shovalb9 כתב:חברה מה לעשות ברדה לא מדויק במשחקים האחרונים, עם זה אני מסכים.
בוזגלו גם לא משחק טוב כי הוא משחק מסובך מדי(צריך למסור הרבה יותר מהר כי שחקנים שומרים עליו קרוב)
וכמובן שישתף את המגן שיעלה איתו..
לדעתי האשמה לא צריכה להגיע אל אליניב ומאור.
קשה מאוד עד בלתי אפשרי לשחק בלי שחקנים נוספים בקבוצה.
בואו נודה בזה, אין אף שחקן בהפועל חוץ משניהם שקבוצות מסמנות לפני המשחק לסגור אותם לחלוטין.
למרות זאת הגדולה של ברדה היא בזה שהוא כל הזמן בא לקבל את הכדורים ותאכלס חברה אם תשימו לב כל משחק הוא מגיע למצבים רק בגלל היכולת האישית שלו ולא בגלל משחק צירופים קבוצתי.
בנוסף (אני יכנס לזה טיפה לעומק) עוד שני דברים שאנחנו חלשים בהם בצורה מחרידה וזה לא רק בגלל ההפסד האחרון אלא זה נהיה דפוס קבוע: קישור ברמה של קבוצת תחתית - לדעתי בשונה ממכם השחקן החלש בקישור מבין השנים הוא דווקא גל הראל שממעט לגעת בכדור, לא מניע את הכדור בצורה חכמה אבל הכי הכי חשוב זה שהוא לא מספיק אחראי לדעתי בעבודת ההגנה וההוכחה לזה שכל קבוצה שמגיע מולנו מגיע לטווח בעיטה פנוי באזור ה16-20 מ' מול השער (ולראיה המשחק בעכו).
עוד דבר שחורה לי מאוד זה משחק האגפים החלש שלנו. אין מה לעשות בכדורגל המודרני זה המפתח!! אם תלכו אחורה ותשחזרו את הגולים שהבקענו העונה (לא מבעיטות חופשיות, ולא במהלכים סוליסטים) כמו של אליניב נגד ת"א ושל פלט נגד עכו שניהם הגיעו מהרמות וכדורי רוחב מהאגפים וזה המפתח. אבל מאז המשחק נגד בני יהודה לא יצאנו להתקפה מהאגפים, המגנים לא תומכים מספיק וההפך הקבוצות היריבות רק מנצלות את האגפים כנקודת התורפה שלנו.
לדעתי אולי בן ביטון שחקן מוכשר ועתידי, אבל אביתר עדיף עליו ואני יסביר. אביתר אילוז למרות כל מה שהאוהדים שלנו חושבים עליו הוא פיגורה (בתרגום: גוף מרשים) ותאכלס קבוצות חוץ מחזיקות ממנו. לעומת זאת בן, מוכשר ככל שיהיה, עדיין מאוד בוסרי וכל קבוצה שתבוא תסמן את האגף שלו כאזור שחייבים לשחק עליו.
שוב פעם זאת דעתי - אשמח לשמוע את הביקורת שלכם על דעתי.
בכל אופן שיהיה לנו בהצלחה במשחק באשדוד!! נלך עם הפועל לכל מקום

!!