לא זכור לי מימיי עידוד כזה, הקהל שלנו התאפיין בקהל שנכנס לדום שתיקה בפיגור ופשוט כולם היו מדהימים.
זה עם המגפון לא יודע את שמו דחף בצורה בלתי רגילה , ויותר מהכל כיוון את השירה שככה כולם תמיד ידעו מה לשיר!
עכשיו אתם מבינים למה בילבלתי לכם את המוח לפני תחילת העונה שכולם פה כבר קברו את הקבוצה אחרי משחקי האימון?? קהל טוב ודוחף זה כוח,זה עוצמה,בזכות קהל דוחף ולא משנה מה התוצאה השחקנים מקבלים אנרגיות מטורפות ורצים כמו משוגעים כל המגרש,וסרמיל הופך למבצר ורואים את זה משבוע לשבוע ואין ספק שהתוצאות עוזרות לזה,אנחנו הקהל ואני אומר את זה כל הזמן צריכים לבוא ולעשות את העבודה ולעודד ולדחוף בכל הכוח,את השאר נשאיר לשחקנים ולמאמן.
מאכזב אותי שזו תצוגת העידוד הכי מרשימה שאתם זוכרים...
היו לנו משחקים בהם העידוד היה עוצמתי פי 10!
אתמול היו יותר מידיי דקות של שקט, עידוד טוב היה רק לפרקים ובדקות הסיום.
אני דווקא התאכזבתי.
בעיקר כי ציפיתי שכשיש הצלחות ובא המון קהל העידוד ישתדרג.
אני אגב מייחל ליום שבו רמת העידוד במשחקי הבית תהייה כמו זו שבמשחקי החוץ. (קצת מוזר אבל ככה זה)
Amit M כתב:מאכזב אותי שזו תצוגת העידוד הכי מרשימה שאתם זוכרים...
היו לנו משחקים בהם העידוד היה עוצמתי פי 10!
אתמול היו יותר מידיי דקות של שקט, עידוד טוב היה רק לפרקים ובדקות הסיום.
אני דווקא התאכזבתי.
בעיקר כי ציפיתי שכשיש הצלחות ובא המון קהל העידוד ישתדרג.
אני אגב מייחל ליום שבו רמת העידוד במשחקי הבית תהייה כמו זו שבמשחקי החוץ. (קצת מוזר אבל ככה זה)
היו משחקים עם עידוד עוצמתי יותר אבל לא כשהיינו בפיגור.
אתמול היה עידוד נהדר ונדיר (שער 2) בזמן פיגור שלא זכור הרבה שנים.
Amit M כתב:היו לנו משחקים בהם העידוד היה עוצמתי פי 10!
פי 10 בשנים האחרונות? אולי נגד הפועל ת"א בגביע ב-2008 ורמה"ש בליגה ב-2009 (3-3 עם ה-13,000 איש) היה עידוד מעט יותר טוב. לא מעבר. התקופות של 2002-2004 בספק אם אי פעם יחזרו לאורך זמן.
Amit M כתב:אני אגב מייחל ליום שבו רמת העידוד במשחקי הבית תהייה כמו זו שבמשחקי החוץ. (קצת מוזר אבל ככה זה)
לא מוזר.
למשחקי חוץ מגיעים לרוב האוהדים הפחות מקללים ויותר מעודדים, ומה עוד שהאנרגיות הן שונות.
אורי, הסבה ברורה לי... חח.. התכוונתי שאולי מוזר לאחרים שפחות מבינים את הנקודה לשמוע משפט כזה.
ולגבי התצוגה לא רשמתי בשנים האחרונות... מעלי אנשים רשמו שמבחינתם הכי מרשימה שהם שהם זוכרים בכלל.
אריק, גם בפיגור אני זוכר שהיינו מעודדים טוב יותר מאתמול... ככה אני מרגיש.
צריך לחלק את המשחק לשני חלקים, עד הדקה ה61 (הכניסה של פלט) ואחרי הדקה ה61.
עד לכניסה של פלט, העידוד לא היה משהו לספר עליו. אחרי הכניסה של פלט, בטח ובטח אחרי הכניסה של סוויסה ופלצ'וק, הקהל היה נפלא.
למרות הפיגור, למרות שרוב המשחק לא היינו טובים, הקהל לא הפסיק לדחוף, ואפשר היה להרגיש את השער באוויר הרבה בגלל הדחיפה של הקהל. לראות גם את שער 2 וגם את שער 6 דוחפים ומעודדים בצורה עוצמתית בפיגור, זה מבחינתי משהו יוצא דופן כי בשנים עברו זה היה בעיקר שער 5 שדוחף ומעודד.