לוטם - זה רגע שמעצב קריירה
לוטם - זה רגע שמעצב קריירה
עלית לבוגרים, היית שותף לכמה רגעים יפים וגם תרמת שערים חשובים.
אני בטוח שאתה שואף ליותר מזה, ובאמת הגיע הזמן!
בשבת, במשחק קשה מאוד, כנראה שתקבל את המפתחות במרכז המגרש, שהמטרה ברורה - לשלוט בקצב המשחק ולהבהיר לאשדוד שאתה לא פחות טוב ממי שמשחק שם בדרך כלל, ולא לתת להם את האפשרות לבחון את מרכז ההגנה המאולתר שלנו.
בהתחשב בכך שדג'אני ייעדר בוודאות ממשחק הבא ובכלל לאור היכולת החלשה שלו עד כה, מדובר בהזדמנות חייך למסמר את עצמך להרכב.
מקווה שברור שבשביל זה צריך קפיצת מדרגה גדולה ממה שהיה עד עכשיו, ובעיקר בראש - לקבל החלטה שאת זה אתה לא מפספס!
בהצלחה!
אני בטוח שאתה שואף ליותר מזה, ובאמת הגיע הזמן!
בשבת, במשחק קשה מאוד, כנראה שתקבל את המפתחות במרכז המגרש, שהמטרה ברורה - לשלוט בקצב המשחק ולהבהיר לאשדוד שאתה לא פחות טוב ממי שמשחק שם בדרך כלל, ולא לתת להם את האפשרות לבחון את מרכז ההגנה המאולתר שלנו.
בהתחשב בכך שדג'אני ייעדר בוודאות ממשחק הבא ובכלל לאור היכולת החלשה שלו עד כה, מדובר בהזדמנות חייך למסמר את עצמך להרכב.
מקווה שברור שבשביל זה צריך קפיצת מדרגה גדולה ממה שהיה עד עכשיו, ובעיקר בראש - לקבל החלטה שאת זה אתה לא מפספס!
בהצלחה!
Re: לוטם - זה רגע שמעצב קריירה
ידידאל כל מילה בסלע לגבי לוטם השאלה אם יש לו את בוא נקווה שמפה הוא יקח את ההרכב הראשון
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
אבל בלי לחץ.

זה בהחלט צ'אנס רציני. מקווה שינצל את זה בשתי ידיים.

זה בהחלט צ'אנס רציני. מקווה שינצל את זה בשתי ידיים.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הפעם האחרונה שהוא שיחק במגרש באשדוד הסתיימה לא טוב עבורו....
מצטרף מאוד לדברים. אם לא עכשיו, אימתי?
מצטרף מאוד לדברים. אם לא עכשיו, אימתי?
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
חייב לקחת את הצאנס בכל הכוח.
עד עכשיו הוא התאפיין כשחקן אמצע אנמי למדי, זה הזמן להוכיח אחרת.
שואו טיים!
עד עכשיו הוא התאפיין כשחקן אמצע אנמי למדי, זה הזמן להוכיח אחרת.
שואו טיים!

אוהדי ב"ש תמיד פסימים...
יש לו גם זכרונות טובים : בתקופת קלינגיא לוי הוא הבקיע שער חשוב בניצחון 2-1 על אשדוד בדקה ה80/90 כזה.
דבר זה עזר לנו להישאר ליגה בסוף.
יש לו גם זכרונות טובים : בתקופת קלינגיא לוי הוא הבקיע שער חשוב בניצחון 2-1 על אשדוד בדקה ה80/90 כזה.
דבר זה עזר לנו להישאר ליגה בסוף.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
לגבי ההזדמנות - אולי כדאי שפשוט ישאל את אופיר איך הופכים מנער פוסטר למגן נבחרת ישראל.
בתקווה שלוטם יעשה את אותה הדרך.
בתקווה שלוטם יעשה את אותה הדרך.
הפועל אני כבר משתגע
לדעתי, מדובר פה באחד הכשרונות הגדולים שצמחו פה.
שחקן במימדים שלו, שליטה מצויינת בכדור כוח פריצה מעולה. יודע לשחק בנגיעה אחת, ורואים שהוא מבין את המשחק.
קשה לי להאמין שהוא יפרוץ בזמן שאלישע מאמן אותנו.
שחקן במימדים שלו, שליטה מצויינת בכדור כוח פריצה מעולה. יודע לשחק בנגיעה אחת, ורואים שהוא מבין את המשחק.
קשה לי להאמין שהוא יפרוץ בזמן שאלישע מאמן אותנו.
- dardasmiley
הבעיה הכי גדולה עם הפריצה של זינו היא שהוא לא קשר אחורי! הילד הזה כל חייו שיחק קשר התקפי, התכונות והאופי שלו הם התקפיים והוא לא בא לידי ביטוי כשמצפים מצנו לשחק כגרזן.
איפשהו בין ניר קלינגר לגיא לוי הסבו אותו מחוסר ברירה לקישור האחורי ושם נתקע (מזכיר מישהו אהההמ אילוז אהההמ), בתור קשר אחורי הוא לכל היותר בינוני...
איפשהו בין ניר קלינגר לגיא לוי הסבו אותו מחוסר ברירה לקישור האחורי ושם נתקע (מזכיר מישהו אהההמ אילוז אהההמ), בתור קשר אחורי הוא לכל היותר בינוני...
בעונת גמר הגביע של הנוער הוא שיחק 50-50, הוא וברבי החזיקו את האמצע. לא מדויק להגיד שמאמני הבוגרת המציאו לו תפקיד משום מקום...dardasmiley כתב:הבעיה הכי גדולה עם הפריצה של זינו היא שהוא לא קשר אחורי! הילד הזה כל חייו שיחק קשר התקפי, התכונות והאופי שלו הם התקפיים והוא לא בא לידי ביטוי כשמצפים מצנו לשחק כגרזן.
- dardasmiley
אוקיי אז בסוף הקדנציה שלו בנוער, תודה על התיקון (למרות שאם אני לא טועה זה עדיין בטווח שרשמתי). עדיין זה לא התפקיד שהוא אוהב ומרגיש בו בנוח ורואים את זה במשחק שלו.
לא יודע איפה אתם רואים יכולות התקפיות אצלו.
מחזיק ממנו בעיקר בגלל הרוח לחימה וזה שהוא אוהב את הקבוצה בניגוד לאחרים.
אין ספק שהוא יודע להחזיק מרכז שדה,ושמה הוא צריך להיות לא למעלה יותר.
מחזיק ממנו בעיקר בגלל הרוח לחימה וזה שהוא אוהב את הקבוצה בניגוד לאחרים.
אין ספק שהוא יודע להחזיק מרכז שדה,ושמה הוא צריך להיות לא למעלה יותר.
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
גם לא מדוייק, משחק נוער נגד שמשון תל אביב, לאחר שבמרכז השדה הייתה שליטה מלאה בכדורי הגובה נמאס לניסו ואז הוא הסב באותו משחק את לוטם לקישור האחורי,לוטם השתלט על כל מרכז השדה לא זוכר אם הנוער ניצח באותו משחק,dardasmiley כתב:אוקיי אז בסוף הקדנציה שלו בנוער, תודה על התיקון (למרות שאם אני לא טועה זה עדיין בטווח שרשמתי). עדיין זה לא התפקיד שהוא אוהב ומרגיש בו בנוח ורואים את זה במשחק שלו.
מה שאני זוכר זה את לוטם צועק שהוא מצא את תפקיד חייו