תומר סוויסה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

תומר סוויסה

שליחה על ידי yedidel »

הייתי חייב לפרוק אחרי שאני שומע פה סיפורים על שחקן שלא משקיע, לא עושה כלום חוץ ממצבים נייחים, לא יודע להילחם על מקומו וכו'.

ב30 דקות עשה יותר ממה שגבאי עשה ב4 מחזורים, נלחם, היה בכל מקום ומעורב כמעט בכל התקפה. אה, וגם אחלה כדורים חופשיים.

אין לנו את הלוקסוס לוותר על שחקן כזה, ואני לא מבין גם מה גבאי, שנמצא דרגה אחת מתחת, עושה לפניו בהרכב.

סמל אישי של משתמש
yossi

Re: תומר סוויסה

שליחה על ידי yossi »

בס״ד
זה היה סוויסה של הסיבוב הראשון בעונה שעברה.
נמרץ, חד, מחפש כל הזמן את השער ומורגש הרבה יותר מגבאי האנמי שכרגע זוכה לקרדיט ללא הצדקה.
רק בשביל הקרנות והכדורים החופשיים טוב שהוא על המגרש, בוזגלו צריך ללמוד דבר או שניים בעניין הזה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

yedidel כתב:הייתי חייב לפרוק אחרי שאני שומע פה סיפורים על שחקן שלא משקיע, לא עושה כלום חוץ ממצבים נייחים, לא יודע להילחם על מקומו וכו'.

ב30 דקות עשה יותר ממה שגבאי עשה ב4 מחזורים, נלחם, היה בכל מקום ומעורב כמעט בכל התקפה. אה, וגם אחלה כדורים חופשיים.

אין לנו את הלוקסוס לוותר על שחקן כזה, ואני לא מבין גם מה גבאי, שנמצא דרגה אחת מתחת, עושה לפניו בהרכב.
LIKE חזק

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

ידידאל אני איתך בעניין, אבל זה כבר לא משנה כי פלט ייכנס להרכב ואני מאמין שזה יהיה במקום גבאי.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

צריך לפתוח בחיפה במקום גבאי. סויסה נמצא בכושר טוב יותר ומי שנמצא בכושר טוב יותר ונראה טוב יותר - צריך לפתוח.

סמל אישי של משתמש
Marin

שליחה על ידי Marin »

לפי דעתי האיש שהוביל את השינוי.מאז הכניסה שלו ראינו קבוצה אחרת.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

יש כאלה שיגידו אינפלציה
אני קורא לזה תחרות
ותחרות עושה טוב לשחקנים
ימשיך ככה יקבל חולצת הרכב
יעשה פוזות ישב בחוץ
אבל בהחלט עשה שינוי במשחק

סמל אישי של משתמש
Amit M
Title: South Side

שליחה על ידי Amit M »

סוויסה לא משחק על המשבצת של גבאי אלא על זו של ברדה (אם רוצים לנצל אותו טוב יותר)
:דופק את הראש בקיר:

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

כמו שכבר אמרתי בעבר, שחקן נפלא שאסור לוותר עליו ושאם נדע להשתמש בו נכון יוכל לתרום לנו המון.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

נפלא בהחלט, הוא עשה את השינוי במשחק.
אבל הוא עדיין שחקן עצלן, הסיבה שבגללה הוא נראה כמו שנראה אתמול זה כי הוציאו לו את המיץ על הספסל והוא רוצה להוכיח.
טוב לנו מאוד שיש לו אלטרנטיבות טובות לא פחות. עכשיו נראה אותו ממשיך ככה.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

nitsande כתב:נפלא בהחלט, הוא עשה את השינוי במשחק.
אבל הוא עדיין שחקן עצלן, הסיבה שבגללה הוא נראה כמו שנראה אתמול זה כי הוציאו לו את המיץ על הספסל והוא רוצה להוכיח.
טוב לנו מאוד שיש לו אלטרנטיבות טובות לא פחות. עכשיו נראה אותו ממשיך ככה.
איך מחליטים ששחקן עצלן?
אתה זוכר איזה משחק מעונה שעברה שהוא הראה עצלנות? הלך על המגרש?
אני לא מבין מה האנטי הזה כלפיו.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

לצערי במקום להעריך את סוויסה שהמשיך לשחק שנה שעברה למרות הפציעה, אנשים מחפשים לבקר אותו על היכולת באותה תקופה.
הפציעה מנעה ממנו לשחק בצורה פיזית, הוא היה מוגבל בתנועה, ולכן זה נראה שהוא לא מתאמץ או עצלן או נופל יותר מידי.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

חשבתי על זהו נראה לי שתומר סוויסה יהיה יותר אפקטיבי בקישור, כלומר אם נשחק במערך של 4-4-2 עם סוויסה בקישור במקום נסאר או בוזגלו (כן, כן בוזגלו ונסאר לפעמים לא נריאם מספיק טוב וצריכים לגוון ולעשות רוטציות מדיי פעם) ופלט במקום דובב גבאי יכול להיות מערך מעניין מאוד ומגוון.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

קונים אותכם במהלך אתם קהל פח לא חושב שהוא שחקן שצריך ויכוח לפתוח בהרכב שלנו ואני יגיד יותר מזן אבו לאבן לדעתי עולה עליו תומר שחקן של רבע שעה לא יותר אחרי זה אין לו אוויר והוא עושה טובה שהולך לכדור מחכה שיבוא אליו לרגל מצטער אני לא אוהב שחקנים כאלה די כבר לתת שבחים למי שלא כל כך מגיע לו אם כבר תתנו לפלצוק שלמרות שכמעט ולא שותף אולי ל20 30 דקות בארבע משחקים ונתן גול ניצחון ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

זה שי ! כתב:קונים אותכם במהלך אתם קהל פח לא חושב שהוא שחקן שצריך ויכוח לפתוח בהרכב שלנו ואני יגיד יותר מזן אבו לאבן לדעתי עולה עליו תומר שחקן של רבע שעה לא יותר אחרי זה אין לו אוויר והוא עושה טובה שהולך לכדור מחכה שיבוא אליו לרגל מצטער אני לא אוהב שחקנים כאלה די כבר לתת שבחים למי שלא כל כך מגיע לו אם כבר תתנו לפלצוק שלמרות שכמעט ולא שותף אולי ל20 30 דקות בארבע משחקים ונתן גול ניצחון ,זה שי !
הורג אותי המשפט הזה..על סמך מה אתה קובע דבר כזה?!על סמך השערים שלו בליגה השניה לנוער?!אם כל הכבוד לאבולאבן ולכישרון שלו, יש לו עוד הרבה מה להוכיח.
בינתיים סויסה מוכיח שהוא שחקן של 10 שערים בעונה, לפחות.

שלח תגובה