אם מדובר בשחקן שיכול לתרום ולשדרג אז קבוצות לא יהססו להחתים. הבעיה שהשחקנים כנראה לא
מספיק טובים. אתה לא מצפה מקבוצה להחתים שחקן מבחוץ אם הוא לא משדרג אותה נכון? שחקנים בינוניים כבר יש להם מספיק משלהם.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

ForeverRed כתב:
בדיוק כמו שאיפרגן אמר, אם מדובר בשחקן שיכול לתרום ולשדרג אז קבוצות לא יהססו להחתים. הבעיה שהשחקנים כנראה לא
מספיק טובים. אתה לא מצפה מקבוצה להחתים שחקן מבחוץ אם הוא לא משדרג אותה נכון? שחקנים בינוניים כבר יש להם מספיק משלהם.
השאלה איך מגדירים שחקן שמשדרג קבוצה וכמה קבוצות יבחרו בשחקן צעיר וחסר ניסיון כשחקן שישדרג אותם?
במובן הזה, יותר קל לדהן לקבל צאנס בבית"ר י"ם (עבורם מדובר בהימור על שחקן צעיר בכסף קטן) מצאנס בהפועל ראשון לציון נניח (שחייבת לפגוע בול בשחקני הרכש ולכן ככל הנראה לא תלך על שחקן צעיר).

השחקנים הבאר שבעים שמשחקים בלאומית, הם שחקנים עם ניסיון, שחקנים שקבוצות הלאומית ראו אותם משחקים במכבי ב"ש בליגה הלאומית או בקבוצות בליגה א' (אבי ורן מלכה, רפי עמוס ויניב איפרגן) ולכן החליטו ללכת עליהם.

שחקנים צעירים, אפילו כאלה שהגיעו לסגל הבוגרת שלנו, מתקשים למצוא קבוצות בלאומית, בטח אם הם לא מוכנים לשחק בסכומים נמוכים (שמעתי על לפחות שני שחקנים צעירים שלנו שלא חתמו הקיץ בלאומית בגלל שלא היו מוכנים לשחק בסכומים נמוכים, שניהם חתמו בסוף בליגה א' שם הם יקבלו שכר גבוה יותר ממה שהוצע להם בלאומית).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אני לא מאמין שבית"ר ירושלים רוצים את גל דהאן ואנחנו שחררנו אותו, יכלנו להשאיר אותו לשחרר את מרקוביץ' ולתת צ'אנס לגל ולבן אלגרבלי כמחליפים, חבל...

וגם חבל לגביי אבוחצירא ושמעון לוגסי...
היינו יכולים להיות היום עם 10 שחקני בית בסגל שזה לא דבר של מה בכך...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
סתיו רווח!.!
Title: למסגרת במספרת הללויה!
יצירת קשר:

שליחה על ידי סתיו רווח!.! »

דר אדום בנשמה כתב:אני לא מאמין שבית"ר ירושלים רוצים את גל דהאן ואנחנו שחררנו אותו, יכלנו להשאיר אותו לשחרר את מרקוביץ' ולתת צ'אנס לגל ולבן אלגרבלי כמחליפים, חבל...

וגם חבל לגביי אבוחצירא ושמעון לוגסי...
היינו יכולים להיות היום עם 10 שחקני בית בסגל שזה לא דבר של מה בכך...
גם אני בעד שחקני בית...אבל לא חשבת אולי על זה שהם לא מספיק טובים ?
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל :דגל:
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה :משוגע:
באר שבע גם בטוב אווו אווו :תופים:
באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

Sir Alex Ferguson כתב: (שמעתי על לפחות שני שחקנים צעירים שלנו שלא חתמו הקיץ בלאומית בגלל שלא היו מוכנים לשחק בסכומים נמוכים, שניהם חתמו בסוף בליגה א' שם הם יקבלו שכר גבוה יותר ממה שהוצע להם בלאומית).
אז שיחתמו על "חוזים נמוכים". מי שישמע מה הם עשו בכדורגל....שיחקו בליגה השנייה לנוער בישראל. מרשים.

אם יהיו לי 2 הצעות עבודה, אחת על X והשניה על X\2 אבל בעבודה השנייה אפשר להתקדם ולהרוויח אח"כ 4X...אלך על השנייה.
כשאתה ילד בן 20-25, זה לא שיש לך משכנתא לדאוג לה.
כך יעשה כל אחד שמאמין בעצמו. השאלה אם הם כאלה....

אה ולעניינינו (אין לי חשק להיכנס לכל הויכוח) - יופי אבוחצירא. גם על ההופעה וגם על האמירה. שימשיך ככה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

סתיו רווח!.! כתב: גם אני בעד שחקני בית...אבל לא חשבת אולי על זה שהם לא מספיק טובים ?
עדיף שחקני בית על שחקנים שלא מבית לדעתי האישית, ולא היה מזיק עם אבוחצירא היה בנוסף למה שיש ושמעון לוגסי במקום בן תורג'מן, היחידי שאני עוד לא בטוח לגביו שהיה מתאים להשאר פה זה גל דהאן, כי הוא לא הלהיב כשהוא שיחק שגיא לוי אימן פה לאחרונה ואלישע לא עיוור לגביי שחקנים עד כדיי כך.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

RedRock כתב:
אז שיחתמו על "חוזים נמוכים". מי שישמע מה הם עשו בכדורגל....שיחקו בליגה השנייה לנוער בישראל. מרשים.

אם יהיו לי 2 הצעות עבודה, אחת על X והשניה על X\2 אבל בעבודה השנייה אפשר להתקדם ולהרוויח אח"כ 4X...אלך על השנייה.

אה ולעניינינו (אין לי חשק להיכנס לכל הויכוח) - יופי אבוחצירא. גם על ההופעה וגם על האמירה. שימשיך ככה.
מדויק מאוד ואומר הרבה מבחינתי על האופי והשאיפות של השחקנים המדוברים.

סמל אישי של משתמש
סתיו רווח!.!
Title: למסגרת במספרת הללויה!
יצירת קשר:

שליחה על ידי סתיו רווח!.! »

דר אדום בנשמה כתב:עדיף שחקני בית על שחקנים שלא מבית לדעתי האישית, ולא היה מזיק עם אבוחצירא היה בנוסף למה שיש ושמעון לוגסי במקום בן תורג'מן, היחידי שאני עוד לא בטוח לגביו שהיה מתאים להשאר פה זה גל דהאן, כי הוא לא הלהיב כשהוא שיחק שגיא לוי אימן פה לאחרונה ואלישע לא עיוור לגביי שחקנים עד כדיי כך.
כל קוץ במדבר הוא פרח.הם לא פראיירים אם הם היו מספיק טובים הם לא היו משחררים אותם ללא תמורה.עובדה שהשאירו את אבו לאבן אוזן זינו ואלגברלי .גם שים לב שכל השחקני בית שויתרנו עליהם בשנים האחרונות לא הגיעו לאף מקום .
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל :דגל:
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה :משוגע:
באר שבע גם בטוב אווו אווו :תופים:
באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

ראיתי כמה פעמים את אבוחצירה משחק, ולדתעי יש משהו בשחקן הזה.
אבל אי אפשר להתקדם רק עם כישרון, שחקן יכול להגיע לגבהים חדשים רק עם דקות משחק ועם הכוונה ממאמן טוב.
חב ללי יותר שבדרום אין מאמנים מוכשרים, שעברו הכשרה, שחושבים מודרני. רק כך נפריח את השממה מהנוער.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

RedRock כתב:

בגיל הזה מה שחשוב הוא דקות.
כשמציעים לך משכורת שהיא הפסד (לאור המעבר ההכרחי למרכז או לחילופין הנסיעות) ולא בטוח בכלל שתקבל דקות, אז אולי עדיף לשחק קרוב לבית בליגה א' עם דקות, ביטחון ומשכורת גבוה יותר שתעזור לך להתרכז נטו בכדורגל.

עונה טובה במכבי באר שבע בליגה א' יכולה להיות שווה הרבה יותר לשחקן צעיר מעונה בינונית או חלשה בליגה לאומית, בטח אם אתה שחקן צעיר שרוצה לשווק את עצמך.

די ברור ששחקן שיקבל שילוב של כסף טוב וביטחון מהמאמן (כמו אבו חצירא באשקלון) יעדיף את הלאומית, בשאר המקרים, זה תלוי מאוד בסיטואציה כשלא בטוח בכלל שעדיף לשחק בבית"ר ת"א/רמלה בלאומית מאשר במכבי באר שבע בליגה א'.

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

אין שם כסף (באשקלון) בטח לא על שחקן שהמועדון שלו הביע בו חוסר אמון ולא נתן לו הזדמנות
לכן אבוחצירא במקרה הזה משחק ללא כסף, מי שמאמין בעצמו יחפש לשחק ולא יסתכל על המשכורת שהיא גם כך מגוחכת לשחקנים שלא שיחקו כדורגל כבר מספר שנים.
בניגוד למשה אני חושב שמי שהלך לשחק בליגה א' לא יחזור לרמות הגבוהות ומי שיעשה זאת (ויצליח לחזור) יהא יוצא מן הכלל שמעיד על הכלל.
לכן ההתעקשות לפחות על הליגה השניה במקומה.
הלוואי וירדן יצליח, אני אישית חושב שיש בו המוןןןן כשרון, בטח יותר מאלו שקיבלו הזדמנויות וכשלו לאורך השנים והיה מקום לתת לו ביטוי ובטחון בו ובכשרונו.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

sumsum כתב:אין שם כסף (באשקלון) בטח לא על שחקן שהמועדון שלו הביע בו חוסר אמון ולא נתן לו הזדמנות
לכן אבוחצירא במקרה הזה משחק ללא כסף, מי שמאמין בעצמו יחפש לשחק ולא יסתכל על המשכורת שהיא גם כך מגוחכת לשחקנים שלא שיחקו כדורגל כבר מספר שנים.
בניגוד למשה אני חושב שמי שהלך לשחק בליגה א' לא יחזור לרמות הגבוהות ומי שיעשה זאת (ויצליח לחזור) יהא יוצא מן הכלל שמעיד על הכלל.
לכן ההתעקשות לפחות על הליגה השניה במקומה.
הלוואי וירדן יצליח, אני אישית חושב שיש בו המוןןןן כשרון, בטח יותר מאלו שקיבלו הזדמנויות וכשלו לאורך השנים והיה מקום לתת לו ביטוי ובטחון בו ובכשרונו.
מסכים איתך ב100%... אחי שיחק בחינם במכבי באר שבע (בלאומית) ועונה אחרי זה חתם בליגת העל והושאל להכח עם משכורת יפה.
מי שרואה בטווח הקצר יקבל עונה אחת 5000 אבל אחר כך יעבוד כנהג מונית ויפרוש מכדורגל... כדי להצליח בכל תחום צריך להקריב.

טוב עשה ירדן והלוואי שיצליח! עוד ילד מוכשר שנפל בין הכיסאות..
נערך לאחרונה על ידי אלדר ב 09 ספטמבר 2013, 19:18, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

אלדר כתב:מי זה אח שלך אם אפשר לשאול?

מסכים איתך ב100%... אחי שיחק בחינם במכבי באר שבע (בלאומית) ועונה אחרי זה חתם בליגת העל והושאל להכח עם משכורת יפה.
מי שרואה בטווח הקצר יקבל עונה אחת 5000 אבל אחר כך יעבוד כנהג מונית ויפרוש מכדורגל... כדי להצליח בכל תחום צריך להקריב.

שלח תגובה