זמן ביטון
Re: זמן ביטון
מתי בפעם האחרונה אילוז בישל, או יצר מצב מסוכן מהרמה באגף?
יש לו תדמית של מגן התקפי למרות שהוא תורם מעט בפן הזה. דווקא את החלק ההגנתי הוא שיפר בשנה-שנתיים האחרונות.
לגבי ביטון, היכולת הטובה במשחקי ההכנה הפכה אותו לשחקן מאוד מסקרן.
מצטרף להמלצות של סומסום, סביר להניח שבני יהודה ינסו לתקוף על האגף שלו יותר ולנצל את חוסר הניסיון שלו, צריך קודם כל לדאוג לעבודה בצד ההגנתי.
יש לו תדמית של מגן התקפי למרות שהוא תורם מעט בפן הזה. דווקא את החלק ההגנתי הוא שיפר בשנה-שנתיים האחרונות.
מצטרף להמלצות של סומסום, סביר להניח שבני יהודה ינסו לתקוף על האגף שלו יותר ולנצל את חוסר הניסיון שלו, צריך קודם כל לדאוג לעבודה בצד ההגנתי.
במשחק הכי טוב שלנו שנה שעברה נגד מכבי תא (בחייכם נתניה לא באותה רמה), אילוז היה מהמצטייניםyossi כתב:מתי בפעם האחרונה אילוז בישל, או יצר מצב מסוכן מהרמה באגף?
בישול+רוב המצבים המסוכנים באו מהאגף שלו
אילוז יכול להיות מגן טוב, ועדיין לא אמר את המילה האחרונה שלו כמו שבן ביטון יכול לקחת את ההזדמנות שלו עכשיו ולהיות באנקר בהרכב(הבנתי עכשיו גיא

" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
1. היכולת של ביטון במשחקי ההכנה סיקרנה גם אותי.
2. ממה שהתרשמתי עד עכשיו, מדובר במגן שאוהב לתמוך בהתקפה (אבל קצת פחות מרשים בחלק ההגנתי).
3. בניגוד לסומסום, אני מצפה מביטון לשחק כפי שהוא רגיל. כמובן שהוא יצטרך להבין שלא מדובר בליגה לאומית/משחקי אימון, ולכן לשחק באחריות, אבל אם הוא אוהב לתמוך בהתקפה, זה מה שאני מצפה ממנו לעשות.
4. ואם להיות כנים, הצאנס היחידי של ביטון להישאר בהרכב זה אם יתן משחק טוב בשני צידי המגרש, כזה שיבלוט לעין.
משחק הגנתי סולידי לא יספיק כדי להדיח את אביתר מההרכב, הוא יצטרך לתת משהו מיוחד, ומה שישר בולט לעין במשחקי כדורגל, נרצה או לא, זאת התרומה ההתקפית, בטח כשמדובר במגן...
2. ממה שהתרשמתי עד עכשיו, מדובר במגן שאוהב לתמוך בהתקפה (אבל קצת פחות מרשים בחלק ההגנתי).
3. בניגוד לסומסום, אני מצפה מביטון לשחק כפי שהוא רגיל. כמובן שהוא יצטרך להבין שלא מדובר בליגה לאומית/משחקי אימון, ולכן לשחק באחריות, אבל אם הוא אוהב לתמוך בהתקפה, זה מה שאני מצפה ממנו לעשות.
4. ואם להיות כנים, הצאנס היחידי של ביטון להישאר בהרכב זה אם יתן משחק טוב בשני צידי המגרש, כזה שיבלוט לעין.
משחק הגנתי סולידי לא יספיק כדי להדיח את אביתר מההרכב, הוא יצטרך לתת משהו מיוחד, ומה שישר בולט לעין במשחקי כדורגל, נרצה או לא, זאת התרומה ההתקפית, בטח כשמדובר במגן...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
קנה את עולמך ביטון וגאל אותנו מהייסורים המתמשכים האלה.
גאל אותנו ביטון, קנה את עולמך!!!
גאל אותנו ביטון, קנה את עולמך!!!
היה טוב במשחקי האימון, לא הבריק בעכו אחרי שאילוז הורחק.
שיהיה לו בהצלחה.
שיהיה לו בהצלחה.
זה היה סבן...shovalb9 כתב:
במשחק הכי טוב שלנו שנה שעברה נגד מכבי תא (בחייכם נתניה לא באותה רמה), אילוז היה מהמצטיינים
בישול+רוב המצבים המסוכנים באו מהאגף שלו

רוב המגנים הטובים התקפית בליגה וגם בעולם (ע"ע דסה, טוואטחה, "משומר"), לא מצטיינים בחלק ההגנתי, אין מה לעשות מגן זה אופי או שאתה התקפי או שאתה הגנתי, מסכים איתך לגמרי שגם משחק סולידי באגף לא יקנה לביטון חולצת הרכב, גם הרבה בגלל שאילוז שחקן בית ותיק, ולראיה כשהקפיצו את דוידזאדה מהנוער במשחקים הראשונים שילמנו עליו הרבה שכר לימוד, בעוד שהרוש נתן לעומתו לא מעט משחקים סולידים למרות זאת דוידזאדה קיבל את הקרדיט.Sir Alex Ferguson כתב:1. היכולת של ביטון במשחקי ההכנה סיקרנה גם אותי.
אם בקאדר ההתקפי ברורה לנו עד כה ההיררכיה, ובקישור יש לנו שחקנים דומיננטים, אשמח לשחקן הגנה שילחם על מקום מאוד חלש אצלנו בשנים האחרונות ויערער את מעמדו של אילוז הבינוני, לא אשקר, אבל אעדיף שביטון יתקוף הרבה מהאגף שלו אפילו לצד משחק הגנה על גבול הסולידי, אני לא מצפה למשחק הירואי מצידו בפעם הראשונה, בטח בהרכב הפותח.
בכדי להדיח שחקן עם מעמד יציב כמו אילוז, הוא יצטרך להצטיין ביותר ממשחק אחד, ייטב לנו מקצועית אם הוא יגרום לאלישע כאב ראש חיובי, סה"כ יהיה מסקרן לראות יכולות של שחקן חדש בקבוצה.
- Sir Alex Ferguson
אין בישראל מגינים איכותים, זאת גם הסיבה שבמשחקי הנבחרת (עד לבכורה של אופיר) גוטמן העלה שני בלמים (ייני וגרשון) בתפקיד המגינים.דניב כתב:
רוב המגנים הטובים התקפית בליגה וגם בעולם (ע"ע דסה, טוואטחה, "משומר"), לא מצטיינים בחלק ההגנתי, אין מה לעשות מגן זה אופי או שאתה התקפי או שאתה הגנתי, מסכים איתך לגמרי שגם משחק סולידי באגף לא יקנה לביטון חולצת הרכב, גם הרבה בגלל שאילוז שחקן בית ותיק, ולראיה כשהקפיצו את דוידזאדה מהנוער במשחקים הראשונים שילמנו עליו הרבה שכר לימוד, בעוד שהרוש נתן לעומתו לא מעט משחקים סולידים למרות זאת דוידזאדה קיבל את הקרדיט.
אם בקאדר ההתקפי ברורה לנו עד כה ההיררכיה, ובקישור יש לנו שחקנים דומיננטים, אשמח לשחקן הגנה שילחם על מקום מאוד חלש אצלנו בשנים האחרונות ויערער את מעמדו של אילוז הבינוני, לא אשקר, אבל אעדיף שביטון יתקוף הרבה מהאגף שלו אפילו לצד משחק הגנה על גבול הסולידי, אני לא מצפה למשחק הירואי מצידו בפעם הראשונה, בטח בהרכב הפותח.
בכדי להדיח שחקן עם מעמד יציב כמו אילוז, הוא יצטרך להצטיין ביותר ממשחק אחד, ייטב לנו מקצועית אם הוא יגרום לאלישע כאב ראש חיובי, סה"כ יהיה מסקרן לראות יכולות של שחקן חדש בקבוצה.
במשך שנים אוהדי מכבי חיפה מעבירים ביקורת חריפה על משומר.
טוואטחה הוא טוב התקפית אבל חור הגנתי וזאת הסיבה למה הוא איבד את מקומו במכבי חיפה לא פעם.
דסה עדין לא נתן שלושה משחקים רצופים טובים לא לדבר על עונה טובה.
מקור הבעיה הוא שבגלל המחסור במגינים בארץ הרבה פעמים מסיטים קיצוני לעמדת המגן וזה בדיוק מה שמקבלים.
דוידזאדה נכנס להרכב בעונה נוראית של שמעון הרוש. לא רק שלא שילמנו על דוידזאדה שכר לימוד, אלא שבתחילת דרכו דוידזאדה היה מהבולטים בקבוצה.
הלוואי שביטון יהיה הפיתרון לבעיה שממנה אנחנו סובלים כבר שנים רבות. רק ציינתי שכדי שזה יקרה הוא יצטרך להיות טוב גם הגנתית וגם התקפית, אחרת קשה לי להאמין שאלישע יעדיף אותו על אילוז כשהאחרון יחזור מההשעיה.
מגנים טובים זאת בהחלט עמדה שלוקה בחוסר בכדורגל הישראלי, המרכאות על משומר היו בכוונה בדגש על מגן בעל אופי התקפי יחסי, דסה לא סתם באנקר בבית"ר מגיל 17, אנחנו רק במחזור הרביעי, מהמגנים הבודדים שיכול לתת כדור מדוד ולאיים על השער, לא הייתי אומר שהרוש עשה פה עונה נוראית, הוא פשוט היה פרווה מדי ולא תרם יותר מדי, שילמנו הרבה שכר לימוד על דוידזאה, אני זוכר הרבה משחקים מפוזרים שלו ביחד עם איבודי כדורי ומסירות לחלל ככה שהיו לו לא מעט משחקי נפל כיאה לשחקן צעיר , ככה שבהרבה משחקים היותו שחקן בית נתנה לו יתרון, בעוד שהרוש מנוסה ממנו אך לא מוכשר.Sir Alex Ferguson כתב:
אין בישראל מגינים איכותים, זאת גם הסיבה שבמשחקי הנבחרת (עד לבכורה של אופיר) גוטמן העלה שני בלמים (ייני וגרשון) בתפקיד המגינים.
במשך שנים אוהדי מכבי חיפה מעבירים ביקורת חריפה על משומר.
טוואטחה הוא טוב התקפית אבל חור הגנתי וזאת הסיבה למה הוא איבד את מקומו במכבי חיפה לא פעם.
דסה עדין לא נתן שלושה משחקים רצופים טובים לא לדבר על עונה טובה.
מקור הבעיה הוא שבגלל המחסור במגינים בארץ הרבה פעמים מסיטים קיצוני לעמדת המגן וזה בדיוק מה שמקבלים.
דוידזאדה נכנס להרכב בעונה נוראית של שמעון הרוש. לא רק שלא שילמנו על דוידזאדה שכר לימוד.
- Sir Alex Ferguson
בוא נעשה סדר.דניב כתב: מגנים טובים זאת בהחלט עמדה שלוקה בחוסר בכדורגל הישראלי, המרכאות על משומר היו בכוונה בדגש על מגן בעל אופי התקפי יחסי, דסה לא סתם באנקר בבית"ר מגיל 17, אנחנו רק במחזור הרביעי, מהמגנים הבודדים שיכול לתת כדור מדוד ולאיים על השער, לא הייתי אומר שהרוש עשה פה עונה נוראית, הוא פשוט היה פרווה מדי ולא תרם יותר מדי, שילמנו הרבה שכר לימוד על דוידזאה, אני זוכר הרבה משחקים מפוזרים שלו ביחד עם איבודי כדורי ומסירות לחלל ככה שהיו לו לא מעט משחקי נפל כיאה לשחקן צעיר , ככה שבהרבה משחקים היותו שחקן בית נתנה לו יתרון, בעוד שהרוש מנוסה ממנו אך לא מוכשר.
יש בעיה קשה בעמדת המגינים בארץ, על זה שנינו מסכימים.
עכשיו השאלה האם מסתפקים בשחקן כמו משומר, כלומר האם זה הרף שאליו צריכים להגיע, או ששואפים לכך ששני המגינים שלנו יהיו הטובים בארץ כמו שקרה בקריית שמונה בעונה שבה היא לקחה אליפות.
אני שואף להיות כמו קריית שמונה, בגלל זה אמרתי לאסי עוד בקיץ שעבר שלדעתי צריך להביא מגן ימני זר שיסגור לנו באופן סופי את הבעיה באגף ימין.
חשוב מאוד בכדורגל המודרני שמגן ידע לתקוף. מגן שלא יודע לתקוף הוא מגן שתוקע את המשחק הקבוצתי ומגביל אותו.
עם זאת, מגן שיודע לתקוף אבל הוא חור הגנתי (כמו טוואטחה או הרוש) הוא אפילו בעיה גדולה יותר.
בנוגע למקרה הפרטני של אופיר דוידזאדה, אני חושב שבעונה הראשונה שלו בבוגרים הוא היה מצוין, בעוד הרוש היה חלש מאוד.
אני זוכר פגישה שנערכה במשרד של אלונה, כשגם גיא עזורי היה נוכח בפגישה, שבועיים לפני הבכורה של אופיר. כבר אז העלתי בפני אלונה את עזורי את הרעיון לתת לאופיר את הצאנס, גם כדי לייצר זהות בקבוצה וגם כי הרוש היה בכושר נורא.
דווקא אחרי עונת הבכורה היכולת של אופיר הפכה להיות פחות יציבה וגם פחות טובה התקפית (בעונה הראשונה ההרמות שלו היו חדות וטובות יותר מבעונות לאחר מכן).
ועדין, אם מסכמים את העונות האחרונות, אופיר היה מהשחקנים היותר טובים בקבוצה לאורך השנים האחרונות.
תן לנו היום עוד אופיר דוידזאדה באגף ימין, ואנחנו מסודרים לשנים הקרובות...
- dardasmiley
תביא גם את דני אלבס, ברגע שפילוסופיית המשחק של המאמן לא מאפשרת למגן לעבור את החצי אתה לא תראה ממנו התקפות.
נגד עכו ראו בבירור שההנחיות של אופיר אומרות לא לעבור את החצי. היו פעמים בודדות שבהן הוא עבר את החצי, שם לב לזה, נבהל וחזר חזרה אחורה...
נגד עכו ראו בבירור שההנחיות של אופיר אומרות לא לעבור את החצי. היו פעמים בודדות שבהן הוא עבר את החצי, שם לב לזה, נבהל וחזר חזרה אחורה...
זאת שאלה שאני שואל שנים, בפעם האחרונה נעשה ניסיון כזה עם עזורי כשהביא את גלארסה בניסיון לאייש את האגף הימני, כשלבסוף התגלה כשחקן בינוני ושוחרר מהקבוצה, אני מניח שמאמנים רבים נרתעים מכך שאילוז שחקן בית שמשחק שנים בהרכב, למרות שלדעתי רוב הקהל בב"ש לא יותר ממסמפט את אילוז שחקן שידע עליות ומורדות ביחסים עם האוהדים, וישמחו על כך אם נרויח עוד "דוידזאדה" באגף ימין.Sir Alex Ferguson כתב: בוא נעשה סדר.
יש בעיה קשה בעמדת המגינים בארץ, על זה שנינו מסכימים.
עכשיו השאלה האם מסתפקים בשחקן כמו משומר, כלומר האם זה הרף שאליו צריכים להגיע, או ששואפים לכך ששני המגינים שלנו יהיו הטובים בארץ כמו שקרה בקריית שמונה בעונה שבה היא לקחה אליפות.
אני שואף להיות כמו קריית שמונה, בגלל זה אמרתי לאסי עוד בקיץ שעבר שלדעתי צריך להביא מגן ימני זר שיסגור לנו באופן סופי את הבעיה באגף ימין.
אם ב"ש רוצה לשאוף להיות פקטור בצמרת, אנחנו חייבים לחזק את העמדה החלשה אצלנו בקבוצה, ק"ש דוגמא טובה לכך, כקבוצה שלקחה אליפות עם צמד מגנים נהדרים.
כל משחק לחוד, סה"כ ב"ש תוקפת עם הרבה שחקנים, יריבות בהחלט יכולות לתפוס אותנו עם המכנסיים למטה, נגד הפועל ת"א היו מצבים כאלה, דוידזאדה בד"כ עולה הרבה להתקפה, ושמאבדים כדור זה מתפרצת לגול, לא חושב שאלישע ידביל את דוידזאדה שמוסיף המון למימד ההתקפה.dardasmiley כתב:תביא גם את דני אלבס, ברגע שפילוסופיית המשחק של המאמן לא מאפשרת למגן לעבור את החצי אתה לא תראה ממנו התקפות.
אפשר להמשיך לזיין ת'שכל עד מחר... מול חיפה אביה בע"ה יחזור כמו גדול לסגל..
כדי שיהיה לכם על מי ללכלך כל משחק.
כדי שיהיה לכם על מי ללכלך כל משחק.

אביתר עשה שחור על העמדה של המגן הימני. לא יכול להיות שכל שנה מאמן בא ומשאיר אותו בהרכב וגם אם מביאים מישהו במקומו פתאום הוא גרוע או נפצע. למרות שיחסית העונה הוא השתפר קצת אפילו שמול עכו הוא היה פח ,זה שי !

משחק בכורה בהרכב , משחק טוב שלו בישל כדור אדיר , מדויק לראש של פלט
ללא ספק עדיף על אילוז בכל פרמטר.
ללא ספק עדיף על אילוז בכל פרמטר.