אצלנו בבית, במומנטום טוב וכשהמחליפים הוכיחו שיש להם מקום בהרכב.
יופי של החלטה.
סוף סוף יש מלחמה אמיתית על ההרכב!
Re: סוף סוף יש מלחמה אמיתית על ההרכב!
נראה לי שהמאמן מעדיף את סוויסה על פני נאסר בגלל ההרמות של הראשון והכנסות הכדור החדות שלו לתוך הרחבה ,ככה נראה לי קו המחשבה של המאמן, כי בתאוריה בשיטה הזו הסיכויים לנצל את הנוכחות ומשחק הראש של פלט וברדה הם הגבוהים ביותר.לדעתי , זה להסתמך יותר מידי על מזל, כי האמצע שלנו מחורר ורפוי תודות לדג׳אני ויותר מידי שחקנים לא עושים הגנה,מה גם ,שסגנון משחק כזה הוא לרוב בנלי ולרוחב שבו בכל התקפה השאיפה היא לקבל מצב נייח ויותר מכך עם סוויסה באגף ופלט במרכז אפשר לשכוח מהאלמנט של המהירות ביציאה למתפרצת
סוויסה ראוי להיות בהרכב.
מה שלא ראוי זה שנאסר יוצא מההרכב לפני בוזגלו.
מה שלא ראוי זה שנאסר יוצא מההרכב לפני בוזגלו.
- המשוגע האדום
לדעתי אלישע לא רוצה להוציא את בוזגלו מההרכב כדי שלא יגידו בתקשורת שהוא גרוע ופתאום יצצו שמועות על ריב כזה או אחר(ככה אלה העיתונאים..)
בכושר של היום נאסר עדיף על בוזגלו,אבל לדעתי צריך לתת לבוזגלו לשחק למה הוא ממש מחכה לגול או ל"המשחק" שלו.מול הקהל בבית אין יותר טוב מזה
בכושר של היום נאסר עדיף על בוזגלו,אבל לדעתי צריך לתת לבוזגלו לשחק למה הוא ממש מחכה לגול או ל"המשחק" שלו.מול הקהל בבית אין יותר טוב מזה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
נאסר לא יותר טוב מבוזגלו, בעוד בוזגלו מנסה ולא מצליח, נאסר חוץ מהשערים נראה כנעלם נוסף על המגרש בנוסף לדג'אני....
זה כמו לשחק עם 9 שחקנים...
זה כמו לשחק עם 9 שחקנים...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!