שבסוף אנחנו לא נלמד את הלקח על זה שלא התעסקנו בבני יהודה
ודילגתם עליה באלגנטיות
לקחים מהמשחק חיפה-ת"א
Re: לקחים מהמשחק חיפה-ת"א
זו הבעיה שלנו, הראש כבר במשחק מול חיפה ומכבי.
וואלה כשראיתי את השידור החוזר מול עכו, פתאום ראיתי מלא חולשות שלנו שבמגרש תוך כדי משחק וואלה לא רואים.
ממליץ בחום לאלישע לצפות שוב ולנתח את המשחק ביחד עם השחקנים(מקווה מאוד שעושים את זה).
יש לנו חור באגף ימין ואי אפשר להתעלם מכך, אחד כמו עגייב שלא נדבר על חן עזרא יחגוג וזה הפחד שלי.
תראו גם אי אפשר לטאטא הכל מתחת לשטיח, מה שהיה עונה שעברה לא נעלם בדקה.
נאסר סוארס אילוז אראל דג'אני הרבו לאבד כדורים במרכז המגרש ובמזל לא נענשו על כך, התקפות טיפה יותר חדות מזו של עכו ואנחנו נענשים על כך ואולי גם נענשים כמה פעמים.
חבר'ה אסור לחיות באופוריה, אנחנו רחוקים מלהיכנס לקטגוריה של מכבי ת"א וחיפה.
השנה יהיה הישג אם נגיע למקום 3-4, הישג ! בכל קנה מידה.
וואלה כשראיתי את השידור החוזר מול עכו, פתאום ראיתי מלא חולשות שלנו שבמגרש תוך כדי משחק וואלה לא רואים.
ממליץ בחום לאלישע לצפות שוב ולנתח את המשחק ביחד עם השחקנים(מקווה מאוד שעושים את זה).
יש לנו חור באגף ימין ואי אפשר להתעלם מכך, אחד כמו עגייב שלא נדבר על חן עזרא יחגוג וזה הפחד שלי.
נאסר סוארס אילוז אראל דג'אני הרבו לאבד כדורים במרכז המגרש ובמזל לא נענשו על כך, התקפות טיפה יותר חדות מזו של עכו ואנחנו נענשים על כך ואולי גם נענשים כמה פעמים.
נערך לאחרונה על ידי שי האדום ב 24 ספטמבר 2013, 17:48, נערך פעם 1 בסך הכל.

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אגף ימין זה בעיית יוכל אחד יודע על זה, ומה הבעיה עם סוארס, נתן משחק נהדר ושלושה משחקים טובים מאוד בניגוד למה שחשבתי בעצמי...שי האדום כתב:זו הבעיה שלנו, הראש כבר במשחק מול חיפה ומכבי.
נאסר סוארס מרקוביץ אילוז הרבו לאבד כדורים במרכז המגרש ובמזל לא נענשו על כך, התקפות טיפה יותר חדות מזו של עכו ואנחנו נענשים על כך ואולי גם נענשים כמה פעמים.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
השער שספגנו מול עכו למשל זה היה תולדה של עמידה הגנתית גרועה.
כולם התעסקו בגרביים של בוזגלו אבל זה בכלל לא קשור, לעכו לא היה יתרון של שחקן באגף שם.
אילוז אני באמת לא מבין מה הוא ניסה לעשות שם, זה לא שאבו-ריא עשה איזה הטעיה או משהו אלא אילוז פשוט השאיר לו מסדרון פנוי.
ברגע שזה קרה, סוארס שמר שטח לא ברור כלשהו (שמרקוביץ ממש מאחוריו) ויצא ששלושה שחקנים של עכו נשארו פנויים. לקינוח, ספדאסיו לא ממש בעט חזק רק שדוידזאדה גלש בדיוק על אג'ידה ומנע ממנו בכלל אפשרות לנסות להדוף את הכדור.
יש לנו חלק התקפי מצויין עם ספסל מרשים. מה שייקבע לאן העונה תלך זה כמה החלק ההגנתי היחסית דליל יצליח לענות על הציפיות.
כולם התעסקו בגרביים של בוזגלו אבל זה בכלל לא קשור, לעכו לא היה יתרון של שחקן באגף שם.
אילוז אני באמת לא מבין מה הוא ניסה לעשות שם, זה לא שאבו-ריא עשה איזה הטעיה או משהו אלא אילוז פשוט השאיר לו מסדרון פנוי.
ברגע שזה קרה, סוארס שמר שטח לא ברור כלשהו (שמרקוביץ ממש מאחוריו) ויצא ששלושה שחקנים של עכו נשארו פנויים. לקינוח, ספדאסיו לא ממש בעט חזק רק שדוידזאדה גלש בדיוק על אג'ידה ומנע ממנו בכלל אפשרות לנסות להדוף את הכדור.
יש לנו חלק התקפי מצויין עם ספסל מרשים. מה שייקבע לאן העונה תלך זה כמה החלק ההגנתי היחסית דליל יצליח לענות על הציפיות.
על הגל השני, שחקני הקישור של עכו, צריכים לשמור הקשרים האחוריים שלנו. פעם אחר פעם הקשרים שלהם, גם שבתאי, גם ספאדסיו, הגיעו לסף הרחבה שלנו ובעטו בחופשיות(היה מין חור ענק בין הקשרים לבלמים שלנו). ההגנה שלנו הייתה בינונית ומטה נגד עכו, למזלנו ההתקפה של עכו חלשה..נגד בני יהודה זה לא יספיק.yedidel כתב:השער שספגנו מול עכו למשל זה היה תולדה של עמידה הגנתית גרועה.
- oriel kamer
מסכים איתך ב100 %
חייב לשחק במערך של שלושה קשרים אחוריים . (זינו ,דג'אני ואראל/ סוארז, דג'אני ואראל)
ועם ברדה כחלוץ שפיץ (הכל תלוי בחלוץ החדש ואיך ירשים) נאסר ובוזגלו באגף ואפילו הייתי מעדיף את המהירות של גבאי במקום אחד מהשניים.
הודעה זו תקפה למשחקים מול חיפה ומכבי
חייב לשחק במערך של שלושה קשרים אחוריים . (זינו ,דג'אני ואראל/ סוארז, דג'אני ואראל)
ועם ברדה כחלוץ שפיץ (הכל תלוי בחלוץ החדש ואיך ירשים) נאסר ובוזגלו באגף ואפילו הייתי מעדיף את המהירות של גבאי במקום אחד מהשניים.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מול חיפה לא צריך להשתגע, מול מכבי תל אביב צריך לעלות במערך כזה אבל לשחק חכם ורצוי עם ז'ינו שיהיה היותר קדמי.oriel kamer כתב:מסכים איתך ב100 %
נסאר חייב לשחק בכל מקרה כי הוא עושה עבודה הגנתית טובה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- oriel kamer
זינו קדמי יותר זה התסריט הטוב שיכול להיות!.דר אדום בנשמה כתב:מול חיפה לא צריך להשתגע, מול מכבי תל אביב צריך לעלות במערך כזה אבל לשחק חכם ורצוי עם ז'ינו שיהיה היותר קדמי.
נסאר חייב לשחק בכל מקרה כי הוא עושה עבודה הגנתית טובה.
זה טוב שיש כמה שחקנים שיכולים להתמודד על כמה עמדות.
ולדעתי אנחנו לא מרשימים כמו שכולם מדברים! אנחנו משחקים עם מחויבות וזה השינוי שחל בקבוצה העונה. שחקן כמו בוזגלו יורד לגליצ'ים מדהים. ואני מאמין שגם לאט לאט תבוא היכולת הטובה.
והמשחק מול בני יהודה זה מוקש שהקבוצה בשנים הקודמות לא עברה. (לא מדבר על בני יהודה, אני מדבר על זה שלקבוצה אין המשכיות, נקווה שהשנה יש משהו חדש)