זמן ביטון
זמן ביטון
אחרי שנים רבות שאנחנו סובלים מאגף ימין חלש מאוד, ועמדה שהיוותה עקב אכילס של הקבוצה, סוף סוף יש לנו שחקן שספק אם הוא מתאים אך יוכל להתחרות מול אביתר על חולצת הרכב, במשחקי האימון התרשמתי מביטון מהיכולת ההתקפיות הלא רעות בכלל, ביחד עם יציאה מהירה מהמקום יכול להיות לנו פה מגן התקפי לא רע, אני מאוד אופטימי לגביו ומאמין שהוא יצלח את טבילת האש הראשונה שלו בוסרמיל.

Re: זמן ביטון
שחקן טוב לוקח הזדמנויות.
אבל עם כל הכבוד, וכמה שאילוז עושה התקפי לב
מספיק עם האנטי כלפיו, הוא אוהב את הקבוצה ועושה בשבילה הכל.
מבחינה הגנתית הוא פח, אבל קבוצה כמו שלנו שרוצה תמיד לתקוף צריכה מגן כמו אילוז. הגבהות טובות נמרץ ועולה תמיד להתקפה.. בכדורגל שלנו אין מגן מושלם מי שטוב בהתקפה רע בהגנה וההפך...
גם דוידזאדה מחפה על החיסרון ההגנתי בהמון התלהבות ועזרה של נאסר על הקו!!!
עם כל הכבוד בןזגלו לא ברמהשל נאסר הגנתית, אז גם זה נראה ככה...
בהצלחה לבן... ושיוכיח שבעתיד יהיה אפשר לסמוך עליו.
אבל עם כל הכבוד, וכמה שאילוז עושה התקפי לב
מספיק עם האנטי כלפיו, הוא אוהב את הקבוצה ועושה בשבילה הכל.
מבחינה הגנתית הוא פח, אבל קבוצה כמו שלנו שרוצה תמיד לתקוף צריכה מגן כמו אילוז. הגבהות טובות נמרץ ועולה תמיד להתקפה.. בכדורגל שלנו אין מגן מושלם מי שטוב בהתקפה רע בהגנה וההפך...
גם דוידזאדה מחפה על החיסרון ההגנתי בהמון התלהבות ועזרה של נאסר על הקו!!!
עם כל הכבוד בןזגלו לא ברמהשל נאסר הגנתית, אז גם זה נראה ככה...
בהצלחה לבן... ושיוכיח שבעתיד יהיה אפשר לסמוך עליו.
יש לך את אילוז ששנים הוא שחקן פח בדגש על יכולת הגנתית של שחקן בליגה א', אילוז הפך לסטנדרט של עד כמה גרוע שחקן כדורגל, על סמך מה אתה קבוע שביטון פח הגנתית, על שליש משחק בקבוצה עם 10 שחקנים?אלדר כתב: מבחינה הגנתית הוא פח
דיברתי על אילוז שהוא פח הגנתיתדניב כתב: יש לך את אילוז ששנים הוא שחקן פח בדגש על יכולת הגנתית של שחקן בליגה א', אילוז הפך לסטנדרט של עד כמה גרוע שחקן כדורגל, על סמך מה אתה קבוע שביטון פח הגנתית, על שליש משחק בקבוצה עם 10 שחקנים?
זה נכון שמגן זה אחד העמדות שלוקות בחסר בכדורגל הישראלי, ומגנים מצוינם כמו טוואטחה ודסה, להם משחק הגנה לא הכי טוב אבל זה מתאזן עם יכולות התקפיות מרשימות שתורמות למשחק ההתקפה, עד כמה שאילוז חלש בהגנה, אני לא זוכר מתי נתן שער או בישול במשחק, גם דוידזאדה לא הכי טוב בהגנה (גם עדין לא ברמת אילוז), אבל האגף שלו הוא מהדומיננטים בהתקפה, קפץ לנבחרת וכבר נתן 2 בישולים מעולים.
אין לי ספק שבכדי ב"ש תדבר בצמרת קבוע אנחנו נצטרך מגן ימני דומיננטי.
אין לי ספק שבכדי ב"ש תדבר בצמרת קבוע אנחנו נצטרך מגן ימני דומיננטי.
גם אני התרשמתי ממנו לטובה במשחקי אימון, מול עכו עשה לי קצת התקפי לב.
בואו נקווה שיחטוף את ההזדמנות הזו!!
בואו נקווה שיחטוף את ההזדמנות הזו!!

- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
https://eyoya.co.il/Articles/7970.html" onclick="window.open(this.href);return false;
יופי של ראיון של ביטון.
יופי של ראיון של ביטון.
בן, ממה שאני הספקתי להתרשם, מזכיר את עומרי קנדה, עכשיו זה הזמן שלו ללמוד מחברו מאגף שמאל שצאנסים לוקחים בשתי ידיים (אופיר בגיל 18 בהופעת בכורה, בנבחרת).שיהיה לו בהצלחה
מה עשית ממנו בניון?גיא חניה כתב:בן, ממה שאני הספקתי להתרשם, מזכיר את עומרי קנדה, עכשיו זה הזמן שלו ללמוד מחברו מאגף שמאל שצאנסים לוקחים בשתי ידיים (אופיר בגיל 18 בהופעת בכורה, בנבחרת).שיהיה לו בהצלחה
הוא בן 22-23 לפחות....
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
אני מציע שיתרכז בהגנה ויעלה כמה שפחות לפחות עד שיקבל 'אוויר' וישתחרר מההתרגשות, במשחקים הראשונים תשחק פשוט, קודם כל הגנה, תשמור על האוויר, אל תתפתה לעלות (פעם/פעמיים במחצית -מספיק)
תקבל בטחון? תראה שהאוויר מספיק לך? תעלה יותר.
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
האמת מזה אני חושש.sumsum כתב:אני מציע שיתרכז בהגנה ויעלה כמה שפחות לפחות עד שיקבל 'אוויר' וישתחרר מההתרגשות, במשחקים הראשונים תשחק פשוט, קודם כל הגנה, תשמור על האוויר, אל תתפתה לעלות (פעם/פעמיים במחצית -מספיק)
שחקן צעיר ששיחק כל הקריירה במקומות קטנים ונכנס להרכב מול איצטדיון גדוש בקהל, מקווה שישחק הכי זהיר שיש אפילו אם זה אומר שרוב ההתקפות יהיו אמצע שמאל, זה עדיף לנו
הוא בן 21 , ומזה קשור מה שאני אמרתי למה שאתה הגבת ?shovalb9 כתב: מה עשית ממנו בניון?
הוא בן 22-23 לפחות....
אמרתי שהוא על פי מה שאני הספקתי לראות מזכיר את קנדה ( מגן ימיני שטוב בהתקפה) , ושהוא צריך ללמוד מדוד זאדה שצ'אנס לוקחים בשתי ידיים.
הוא בן 22 כרגע דבר ראשון, ובסוף השנה(יוני) יהיה בן 23.גיא חניה כתב: הוא בן 21 , ומזה קשור מה שאני אמרתי למה שאתה הגבת ?
אמרתי שהוא על פי מה שאני הספקתי לראות מזכיר את קנדה ( מגן ימיני שטוב בהתקפה) , ושהוא צריך ללמוד מדוד זאדה שצ'אנס לוקחים בשתי ידיים.
אמרת שדוידזאדה לקח הזדמנות בשתי ידיים, ושעשה הופעת בכורה בנבחרת בגיל 18
הוא לא עשה את זה בכלל, אלא בגיל 22 ורק בניון עשה זאת בגיל 18.
תקן אותי אם אני טועה
לנושא, ביטון נראה כמגן שדרכו לפניו, עשה הרבה טעיות בהגנה נגד עכו
אם זאת, הרבה זמן לא ראיתי מגן שיודע להגביה תוך כדי ריצה כדור מדוד לראש של ברדה(משחק ידידות)
יש לו פוטנציאל ובטקטיקה שמחייבת מגנים להצטרף להתקפה, הוא יכול להשתלב יפה.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
לא הבנת אותי נכון אז , התכוונתי שאופיר אחד שלוקח צ'אנסים ובן ביטון צריך ללמוד ממנוshovalb9 כתב:
הוא בן 22 כרגע דבר ראשון, ובסוף השנה(יוני) יהיה בן 23.
אמרת שדוידזאדה לקח הזדמנות בשתי ידיים, ושעשה הופעת בכורה בנבחרת בגיל 18
הוא לא עשה את זה בכלל, אלא בגיל 22 ורק בניון עשה זאת בגיל 18.
תקן אותי אם אני טועה
לנושא, ביטון נראה כמגן שדרכו לפניו, עשה הרבה טעיות בהגנה נגד עכו
אם זאת, הרבה זמן לא ראיתי מגן שיודע להגביה תוך כדי ריצה כדור מדוד לראש של ברדה(משחק ידידות)
יש לו פוטנציאל ובטקטיקה שמחייבת מגנים להצטרף להתקפה, הוא יכול להשתלב יפה.
כמו לפני שלוש שנים שהחליף את שמעון הרוש ומאז באנקר בהרכב , ובנבחרת לפני חודש שלקח את הצ'אנס שלו בשתי ידיים
לא התכוונתי שאופיר שחקן נבחרת מגיל 18.
מגן מצויין לדעתי.
גם אופיר במשחק הראשון שלו לא מזכיר את אופיר של היום..הכל עניין של כמה אתה משחק ואז מתווסף גם ביטחון שמשדרג את היכולת.
ביטון חייב לקחת את ההזדמנות בשתי ידיים ולתת את משחק חייו נגד בני יהודה... רק ככה הוא יוכל להיות בהרכב קבוע.
גם אופיר במשחק הראשון שלו לא מזכיר את אופיר של היום..הכל עניין של כמה אתה משחק ואז מתווסף גם ביטחון שמשדרג את היכולת.
ביטון חייב לקחת את ההזדמנות בשתי ידיים ולתת את משחק חייו נגד בני יהודה... רק ככה הוא יוכל להיות בהרכב קבוע.