סיכום המשחק בקריית אליעזר :: תיקו 0

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ניב

Re: סיכום המשחק בקריית אליעזר :: תיקו 0

שליחה על ידי ניב »

שלום תקווה אמר את זה נכון :
הפועל באר שבע פיספסה היום הזדמנות לצאת בהצהרה לליגה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

אכזבה , יכולנו והיינו צריכים לנצח.
בוזגלו היה במשחק טוב היום דווקא אם לא היד של קינן זה הוא היה כובש.
ברדה קצת איכזב אבל אני בטוח שהוא יחזיר לנו במחזור הבא.

בן ביטון ? הילד ענק ;-)

סמל אישי של משתמש
ג'וני
Title: אלונה חייבת להישאר

שליחה על ידי ג'וני »

מוואלה:

קהל הפועל באר שבע: הופעה חסרת תקדים של הגמלים. זה התחיל, כאמור, ברכבות גדושות כל הדרך מהדרום. מי שנכנס לקרית אליעזר חטף הלם. לראשונה מזה שנים רבות רבות, קהל אורח עשה קונצרט לקהל הביתי. נוקאאוט, לא היתה תחרות. הכמות (גם היציע שליד נחכר לטובת האדומים), האיכות (תפאורה משובחת של בלונים) והדביקות. לפני המשחק, במהלכו, לאחריו. על המגרש עוד לא גילינו לגמרי מה מתבשל בבירת הנגב, אבל ביציעים, בלי ספק - יש לנו אימפריה. רק תמשיכו ככה. ציון: 10

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

1. הקהל בתצוגה מרשימה, אם נתמיד כקהל ככה במהלך כל העונה אין סיכוי שהקבוצה תיכשל.
2.האור - סוארז, פשוט ענק, מעל כולם! מרקוביץ ואג'ידה משלימים מרכז הגנה מצוין.
3. הצל - דג'אני, גבאי ובוזגלו פשוט לא פוגעים. צריך להעיר אותם אלישע ויפה שעה אחת קודם.
4. הפרווה - בן ביטון למרות עבודה הגנתי די טובה איבד לא מעט כדורים (שבמלחמה דאג להחזיר אותם) ולא מספיק תומך בהתקפה. הוא עוד יהיה בסדר, אבל טעון שיפור.
בנוסף אליו נציין את פלט שהגיע על תקן גולר ואת ההזדמנות הטובה שלנו במשחק הוא החמיץ. אבל אין ספק שהוא הפחיד את ההגנה של חיפה שבכל עימות איתו פשוט נפלו וקיבלו שריקה...

בסופו של יום אפשר לצאת מאוכזבים ממחצית שנייה שהיינו צריכים לכבוש בה, ומרוצים שלא ספגנו במחצית ראשונה גרועה. לפני המשחק הייתי חותם על תיקו, אז אובראול אין סיבה להיות מאוכזבים.

הפגרה תעזור לנו להיכנס חזרה למוד, ובעוד שבועיים נגד ק"ש חייבים לחזור למסלול הניצחונות. זה המבחן הבא!
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

בס״ד
עדיין לא החלטתי מה הרגע ההזוי של הערב.
אלף אדומים צועדים ברגל לעבר רמות בגלל שרפה בגנרטור או לראות את עזרא מקבל לפחות 4-5 קרנות ברציפות ולא מצליח להרים אפילו פעם אחת כמו שצריך. בראשונות הוא בכלל לא עבר את השחקן הראשון.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

משחק עם הרבה רגשות מעורבים,אין ספק בכלל.
מצד אחד אכזבה גדולה,יכולנו לנצח,מה שהיה נותן עוד הרבה יותר בטחון
מצד שני עדיין להגיע לקריית אליעזר שמכבי חיפה עם הגב לקיר לגמור בתיקו ולצאת מאוכזבים,נותן את ההרגשה שמשהו אחר באמת קורה פה,להזכירכם עד לפני שנה ספרנו את הכדורים שיצאו מהרשת עוד לפני שהמשחק מתחיל,והשחקנים שלנו תמיד נראו מבוהלים ומפוחדים,והפעם באנו,שלטנו ואולי בגלל שהשחקנים לא האמינו או אפילו פחדו שלא להיעקץ יצאנו עם תיקו.
ואולי באמת טוב שלא ניצחנו,כי אם היינו מנצחים היה כאן כזה באז שאני לא יודע אם הוא נכון מאנטלית לקבוצה כמו שלנו שבפעם הראשונה מזה 15 שנה מרגישה צמרת,אולי בכל זאת צריך להאט קצת ולהוריד תלחץ,אולי עכשיו הם ייתנו כדורגל יותר טוב.
כצה דברים לגבי המשחק: קודם כל לדעתי,אלישע שגה בהרכב,דובב גבאי פשוט לא מתאים לרמות האלה,מילא אל תשים גול,אבל תרוץ תדפוק גליצים שירגישו אותך!!! איפוא אתה נעלם??
קחו את ברדה שאתמול לא נתן משחק גדול,אבל איזה לחימה! ראשון לכל כדור,מתחיל התקפות מהאמצע,עובר לצד,מנסה.משתדל.
ניקולס פלצוק צריך לחזור להרכב נקודה. אין פה ויכוח בכלל,אתמול הוא התאים בול לתכנית המשחק של אלישע,ועם המהירות שלו וכוח הפריצה היה יכול להביך פעם אחר פעם את הגנת חיפה במיוחד שהם יצאו קדימה במחצית הראשונה.
בוזגלו פשוט לא פוגע,והבעיה היא שאלישע מקובע על ההרכב,הי מאמן אחר מושיב אותו מהר על הספסל ונותן לו להתבשל עם עצמו,מזלו של בוזגלו שהקבוצה רצה אז הפוקוס על יכולתו יורד ממנו.
אם לאלישע יש תכניות להביא זר בינואר,חבל לו על הזמן אם הוא ישחרר את מרקוביץ,איזה בלם! איזה שקט,ראשון לכל כדור,נלחם,משחק בחכמה רבה,ואין ספק שהשלישייה הזאת יחד עם פאיוביץ וסוארס הופכת את ההגנה להכי טובה בארץ אחרי מכבי.
ומעל כולם אוסטין אגידה משוער שטותניק שמקבל גולים ילדותיים,הפך לשוער ענק שנוסך בטחון על ההגנה,יש לו את השטויות שלו,אבל עדיין שוער מצויין.
בשורה התחתונה בניגוד לאופוריה השלטת סביב הקבוצה,לאלישע יש עוד הרבה מה לעבוד איתם בשבועיים הקרובים,קבוצות למדו אותנו ומנטרלות את בוזגלו וברדה ולכן צריך לחשוב על דרכים אחרות וליצור אופציות מגוונות בהתקפה.
מצד שני אתמול ניתנה החותמת שב"ש זו קבוצה חזקה מאוד,שיהיה מאוד קשה לנצח אותה,אבל יש לה עוד המון במה להשתפר.
ומילה אחרונה על הקהל,אתמול היה מרגש באמת שהיה מרגש,לא היה מקום לסיכה והעידוד היה מדהים,צריך לשמור ולשמר את זה,הקבוצה אחרי התצוגה של הקהל אתמול הפכה להיות מחוייבת לקהל ואין דבר טוב מזה,זה אומר שהם ייתנו ת'תחת כל משחק.
אני מאוד מקווה שנגד קריית שמונה באמת ימלאו את וסרמיל,כי זה נראה קצת הזוי שלחיפה ולעכו מגיעים 2500 ומשחק בית בקושי מגרדים את ה- 8 אלף.

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

אדום זקן כתב:משחק עם הרבה רגשות מעורבים,אין ספק בכלל.
מצד אחד אכזבה גדולה,יכולנו לנצח,מה שהיה נותן עוד הרבה יותר בטחון
מצד שני עדיין להגיע לקריית אליעזר שמכבי חיפה עם הגב לקיר לגמור בתיקו ולצאת מאוכזבים,נותן את ההרגשה שמשהו אחר באמת קורה פה,להזכירכם עד לפני שנה ספרנו את הכדורים שיצאו מהרשת עוד לפני שהמשחק מתחיל,והשחקנים שלנו תמיד נראו מבוהלים ומפוחדים,והפעם באנו,שלטנו ואולי בגלל שהשחקנים לא האמינו או אפילו פחדו שלא להיעקץ יצאנו עם תיקו.
ואולי באמת טוב שלא ניצחנו,כי אם היינו מנצחים היה כאן כזה באז שאני לא יודע אם הוא נכון מאנטלית לקבוצה כמו שלנו שבפעם הראשונה מזה 15 שנה מרגישה צמרת,אולי בכל זאת צריך להאט קצת ולהוריד תלחץ,אולי עכשיו הם ייתנו כדורגל יותר טוב.
כצה דברים לגבי המשחק: קודם כל לדעתי,אלישע שגה בהרכב,דובב גבאי פשוט לא מתאים לרמות האלה,מילא אל תשים גול,אבל תרוץ תדפוק גליצים שירגישו אותך!!! איפוא אתה נעלם??
קחו את ברדה שאתמול לא נתן משחק גדול,אבל איזה לחימה! ראשון לכל כדור,מתחיל התקפות מהאמצע,עובר לצד,מנסה.משתדל.
ניקולס פלצוק צריך לחזור להרכב נקודה. אין פה ויכוח בכלל,אתמול הוא התאים בול לתכנית המשחק של אלישע,ועם המהירות שלו וכוח הפריצה היה יכול להביך פעם אחר פעם את הגנת חיפה במיוחד שהם יצאו קדימה במחצית הראשונה.
בוזגלו פשוט לא פוגע,והבעיה היא שאלישע מקובע על ההרכב,הי מאמן אחר מושיב אותו מהר על הספסל ונותן לו להתבשל עם עצמו,מזלו של בוזגלו שהקבוצה רצה אז הפוקוס על יכולתו יורד ממנו.
אם לאלישע יש תכניות להביא זר בינואר,חבל לו על הזמן אם הוא ישחרר את מרקוביץ,איזה בלם! איזה שקט,ראשון לכל כדור,נלחם,משחק בחכמה רבה,ואין ספק שהשלישייה הזאת יחד עם פאיוביץ וסוארס הופכת את ההגנה להכי טובה בארץ אחרי מכבי.
ומעל כולם אוסטין אגידה משוער שטותניק שמקבל גולים ילדותיים,הפך לשוער ענק שנוסך בטחון על ההגנה,יש לו את השטויות שלו,אבל עדיין שוער מצויין.
בשורה התחתונה בניגוד לאופוריה השלטת סביב הקבוצה,לאלישע יש עוד הרבה מה לעבוד איתם בשבועיים הקרובים,קבוצות למדו אותנו ומנטרלות את בוזגלו וברדה ולכן צריך לחשוב על דרכים אחרות וליצור אופציות מגוונות בהתקפה.
מצד שני אתמול ניתנה החותמת שב"ש זו קבוצה חזקה מאוד,שיהיה מאוד קשה לנצח אותה,אבל יש לה עוד המון במה להשתפר.
ומילה אחרונה על הקהל,אתמול היה מרגש באמת שהיה מרגש,לא היה מקום לסיכה והעידוד היה מדהים,צריך לשמור ולשמר את זה,הקבוצה אחרי התצוגה של הקהל אתמול הפכה להיות מחוייבת לקהל ואין דבר טוב מזה,זה אומר שהם ייתנו ת'תחת כל משחק.
אני מאוד מקווה שנגד קריית שמונה באמת ימלאו את וסרמיל,כי זה נראה קצת הזוי שלחיפה ולעכו מגיעים 2500 ומשחק בית בקושי מגרדים את ה- 8 אלף.
וכל מילה מיותרת.
תמונה

סמל אישי של משתמש
דניב

שליחה על ידי דניב »

קבוצה גדולה היתה מנצחת את המשחק בקרית אלעזר, אנחנו לא.

סמל אישי של משתמש
taltal

שליחה על ידי taltal »

מישהו באתר וואלה אמר את זה נכון אם היינו מנצחים זה היה גורם לאופריה שהקבוצה מנטלית עדין לא בנויה אליה. קבוצה טובה נבנת בתהליך. העונה תפקידנו להתמודד על כרטיס לאירופה ועל גביע המדינה . אליפות היא מילה גסה ואסורה.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

בס״ד
סיכום של המשחק מהמגזין ״נבדל״.
https://debuzzer.sport5.co.il/buzz/?p=27823" onclick="window.open(this.href);return false;

לא מסכים איתו בקטע על פלט, הוא כן הצליח להגיע למצב של גול ובחוסר מזל הכדור נחת על המשקוף ולא ברשת.
כן מסכים לגבי הסגירה בהגנה במחצית הראשונה (ועדיין צריך ללמוד להניע כדור טוב יותר מול לחץ כזה), וחוסר משחק באגפים בשנייה.
גם כשכן ניסינו להגביה זה הגיע מעמדה נמוכה מדי, היינו צריכים לחפש יותר את השטח שליד הקרן.
בסופו של דבר היינו מוגבלים לבעיטות של דג׳אני ואראל ממרכז המגרש בלבד כמו שמשתקף מהתמונה שהעלו שם.

אין לנו פרשנים אמיתיים בארץ (יסלחו לי פרימו, נוימן, ברקוביץ ושותפיהם), וטוב לראות שיש אוהדי כדורגל שלוקחים על עצמם פרוייקט כזה, ומנסים למלא את משבצת הפרשנים, עם איסוף סטטיסטי שנותן לא מעט חומר למחשבה.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

yossi כתב:בס״ד
סיכום של המשחק מהמגז** ״נבדל״.
https://debuzzer.sport5.co.il/buzz/?p=27823" onclick="window.open(this.href);return false;

לא מסכים איתו בקטע על פלט, הוא כן הצליח להגיע למצב של גול ובחוסר מזל הכדור נחת על המשקוף ולא ברשת.
כן מסכים לגבי הסגירה בהגנה במחצית הראשונה (ועדיין צריך ללמוד להניע כדור טוב יותר מול לחץ כזה), וחוסר משחק באגפים בשנייה.
גם כשכן ניסינו להגביה זה הגיע מעמדה נמוכה מדי, היינו צריכים לחפש יותר את השטח שליד הקרן.
בסופו של דבר היינו מוגבלים לבעיטות של דג׳אני ואראל ממרכז המגרש בלבד כמו שמשתקף מהתמונה שהעלו שם.

אין לנו פרשנים אמיתיים בארץ (יסלחו לי פרימו, נוימן, ברקוביץ ושותפיהם), וטוב לראות שיש אוהדי כדורגל שלוקחים על עצמם פרוייקט כזה, ומנסים למלא את משבצת הפרשנים, עם איסוף סטטיסטי שנותן לא מעט חומר למחשבה.
לא זכור לי ניתוח כל כך מקצועי של משחק כדורגל בישראל. מעולה.

מאיפה הנתונים שלהם? אני מתערב ש- 90% מהמאמנים בליגה לא עושים בהם שימוש.

שלח תגובה