מועד מעודכן - שבת ב-19:00, מארחים את קרית שמונה.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: שבת ב-18:40, מארחים את קרית שמונה.
מתוך הודעה שהוציא המועדון:
"למען האוהדים שומרי המסורת, הנהלת הקבוצה הגישה בקשה רשמית לדחיית שעת המשחק. עדכונים באשר לשעה ימסרו כשתתקבל התשובה."
נקווה שיצליחו בזה.
"למען האוהדים שומרי המסורת, הנהלת הקבוצה הגישה בקשה רשמית לדחיית שעת המשחק. עדכונים באשר לשעה ימסרו כשתתקבל התשובה."
נקווה שיצליחו בזה.
הפועל אני כבר משתגע
- המשוגע האדום
קצת מעצבן שנתנו למכבי פ"ת נגד חיפה לשחק אחרי שבת ולנו לפני.
הם יודעים טוב מאוד שכאשר משחקים בוסרמיל אנחנו תמיד מבקשים לשבת במוצ"ש.אם זה בחוץ אנחנו מבינים שאין לנו איך להשפיע על זה.צריך לשים לזה סוף!
לבית"ר כבר הביאו יחס של מלכים שגם בבית וגם בחוץ המשחק לא מושחק בשבת. פ"ת נגד חיפה זה משחק לא יותר מעניין מב"ש נגד ק"ש.
פשוט בושה
הם יודעים טוב מאוד שכאשר משחקים בוסרמיל אנחנו תמיד מבקשים לשבת במוצ"ש.אם זה בחוץ אנחנו מבינים שאין לנו איך להשפיע על זה.צריך לשים לזה סוף!
לבית"ר כבר הביאו יחס של מלכים שגם בבית וגם בחוץ המשחק לא מושחק בשבת. פ"ת נגד חיפה זה משחק לא יותר מעניין מב"ש נגד ק"ש.
פשוט בושה
- dardasmiley
טוב מאוד. הוכח כבר למעלה מכל ספק שעל כל אחד שיבוא אם נשחק בשעה לא נוחה במוצש יש שלושה שיגיעו בשעה נוחה בשבת.
כדורגל משחקים בשבת!
כדורגל משחקים בשבת!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
ראינו כמה אוהדים הגיעו ביום שני מול בני יהודה...
הרבה מאוד אוהדים...
הרבה מאוד אוהדים...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אוטוטו שעון חורף... שבת תצא בסביבות השעה 17:00-18:00 ואז גם הדתיים יוכלו להנות מכדורגל במוצ"ש.
אני לא שומר שבת אז אני מעדיף משחקים בשבת.
אני לא שומר שבת אז אני מעדיף משחקים בשבת.
שוב פעם האם 8 אלף אוהדים במשחק בית, זה הרף שלנו?, אחרי 4 נצחונות רצופים ותיקו בחיפה מגיע לקבוצה שיגיעו יותר אוהדים, יש כ"כ הרבה אלפים שנשארים בבית.
יש רצוי ויש מצוי... זה מאוד נחמד להציב רף של 12,000, אבל בהיעדר שיווק כלשהו מצד המועדון 8,000 זו הכמות הריאלית לצערי.דניב כתב:שוב פעם האם 8 אלף אוהדים במשחק בית, זה הרף שלנו?, אחרי 4 נצחונות רצופים ותיקו בחיפה מגיע לקבוצה שיגיעו יותר אוהדים, יש כ"כ הרבה אלפים שנשארים בבית.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
(:
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... RqY4a5_bDs" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.youtube.com/watch?feature=p ... RqY4a5_bDs" onclick="window.open(this.href);return false;

גם עם שיווק, יש הרגשה שרק קרבות בצמרת על האליפות יביאו יותר אוהדים, למרות שיש לנו ממוצע אוהדים מהגבוהים בליגה אנחנו מסוגלים ליותר, בית"ר עם 2500 מנויים, כבר מכרו מעל 10 אלף כרטיסים להפועל ת"א, באיזה תקופה הם, ובאיזה תקופה אנחנו, ואל תגידו לי שלבית"ר קהל אוהדים רחב יותר, ב"ש כמעט עם 300 אלף תושבים, לא מצליחה לגרד את ה-15-20 אלף אוהדים שהיו מגיעים לוסרמיל שעוד היו 70 אלף תושבים בעיר.bs war כתב:
יש רצוי ויש מצוי... זה מאוד נחמד להציב רף של 12,000, אבל בהיעדר שיווק כלשהו מצד המועדון 8,000 זו הכמות הריאלית לצערי.
מה השתנה מאז, אנחנו עם פתיחה עונה חלומית, מגדולות ביותר בתולדות המועדון, מה אפשר לבקש יותר.
- dardasmiley
דניב כתב: גם עם שיווק, יש הרגשה שרק קרבות בצמרת על האליפות יביאו יותר אוהדים, למרות שיש לנו ממוצע אוהדים מהגבוהים בליגה אנחנו מסוגלים ליותר, בית"ר עם 2500 מנויים, כבר מכרו מעל 10 אלף כרטיסים להפועל ת"א, באיזה תקופה הם, ובאיזה תקופה אנחנו, ואל תגידו לי שלבית"ר קהל אוהדים רחב יותר, ב"ש כמעט עם 300 אלף תושבים, לא מצליחה לגרד את ה-15-20 אלף אוהדים שהיו מגיעים לוסרמיל שעוד היו 70 אלף תושבים בעיר.
מה השתנה מאז, אנחנו עם פתיחה עונה חלומית, מגדולות ביותר בתולדות המועדון, מה אפשר לבקש יותר.
כשאתה תארח בטדי אתה תביא 15,000 בלי בעיה.
כשלך יהיה שיווק ולא חלטורה אתה תמלא אצטדיון.
וכשאתה קמת מסף פירוק ובנית קבוצה (עונת העלייה) הבאת 12,000.
לא מסכים איתך!dardasmiley כתב:
כשאתה תארח בטדי אתה תביא 15,000 בלי בעיה.
כשלך יהיה שיווק ולא חלטורה אתה תמלא אצטדיון.
וכשאתה קמת מסף פירוק ובנית קבוצה (עונת העלייה) הבאת 12,000.
אין קשר לא לטדי ולא לשיווק,זה קצה היכולת של הקבוצה, 8 אלף ותו לא!
להביא במשחק עלייה 12000 זה לא חכמה,או להביא באיזה משחק גורלי נגד הירידה 11000 זאת גם לא חכמה.
החכמה היא לשמור לאורך זמן על כמות קהל שנעה בין 8000 ל10000 ולא משנה מי היריבה.
הרי מה שקורה העונה בינתיים זה החלום שלנו מזה שנים,זה שאנחנו אלופי העולם בלהביא הרבה קהל למשחקי חוץ זו לא חוכמה.
למה אתה חושב שקריית אליעזר איצטדיון יותר טוב משמעותית מווסרמיל? ממש לא? ועדיין ממוצע הקהל בחיפה נע בין 9000 ל12000
וזה אחרי שתי עונות זוועתיות ואחרי שהתרגלו שם לקחת אליפות כל שתי עונות.
אז נכון שהשיווק לא משהו בזה אין ויכוח,אבל עדיין ההבדל בין שיווק טוב לכמות הקהל הייתה אם היו באים 10000 ושיווק טוב היה מביא 13000 אבל אנחנו אפילו לא שם.
אם בשבת יהיו 6500 תגידו תודה כי זה הפוטנציאל שלנו,עד שהאוהדים הרדומים לא יעשו סוויץ בראש ויבינו שהפעם יש קבוצה זה לא יתקדם.
8000 בשבת לא בשמיים גם בני יהודה לא קבוצה גדולה והבאנו את הכמות הזאת .. פחות מזה זה בושהאדום זקן כתב: לא מסכים איתך!
אין קשר לא לטדי ולא לשיווק,זה קצה היכולת של הקבוצה, 8 אלף ותו לא!
להביא במשחק עלייה 12000 זה לא חכמה,או להביא באיזה משחק גורלי נגד הירידה 11000 זאת גם לא חכמה.
החכמה היא לשמור לאורך זמן על כמות קהל שנעה בין 8000 ל10000 ולא משנה מי היריבה.
הרי מה שקורה העונה בינתיים זה החלום שלנו מזה שנים,זה שאנחנו אלופי העולם בלהביא הרבה קהל למשחקי חוץ זו לא חוכמה.
למה אתה חושב שקריית אליעזר איצטדיון יותר טוב משמעותית מווסרמיל? ממש לא? ועדיין ממוצע הקהל בחיפה נע בין 9000 ל12000
וזה אחרי שתי עונות זוועתיות ואחרי שהתרגלו שם לקחת אליפות כל שתי עונות.
אז נכון שהשיווק לא משהו בזה אין ויכוח,אבל עדיין ההבדל בין שיווק טוב לכמות הקהל הייתה אם היו באים 10000 ושיווק טוב היה מביא 13000 אבל אנחנו אפילו לא שם.
אם בשבת יהיו 6500 תגידו תודה כי זה הפוטנציאל שלנו,עד שהאוהדים הרדומים לא יעשו סוויץ בראש ויבינו שהפעם יש קבוצה זה לא יתקדם.
- dardasmiley
א'. אל תשכח שאנחנו קבוצה למודת אכזבות בשנים האחרונות וכולה מדןבר על חמישה משחקים מוצלחים. עדיין לא מהפך. זה מובן שיש אנשים שעדיין לו מתלהבים.
ב'. אני מוכן להתערב עם כל אחד שאצטדיון חדש יביא 10,000 איש כל משחק. אין לכם מושג כמה אנשים נשארים בבית בגלל החורבה הזו.
ג'. שיווק, בעונת הגביע היה שיווק והבאנו 20,000 איש לחצי ולגמר. א-י-ן שיווק במועדון. נקודה, סימן קריאה!
ד'. קבןצה שההצלחה האחרןנה שלה הייתה ב-1997 מביאה העונה כל משחק 6000-8000, לא משהו לזלזל בו בכלל!
ב'. אני מוכן להתערב עם כל אחד שאצטדיון חדש יביא 10,000 איש כל משחק. אין לכם מושג כמה אנשים נשארים בבית בגלל החורבה הזו.
ג'. שיווק, בעונת הגביע היה שיווק והבאנו 20,000 איש לחצי ולגמר. א-י-ן שיווק במועדון. נקודה, סימן קריאה!
ד'. קבןצה שההצלחה האחרןנה שלה הייתה ב-1997 מביאה העונה כל משחק 6000-8000, לא משהו לזלזל בו בכלל!
קודם כל אני בשום פנים ואופן לא מזלזל,להיפך זה בלתי נתפס במושגים של הליגה הישראלית שקבוצה ש20 שנה לא מביאה כלום,מצליחה להביא כמות כזאת גם שהיא לא מצליחה!dardasmiley כתב:א'. אל תשכח שאנחנו קבוצה למודת אכזבות בשנים האחרונות וכולה מדןבר על חמישה משחקים מוצלחים. עדיין לא מהפך. זה מובן שיש אנשים שעדיין לו מתלהבים.
מה שאני אומר הוא שאנחנו קצת חיים בסרט,להפועל ב"ש היום אין פוטנציאל להביא בשוטף יותר מזה,ואני לא מדבר על משחקים מול הגדולות אלה על שאר קבוצות הליגה,שם המבחן של האוהדים.
איצטדיון חדש אתה אולי צודק,אבל עדיין במשחק מול רמה"ש לא תביא 10000 לא יעזור,זה יקרה אולי בעוד שנתיים שלוש ותלוי אם הקבוצה תצליח.
מה שאני אומר הוא שבסה"כ ניפחו יותר מדי את הבלון הזה שנקרא אוהדי הפועל ב"ש שהמציאות היא נעה בין 6500 ל9500 אוהדים מקומיים לא אורחים,שזה אגב יפה מאוד!
אבל מי שמצפה לאיצטדיו מלא כל משחק או אפילו 7 8 אלף זה לא יקרה.
אגב בעונת הגביע שכולם מדברים עליה,תבדוק מה היה ממוצע הקהל,אל תטרח,בין 6000-6500 במשחקים הרגילים,אפילו נגד הפועל פ"ת שהייתה אז יריבה לצמרת וסיימה מקום שני הבאנו 6500,תבדוק אותי ותראה שאני לא טועה.