גלינור פלט סיכם בהפועל באר שבע | עידכון: חתם
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: גלינור פלט סיכם בהפועל באר שבע
לדעתי היה עדיף להביא קשר כי חסר לנו קשר 50-50 ברמה, לבנות עונה שלמה על גל אראל ועל קובי דג'אני ועל לוטם זה לא חכם כל כך, וחלצים יש לנו 4 חלוצים, אחד אומנם רצה לעזוב אבל הוא עדיין איתנו...
אם היה לנו בלם ישראלי במקום מרוקביץ' וקשר זר טוב או קשר ישראלי בנוסף הייתי מהמר שאנחנו נסיים במקום 3.
אם היה לנו בלם ישראלי במקום מרוקביץ' וקשר זר טוב או קשר ישראלי בנוסף הייתי מהמר שאנחנו נסיים במקום 3.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
נשמע כמו החתמה מעניינת... אבל יש שתי השגות:
1. הוא חופשי בגיל ששחקן לא אמור להיות חופשי. תקפצו ותגידו 'בניון' אבל בניון כבר בן 33, מעבר לשיא. פלט בגיל ששחקנים אמורים להיות בשיאם. אותי זה טיפה מטריד.
2. אם המועדון חושב שמדובר בשחקן כל כך איכותי למה החוזה הוא רק לעונה אחת?
1. הוא חופשי בגיל ששחקן לא אמור להיות חופשי. תקפצו ותגידו 'בניון' אבל בניון כבר בן 33, מעבר לשיא. פלט בגיל ששחקנים אמורים להיות בשיאם. אותי זה טיפה מטריד.
יש לי שאלה למה כל כך הרבה כסף 250 אלף יורו לעונה לא מוגזם
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
כל מה שהיה צריך זה לסגור את פורום מלפפונים? היו אומרים... היינו עושים את זה מזמן
אורי, לא יודע פרופוגנדה כן או לא- כאחד שעקב אחרי הנסיך...
עושה רושם שמדובר בשחקן-שחקן. מקווה שבדקו לעומק איך זה שהוא חופשי.
שיהיה בהצלחה!
אורי, לא יודע פרופוגנדה כן או לא- כאחד שעקב אחרי הנסיך...
עושה רושם שמדובר בשחקן-שחקן. מקווה שבדקו לעומק איך זה שהוא חופשי.
שיהיה בהצלחה!
- סתיו רווח!.!
- Title: למסגרת במספרת הללויה!
- יצירת קשר:
דר אדום בנשמה-יש גם את ינואר אז איך עונה שלמה?ונועם 1976 עדיף להשקיע על שחקן אחד איכותי מאשר על 2 בלופים
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל 
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה
באר שבע גם בטוב אווו אווו
באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה

באר שבע גם בטוב אווו אווו

באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
כן עכשיו שמתי לב לזה... אני חולה, קבלו זאת בהבנה.CrazyRed7 כתב: הם כתבו שהפרסום על פי "ידיעות אחרונות". אז הסקופ של ידיעות
בכל מקרה אני מוצא מקום לפרגן לאתר הזה על הסקופים והידיעות המעניינות שסביר שלא נקרא באתרי המיינסטרים.
- המשוגע האדום
1.הוא כבר סיכם ברודה וברגע האחרון התחרט בגלל שרצה לשחק בחו"ל.אז רואים שהיה התעניינות מצד קבוצה או קבוצות .bs war כתב:נשמע כמו החתמה מעניינת... אבל יש שתי השגות:
2.העלויות שלו גבוהות ובגלל זה רצו לראות אם ה250 אלף יורו לעונה שוות את זה.אם יוכיח את עצמו אז לא רואה סיבה שלא ימשיך עונה נוספת.בטוח שבחוזה יש אופציה או משהו
נראה שחקן אדיר , אחד הגולים שלו בגנק שבו עצר כדור קשה בנגיעה ושיחרר טיל לשער , היה מאוד יפה .
משהו שחסר לנו - תכליתיות מול השער
דרך אגב, אם יבוא באמת (קשה לשמוח עם הכשלים בזמן האחרון בדקה ה90) , מעניין איפה ברדה ישחק ? כבר לא יהיה חלוץ מרכזי ? נעבור לשיטה של 2 חלוצים אמיתים"? גבאי לספסל ?
דרך אגב, אם יבוא באמת (קשה לשמוח עם הכשלים בזמן האחרון בדקה ה90) , מעניין איפה ברדה ישחק ? כבר לא יהיה חלוץ מרכזי ? נעבור לשיטה של 2 חלוצים אמיתים"? גבאי לספסל ?
ברדה חלוץ שני ( המקום שהוא אוהב הכי הרבה לשחק) , פלט חלוץ מרכזי , וגבאי לספסל.yakar כתב:נראה שחקן אדיר , אחד הגולים שלו בגנק שבו עצר כדור קשה בנגיעה ושיחרר טיל לשער , היה מאוד יפה .
1. זה בכלל נשמע לי הזוי. העדיף אותנו על פני רודה? עם כל הכבוד לנו...המשוגע האדום כתב:
1.הוא כבר סיכם ברודה וברגע האחרון התחרט בגלל שרצה לשחק בחו"ל.אז רואים שהיה התעניינות מצד קבוצה או קבוצות .
2.העלויות שלו גבוהות ובגלל זה רצו לראות אם ה250 אלף יורו לעונה שוות את זה.אם יוכיח את עצמו אז לא רואה סיבה שלא ימשיך עונה נוספת.בטוח שבחוזה יש אופציה או משהו
2. כבר בינואר הוא יכול לסכם בקבוצה אחרת לעונה הבאה, אם ירשים יש סיכוי טוב שנאבד אותו ולא נראה שקל.
דרך אגב, שימו לב למה שנוצר לנו בסגל: ארבעה חלוצים בספסל. לדעתי עומס מוגזם לגמרי.
הדרך הכי טובה לצאת מזה לדעתי היא למשוך עד ינואר ואז להשאיל את אבו-לאבן, ולמכור את סוויסה/גבאי/פלצ'וק. אבל אני לא יודע כמה ביקוש יהיה להם אחרי חצי עונה שבקושי ישחקו.
- המשוגע האדום
bs war כתב:
1. זה בכלל נשמע לי הזוי. העדיף אותנו על פני רודה? עם כל הכבוד לנו...
2. כבר בינואר הוא יכול לסכם בקבוצה אחרת לעונה הבאה, אם ירשים יש סיכוי טוב שנאבד אותו ולא נראה שקל.
דרך אגב, שימו לב למה שנוצר לנו בסגל: ארבעה חלוצים בספסל. לדעתי עומס מוגזם לגמרי.
הדרך הכי טובה לצאת מזה לדעתי היא למשוך עד ינואר ואז להשאיל את אבו-לאבן, ולמכור את סוויסה/גבאי/פלצ'וק. אבל אני לא יודע כמה ביקוש יהיה להם אחרי חצי עונה שבקושי ישחקו.
השחקן רצה לשחק בחו"ל ואני מניח שברדה היה מעורב בכל המהלך הזה בגלל ששיחקו ביחד
פלצ'וק כיום מיועד כמחליף בעמדה של נאסר אז זה פחות חלוץ.הקרב יהיה בין גבאי סויסה ואבו-לאבן.אני לא מאמין שאבן- לאבן יקבל הרבה דקות ועדיף יהיה להשאיל אותו בינואר.סויסה ודובב יהיה קרב רציני חחחחחח
חלומות לאט לאט הופכים למציאות.
תקשיבו מדובר בחלוץ 9 קלאסי עם בעיטות חזקות משחק ראש מצויין וטכני בייחוד לשחקן בגובה כזה.
כל אלו ששואלים למה הוא הגיע לכאן, בדיוק מהסיבה שבוזגלו הגיע לכאן - ברדה !!!!!!
תקשיבו מדובר בחלוץ 9 קלאסי עם בעיטות חזקות משחק ראש מצויין וטכני בייחוד לשחקן בגובה כזה.
כל אלו ששואלים למה הוא הגיע לכאן, בדיוק מהסיבה שבוזגלו הגיע לכאן - ברדה !!!!!!

עושה רושם שזאת יכולה להיות החתמת העונה. כני לא חושב שאנחנו צריכים חלוץ, אבל אם כבר מחתימים, אז שיהיה שחקן שישדרג ולא שחקן למלא את הסגל....י
כל הכבוד !!
כל הכבוד !!
בס״ד
אתם יוצאים מנקודת הנחה שהוא סיים חוזה בטוונטה וכבר כשחזר מגנק היה לשחקן חופשי.
לפי חיפוש קצר בגוגל זה לא נכון.
הוא חתם בטוונטה בינואר 2012 תמורת 1.3 מיליון יורו על חוזה ל-3.5 שנים (2016), בחצי עונה הבקיע 2 שערים ובטוונטה העדיפו להשאיל בעונה שלאחר מכן לגנק.
כשחזר, טוונטה העמידו אותו למכירה במשך כל הקיץ (כמו שאמרו פה, הוזכר בקשר לחיפה ומכבי) במטרה להחזיר לפחות חלק מההשקעה הרכישתו.
רק בתום חלון ההעברות האירופי, בראשון בספטמבר, הוא שוחרר וחוזהו עם טוונטה בוטל.
(אם לא דייקתי בפרטים אשמח לתיקונים)
מניח שחוזה לעונה אחת בלבד הייתה דרישה של השחקן כדי לנסות את מזלו בתום העונה במטרה למצוא מקום בקבוצה ובליגה טובה יותר, והפעם כשחקן חופשי מה שיקל עליו מאוד.
אתם יוצאים מנקודת הנחה שהוא סיים חוזה בטוונטה וכבר כשחזר מגנק היה לשחקן חופשי.
לפי חיפוש קצר בגוגל זה לא נכון.
הוא חתם בטוונטה בינואר 2012 תמורת 1.3 מיליון יורו על חוזה ל-3.5 שנים (2016), בחצי עונה הבקיע 2 שערים ובטוונטה העדיפו להשאיל בעונה שלאחר מכן לגנק.
כשחזר, טוונטה העמידו אותו למכירה במשך כל הקיץ (כמו שאמרו פה, הוזכר בקשר לחיפה ומכבי) במטרה להחזיר לפחות חלק מההשקעה הרכישתו.
רק בתום חלון ההעברות האירופי, בראשון בספטמבר, הוא שוחרר וחוזהו עם טוונטה בוטל.
(אם לא דייקתי בפרטים אשמח לתיקונים)
מניח שחוזה לעונה אחת בלבד הייתה דרישה של השחקן כדי לנסות את מזלו בתום העונה במטרה למצוא מקום בקבוצה ובליגה טובה יותר, והפעם כשחקן חופשי מה שיקל עליו מאוד.
ייתכן גם שברודה לא הציעו לו מעמד של שחקן הרכב
ופה המעמד שלו מובטח
והיה חשוב לו לשחק הרבה.
אני מקווה שיש לנו לפחות אופציה לעונה נוספת. מאין זכות ראשונים כזאת.
ופה המעמד שלו מובטח
והיה חשוב לו לשחק הרבה.
אני מקווה שיש לנו לפחות אופציה לעונה נוספת. מאין זכות ראשונים כזאת.