אוהדים יקרים היום קרה דבר בכדורגל הישראלי.
שבו החליטו בבית הדין לא לעשות צדק, אלא לעשות משפט.
אום אל פאחם, כפ״ס, רמה״ש או עכו זה לא משנה!
שנה הבאה הכדורגל הישראלי יתגלה במלוא הדרו
קבוצות קטנות ללא תקציב יתחילו לעשות שכונה
הבקרה התקציבית תהפוך לחבורת ילדים ללא דעה.
תקדים כזה מסוכן לכדורגל הישראלי
תקדים כזה מסוכן לאוהדי הכדורגל
תקדים כזה מסוכן לספורט בכלל.
אנחנו כאוהדים חייבים למחות על הנושא ולהביע את דעתנו
היום זה ליגה לאומית ועונה הבאה זה ליגת על.
בזיון כזה לא היה הרבה שנים, שופטים שמצפצפים על החוק שהם אמורים להגן עליו. היום זה בספורט מחר זה בהקשר מדיני.
כל מי שעיניו בראשו חייב להבין שזו נורה אדומה גדולה שצועקת לשמים.
יום שחור לכדורגל הישראלי, העתיד מעורפל.
- המשוגע האדום
Re: יום שחור לכדורגל הישראלי, העתיד מעורפל.
כמה שאתה צודק! ובושה לכדורגל הישראלי,אין מילה אחרת לתאר את זה.בושה!
בושה וחרפה יום שחור בהחלט אין ספק שזו החלטה שערוריתית מהיום כל קבוצה לא תעמיד תקציב ביעד זה אסון לכדורגל ,זה שי !

- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
בעברית קוראים לזה גזענות!
ממש על גבול האנטישמיות...
אפליה מתקנת עלק.
ממש על גבול האנטישמיות...
אפליה מתקנת עלק.
- The red one
צודק בהחלט.
זה יביא אסון על הכדורגל ..
זה יביא אסון על הכדורגל ..
צריכים לעשות משהו ולשלוח מכתב חריף להתאחדות.....להראות שמה שהיה לא יכול לעבור לסדר היום
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
כשיהיה לי זמן ארחיב על הנושא. רק אגיד שני דברים:
1. ההתערבות של ביהמ"ש בכדורגל הישראלי הייתה שאלה של זמן. ההסדר החוקי שקיים היום בתחום הספורט בישראל הוא מיושן ולא נותן מענה לבעיות של הספורט המודרני.
2. אם בעקבות ההתערבות של ביהמ"ש יתקנו את חוק הספורט, ההתערבות הזאת תתברר כאחת שרק עשתה טוב לענף.
נ.ב
ליבי עם הפועל כפר סבא. גם אני רציתי שישחקו בלאומית. עם זאת, זכור לי בעבר שלבית"ר י"ם נתנו חודשים של ארכות והארכות כשלהם היו בעיות בבקרה התקציבית.
1. ההתערבות של ביהמ"ש בכדורגל הישראלי הייתה שאלה של זמן. ההסדר החוקי שקיים היום בתחום הספורט בישראל הוא מיושן ולא נותן מענה לבעיות של הספורט המודרני.
2. אם בעקבות ההתערבות של ביהמ"ש יתקנו את חוק הספורט, ההתערבות הזאת תתברר כאחת שרק עשתה טוב לענף.
נ.ב
ליבי עם הפועל כפר סבא. גם אני רציתי שישחקו בלאומית. עם זאת, זכור לי בעבר שלבית"ר י"ם נתנו חודשים של ארכות והארכות כשלהם היו בעיות בבקרה התקציבית.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
Sir Alex Ferguson כתב:כשיהיה לי זמן ארחיב על הנושא. רק אגיד שני דברים:
נ.ב
לא מסכים...חוק זה חוק,ואם קבוצה כזאת או אחרת לא מגישה בזמן את כול המסמכים הדרושים לפתיחת העונה,אז זה בעיה שלה ולא של קבוצת כדורגל אחרת....שאמרו לה להכין תקבוצה לליגה הלאומית.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מסכים לגמרי שהפועל אום אל פאחם עברו על התקנון, רק מציין שחוץ מאום אל פאחם היו עוד 2 קבוצות שלא הגישו תקציב בזמן, רק שבניגוד לאום אל פאחם, אותם קבוצות עמדו בארכות שניתנו להם אחר כך.MOTI2013 כתב:
לא מסכים...חוק זה חוק,ואם קבוצה כזאת או אחרת לא מגישה בזמן את כול המסמכים הדרושים לפתיחת העונה,אז זה בעיה שלה ולא של קבוצת כדורגל אחרת....שאמרו לה להכין תקבוצה לליגה הלאומית.
חוץ מזה, כמו שכבר אמרתי, בית"ר י"ם הייתה בעבר במצב דומה, רק במקרה שלה פשוט חיכו לה ולא הודיעו לקבוצות אחרות שהם מחליפות אותה, ולכן הדבר זכה לפחות פרסום.
עריכה:
דיברתי עם חבר אוהד בית"ר, הזיכרון שלי לא הטעה אותי -
בעונת 2001/02 ההתאחדות חיכתה וחיכתה לבית"ר עד המחזור הרביעי (!) כדי שזו תגיש את הביטחונות לעונה. ארבעה מחזורים, בליגת העל.
המשחק הראשון של בית"ר באותה עונה היה בקרית אליעזר, במסגרת המחזור הרביעי...
נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 27 ספטמבר 2013, 10:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
בהחלט התנהלות שערורייתית. זה בסדר להתחשב בנסיבות ולתת ארכות מסוימות, אבל
לא ייתכן שחודש אחרי פתיחת הליגה, זהות הקבוצה לא ידועה. ההחלטה מבטלת בעצם
את תפקיד הבקרה התקציבית ותביא את הכדורגל למקום מאוד מסוכן.
מקווה שתהיה התערבות של אופ"א בנושא שתשלול לנו כל מיני זכויות כאלה ואחרות כדי
שיבינו במדינה את המשמעויות. ההתאחדות כבר הודיעה לכפ"ס שהיא בלאומית והם בנו
קבוצה בכמעט 5 מיליון ש"ח , מה לעזאזל עושים עכשיו.
לא ייתכן שחודש אחרי פתיחת הליגה, זהות הקבוצה לא ידועה. ההחלטה מבטלת בעצם
את תפקיד הבקרה התקציבית ותביא את הכדורגל למקום מאוד מסוכן.
מקווה שתהיה התערבות של אופ"א בנושא שתשלול לנו כל מיני זכויות כאלה ואחרות כדי
שיבינו במדינה את המשמעויות. ההתאחדות כבר הודיעה לכפ"ס שהיא בלאומית והם בנו
קבוצה בכמעט 5 מיליון ש"ח , מה לעזאזל עושים עכשיו.
זה לא דומה למה שהיה עם ביתר מכמה סיבות
א׳ גם אםקרה מקרה בתחילת שנת ה2000 אני מצפה שיפיקו לקחים
ב׳ לא הכינו אף קבוצה מהליגה הלאומית להתכונן לליגת העל, ועוד העבירו לה תקציב לזה. כמו כפ״ס.. מה הם יעשו עם 5 מליון בליגה א׳?
ג׳ לא נעשה פה שום צדק ואין סיבה שבית משפט אזרחי יתערב
בית דין אזרחי לא יודע כלום ושום דבר על הכדורגל
יושבים קברניטי המדינה מחוקקים חוקים ובית המשפט מצפצף עליהם!
אנחנו חיים במדינה דיקטטורית שבית המשפט עושה כל העולה על רוחו!
אותו דבר בג״צ וכל השרשרת המשפטית.
קח דוגמא קטנה... החוק הבינלאומי קובע שהשטח של מדינת ישראל כולה!!! שלנו. (חוק שחוקק ב1920 ע״י כל המעצמות ו52 מדינות ולא ניתן לשינוי) בא בג״צ ובגלל האג׳נדה שלו, ברוב המקרים הם מצפצפים על החוקים ועל הבוחר, שרובו ימני ומצפצף על חוקים שנקבעו עם תקדימים הזוים!
אסור שזה יכנס לכדורגל שהמקום היחידי שעוד איכשהו היה ניטרלי
השינוי היחידי שצריך לבוא זה בקריטריונים ובכל שרשרת בתי המשפט בארץ.. שם הכל רקוב, לא משקף את דעת הרוב, ולא באמת נעשה צדק אלא משפט. כי איפה הצדק של כפ״ס?
קבעו שהם בלאומית העבירו תקציב ופתאום הם נפגעים. אף אחד לא היה מדבר אם היו אומרים א.א פאחם נשארת בלאומית מלחתחילה.
כפ״ס לא ירדה על כר הדשא אלא בגלל החלטת בית הדין להפחית 9 נקודות ממאזנה, על אותם דברים בדיוק!
אז אל תספר לי סיפורים שזה טוב לכדורגל וההתערבות שלהם טובה לאוהדים. כי לא יכול לקרות מצב כזה לעולם!
א׳ גם אםקרה מקרה בתחילת שנת ה2000 אני מצפה שיפיקו לקחים
ב׳ לא הכינו אף קבוצה מהליגה הלאומית להתכונן לליגת העל, ועוד העבירו לה תקציב לזה. כמו כפ״ס.. מה הם יעשו עם 5 מליון בליגה א׳?
ג׳ לא נעשה פה שום צדק ואין סיבה שבית משפט אזרחי יתערב
בית דין אזרחי לא יודע כלום ושום דבר על הכדורגל
יושבים קברניטי המדינה מחוקקים חוקים ובית המשפט מצפצף עליהם!
אנחנו חיים במדינה דיקטטורית שבית המשפט עושה כל העולה על רוחו!
אותו דבר בג״צ וכל השרשרת המשפטית.
קח דוגמא קטנה... החוק הבינלאומי קובע שהשטח של מדינת ישראל כולה!!! שלנו. (חוק שחוקק ב1920 ע״י כל המעצמות ו52 מדינות ולא ניתן לשינוי) בא בג״צ ובגלל האג׳נדה שלו, ברוב המקרים הם מצפצפים על החוקים ועל הבוחר, שרובו ימני ומצפצף על חוקים שנקבעו עם תקדימים הזוים!
אסור שזה יכנס לכדורגל שהמקום היחידי שעוד איכשהו היה ניטרלי
השינוי היחידי שצריך לבוא זה בקריטריונים ובכל שרשרת בתי המשפט בארץ.. שם הכל רקוב, לא משקף את דעת הרוב, ולא באמת נעשה צדק אלא משפט. כי איפה הצדק של כפ״ס?
קבעו שהם בלאומית העבירו תקציב ופתאום הם נפגעים. אף אחד לא היה מדבר אם היו אומרים א.א פאחם נשארת בלאומית מלחתחילה.
כפ״ס לא ירדה על כר הדשא אלא בגלל החלטת בית הדין להפחית 9 נקודות ממאזנה, על אותם דברים בדיוק!
אז אל תספר לי סיפורים שזה טוב לכדורגל וההתערבות שלהם טובה לאוהדים. כי לא יכול לקרות מצב כזה לעולם!