תומר סוויסה
Re: תומר סוויסה
על סמך שאני רואה דברים שאתם לא !!! קונים אותכם בבישול או ב10 דקות טובות סויסה לא מתאים לסגנון משחק של באר שבע שמבוסס על לחץ ומהירות ומתפרצות איתו אי אפשר לשחק ככה מה חא מובן הוא איטי והוא מת על הכדור וגם מפחד ממגע פיזי אני לא אוהב שחקנים כאלה שוב פעם אני יגיד הדבר היחידי שסויסה טוב בו זה הנייחים שלו סה טו , זה שי !

לא ראיתי אתמול שום סגנון משחק. גם לחץ ומהירות לא ראיתי.
העובדה היא שסויסה במעט דקות שלו על המגרש עושה יותר מגבאי שפותח בהרכב. מי שבכושר טוב יותר צריך לפתוח וכרגע סויסה בכושר טוב יותר.
העובדה היא שסויסה במעט דקות שלו על המגרש עושה יותר מגבאי שפותח בהרכב. מי שבכושר טוב יותר צריך לפתוח וכרגע סויסה בכושר טוב יותר.
תומר סוויסה אחד המוסרים הכי טובים שיש בקבוצה ולראיה ה4 בישולים שלו עונה שעברה.
מבין סוויסה, פלצ'וק או גבאי אני לוקח את סוויסה להרכב/חילוף ראשון בעיניים עצומות.
מבין סוויסה, פלצ'וק או גבאי אני לוקח את סוויסה להרכב/חילוף ראשון בעיניים עצומות.
לדעתי אלישע יפתח עם סוויסה נגד חיפה
שי אני קצת מסכים איתך בנושא של סוויסה
אבל צריך גם להבין ששחקן יכול לעבור שינוי
וכשאתה רואה את הרף שמעמיד ההרכב הראשון
שעושה לחץ המון תנועה וגמישות בהתקפה בתור שחקן אתה לא יכול להשאר אדיש...אתה פשוט משלים את הפער ועושה יותר
כרגע סוויסה שחקן שלנו וצריך להשתמש בו ואם הוא טוב אז למה לא? מלחמה על ההרכב עושה טוב לשחקנים
וכל מי שטוען ש״אם הוא לא היה מתייבש בספסל הוא לא היה משקיע ככה" אז לדעתי זה מבורך וצריך לקחת לכיוון החיובי
לפעמים שחקן צריך לקבל כאפה. והוא קיבל ורוצה להוכיח.
לא צריך לשלול ולהשאיר אותו ביציע
שי אני קצת מסכים איתך בנושא של סוויסה
אבל צריך גם להבין ששחקן יכול לעבור שינוי
וכשאתה רואה את הרף שמעמיד ההרכב הראשון
שעושה לחץ המון תנועה וגמישות בהתקפה בתור שחקן אתה לא יכול להשאר אדיש...אתה פשוט משלים את הפער ועושה יותר
כרגע סוויסה שחקן שלנו וצריך להשתמש בו ואם הוא טוב אז למה לא? מלחמה על ההרכב עושה טוב לשחקנים
וכל מי שטוען ש״אם הוא לא היה מתייבש בספסל הוא לא היה משקיע ככה" אז לדעתי זה מבורך וצריך לקחת לכיוון החיובי
לפעמים שחקן צריך לקבל כאפה. והוא קיבל ורוצה להוכיח.
לא צריך לשלול ולהשאיר אותו ביציע
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
סוויסה היה הכי נייד מבין השחקנים שלנו מרגע שנכנס ונתן חתיכת עבודה באגף.זה שי ! כתב:על סמך שאני רואה דברים שאתם לא !!! קונים אותכם בבישול או ב10 דקות טובות סויסה לא מתאים לסגנון משחק של באר שבע שמבוסס על לחץ ומהירות ומתפרצות איתו אי אפשר לשחק ככה מה חא מובן הוא איטי והוא מת על הכדור וגם מפחד ממגע פיזי אני לא אוהב שחקנים כאלה שוב פעם אני יגיד הדבר היחידי שסויסה טוב בו זה הנייחים שלו סה טו , זה שי !
סוויסה הוא שחקן טכני עם יכולת מסירה נפלאה, מעדיף את זה בכל יום על גבאי שחוץ מלרוץ בצורה עיוורת לאורך 90 דקות לא תרם לנו כלום אתמול.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
בכל המשחקים שלו מאמצע ועד סוף שנה שעברה הוא שיחק בצורה מגעילה. כאילו ידע שהקבוצה במצוקת חלוצים אז אין לו מחליף ולכן אין לו סיבה להתאמץ.yedidel כתב:
איך מחליטים ששחקן עצלן?
אתה זוכר איזה משחק מעונה שעברה שהוא הראה עצלנות? הלך על המגרש?
אני לא מבין מה האנטי הזה כלפיו.
הוא שחקן סטטי שלא עושה לחץ, הוא לא נכנס לתיקולים כי הוא מפחד על הרגליים, ובכל מיני עימות הוא נופל ומנסה להוציא פאול כדי בעוט כדור חופשי.
אגב גם במשחק נגד ביתר כשנכנס שיחק בעצלנות.
אני ממש לא מבטל אותו על הסף, אבל חובת ההוכחה מוטלת עכשיו עליו במלוא המשקל.
אני מקווה שהוא יפתח נגד חיפה במקום גבאי (שבכלל לא מייצר יכולת עד כה העונה) ויוכיח שהמשחק נגד בני יהודה זאת הבבואה האמיתית שלו.
רק אהבה תנצח...
טוב, אני לא חושב ככה ולא יודע איפה ראית את זה.nitsande כתב: בכל המשחקים שלו מאמצע ועד סוף שנה שעברה הוא שיחק בצורה מגעילה. כאילו ידע שהקבוצה במצוקת חלוצים אז אין לו מחליף ולכן אין לו סיבה להתאמץ.
הוא שחקן סטטי שלא עושה לחץ, הוא לא נכנס לתיקולים כי הוא מפחד על הרגליים, ובכל מיני עימות הוא נופל ומנסה להוציא פאול כדי בעוט כדור חופשי.
אגב גם במשחק נגד ביתר כשנכנס שיחק בעצלנות.
אני ממש לא מבטל אותו על הסף, אבל חובת ההוכחה מוטלת עכשיו עליו במלוא המשקל.
אני מקווה שהוא יפתח נגד חיפה במקום גבאי (שבכלל לא מייצר יכולת עד כה העונה) ויוכיח שהמשחק נגד בני יהודה זאת הבבואה האמיתית שלו.
הדבר היחיד שאני זוכר מאמצע העונה שעברה זה הפציעה שלו שהקשתה עליו מאוד.
ידידאל אין טעם לשפוך טיעונים כל אחד ראה משהו אחר וגיבש דעה... נסכים לא להסכים.
הלוואי ואתבדה
הלוואי ואתבדה
רק אהבה תנצח...