צריכים לנחות בעצמנו לפני הכאפה שנקבל
צריכים לנחות בעצמנו לפני הכאפה שנקבל
יש יותר מדי היסטריה סביב הקבוצה, מתחילים לפנטז על אליפות, מדברים על מענקים
ונעשות כל מיני השוואות לתקופת האליפות. בנוסף גם המאמן והשחקנים לא מסרבים להגיד
את המילה (גסה ואין מה לעשות) "אליפות". אנחנו לא שם וגם לא קרובים.
נכון שהסגל טוב, הפתיחה נהדרת והקהל ענק, אבל מפה ועד לאליפות הדרך ארוכה מאוד.
התקשורת מרימה אותנו גבוה ומכינה את הקרקע לנפילה הגדולה ותאמינו לי שהכותרות
כבר מוכנות. כולם מתחילים להיסחף וצריך להפסיק עם זה.
ונעשות כל מיני השוואות לתקופת האליפות. בנוסף גם המאמן והשחקנים לא מסרבים להגיד
את המילה (גסה ואין מה לעשות) "אליפות". אנחנו לא שם וגם לא קרובים.
נכון שהסגל טוב, הפתיחה נהדרת והקהל ענק, אבל מפה ועד לאליפות הדרך ארוכה מאוד.
התקשורת מרימה אותנו גבוה ומכינה את הקרקע לנפילה הגדולה ותאמינו לי שהכותרות
כבר מוכנות. כולם מתחילים להיסחף וצריך להפסיק עם זה.
Re: צריכים לנחות בעצמנו לפני הכאפה שנקבל
זו סתם אופוריה וכל אוהד כמה שלא יאמין יודע שזה לגמרי לא ריאלי לדבר על אליפות. בחייאת דינק.
מה שחשוב לנו כאוהדים לא להיסחף אחר הציפיות הללו, בסוף נירה ברגל לעצמנו.
להנות מהתקופה היפה הזו כמה שיותר אבל לחזור לקרקע ולמציאות. להמשיך להתקדם ממשחק למשחק ולבוא לכל משחק בפני עצמו ולתת 150 אחוז, גם אנחנו כקהל וגם הקבוצה.
אם אחרי 20-25 מחזורים יהיה משהו, אז אפשר לדבר על המילה אליפות, אבל כרגע זה פאטתי.
אני יותר ממקווה ומצפה מאלישע והצוות המקצועי שיורידו את השחקנים לקרקע כמה שיותר מהר ולבוא למשחק בית הקרוב סופר מוכנים במיוחד מהבחינה המנטלית.
ביטחון לשחקנים אני בטוח שיש. אני פוחד שמא יש אובר ביטחון מה שעלול לפגוע.
כמו שנאמר כאן, כנראה שהעונה כל משחק שלנו יהיה מבחן(אשכרה כמו בעונת האליפות של ק"ש). חשוב חשוב חשוב לנצח את בני יהודה בבית ולקחת עוד 3 נקודות, המשחקים הקרובים שלנו לא פשוטים כלל וכלל.
מה שחשוב לנו כאוהדים לא להיסחף אחר הציפיות הללו, בסוף נירה ברגל לעצמנו.
להנות מהתקופה היפה הזו כמה שיותר אבל לחזור לקרקע ולמציאות. להמשיך להתקדם ממשחק למשחק ולבוא לכל משחק בפני עצמו ולתת 150 אחוז, גם אנחנו כקהל וגם הקבוצה.
אם אחרי 20-25 מחזורים יהיה משהו, אז אפשר לדבר על המילה אליפות, אבל כרגע זה פאטתי.
אני יותר ממקווה ומצפה מאלישע והצוות המקצועי שיורידו את השחקנים לקרקע כמה שיותר מהר ולבוא למשחק בית הקרוב סופר מוכנים במיוחד מהבחינה המנטלית.
ביטחון לשחקנים אני בטוח שיש. אני פוחד שמא יש אובר ביטחון מה שעלול לפגוע.
כמו שנאמר כאן, כנראה שהעונה כל משחק שלנו יהיה מבחן(אשכרה כמו בעונת האליפות של ק"ש). חשוב חשוב חשוב לנצח את בני יהודה בבית ולקחת עוד 3 נקודות, המשחקים הקרובים שלנו לא פשוטים כלל וכלל.
הכאפה תגיע. ואז הבלאגן יהיה גדול בהרבה כי הקהל נסחף אחרי התקשורת ומעלה את הציפיות לשמיים.
מזכיר לכולם שהיינו קרובים לאבד נקודות נגד בית"ר עם חצי הרכב במקרה הטוב, שאומנם ניצחנו את הפועל ת"א אבל היא נמצאת בתקופה רעה וניצחנו את עכו החלשה על הקשקש.
הכדורגל הוא בסדר גמור אבל רחוק מלהבריק. אז כדאי לנחות ומהר ולהבין שאנחנו צריכים להסתכל בצורה ריאלית על המטרות שלנו - פלייאוף עליון, מקומות 5-6. כל דבר נוסף זה בונוס.
מזכיר לכולם שהיינו קרובים לאבד נקודות נגד בית"ר עם חצי הרכב במקרה הטוב, שאומנם ניצחנו את הפועל ת"א אבל היא נמצאת בתקופה רעה וניצחנו את עכו החלשה על הקשקש.
הכדורגל הוא בסדר גמור אבל רחוק מלהבריק. אז כדאי לנחות ומהר ולהבין שאנחנו צריכים להסתכל בצורה ריאלית על המטרות שלנו - פלייאוף עליון, מקומות 5-6. כל דבר נוסף זה בונוס.
בס"ד
לא שמעתי אף אוהד של הקבוצה אומר אליפות, גביע או מקומות 3-4.
הדיבורים הללו מגיעים מהתקשורת בלבד, ועליה אין לנו כמובן שליטה.
המטרות לא השתנו, כרטיס לפליאוף עליון וכדורגל טוב שיחזיר את הגאווה והתקווה לאוהדי הקבוצה לאחר שנים של ייאוש.
מעל זה, זו הצלחה אדירה.
ועוד משהו,
תהנו מהרגע. מספיק לחשוב על הכאפה שתבוא ותוריד אותנו לקרקע.
כשתגיע תקופה קשה נתמודד איתה כמו שאנחנו מתמודדים עם ההצלחה העכשווית, בלי מאניה דיפרסיה שמאפיינת אותנו בשנים האחרונות בצורה מובהקת.
יהיה טוב.
לא שמעתי אף אוהד של הקבוצה אומר אליפות, גביע או מקומות 3-4.
הדיבורים הללו מגיעים מהתקשורת בלבד, ועליה אין לנו כמובן שליטה.
המטרות לא השתנו, כרטיס לפליאוף עליון וכדורגל טוב שיחזיר את הגאווה והתקווה לאוהדי הקבוצה לאחר שנים של ייאוש.
מעל זה, זו הצלחה אדירה.
ועוד משהו,
תהנו מהרגע. מספיק לחשוב על הכאפה שתבוא ותוריד אותנו לקרקע.
כשתגיע תקופה קשה נתמודד איתה כמו שאנחנו מתמודדים עם ההצלחה העכשווית, בלי מאניה דיפרסיה שמאפיינת אותנו בשנים האחרונות בצורה מובהקת.
יהיה טוב.
התקשורת כהרגלה אוהבת לרכוב על כל מוליכה חדשה, אשתקד הדיבורים היו על אשדוד כמועמדת לאליפות עם דהירה של 5 נצחונות רצופים, כשלבסוף נפלה וסיימה בפלייאוף התחתון, ב"ש צריכה וחייבת לחיות ממשחק למשחק, קצב צבירת הנקודות הוא מצוין, והמועדון נמצא בפורמה טובה שלא נראתה פה שנים רבות, אלישע דואג בכל ראיון לשדר שאנחנו לא רצים לאליפות והזהירו שחקנים מלתת הצהרות לתקשורת, גישת השחקנים צריכה להיות כגישת הקפטן והמאמן, צניעות.
אנחנו לא רוצים להיות בלון הליום שניפחו אותו יותר מדי כשיתפוצץ לבסוף, כולם יודעים שאת הכסף סופרים אחרי מאי, כרגע אנחנו עם הפנים קדימה לבני יהודה בבית, משחק שחובה לקחת בו 3 נקודות בטח בוסרמיל, ולאור מפגשי צמרת קשים עם חיפה ות"א.
אנחנו לא רוצים להיות בלון הליום שניפחו אותו יותר מדי כשיתפוצץ לבסוף, כולם יודעים שאת הכסף סופרים אחרי מאי, כרגע אנחנו עם הפנים קדימה לבני יהודה בבית, משחק שחובה לקחת בו 3 נקודות בטח בוסרמיל, ולאור מפגשי צמרת קשים עם חיפה ות"א.
קודם כל תנו להנות מהרגע....
דבר שני,זה נכון שצריך לנחות על הקרקע,אבל מצד שני גם לא צריך להיות בפאניקה שהמשבר יבוא,כי יש קבוצה טובה שתדע לצאת ממנו.
דבר שלישי אני תמיד האמנתי שקבוצה כמו ב"ש באופי שלה,בלחץ האטומי שקיים סביבה,חייבת פתיחת עונה טובה,זה מרגיע את המערכת,זה נותן דרייב לאוהדים והמוןןןןןן בטחון לשחקנים.עכשיו שערו בנפשכם מה היה קורה אלוא פתחנו לא טוב? ישר היה מתחיל סיר הלחץ לבעבע,השחקנים משריקות הבוז לא היו יכולים לחבר פס,והתקשורת הייתה שוחטת אותנו לגזרים.
סוף סוף אחרי כל כך הרבה שנים שחונות מגיעה פתיחת עונה חלומית, ואתם בלחץ על מה ולמה? זה שהתקשורת מדברת עלינו כל שנייה,וכתבות,וכתבות פרופיל,זה מה שייחלנו לו כל השנים, והאמת רק היום אני מבין כמה כלי התקשורת באמת מייחלים לזה שב"ש סוף סוף תחזור לצמרת,קחו למשל את אשדוד שעשו שנה שעברה רצף כזה, אף אחד לא באמת חשב שהם יילכו עד הסוף וככה גם התנהגו אליהם.
אגב ההשוואות לאשדוד לא נכונות,כי גם שהיא ניצחה היא עשתה את זה נגד קבוצות לא בשמיים,להוציא את מכבי חיפה שהייתה פח *** בתחילת העונה וגם בתצוגת כדורגל ממש לא משכנעת.
אנחנו משחקים כדורגל טוב!!! יש לנו שחקנים הרבה יותר טובים והכי חשוב יש לנו קהל אדיר שדוחף את הקבוצה וגם אם לא יילך לה הוא עדיין ימשיך לתמוך בה,למה הוא הבין מה היא שווה,בגלל זה חשוב בב"ש פתיחת עונה טובה.
עכשיו לגבי מילת הא',צריך מאוד להזהר עם זה,אבל מצד שני קבוצה שבסגל שלה יש 2 שחקני נבחרת,ו3 שחקנים עם משכורת של מעל 250000 לא יכולה להגיד שהיא רוצה פלייאוף עליון,אלה הרבה מעבר,אבל כרגע זה לא הזמן
בוא ניתן לנערים לשחק לפנינו ונדבר באמצע הסיבוב השני
דבר שני,זה נכון שצריך לנחות על הקרקע,אבל מצד שני גם לא צריך להיות בפאניקה שהמשבר יבוא,כי יש קבוצה טובה שתדע לצאת ממנו.
דבר שלישי אני תמיד האמנתי שקבוצה כמו ב"ש באופי שלה,בלחץ האטומי שקיים סביבה,חייבת פתיחת עונה טובה,זה מרגיע את המערכת,זה נותן דרייב לאוהדים והמוןןןןןן בטחון לשחקנים.עכשיו שערו בנפשכם מה היה קורה אלוא פתחנו לא טוב? ישר היה מתחיל סיר הלחץ לבעבע,השחקנים משריקות הבוז לא היו יכולים לחבר פס,והתקשורת הייתה שוחטת אותנו לגזרים.
סוף סוף אחרי כל כך הרבה שנים שחונות מגיעה פתיחת עונה חלומית, ואתם בלחץ על מה ולמה? זה שהתקשורת מדברת עלינו כל שנייה,וכתבות,וכתבות פרופיל,זה מה שייחלנו לו כל השנים, והאמת רק היום אני מבין כמה כלי התקשורת באמת מייחלים לזה שב"ש סוף סוף תחזור לצמרת,קחו למשל את אשדוד שעשו שנה שעברה רצף כזה, אף אחד לא באמת חשב שהם יילכו עד הסוף וככה גם התנהגו אליהם.
אגב ההשוואות לאשדוד לא נכונות,כי גם שהיא ניצחה היא עשתה את זה נגד קבוצות לא בשמיים,להוציא את מכבי חיפה שהייתה פח *** בתחילת העונה וגם בתצוגת כדורגל ממש לא משכנעת.
אנחנו משחקים כדורגל טוב!!! יש לנו שחקנים הרבה יותר טובים והכי חשוב יש לנו קהל אדיר שדוחף את הקבוצה וגם אם לא יילך לה הוא עדיין ימשיך לתמוך בה,למה הוא הבין מה היא שווה,בגלל זה חשוב בב"ש פתיחת עונה טובה.
עכשיו לגבי מילת הא',צריך מאוד להזהר עם זה,אבל מצד שני קבוצה שבסגל שלה יש 2 שחקני נבחרת,ו3 שחקנים עם משכורת של מעל 250000 לא יכולה להגיד שהיא רוצה פלייאוף עליון,אלה הרבה מעבר,אבל כרגע זה לא הזמן
בוא ניתן לנערים לשחק לפנינו ונדבר באמצע הסיבוב השני
מישהו פה לא יהיה מרוצה ממקום בפלייאוף עליון?
מקום 3-6 זה בדיוק מה שאנחנו צריכים, עונה הבאה הציפיות כבר יגדלו באופן טבעי.
מקום 3-6 זה בדיוק מה שאנחנו צריכים, עונה הבאה הציפיות כבר יגדלו באופן טבעי.

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
רחוק מזה, מאוד רחוק, אני בכלל לא קרוב אפילו למצב שאני אגיד שאני מאמין שנזכה באליפות, אני מאמין שהכל יכול להיות, אבל לדבר על אליפות או על מיקומים כרגע זה יהיה פשוט לא רציני ודבילי, צריך לדבר על מיקום במחזור 25 נניח שרואים פחות או יותר את המיקום ויודעים לאן לכוון באותו הרגע, כרגע אין שום משמעות למיקום והשחקנים צריכים להמשיך להשתפר ולהמשיך לשחק טוב בשביל להיות טובים יותר.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
Re: צריכים לנחות בעצמנו לפני הכאפה שנקבלו
אם כבר ציפיות עסקינן.
לפני מס׳ דקות בן שמעון נלקח לראיון בסיום המשחק שלהם מול פ״ת, ובשאלה האחרונה הכתב שאל אותו על הפועל בש.
הוא שאל אם הוא מזהה משהו שדומה לקבוצה שהוא אימן בקרית שמונה לזו של בש השנה, רן ענה לו שיש לנו עוד לא מעט להזיע על מנת להיכנס לשורה של קרית שמונה.
שני דברים:
1. צודק.
2. לא מדהים שגם בראיון של הגועל ת״א ועוד בניצחון הבכורה שלהם גם שם מדברים עלינו?!?
לא זוכר פשוט דבר כזה.באמת.
לפני מס׳ דקות בן שמעון נלקח לראיון בסיום המשחק שלהם מול פ״ת, ובשאלה האחרונה הכתב שאל אותו על הפועל בש.
הוא שאל אם הוא מזהה משהו שדומה לקבוצה שהוא אימן בקרית שמונה לזו של בש השנה, רן ענה לו שיש לנו עוד לא מעט להזיע על מנת להיכנס לשורה של קרית שמונה.
שני דברים:
1. צודק.
2. לא מדהים שגם בראיון של הגועל ת״א ועוד בניצחון הבכורה שלהם גם שם מדברים עלינו?!?

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הזוי פשוט מה שהולך סביב הקבוצה, לא זכור לי אפילו בימי לופא קדוש ועונה אחת עם אלי גוטמן העליזים, כלומר זה נראה כאילו התקשורת פשוט ממשיכה וממשיכה לדבר עלינו, ואין לי מושג אם זה יהיה חיובי או שלילי בסופו של דבר.שי האדום כתב:אם כבר ציפיות עסקינן.
שני דברים:
1. צודק.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
עכשיו כתבה עם נומה ואלימלך,שהשחקנים צריכים לשאוף לאליפות ויש דימיון לשנות ה70 ובלה בלה בלה ..
שהשחקנים ימשיכו לשחק כמו עד עכשיו ושכל השטוית של התקשורת יכנס להם לראש.
שהשחקנים ימשיכו לשחק כמו עד עכשיו ושכל השטוית של התקשורת יכנס להם לראש.
- המשוגע האדום
יש לך לינק לראיון או כתבה? אם לא אז מה הם אמרו?..שי האדום כתב:אם כבר ציפיות עסקינן.
שני דברים:
1. צודק.
https://www.sport2.co.il/teasers/2685331899001" onclick="window.open(this.href);return false;המשוגע האדום כתב:
יש לך לינק לראיון או כתבה? אם לא אז מה הם אמרו?..
- המשוגע האדום
תודה אחי.באמת הזוי שפתאום הכתב שואל עלינוbs war כתב:
https://www.sport2.co.il/teasers/2685331899001" onclick="window.open(this.href);return false;
צודק רב"ש, לא שאנחנו מועדון קטן מק"ש, אבל יש לנו עוד הרבה עבודה כדי להוכיח את עצמנו ראויים למקום בצמרת, לטעמי המבחנים האמיתיים באמת יהיו לנו, נגד אשדוד בחוץ, נגד ק"ש בחוץ שהיא קבוצה נהדרת, ומכבי בבלומפילד.