זינו בנבחרת, פלט ישהה בארץ עד בני יהודה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
ניב

זינו בנבחרת, פלט ישהה בארץ עד בני יהודה

שליחה על ידי ניב »

עידכונים שוטפים:

"אחרי שנעדר מהניצחון 2:7 על אזרבייג'אן קיבל קשר הפועל באר-שבע אשראי מחודש ממיכאל ניס במחנה אימון בן יומיים.
קשר הפועל באר-שבע לוטם זינו הצטרף היום (שלישי) למחנה אימונים מקוצר שמקיימת הנבחרת הצעירה של ישראל במשך יומיים בבית הנבחרות בקיבוץ שפיים לקראת שני משחקים במוקדמות אליפות אירופה בחודש הבא.

זינו, שהיה מלכתחילה בסגל של מיכאל ניס בקיץ האחרון ואף יצא למחנה האימונים בבלגיה, חוזר אחרי שלא זומן ונעדר מהמשחק הקודם מול אזרבייג'אן בתחילת החודש (2:7). יחד עם זינו נמצאים בנבחרת שלושה יוצאי הפועל באר-שבע: דיא סבא (בני סכנין), רועי קהת (מכבי יבנה) ובן והבה (בני-יהודה).

פרט לזינו שנעדר משני האימונים שקיימה היום הפועל באר-שבע, גם הבלם הסרבי טומיסלאב פאיוביץ' טרם התאושש ממתיחה בשריר הירך האחורי, וייעדר ככל הנראה גם מהמשחק ביום שני נגד בני יהודה.

לעומת זאת החלוץ ההולנדי גליינור פלט, שחתם אתמול על חוזה לשנתיים במועדון, ערך אימון בכורה בקבוצה ולראשונה הזיע על הדשא של איצטדיון וסרמיל. פלט דחה את נסיעתו חזרה להולנד לצורך סידורים עד לאחר המשחק נגד בני יהודה."

https://eyoya.co.il/Articles/8220.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
שי האדום

Re: זינו בנבחרת, פלט ישהה בארץ עד בני יהודה

שליחה על ידי שי האדום »

פלט יהיה בסגל לבני יהודה?
תמונה

סמל אישי של משתמש
סתיו רווח!.!
Title: למסגרת במספרת הללויה!
יצירת קשר: