האגודה לקידום האינטרסים של אבי נמני-הפועל באר שבע

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
משתמש חדש

האגודה לקידום האינטרסים של אבי נמני-הפועל באר שבע

שליחה על ידי משתמש חדש »

אבי נמני שולט במועדון ביד רמה, רוב שחקני הקבוצה מיוצגים על ידו ,כמו גם כל השחקנים הזרים שמשודכים למועדון לקראת סיום חלון העברות (יש לציין כי רוב העסקאות נופלות) . עכשיו אדון נמני דוחף לנו עוד שני מיוצגים שלו דאבור ולוגסי ,כמו קהת ווהבה בעונה שעברה . עושים עלינו סיבוב ולמרות שאלו שחקנים מוכשרים הם לא שמים עלינו קצוץ ודוחפים את שחקני הבית לסוף הרוטציה (ז׳ינו ואבו לבן) . בקיצור מכל העסקאות האלו עולה ריח רע כאילו אנחנו חוות גידול ושיקום (ברוכיאן) של סוכנות שחקנים! צריך להפסיק את המחדל הזה !

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: האגודה לקידום האינטרסים של אבי נמני-הפועל באר שבע

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

לצערי התופעה הייתה קיימת עוד בשנה שעברה והקיץ היא רק מתחזקת. חבל...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

האמת זה טיפה מעצבן אבל היום הכדורגל סובב סביב סוכנים
אם נסתכל לטווח של שנתיים 3 לא רואה בזה דבר רע שיש סוכן כמו אבי נמני.. רוב השחקנים הכישרוניים שלו צעירים וכשיגדלו נוכל תהיות אופצייה מעניינת עבורם... אני לא רואה שבאשדוד הם סובלים מדודו דהן לדוגמא...
עדיף לעבוד מול סוכן אחד 2 שכבר לאט לאט יכיר את דרישות המערכת מאשר עם כמה שיחפשו לעשות עלינו פיקים של כסף בכל חלון העברות.. שיתוף פעולה כזה יכול להיות טוב כשהוא יהיה מן ״מנהל מקצועי״ לטווח ארוך מאחורי הקלעים (לא כעובד מועדון).

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

אל תהיה תמים, אבי נימני לא יזכור לנו חסד נעורים באם דאבור ולוגסי יתפתחו לשחקנים איכותים. בדיוק כמו שלא השפיע על העיסקה של והבה בקיץ.
אלונה סומכת עליו מקצועית וכניראה יש שם גם קשר חברי, אבל זה לא יגרום לאבי נימני לתת לנו עדיפות על קבוצות אחרות. בדיוק להפך, בשנתיים האחרונות הוא מציע את השחקנים האיכותים למכבי ת"א ומכבי חיפה (גם אם הם במחירים שגם אנחנו יכולים להביא אותם) ומשאיר לנו את הדרג ב'.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

תאכל'ס אם מסתכלים בצורה אובייקטיבית,מבלי להכניס רגש לעניין,מושיקו לוגסי הוא סוג השחקן שאלישע רצה להביא כזר עוד לפני שחשב על חלוץ,מן קשר אמצע שיודע גם לעשות הגנה וגם לתקוף,אני חושב שלילד הזה יש כשרון אדיר,להזכירכם דיברו פה על רפי דהן לא מזמן וכולם כאן היו בעד,אז מה נשתנה?
לגבי העניין של השאלה,נכון זה בהחלט פחות טוב אבל לא כל מה שרוצים קורה,עכשיו לגבי זינו,הדבר היחיד שאני יכול להגיד הוא שהוא קיבל מספיק צאנסים להוכיח את עצמו ועד עכשיו גילינו שחקן "נחמד".
עכשיו משהו קטן... אני מציע לדוברת במועדון שתעשה קצת סדר,לא יכול להיות שמדווחים על שחקן שאמור להגיע לקבוצה וכבר גם כותבים באותה נשימה ש"גורמים בתוך המועדון כבר מדברים נגד",מי אילו הגורמים במועדון ומה זה השפלות הזאת,ולמה מלכתחילה אם תצא העסקה או לא שהוא מגיע למקום שלא רוצים בו,סתם לא נעים ולא מכובד.
גם לגבי סבע אמרו אינטרסנטים למינהם למה צריך אותו,ואת הצאנס לפחות בעונה הראשונה הוא לקח בשתי ידיים,בניגוד לכמה שחקני בית שאני מכיר.
שחקן הבית הבא שלדעתי יפרוץ אם ייתנו לו צאנסים לפחות כמו ללוטם זה יוסף אבו לאבן,לכן לא נראה לי שזה כזה קריטי להביא חלוץ!

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אדום זקן כתב:תאכל'ס אם מסתכלים בצורה אובייקטיבית,מבלי להכניס רגש לעניין,מושיקו לוגסי הוא סוג השחקן שאלישע רצה להביא כזר עוד לפני שחשב על חלוץ,מן קשר אמצע שיודע גם לעשות הגנה וגם לתקוף,אני חושב שלילד הזה יש כשרון אדיר,להזכירכם דיברו פה על רפי דהן לא מזמן וכולם כאן היו בעד,אז מה נשתנה?
לגבי העניין של השאלה,נכון זה בהחלט פחות טוב אבל לא כל מה שרוצים קורה,עכשיו לגבי זינו,הדבר היחיד שאני יכול להגיד הוא שהוא קיבל מספיק צאנסים להוכיח את עצמו ועד עכשיו גילינו שחקן "נחמד".
עכשיו משהו קטן... אני מציע לדוברת במועדון שתעשה קצת סדר,לא יכול להיות שמדווחים על שחקן שאמור להגיע לקבוצה וכבר גם כותבים באותה נשימה ש"גורמים בתוך המועדון כבר מדברים נגד",מי אילו הגורמים במועדון ומה זה השפלות הזאת,ולמה מלכתחילה אם תצא העסקה או לא שהוא מגיע למקום שלא רוצים בו,סתם לא נעים ולא מכובד.
גם לגבי סבע אמרו אינטרסנטים למינהם למה צריך אותו,ואת הצאנס לפחות בעונה הראשונה הוא לקח בשתי ידיים,בניגוד לכמה שחקני בית שאני מכיר.
שחקן הבית הבא שלדעתי יפרוץ אם ייתנו לו צאנסים לפחות כמו ללוטם זה יוסף אבו לאבן,לכן לא נראה לי שזה כזה קריטי להביא חלוץ!
דיא סבע היה רכש קריטי בזמנו. היינו חייבים חיזוק משמעותי להרכב, אחרת היינו יורדים ליגה.

לוגסי לא קריטי בכלל. אם זו רק השאלה אין שום סיבה הגיונית להביא אותו.

סמל אישי של משתמש
OMERREMO

שליחה על ידי OMERREMO »

פוצצה העיסקה...
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

OMERREMO כתב:פוצצה העיסקה...
ופה תם הדיון!!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

1. דין קניה של כרטיס שחקן או החתמה של שחקן חופשי היא לא כמו השאלה. אנחנו לא מכבי ת"א ב', אין לנו צורך להשאיל מהם שחקנים, בטח כשלא מדובר באיזה פריצה אלא בסך הכל בכישרון צעיר (כאלה גם לנו יש, גם אם פחות טובים על הנייר).

2. יש הבדל בין השאלה של שחקן בינואר כשאנחנו עם סגל חלש ונלחמים נגד הירידה, להשאלה של שחקן בתחילת העונה כשאנחנו פותחים את העונה יפה ונראה שהסגל הנוכחי יתמודד בצמרת.

3. כל עוד לא מדובר ברכש שמשדרג קבוצה (כמו הזרים שניסו להביא) מעדיף לתת את הצאנס לזינו ואבו לאבן.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

אדום זקן כתב:תאכל'ס אם מסתכלים בצורה אובייקטיבית,מבלי להכניס רגש לעניין,מושיקו לוגסי הוא סוג השחקן שאלישע רצה להביא כזר עוד לפני שחשב על חלוץ,מן קשר אמצע שיודע גם לעשות הגנה וגם לתקוף,אני חושב שלילד הזה יש כשרון אדיר,להזכירכם דיברו פה על רפי דהן לא מזמן וכולם כאן היו בעד,אז מה נשתנה?
מה נשתנה?
1. דובר על רכישה ולא השאלה.
2. גל אראל חתם לאחר מכן במועדון. אז עוד קשר חצי-חצי? למה?

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

RedRock כתב:
מה נשתנה?
1. דובר על רכישה ולא השאלה.
2. גל אראל חתם לאחר מכן במועדון. אז עוד קשר חצי-חצי? למה?
אני אסביר לך את כוונתי,בכל מקרה התכוונו להביא חצי קשר נוסף,אז אם היית יכול להביא ישראלי לחוזה ארוך טווח כמו שדובר על לוגסי מאשר לחפש על העצים איזה זר שיקבל 200.000 ולא בטוח שיתאקלם,עכשיו בוא נעבור לגופו של שחקן,תראה הכאב הגדול ביותר שלי זה ששנתון הנוער של לוגסי וחבריו (דאבור,מיכה,קהת,סבע) הוא בדיוק השנתון של החבר'ה שלנו שעלו מולם לגמר הגביע,עכשיו תראה מה קורה עם אילו ומה קורה עם אילו,ושאף אחד לא יספר לי סיפורים על צאנסים ובבל"ת,כי במכבי ת"א הרבה יותר קשה להשיג מקום בהרכב מאשר בהפועל ב"ש,שלא לדבר על הלחץ המטורף שקיים שם בניגוד אלינו,ואני רואה את השחקנים שלנו באותו שנתון ו...., למעט דוידזאדה שקיבל הזדמנות אחת!!! ולקח אותה בשתי ידיים,כל השאר פשוט פרווה במקרה הטוב,קח את זינו לדוגמא, 3 שנים מקבל צאנסים לסירוגין,יש כאילו יגידו יותר ויש כאילו פחות,למעט משחק אחד או שתיים בתקופת גיא לוי לא זוכר ממנו משהו,לא השתדרג ברמה,לא במהירות,לא בכוח לא בטכניקה,ואתה שואל את עצמך לעזאזל מה הוא לא מבין שלא יהיו לו עו הרבה כאילו?? משחק כולו מפוחד,ללא רעב,ללא אש בעיניים, בזמן שהחברים שלו בני אותו שנתון חצי ליגה רודפת אחריהם והם מתדפקים על דלתות ההרכב של מכבי ת"א שמלאה בשחקני רכש הטובים ביותר בארץ.
אני תקוותי היחידה באמת זה יוסף אבו לאבן,שמע הוא יהיה חלוץ ענק רק צריך לתת לו לשחק,רואים עליו את הרצון,את ה"אש" וזה אחרי פציעה קשה מאוד,בגלל זה אני לא כזה בעד בניגוד לאחרים להביא חלוץ כי הוא באחריות אני אומר לך יספק תסחורה.

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

אדום זקן, בלשון המעטה אתה מפזר אין ספור אי דיוקים.
המטרה של אלישע הייתה להביא חלוץ או קשר התקפי, עד כמה שידוע לי לוגסי הוא קשר אחורייייי!!!
זה לעצם העניין
ובכלל אני אומר-אם המועדון אומר שמחפש חלוץ או קשר עם 'מספרים' להרכב.
לא ייתכן שמה שהוא מביא זה קשר לספסל ועוד אחורי!
ועוד לפוצץ על זה את כל הכסף של הרכש/חיזוק? סליחה....שאמרת 'רפי דהן'-גם שטות של אלישע, הרי אלישע כל הזמן חיפש קשר 50-50 עם מספרים ואז שינה לחלוץ ואז הוסיף עוד קשר התקפי עם 'מספרים' אז או שאלישע יחליט מה הוא רוצה ואם הוא רוצה ואז יעשה החלטות שטובות לאינטרס של המועדון כמו למשל 'לא להשאיל יותר שחקנים' לא להביא סתם שחקנים ולפוצץ את הסגל באין ספור שחקנים דברים שיגרום למרמור בקרב הלא משחקים (כבר עכשיו יש מרמור עם סוויסה ופלצ'וק) תוסיף על זה את לוטם ותקבל קבוצה שכרגע יש בה אווירה טובה שבקלות יכולה להתהפך ל'לא טובה' עם סגל כלללל כך רחב ועם מספר דקות מצומצם לכולם- בטח ובטח שאנחנו עד כמה שזכור לי משחקים במסגרת אחת ב-ל-ב-ד! ואפילו אין גביע הטוטו השנה-אז עד שנהיה באירופה, שאלישע יתרכז במה שחסר באמת ולא בשחקנים שישבו לידו בספסל.
אז שאללישע לא יסבן אף אחד ויתרכז בלהוציא את המירב מהסגל הקיים במקום להעמיס.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

SUMSUM יקירי,אם השתמע מדבריי שאני בעד הבאתו של לוגסי,אז זה לא הכוונה ובטח שאלישע לא צריך סנגור כמוני,התערבבו פה נושאים על נושאים,והנקודה המרכזית שלי אומרת בלי קשר לעומס שיש בסגל (שהוא טוב בעיניי) למה מגיעים למסקנה שצריך עוד קשר אחורי שיש את לוטם?,בטח שלוגסי הוא אותו שנתון,בגלל ש.... כנראה הוא לא מספיק טוב, ולא יעזור עם אתה ועוד כמה כאן תנסו בכל הכוח לסנגר על שחקני הבית,מי שלא טוב שלא יתפלא למה רוצים להביא לו מחליף.
אני אמרתי פעם ואגיד שוב הקבוצה הזאת תחזור להיות משהו בכדורגל הישראלי אך ורק אם תביא תארים,והיום ידידי להביא תארים זה להביא רכש טוב ,ליצור תחרות בכל עמדה,גם על חשבון שחקני הבית,לי באופן אישי כבר נמאס לדשדש בין הליגה הראשונה לשנייה ולהיאבק בתחתית,וכבר לא איכפת לי אם יהיו 2-3-10 שחקני בית.
אתם מזלזלים פה בלוגסי,בדהן,בדבור תגיד לי מה עשו מקבילהם הבאר שבעים בשנתיים האחרונות??

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

מה עשו דאבור, מיכה, קהת, סבע ולוגסי מאז שעלו מהנוער?
אצלנו אופיר דוידזאדה מהדור ההוא עוד פרץ להרכב הראשון, אצלם קהת במכבי יבנה, סבע במכבי פ"ת (הוחלף בשני המשחקים הראשונים), לוגסי ודאבור בכלל לא בתוכניות, מיכה שחקן ספסל, גלומר גם הדור אצלם לא מימש את עצמו עדין, כשניראה שחוץ ממיכה לאף אחד מהשמות למעלה אין עתיד במכבי ת"א.

אין לנו צורך במושאלים שיתגלחו לנו על הספסל, שלא בטוח שיביאו את הערך המוסף שאנחנו צריכים, בטח כשיש לנו צעירים משלנו (לוטם זינו, יוסף אבו לאבן) לקדם.

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הסניגור האדום »

מה שלא יפתיע אותי היום מחר ועוד שנה,שנגלה שנימני הופך להיות הסוכן של אלישע לקבוצה בחו״ל, ״היועץ״ הנסתר של אלונה אבי נימני הביא עלינו חמש שנים של חורבן אפס השגים, וקבוצה בלי בסיס, אז שסומסום ואדון זקן אדום מתווכים על צורך בשחקן בעמדה כזו הוא אחרת, תבדקו טוב טוב ברשימת השחקנים חסרי הקבוצה שנימני מייצג והופ אנחנו נשמע שהקבוצה מחפשת בדיוק שחקן לעמדה הזו.

שלח תגובה