הפינה הפסימית למחזור 5

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

הפינה הפסימית למחזור 5

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

דובב גבאי: כל מילה נוספת מיותרת, מתחילת העונה לא עושה כלום, יאללה לספסל....

קובי דג'אני: תגידו לי יש מצב שהוא רוצה להוריד עוד קבוצה ליגה? מתחילת העונה הוא ביחד עם דובב השחקנים החלשים אבל אתמול זה היה נראה לעין בצורה הכי גדולה שיש.

בוזגלו&נסאר: מאז המשחק מול עכו הם בגדר נעלם, במיוחד בוזגלו, מנסאר אני לא ממש מתפלא אבל מבוזגלו אני מצפה להרבה יותר...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

Re: הפינה הפסימית למחזור 5

שליחה על ידי yedidel »

שאמרתי שלבוזגלו יש עוד הרבה מה להוכיח, לזה התכוונתי.

הוא לא התבגר, וכבר שלושה משחקים רצוף רק מנסה להראות שהוא יודע לעשות דריבלים, לא משנה אם זה באמצע מתפרצת שאפשר להבקיע עם כדור רוחב מהאגף. שלא לדבר על עייפות בדקה 60 ועל משחק הגנה לא משהו.
לא יזיק לו קצת ספסל, במיוחד לאור השחקנים שיש לנו שם שיכולים להחליף אותו.

דג'אני בהופעה נוראית, כמעט החזיר את מכבי חיפה למשחק במו רגליו.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

לא חושב שדגאני היה כזה גרוע. היו לו טעויות אבל כאלה שיקרו לכל הקשרים בליגה כשמכבי חיפה תעשה עליהם כזה לחץ. מחצית שניה התעורר קצת ושיחק קרוב יותר לשער היריבה.

גבאי פשוט כלום ושום דבר, אם עד עכשיו פתח בהרכב בגלל התנועה הרבה שעושה, הלחץ על ההגנה והמהירות, אז אתמול לא ראינו שום דבר מאלה, נראה כבוי, חסר רוח לחימה ולא משפיע בכלל על המשחק.

כנראה שזה מסיבות טקטיות, אבל רואים שאלישע לא ממש מרשה לאופיר לעלות למעלה הרבה, ראינו בעשר הדקות האחרונות כמה מסוכנות ההתקפות שלהן הוא שותף. מצד שני כנראה שכשהקשר שלך הוא בוזגלו שעושה טובה שהוא רץ לכדור אסור להפקיר את ההגנה.

בוזגלו, WTF??? עצלן, רך, שחצן שמחפש כל הזמן את התרגילים לקלטת. יש לבחור הרבה כדורגל, וגם תאכלס, אבל משום מה הוא לא נראה מתאמץ במיוחד. לא מבין איך שחקן שעשה הכנה טובה לליגה תופס את הצד במחזור חמישי בדקה 65.

אחרון ולא חביב בכלל, קרית אליעזר, איכסה, איזה גועל נפש, וסרמיל נראה כמו מינכן ארנה לידו. ראות קקה, אקוסטיקה קקה, רמקולים קקה, דרכי גישה קקה, והכניסות אוי הכניסות (למי שלא היה נסביר, הכניסה עובדת דרך גלגלת אוטומטית שאליה מכניסים את הכרטיס ועוברים אחד אחד, הבעיה שהדלת גישה לשם מאפשרת לאדם אחד בלבד לעבור, מה שיוצר מצב של לחץ כמו עדר של גמלים על הפתח הזה)....

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

dardasmiley כתב:לא חושב שדגאני היה כזה גרוע. היו לו טעויות אבל כאלה שיקרו לכל הקשרים בליגה כשמכבי חיפה תעשה עליהם כזה לחץ. מחצית שניה התעורר קצת ושיחק קרוב יותר לשער היריבה.

גבאי פשוט כלום ושום דבר, אם עד עכשיו פתח בהרכב בגלל התנועה הרבה שעושה, הלחץ על ההגנה והמהירות, אז אתמול לא ראינו שום דבר מאלה, נראה כבוי, חסר רוח לחימה ולא משפיע בכלל על המשחק.

כנראה שזה מסיבות טקטיות, אבל רואים שאלישע לא ממש מרשה לאופיר לעלות למעלה הרבה, ראינו בעשר הדקות האחרונות כמה מסוכנות ההתקפות שלהן הוא שותף. מצד שני כנראה שכשהקשר שלך הוא בוזגלו שעושה טובה שהוא רץ לכדור אסור להפקיר את ההגנה.

בוזגלו, WTF??? עצלן, רך, שחצן שמחפש כל הזמן את התרגילים לקלטת. יש לבחור הרבה כדורגל, וגם תאכלס, אבל משום מה הוא לא נראה מתאמץ במיוחד. לא מבין איך שחקן שעשה הכנה טובה לליגה תופס את הצד במחזור חמישי בדקה 65.

אחרון ולא חביב בכלל, קרית אליעזר, איכסה, איזה גועל נפש, וסרמיל נראה כמו מינכן ארנה לידו. ראות קקה, אקוסטיקה קקה, רמקולים קקה, דרכי גישה קקה, והכניסות אוי הכניסות (למי שלא היה נסביר, הכניסה עובדת דרך גלגלת אוטומטית שאליה מכניסים את הכרטיס ועוברים אחד אחד, הבעיה שהדלת גישה לשם מאפשרת לאדם אחד בלבד לעבור, מה שיוצר מצב של לחץ כמו עדר של גמלים על הפתח הזה)....
עזוב את עניין הכניסות עם הכרטיסים זה עוד איכשהו הולך מהר, הכניסות הצדדיות של בידוק הסדרנים זה שיא הטמטום תור אחד בלבד ודחוס, בוסרמיל לפחות יש 3 כניסות , שם לאורחים יש כניסה שמתאימה אולי לכניסה של 100 אישה במכה לכל היציע ולא אלף פשוט עלוב, פלא שאוהדים לא מגיעים אחר כך למגרשים.

אגב קריית אליעזר טוב יותר מוסרמיל כי לפחות רואים טוב יותר, אבל הכניסות לבידוק הביטוחני הרגיש לי כמו עדר של פרות...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

בס״ד
על המחצית הראשונה חייבים לעבוד, לא יכול להיות שבכל פעם שקבוצה תבוא ללחוץ אותנו הנעת הכדור שלנו תהיה כה עלובה.
בדיעבד אני חושב שבמשחקים מסוג זה ההכנסה של לוטם במקום נאסר/בוזגלו, שלא היו קיימים אתמול, הייתה החלטה נכונה.

בוזגלו וגבאי שוב בהופעה חלשה, לא יודע על סמך מה הוא זוכה לקרדיט כה נרחב, לא תורם למשחק שלנו כלום ושום דבר.
הייתה התקפה שסימנה יותר מכל את ה-״ראש בקיר״ של בוזגלו, יצאנו עם ברדה במהירות קדימה, נתן פס נכון לבוזגלו לאגף, והוא במקום להעביר/להגביה מקצה הרחבה העדיף לעצור את הכדור וללכת דרך שני חיפאים.
בחיאת בוזי, בישול יוציא אותך הרבה יותר גדול מלעבור את אייל משומר (שגם בזה הוא רוב הפעמים נכשל), ככה לא נגיע איתו לשום מקום.
מול ק״ש הייתי מכניס את פלט וסוויסה במקום שניהם.

קריית אליעזר נראה הרבה יותר מרשים בטלוויזיה, אני עד עכשיו לא ממש יודע על מה הקרוז דיבר במשך כמה דקות לפני הפתיחה.
מה שקורה בשער הרחוק אתה בכלל צריך לנחש.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

הקאמלס מפרסמים שנגרמה חבלה רצינית באוטובוס שיצא למשחק.

פשוט אוהדים ***. היו 2 רכבות, אנשים נלחמו כדי להוציא אוטובוסים וזו התמורה.

מקווה מאוד שבמטרופולין לא יפסיקו את ההתקשרות איתנו בעקבות המקרה.

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

ראיתי את המשחק בשידור חוזר בטלוויזיה , במגרש דג'אני היה נראה חלש מאוד
בטלווזיה ראו שהוא מסר המון כדורים טובים , עוד צריך להשתפר אבל פחות דואג.

את בוזגלו ונאסר פשוט ניטרלו , לדעתי הייתי מוריד את נאסר לספסל מכניס את פלצ'וק לא פחות כישרוני מנאסר.
בוזגלו עשה מהלכים טובים ואם לא היד של קינן היה כובש את שערו הראשון , צריך להפסיק עם דריבלים מיותרים ולשחק מהר חכם ויעיל.

גבאי ? לספסל כמה שיותר מהר.
פלט להרכב!! ( הגנת חיפה לא הבינו מה נפל עליהם כשראו אותו , כל נגיעה קטנה שלו נפלו בטענה לפאול וחכמון קנה את זה)

סמל אישי של משתמש
המשוגע האדום

שליחה על ידי המשוגע האדום »

דג'אני אתמול היה בין החלשים לצערי.העמדה שלו אמורה להיות דומיננטית במשחק ולא ראינו את זה
נזכרתי בכתבה שעשו בקבלת שבת עם גדי ויצ'נסקי הזה שאמר לדג'אני :"דג'אני הרסת את הקבוצה" " באת להוריד גם את ב"ש ליגה" חחחחח מאוד מקווה שזה לא נכון

גבאי לא פוגע.אני בין האוהדים שאוהבים את השחקן הזה אבל לצערי אין לו מקום בהרכב היום
תומר סויסה רעב יותר ממנו ושווה לתת לו.לדעתי נגד ק"ש כבר פלט יתחיל לפתוח בהרכב

נאסר ובוזגלו חייבים להתעורר ומהר! זה לא בושה לספסל את בוזגלו אם צריך.יש לו ספסל יחסית טוב שפלצ'וק בכיף ישמח לקבל את חולצת ההרכב,כמו גם עוואד

סמל אישי של משתמש
דניב

שליחה על ידי דניב »

דג'אני אמנם לא נתן משחק נפל, אבל קשר אחורי שמתפקד כקו אחרון לפני הגנה ונותן מסירה היישר לידי היריב זה מתכון לגול (קרה יותר מפעם אחת), מבחינתי בן ביטון היה השחקן שהכי הרשים אותי, כשחקן ליגה לאומית במשחקו השני כבר מול מכבי חיפה בקרית אלעזר התחזית לשקשוק רגליים תהיה צפויה, אך הוא נתן משחק הגנה טוב מאוד, למרות שעזרא עבר אותו כמו שהוא בד"כ עובר כל מגן בליגה שלנו, הוא סגר די טוב את האגף, מנע בצורה ישירה גיחות של טוואטחה ושיחרר מסירה מדויקת לאחר התיקול, סוף סוף מגן שמשחק כמו מגן.

הגיע הזמן שגבאי ובוזגלו ירדו לספסל, לטובת סוויסה ופלצ'וק, השנים ממשיכים ישירות מהיכולת החלשה במשחקים האחרונים, נאסר עוד נתן גולים למרות שהיה אנמי בכל המשחקים, אך גם הוא נתן משחק חלש, עם בעיטה בודדת אדירה למסגרת של שארנוב.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

דניב כתב:דג'אני אמנם לא נתן משחק נפל, אבל קשר אחורי שמתפקד כקו אחרון לפני הגנה ונותן מסירה היישר לידי היריב זה מתכון לגול (קרה יותר מפעם אחת), מבחינתי בן ביטון היה השחקן שהכי הרשים אותי, כשחקן ליגה לאומית במשחקו השני כבר מול מכבי חיפה בקרית אלעזר התחזית לשקשוק רגליים תהיה צפויה, אך הוא נתן משחק הגנה טוב מאוד, למרות שעזרא עבר אותו כמו שהוא בד"כ עובר כל מגן בליגה שלנו, הוא סגר די טוב את האגף, מנע בצורה ישירה גיחות של טוואטחה ושיחרר מסירה מדויקת לאחר התיקול, סוף סוף מגן שמשחק כמו מגן.

הגיע הזמן שגבאי ובוזגלו ירדו לספסל, לטובת סוויסה ופלצ'וק, השנים ממשיכים ישירות מהיכולת החלשה במשחקים האחרונים, נאסר עוד נתן גולים למרות שהיה אנמי בכל המשחקים, אך גם הוא נתן משחק חלש, עם בעיטה בודדת אדירה למסגרת של שארנוב.
את בוזגלו לא הייתי מוציא מההרכב לפני נאסר. קודם כל צריך לזכור שבוזגלו לא שיחק המון זמן ואני חושב שזה משפיע.
נאסר בסה"כ סביר, פשוט פלצ'וק נראה בכושר יותר טוב.
וגבאי שוב פותח עונה בצורה רעה מאוד. פשוט לא מובן. כשיש גם את פלט וגם את סוויסה על הספסל, האשראי שאתה מקבל מוגבל. נגד ק"ש אלישע חייב לתת צ'אנס למישהו אחר.

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

1. לדעתי הבעיה העיקרית לאחרונה - שני משחקים רצופים שאנחנו פותחים חלש ובהססנות מרגיזה את המשחק - אלישע חייב לרענן טיפה את השורות מול קרית שמונה.

2. ניצול מצבים - אי אפשר להגיע 3-4 פעמים מול שוער ולהחמיץ פעם אחר פעם.
תמונה

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

CrazyRed7 כתב:קודם כל צריך לזכור שבוזגלו לא שיחק המון זמן ואני חושב שזה משפיע.
קשקוש. הוא עשה את כל ההכנה עם הקבוצה, אין שום סיבה בעולם שיהיה חלוד או לא בכושר.

לדעתי נאסר לפחות מאיים על השער לפעמים, גם לא מאבד הרבה כדורים. בוזגלו פשוט מחריב כל התקפה במשחקים האחרונים.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

אני חושב שמשחק האגפים בשני המשחקים האחרונים לוקה בחסר וזה מה שגורם לקבוצה להיראות פחות טוב. הרבה פעמים השחקנים שלנו מגיעים מהאגף עד אזור 16-20 מטר מהשער ובמקום להיכנס בכוח ולהרים כדור לרחבה, נותנים פס אחורנית.

שלח תגובה