שלא ינסו להפיל תתיק

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
דניב

Re: שלא ינסו להפיל תתיק

שליחה על ידי דניב »

דר אדום בנשמה כתב:תגידו אתם רציניים?
בוזגלו השחקן הכי מוכח שהגיע אלינו אחריי מליקסון, השחקן הצליח בצורה נהדרת במכבי תל אביב והיה מלך הבישולים שלה ב3 עונות ברציפות, הוא עבר כמות פציעות שמשביתות קריירות של שחקנים ואתם עוד מעיזים להתלונן עליו?
נכון הוא צריך אולי לרדת לספסל בשביל שהוא יבין שהוא צריך לעבוד יותר קשה, אבל הוא לא קרע זוג נעליים?
הוא קרע את הרגליים אז קצת הערכה לא תזיק...
נתון סטטיסטי יפה לכל הדעות, אבל איפה התאכלס פה, אפשר לחשוב שהוא קטף אליפויות וגביעים לפני שהגיע לפה, להיות מלך הבישולים גם 4 שנים זה לא לקרוע זוג נעליים, דבר שמוגדר לשחקן אחד בלבד בקבוצה, ברדה.

הכישרון של בוזגלו מוכח בליגה, כמו שמליקסון הגיע לפה, וסחב את הקבוצה על גבו, בוזגלו ביכולת הזאת צריך לרדת לספסל לטובת שחקנים אחרים, כמו פלצ'וק שיכול לתרום הרבה יותר אלמלא קיבל הקדות שקיבל בוזגלו.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

דניב כתב: נתון סטטיסטי יפה לכל הדעות, אבל איפה התאכלס פה, אפשר לחשוב שהוא קטף אליפויות וגביעים לפני שהגיע לפה, להיות מלך הבישולים גם 4 שנים זה לא לקרוע זוג נעליים, דבר שמוגדר לשחקן אחד בלבד בקבוצה, ברדה.

הכישרון של בוזגלו מוכח בליגה, כמו שמליקסון הגיע לפה, וסחב את הקבוצה על גבו, בוזגלו ביכולת הזאת צריך לרדת לספסל לטובת שחקנים אחרים, כמו פלצ'וק שיכול לתרום הרבה יותר אלמלא קיבל הקדות שקיבל בוזגלו.
אליפויות וגביעים?
הוא שיחק בקבוצות הפחות טובות של מכבי תל אביב, למה הוא צריך לזכות באליפות בשביל להחשב כאחד שקרע זוג נעליים, אני יכול להזכיר באותה נשימה את אדריאן רוצ'ט שזכה עם אליפות בקריית שמונה, בוא נגיד שאני לא רוצה אותו בקבוצה בגלל האליפות.
לא כל שחקן שזכה הבאליפות הוא אחד שקרע זוג נעליים ולהיות מלך הבישולים 4 עונות ברציפות של קבוצות שהוא נמצע בהן זה לא דבר שהולך ברגל...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
דניב

שליחה על ידי דניב »

לקרוע זוג נעליים, זה לא מונח לקבלות היכולת האישית של שחקן, אלא לתת קבלות ליכולת האישית שמתבטא בזכיה בתארים, בוזגלו יכול להיות כזה גם עוד 20 שנה, זה לא יתן שום ערך מוסף.

אליניב ברדה הוא דוגמא מובהקת לשחקן שקרע זוג נעליים בקריריה שלו, הוא יכול לפרוש היום, ויזכרו אותו עוד הרבה שנים.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

זה שבוזגלו היה מלך הבישולים בקבוצות המצחיקות שהיו למכבי עדיין לא הופך אותו לכוכב. השאלה היותר חשובה היא כמה בישולים היו לו בארבע העונות ההן.

גם תומר סוויסה היה מלך הבישולים שלנו בעונה שעברה, עם 4 בישולים. זה לא נתון שהוא יכול להתגאות בו.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

רק בגלל שחפרתם, מאור בוזגלו בליגת העל עד היום:

עונת 2007-2008 בבני סכנין, 33 משחקים, 9 שערים, 12 בישולים.
עונת 2008-2009 במכבי תל אביב, 33 משחקים, 9 שערים, 8 בישולים.
עונת 2009-2010 במכבי תל אביב, 17 משחקים ברובם שיחק חלקית בעקבות פציעה, 3 שערים, 5 בישולים.
עונת 2010-2011 במכבי תל אביב, 34 משחקים, 4 שערים, 11 בישולים.

איך שלא תסובבו את זה, מדובר בשחקן ששווה 15 שערים לפחות בליגת העל כאשר הוא בריא.
כמה שחקנים יש לנו שיכולים להשתוות לנתון הזה?

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

ותודה לפוראבררד, אמר בדיוק מה שרציתי לומר, וזה שחקן שגם עבר לא מעט פציעות בקריירה שלו ולמרות הכל העמיד כמות יפה של סטטיסטיקה, אז הוא לא כוכב כי הוא לא זכה באליפות לדעתם אבל הוא שחןק טוב בדיוק כמו ברדה שהנתונים הסטטיסטיים שלו הם לא של כוכב אלא של שחקן משלים שהפך להיות אהוב על הקהל, ולמרות זאת ברדה גם סוג של כוכב.

ביחס לכדורגל הישראלי בוזגלו הוא כוכב, ולא צריך תואר בשביל לתת את מה שהוא נתן, אם הוא היה נשאר במכבי תל אביב ולא עובר לאירופה לדעתי הוא היה עובר לליגה גדולה בסיום העונה הזאת.

אז נכון אולי צריך לנער אותו ולהושיב אותו על הספסל, לא צריך לפתח לאף אחד בסגל מניירות של כוכב, אבל לטעון שהוא לא בא עם היסטוריה משמעותית של בישולים ושערים זה כמו לטעון שסיראז' נסאר הוא השחקן עם הכי הרבה בישולים ב5 השנים האחרונות...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

חברה מה לעשות ברדה לא מדויק במשחקים האחרונים, עם זה אני מסכים.

בוזגלו גם לא משחק טוב כי הוא משחק מסובך מדי(צריך למסור הרבה יותר מהר כי שחקנים שומרים עליו קרוב)
וכמובן שישתף את המגן שיעלה איתו..
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

הטופיק הזה הוא החותמת לכך שהוא ייתן משחק גרוע

סמל אישי של משתמש
talb55

שליחה על ידי talb55 »

shovalb9 כתב:חברה מה לעשות ברדה לא מדויק במשחקים האחרונים, עם זה אני מסכים.

בוזגלו גם לא משחק טוב כי הוא משחק מסובך מדי(צריך למסור הרבה יותר מהר כי שחקנים שומרים עליו קרוב)
וכמובן שישתף את המגן שיעלה איתו..

לדעתי האשמה לא צריכה להגיע אל אליניב ומאור.
קשה מאוד עד בלתי אפשרי לשחק בלי שחקנים נוספים בקבוצה.
בואו נודה בזה, אין אף שחקן בהפועל חוץ משניהם שקבוצות מסמנות לפני המשחק לסגור אותם לחלוטין.
למרות זאת הגדולה של ברדה היא בזה שהוא כל הזמן בא לקבל את הכדורים ותאכלס חברה אם תשימו לב כל משחק הוא מגיע למצבים רק בגלל היכולת האישית שלו ולא בגלל משחק צירופים קבוצתי.
בנוסף (אני יכנס לזה טיפה לעומק) עוד שני דברים שאנחנו חלשים בהם בצורה מחרידה וזה לא רק בגלל ההפסד האחרון אלא זה נהיה דפוס קבוע: קישור ברמה של קבוצת תחתית - לדעתי בשונה ממכם השחקן החלש בקישור מבין השנים הוא דווקא גל הראל שממעט לגעת בכדור, לא מניע את הכדור בצורה חכמה אבל הכי הכי חשוב זה שהוא לא מספיק אחראי לדעתי בעבודת ההגנה וההוכחה לזה שכל קבוצה שמגיע מולנו מגיע לטווח בעיטה פנוי באזור ה16-20 מ' מול השער (ולראיה המשחק בעכו).
עוד דבר שחורה לי מאוד זה משחק האגפים החלש שלנו. אין מה לעשות בכדורגל המודרני זה המפתח!! אם תלכו אחורה ותשחזרו את הגולים שהבקענו העונה (לא מבעיטות חופשיות, ולא במהלכים סוליסטים) כמו של אליניב נגד ת"א ושל פלט נגד עכו שניהם הגיעו מהרמות וכדורי רוחב מהאגפים וזה המפתח. אבל מאז המשחק נגד בני יהודה לא יצאנו להתקפה מהאגפים, המגנים לא תומכים מספיק וההפך הקבוצות היריבות רק מנצלות את האגפים כנקודת התורפה שלנו.
לדעתי אולי בן ביטון שחקן מוכשר ועתידי, אבל אביתר עדיף עליו ואני יסביר. אביתר אילוז למרות כל מה שהאוהדים שלנו חושבים עליו הוא פיגורה (בתרגום: גוף מרשים) ותאכלס קבוצות חוץ מחזיקות ממנו. לעומת זאת בן, מוכשר ככל שיהיה, עדיין מאוד בוסרי וכל קבוצה שתבוא תסמן את האגף שלו כאזור שחייבים לשחק עליו.
שוב פעם זאת דעתי - אשמח לשמוע את הביקורת שלכם על דעתי.
בכל אופן שיהיה לנו בהצלחה במשחק באשדוד!! נלך עם הפועל לכל מקום :דגל: !!

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

כיף להקפיץ את הטופיק הזה, אני מבקש מכל אחד מהפורום הזה יקרא תגובה תגובה ויפשפש במעשיו לפני שאנחנו 'נחרצים'/'חותכים' שחקנים ובכלל בואו נהיה אנשים טובים יותר.
שמח שצדקתי וכל הכבוד ל'זה שי'!

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

ואללה דוקטור תאמין לי אני ואתה צוות מנצח חחח ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

לא מבין את ההקפצה, רוב רובם של הכותבים תמך בבוזגלו.
אבל שיהיה שאפו לכולם (כולל לבוזגלו האא??)
תמונה

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

לא אשכח את תגבותות ה"ברוכיאן 2" אחריי ההחתמה שלו של גולשים מאוד ספציפים כאן.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
AS1
יצירת קשר:

שליחה על ידי AS1 »

זה שי ! כתב:ואללה דוקטור תאמין לי אני ואתה צוות מנצח חחח ,זה שי !
יאללה תזמין אותנו סוף סוף לארוחה. הרסת אותנו.
[align=center]תמונה GIFSoup[/align]

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

זה שי! חובות צריך לשלם !
למרות שדי הגענו למסקנה שאתה אלוף ישראל בבונקר עם אופציה לחו"ל.

שלח תגובה