טומיסלאב פיוביץ

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
dardasmiley

טומיסלאב פיוביץ

שליחה על ידי dardasmiley »

האתרים השונים מדווחים שהוא עדיין סובל מהמתיחה בשריר וכנראה שגם השבת לא יהיה כשיר.
לא נשמע קצת מוזר? בתכלס מדובר כבר על יותר מחודש וחצי (נטו), כשההערכה הפסימית ביותר עמדה על 3 שבועות.
יכול להיות שקיבלנו שחקן פצוע? או שלא מדובר במתיחה אלא במשהו יותר מהותי?
ואם אכן מדובר במתיחה, האם מאמן הכושר נותן את הדין? איך יכול להיות שחמישה מחזורים מהפתיחה שחקן שעשה מספיק אימוני טרום עונה נמצא במתיחה כל כך חמורה?

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

Re: טומיסלאב פיוביץ

שליחה על ידי RedRock »

יש לי תחושה שהוא הגיע כשיר.

say no more...

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

הוא הגיע כשיר, עובדה שהוא גם היה בשני המשחקים הראשונים, אין לי מושג מה קרה לו מאז...

אבא שלי אומר שיכול להיות שיש לפאיוביץ' קרע חלקי בשריר הירך האחורי ובגלל זה אולי הוא לא חוזר...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

פאיוביץ הבריא מהמתיחה ואז מתח שוב את השריר הירך האחורי.
זאת פציעה שנוטה לחזור על עצמה ,אז החזרה למשחק צריכה לבוא בהדרגה.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

מתי בשנים האחרונות היה לנו שחקן שחזר מפציעה בזמן המשוער או לפני? כנראה שהבעיה היא לא בשחקנים.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

bs war כתב:מתי בשנים האחרונות היה לנו שחקן שחזר מפציעה בזמן המשוער או לפני? כנראה שהבעיה היא לא בשחקנים.
!!
כל מתיחה הכי פשוטה פה הופכת לפציעה של כמה שבועות. אם רוצים להמשיך להשתדרג בעונה הבאה, מערך הרפואה והכושר חייב להשתנות דחוף.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

מאמן הכושר נתן את הדין? פחחחחח...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

דבר אחד ברור, אם מרקוביץ' ימשיך ביכולת הזו עד לינואר-פאיוביץ' צריך להחתך ולהביא במקומו זר שיהיה פה גם אחרי וויליאם ומרקוביץ'...כי פאיוביץ' ממה שראינו...זה לא ה-מהיר בשחקני הליגה וכנראה גם לא יותר טוב ממרקוביץ', אז חבל על הזמן, צריך בלם משדרג, פאיוביץ' הוא לא כזה
אה, וכן...המאמן כושר גם.

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

sumsum כתב:דבר אחד ברור, אם מרקוביץ' ימשיך ביכולת הזו עד לינואר-פאיוביץ' צריך להחתך ולהביא במקומו זר שיהיה פה גם אחרי וויליאם ומרקוביץ'...כי פאיוביץ' ממה שראינו...זה לא ה-מהיר בשחקני הליגה וכנראה גם לא יותר טוב ממרקוביץ', אז חבל על הזמן, צריך בלם משדרג, פאיוביץ' הוא לא כזה
אה, וכן...המאמן כושר גם.
לדעתי חרצת מהר מדי את גורלו של פאיוביץ', לדעתי הוא בלם מצויין ואם לא היה נפצע אולי היינו מדברים אחרת.
רק בינואר אחרי שיקבל עוד כמה צ'אנסים יהיה באמת אפשר להחליט אם לשחרר מישהו מהשניים.
תמונה

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

sumsum כתב:דבר אחד ברור, אם מרקוביץ' ימשיך ביכולת הזו עד לינואר-פאיוביץ' צריך להחתך ולהביא במקומו זר שיהיה פה גם אחרי וויליאם ומרקוביץ'...כי פאיוביץ' ממה שראינו...זה לא ה-מהיר בשחקני הליגה וכנראה גם לא יותר טוב ממרקוביץ', אז חבל על הזמן, צריך בלם משדרג, פאיוביץ' הוא לא כזה
אה, וכן...המאמן כושר גם.
אחי לא מבין למה הנחפזות הזו, תן לשחקן להתאקלם, תן לו גם לשחק יותר משני משחקים ברצף. אולי יפתיע אותך. בכל מקקה לא הייתי ממהר להחליף אותו בינואר. סוף שנה זה כבר משהו אחר ושם באמת נדע אם כדאי להביא מישהו טוב ממנו. תחשוב איזה לוקסוס זה שיש לנו כזה עומק בהגנה, כל מחליף הוא ראוי ואם שחקן נפצע זה שעולה מהספסל לא פחות טוב ממנו...

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

1. תקנו אותי אם אני טועה, אבל כשפאיוביץ שיחק ירדנו עם רשת נקייה בשני משחקים, ככה שאני לא חושב שיש טעם כרגע לדבר על לחתוך אותו.

2. ביציע לא שמתי לב לזה, אבל כשראיתי את המשחק שוב באינטרנט שמתי לב שגם סוארס מתח שריר בסביבות הדקה ה70 בקריית אליעזר (מה שהופך את ההופעה שלו לעוד יותר מרשימה לאור העובדה שגם אחרי המתיחה הוא הציג משחק מצוין).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שלח תגובה