ליגת ווינר : מחזור 28
Re: ליגת ווינר : מחזור 5
התוצאות ממשיכות להאיר לנו פנים הערב:
קריית שמונה 1 - בני סכנין 1
הפועל עכו 2 - הפועל חיפה 1
מחצית : בני יהודה 0 - מכבי פתח תקווה 2
קריית שמונה 1 - בני סכנין 1
הפועל עכו 2 - הפועל חיפה 1
מחצית : בני יהודה 0 - מכבי פתח תקווה 2
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
גם בית"ר חוגגת במורשה מול הנמושה של הליגה רמת השרון
רבע שעה לסיום 2-0 לבית"ר.
מכבי פ"ת מתפוצצת על בני יהודה 3-1 בנתיים עד כה בבלומפילד.
רבע שעה לסיום 2-0 לבית"ר.
מכבי פ"ת מתפוצצת על בני יהודה 3-1 בנתיים עד כה בבלומפילד.
בס״ד
מחזור בסימן סטטוס קוו. שום דבר לא משתנה בחלק העליון של הטבלה.
סה״כ מחזור טוב מאוד בשבילנו.
מחזור בסימן סטטוס קוו. שום דבר לא משתנה בחלק העליון של הטבלה.
סה״כ מחזור טוב מאוד בשבילנו.
Re: ליגת ווינר : מחזור 8
מכבי חיפה מתרסקת, מפסידה 1-0 להפועל רעננה.
רעננה עולה למקום השלישי עם 13 נקודות (נקודה אחת פחות משלנו).
עוד בנתיים, רמה"ש מובילה במחצית 1-0 בסכנין.
אם תשמור על התוצאה הזאת יהיה זה ניצחונה הראשון העונה.
רעננה עולה למקום השלישי עם 13 נקודות (נקודה אחת פחות משלנו).
עוד בנתיים, רמה"ש מובילה במחצית 1-0 בסכנין.
אם תשמור על התוצאה הזאת יהיה זה ניצחונה הראשון העונה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
- המשוגע האדום
אני העדפתי שרעננה תנצח מאשר שיהיה תיקו.למרות ההתקרבות של רעננה אלינו עד לנקודה,עדיין מכבי חיפה היא היריבה שלנו ורעננה רק אוגרת נקודות כדי לברוח מהתחתית(למרות משחק טוב שלהם היום).
תוצאה ברמת השרון מעולה לנו.שישאר ככה ונבוא בראש שקט ליום שני.
צריך שביתר תפסיד לבני יהודה וק"ש תעשה תיקו בחיפה והמחזור הזה יהיה מושלם.הפועל עכו לא יכולה לעשות הפתעה אצל הפועל לדעתי
תוצאה ברמת השרון מעולה לנו.שישאר ככה ונבוא בראש שקט ליום שני.
צריך שביתר תפסיד לבני יהודה וק"ש תעשה תיקו בחיפה והמחזור הזה יהיה מושלם.הפועל עכו לא יכולה לעשות הפתעה אצל הפועל לדעתי
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
הפועל חיפה בדרך למקום השני...מפתיע.
- המשוגע האדום
הפועל חיפה קבוצה חלשה ולא מתאימה לפליאוף עליון.היא עוד לא פגשה את מכבי תל אביב,סכנין ואותנו.RedRock כתב:הפועל חיפה בדרך למקום השני...מפתיע.
אין ממה לחשוש מהם
הפועל חיפה קבוצה מצויינת, עם מאמן מצויין. תיהיה בפלייאוף העליון בהליכה.
סחטיין על רעננה הביאו שחקן ברמה מעל הליגה - נאווקאמה!
אם אפשר לעשות מחטף אני בעד! הוא מחזיק את כל ההתקפה של רעננה, מהיר, פיזי, חכמת משחק, דריבל טוב!
ד"א לא רואה איך הפועל חיפה נופלת מאיתנו, קבוצה לא רעה בכלל ונראה שהם בדרך לנצחון על ק"ש שאנחנו הפסדנו לה, וכמובן ניצחו את מכבי חיפה למרות שלדרבי חוקים משלו, אז אל תזלזלו
לא לשכוח את בני סכנין שהם סוס שחור שלנו וקבוצה לא רעה השנה.
לא רואה את הפועל חיפה וסכנין עושות לנו חיים קלים. אם אנחנו רוצים להיות בפליאף עליון ולבטח בצמרת חייבים לנצח קבוצות מהסוג הזה(נגד ק"ש להזכיר לכולם הפסדנו ועוד בבית).
אם אפשר לעשות מחטף אני בעד! הוא מחזיק את כל ההתקפה של רעננה, מהיר, פיזי, חכמת משחק, דריבל טוב!
ד"א לא רואה איך הפועל חיפה נופלת מאיתנו, קבוצה לא רעה בכלל ונראה שהם בדרך לנצחון על ק"ש שאנחנו הפסדנו לה, וכמובן ניצחו את מכבי חיפה למרות שלדרבי חוקים משלו, אז אל תזלזלו
לא רואה את הפועל חיפה וסכנין עושות לנו חיים קלים. אם אנחנו רוצים להיות בפליאף עליון ולבטח בצמרת חייבים לנצח קבוצות מהסוג הזה(נגד ק"ש להזכיר לכולם הפסדנו ועוד בבית).
- המשוגע האדום
הפועל חיפה ניצחה את ביתר וחיפה בבונקר וחשבו שהם בעננים.שקיבלו את הפועל חטפו 4 בראש.ONmyOWN כתב:סחטיין על רעננה הביאו שחקן ברמה מעל הליגה - נאווקאמה!
לא תשכנעו אותי שהיא קבוצה טובה.תראו שהם יקבלו את מכבי או סכנין הם יעשו במכנסיים
שלושת המשחקים הבאים שלה זה אשדוד בחוץ(נקודה מקסימום) מכבי תל אביב בבית(הפסד בטוח) וסכנין בחוץ(נקודה זה נס).אחרי זה אנחנו מגיעים אליהם
ואתה ניצחת בקושי את בני יהודה ואת עכו, מהחלשות בליגה, הוצאת נקודה מול 10 שחקנים של מכבי חיפה שנמצאת במשבר עמוק, הפסדת לק"ש במשחק רע מאוד, והנצחונות בפתיחה מול הנוער של בית"ר ומל הפועל שעדיין הייתה בשוק היו פשוט משחקים בהזמנה...
כרגע אותה הפועל חיפה שאתה מזלזל בה הוציאה נקודת איפה שאתה נכשלת.
לא חושב שיהיה קל לנצח שם.

- המשוגע האדום
ואנחנו הוצאנו איפה שהם שנכשלוAmit M כתב:ואתה ניצחת בקושי את בני יהודה ואת עכו, מהחלשות בליגה, הוצאת נקודה מול 10 שחקנים של מכבי חיפה שנמצאת במשבר עמוק, הפסדת לק"ש במשחק רע מאוד, והנצחונות בפתיחה מול הנוער של בית"ר ומל הפועל שעדיין הייתה בשוק היו פשוט משחקים בהזמנה...
אני לא אומר שהם הכי גרועים בליגה,אבל המיקום שלהם ממש לא משקף אותם.באמת שלא התרשמתי מהם.קל אף פעם לא היה לנו נגדם.
אתה צריך לזכור שאנחנו קיבלנו את הגרלה קשה בהתחלה והם פחות.אני לפחות לא רואה אותם בפליאוף העליון,בעיקר בגלל הסגל והעומק שאין להם
לא מתלהב מהניצחון של הפועל חיפה , יש להם סגל חלש ואף אחד לא יצליח לשכנע אותי שהסגל שלהם טוב.
קישור והתקפה בינוניים ,קבוצה אפורה שצוברת נקודות לתחתית לדעתי.
רעננה לעומת זאת אחלה קבוצה , באמת אחלה קבוצה.
אני שמח בשביל תמיר כהן שמצליח לחזור להיות שחקן כמו שהוא היה לפני מות אביו ז"ל ,וקורצקי מאמן שהרבה זילזלו בו אבל לאט לאט מראה לכולם שהוא לא פראייר.
קישור והתקפה בינוניים ,קבוצה אפורה שצוברת נקודות לתחתית לדעתי.
רעננה לעומת זאת אחלה קבוצה , באמת אחלה קבוצה.
אני שמח בשביל תמיר כהן שמצליח לחזור להיות שחקן כמו שהוא היה לפני מות אביו ז"ל ,וקורצקי מאמן שהרבה זילזלו בו אבל לאט לאט מראה לכולם שהוא לא פראייר.
דרך אגב, לדעתי תמיר כהן היה פותר את הבעיות שלנו בקישור. ( במקום דגאני )
שחקן מצוין , גם הגנתית וגם התקפית.
שחקן מצוין , גם הגנתית וגם התקפית.