שלא ינסו להפיל תתיק
שלא ינסו להפיל תתיק
על מאור בוזגלו משום מה במשחק וגם בפייסבוק אוהדים התחילו לרשום שהוא לא שווה תכסף לא שיחק טוב ולא נלחם ? מישהו ניראה טוב אתמול במשחק כולם היו חושך ,לדעתי מאור השחקן הכי חשוב שלנו השנה והוא ההבדל יש לו יכולות שאין להמון שחקנים בליגה שלנו אז להירגע הפסדנו מה קרה ?? למה אבא שלו עזב את תא הכבוד למה הוא לא יורד לגליצים ולמה הוא לא מבקיע חלאס !! בהפסד אתמול יש אשם אחד והוא אלישע שמנצחים בגלל החילופים שלו הוא יוצא גדול אבל אתמול ההפסד שלו !!זה שי !

Re: שלא ינסו להפיל תתיק
מה בוזגלו עשה מתחילת העונה אם יורשה לי לשאול? (חוץ ממחצית נגד הפועל ת"א)
מאור בוזגלו צריך לשחק במרכז המגרש, אלישע לוי כהרגלו בקודש יודע לגמור שחקנים מוכשרים ולסרס אותם בעמדות לא קשורות לעולם (למשל, סוויסה ובוזגלו כשחקני אגף ).
כלום ושום דבר, נתן יכולת חלשה בכל אחד מששת המשחקים, הגיע הזמן שירד לספסל, בגלל זה "בוזגלו" אלישע כנראה לא רוצה להוציא אותו מההרכב, והוא יוצא בקביעות כמחליף, למה לא לתת צ'אנס לפלצ'וק המצוין, יכול לתרום הרבה יותר.bs war כתב:מה בוזגלו עשה מתחילת העונה אם יורשה לי לשאול? (חוץ ממחצית נגד הפועל ת"א)
נערך לאחרונה על ידי דניב ב 20 אוקטובר 2013, 15:11, נערך 2 פעמים בסך הכל.
בוזגלו שחקן אגף. לא אמצע.
אולי כמה שיחות עם הפסיכולוגית ספורט יעזרו לו להציג יכולת טובה יותר על המגרש.
אולי כמה שיחות עם הפסיכולוגית ספורט יעזרו לו להציג יכולת טובה יותר על המגרש.
את העונה הטובה היחידה בקריירה שלו בוזגלו נתן כשחקן כנף שמאלי בסכנין. התפקוד שלו ממש לא יכול לשמש תירוץ.
מאז אותה עונה בסכנין בוזגלו הספיק לקרוע רצועה בברך ולשבור את הקרסול אז טבעי שהוא יאבד מהמהירות שלו ושחקן אגף חייב להיות מהיר (ושלא נדבר על הצד ההגנתי ).
מטרידה בהחלט היכולת שלו, אני נותן לו את הקרדיט העונה.
אבל איך שזה נראה כרגע , הפסד ויכולת גרועה של בוזגלו באשדוד וכל המבקרים ישחטו אותו.
הפסיכולוגית צריכה להיכנס פה לעניינים בפול גז.
אבל איך שזה נראה כרגע , הפסד ויכולת גרועה של בוזגלו באשדוד וכל המבקרים ישחטו אותו.
הפסיכולוגית צריכה להיכנס פה לעניינים בפול גז.

הביקורת במקום, שיצדיק את ה-250 אלף דולר שהוא מכניס לעונה.שי האדום כתב:מטרידה בהחלט היכולת שלו, אני נותן לו את הקרדיט העונה.
גארת בייל גם הצדיק ת100 מיליון יורו ששילמו עליו אהה ? שיחק משחק וחצי, תחילת עונה שחקן שהיה פצוע תנו לו זמן ותפסיקו לקטול אנשים ובמיוחד כאלה שיש להם כישרון ברגלים למה גם עוד 100 שנה לא תגיעו לרבע ממה שיש לו ברגלים תנו כבוד לשחקנים ובמיוחד לכאלה שבשבילם אנחנו באים למגרשים ,זה שי !

חאלס. אין כוכבים בכדורגל הישראלי. יש שחקנים בינוניים יותר ופחות. מה שמשותף לרוב אלו שקוראים להם "כוכבים", זה שהם שוכחים ש80% משחקן כדורגל זה עבודה על המגרש ולדעת את המשחק.
בוזגלו כרגע לא נראה שמפנים את זה, נראה הרבה פחות טוב מנאסר ואין שום סיבה שיפתח לפניו.
וסתם דוגמא: הפנדל אתמול התחיל מעוד התחזות של בוזגלו ברחבה. כל המהלך של הגול השני התחיל מכך שהוא ניסה לעבור דרך שלושה שחקנים וסידר להם אחלה מתפרצת
בוזגלו כרגע לא נראה שמפנים את זה, נראה הרבה פחות טוב מנאסר ואין שום סיבה שיפתח לפניו.
וסתם דוגמא: הפנדל אתמול התחיל מעוד התחזות של בוזגלו ברחבה. כל המהלך של הגול השני התחיל מכך שהוא ניסה לעבור דרך שלושה שחקנים וסידר להם אחלה מתפרצת
לדעתי צריך לשחק מתחת לחלוץ איפה שברדה עכשיו, שברדה יעבור קדימה ובאמת יהיה חלוץ ולשחק באגפים עם נסאר וסויסה/פלצוק
ושפלט יהיה הגוקר מהספסל.. ככה גם היה בגנק ולא הפריע לו לכבוש 14 שערים
ושפלט יהיה הגוקר מהספסל.. ככה גם היה בגנק ולא הפריע לו לכבוש 14 שערים
כמו שזה נראה כרגע הכישרון של בוזגלו זה רק באינסטגרם. הוא יכול כל שבוע לזכות לבעוט למשקוף במחצית
חברים, אתם נופלים לפח...אתם מפרידים שחקנים ומטילים אחריות כבדה על שחקן אחד כזה או אחר.
דברי לכם כאלה:
1. תפסיקו להכנס לכיס של אנשים, מי שחתמו איתו חוזה , אל תהיו יהודים עד הסוף.
2. הקבוצה כולה לא משחקת טוב כבר 3 משחקים שאין להט ואין לחץ בקבוצה ושחקנים כמו מאור כמובן נפגעים מזה שכל טעות/איבוד כדור בהתקפה הופך להיות חצי גול.
3. גם ברדה לא טוב, אני לא רואה ששוחטים אותו, אוקיי הוא עושה קצת גליצ'ים,'וואו'
אני האחרון שיבוא/ידחף לשחוט את ברדה, אבל תפסיקו ליפול לפח שהתקשורת תשמחחחח לראות שבוזגלו בעייתי, תשאלו את חבריו לקבוצה מדובר באחד הנחמדים, החבר הטוב של כולם לקבוצה, ואין ספק שתקופת ההסתגלות שלו תסתיים והוא ייכנס לכושר, עם כל הכבוד והערכה, אני לא רואה את הטאלנטים הגדולים שמספקים את הסחורה בכל משחק.
שיטת המשחק של אלישע מובילה לזה שכל איבוד כדור בהתקפה הופך לחצי גול מול קבוצה מהירה וכזו שמשחקת עם 3 קשרים במרכז פשוט לא תתן לנו להתבטא.
תעזבו את מאור, אל תשחטו, מיותר, רואים שהוא רוצה, רואים שהוא לא רוצה לצאת, רואים שהולך לו קשה, תתמכו, תרימו אותו,אני לא רואה אחרים טובים יותר ואתם מתרכזים בו.
מספיק, ממורמרים,הגזמתם.
דברי לכם כאלה:
1. תפסיקו להכנס לכיס של אנשים, מי שחתמו איתו חוזה , אל תהיו יהודים עד הסוף.
2. הקבוצה כולה לא משחקת טוב כבר 3 משחקים שאין להט ואין לחץ בקבוצה ושחקנים כמו מאור כמובן נפגעים מזה שכל טעות/איבוד כדור בהתקפה הופך להיות חצי גול.
3. גם ברדה לא טוב, אני לא רואה ששוחטים אותו, אוקיי הוא עושה קצת גליצ'ים,'וואו'
אני האחרון שיבוא/ידחף לשחוט את ברדה, אבל תפסיקו ליפול לפח שהתקשורת תשמחחחח לראות שבוזגלו בעייתי, תשאלו את חבריו לקבוצה מדובר באחד הנחמדים, החבר הטוב של כולם לקבוצה, ואין ספק שתקופת ההסתגלות שלו תסתיים והוא ייכנס לכושר, עם כל הכבוד והערכה, אני לא רואה את הטאלנטים הגדולים שמספקים את הסחורה בכל משחק.
שיטת המשחק של אלישע מובילה לזה שכל איבוד כדור בהתקפה הופך לחצי גול מול קבוצה מהירה וכזו שמשחקת עם 3 קשרים במרכז פשוט לא תתן לנו להתבטא.
תעזבו את מאור, אל תשחטו, מיותר, רואים שהוא רוצה, רואים שהוא לא רוצה לצאת, רואים שהולך לו קשה, תתמכו, תרימו אותו,אני לא רואה אחרים טובים יותר ואתם מתרכזים בו.
מספיק, ממורמרים,הגזמתם.
נדמה כאילו יש כאן אוהדים שרק חיכו שבעלי השכר הגבוה ייכשלו.
רוצים שהוא יצליח ? תנו לו גב !
מרמור תוציאו במקום אחר. מאור "מת" להצליח בהפועל באר שבע ותורם המון לחדר ההלבשה המצוין שיש היום בקבוצה. תעזרו לו להצליח. אל תשימו לו מקלות בגלגלים.
רוצים שהוא יצליח ? תנו לו גב !
מרמור תוציאו במקום אחר. מאור "מת" להצליח בהפועל באר שבע ותורם המון לחדר ההלבשה המצוין שיש היום בקבוצה. תעזרו לו להצליח. אל תשימו לו מקלות בגלגלים.
[align=center]
GIFSoup[/align]