תמונת ההרכב לשבת
Re: תמונת ההרכב לשבת
פשוט הגנת טלאים, במשחק מול קבוצה עם התקפה מהירה.
היום תורגלו ביטון ואראל בתור בלמים ,זינו ואלגברלי בקישור האחורי.
אני במשחקי ההכנה מאוד אהבתי תמשחק של בן בתור קשר אחורי, הלוואי יצליח ויהיה טוב.
ובקישור הקדמי יתכן ופלצוק יפתח על חשבונו של בוזגלו. נאסר יחזור להרכב, פלט וברדה יפתחו בחוד.
אני במשחקי ההכנה מאוד אהבתי תמשחק של בן בתור קשר אחורי, הלוואי יצליח ויהיה טוב.
ובקישור הקדמי יתכן ופלצוק יפתח על חשבונו של בוזגלו. נאסר יחזור להרכב, פלט וברדה יפתחו בחוד.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
פלט?
למה פלט למה, שחקן כבד, עדיף לשחק עם גבאי.
למה פלט למה, שחקן כבד, עדיף לשחק עם גבאי.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- ForeverRed
אני הייתי מצופף ומשחק על מתפרצות, אולי אפילו עולה עם מרכז שדה מעובה כדי לחפות על מרכז ההגנה הרעוע.
זה משחק קלאסי לשחקן כמו דובב גבאי, שאני לא מחסידיו. מצד שני, אולי אלישע בונה על היכולת הפיזית של
פלט בכדי לשחק עליו כמעין שחקן ציר בהתקפה ולהרגיע מידיי פעם את המשחק וכמובן על הגובה שלו במצבים הנייחים.
במידה ולא נספוג במחצית הראשונה, אשדוד יכנסו ללחץ ויתקפו עם יותר ויותר שחקנים ושחקני ההתקפה שלנו יקבלו הרבה
יותר שטחים. אז כניסה של שחקנים מהירים דוגמת גבאי תבוא הרבה יותר לידיי ביטוי. מה שבטוח, קל זה לא יהיה!
זה משחק קלאסי לשחקן כמו דובב גבאי, שאני לא מחסידיו. מצד שני, אולי אלישע בונה על היכולת הפיזית של
פלט בכדי לשחק עליו כמעין שחקן ציר בהתקפה ולהרגיע מידיי פעם את המשחק וכמובן על הגובה שלו במצבים הנייחים.
במידה ולא נספוג במחצית הראשונה, אשדוד יכנסו ללחץ ויתקפו עם יותר ויותר שחקנים ושחקני ההתקפה שלנו יקבלו הרבה
יותר שטחים. אז כניסה של שחקנים מהירים דוגמת גבאי תבוא הרבה יותר לידיי ביטוי. מה שבטוח, קל זה לא יהיה!
- דר אדום בנשמה
עכשיו על פי ספורט 5 אלישע רוצה לפתוח עם גבאי ופלט, הוא לא למד כלום?
שיפתח עם פלצ'וק ועם גבאי זה הכי טוב ועדיף כמה שיותר מהירות בכנפיים וכמה שפחות חלוצים הם בהגדרה שלהם חלוצים.
ושוב אני חושב שצריך להעלות במערך מעובדה ולשים את תורג'מן כבלם במקום ביטון שישחק כמגן ולשים את אילוז בקישור ביחד עם אלגרבלי-ז'ינו או חביביאן-ז'ינו...
שיפתח עם פלצ'וק ועם גבאי זה הכי טוב ועדיף כמה שיותר מהירות בכנפיים וכמה שפחות חלוצים הם בהגדרה שלהם חלוצים.
ושוב אני חושב שצריך להעלות במערך מעובדה ולשים את תורג'מן כבלם במקום ביטון שישחק כמגן ולשים את אילוז בקישור ביחד עם אלגרבלי-ז'ינו או חביביאן-ז'ינו...
אם אלגרבלי כשיר, שיפתח במרכז ההגנה ושאילוז יעבור לקישור. הרבה יותר הגיוני.
אבל חייבים מישהו אגרסיבי וחזק במרכז המגרש. זה באמת כאב ראש גדול לאלישע.
הרכב גרוע של אלישע עולה לנו ביוקר. 2-0.
שבוע הבא מכבי ת"א והפסד שלישי רצוף.
שבוע הבא מכבי ת"א והפסד שלישי רצוף.
יש לנו בעיה בכללי עם המערך , והתפקוד של השחקנים
יש הפרש ענקי בין החלוצים לבין הקישור.
זה כאילו יש 2 קבוצות במגרש.
אלישע צריך למצוא הרכב מתאים , אולי להחזיר לעניינים את פלצוק
יש הפרש ענקי בין החלוצים לבין הקישור.
זה כאילו יש 2 קבוצות במגרש.
אלישע צריך למצוא הרכב מתאים , אולי להחזיר לעניינים את פלצוק
לא ייאמן כל שבוע שחקן תורן עם טעות שעולה לנו בעשר, מה יהיה.
חילצנו נקודה. שוב אנחנו חופרים לעצמנו בור במחצית הראשונה עם פתיחה רעה, שוב אנחנו רודפים אחרי היריבה.
יותר מזל משכל. היכולת שוב לא משכנעת.
יותר מזל משכל. היכולת שוב לא משכנעת.
נקודת האור היחידה מהמשחק היא האופי, שוב הקבוצה מראה שהיא מאמינה ולא מרימה ידיים, ואת זה אני זוקף לזכותו של ברדה שתמיד דוחף את השחקנים וגם לאחר השיוויון רוצה גם לנצח.
לעומת זאת, הקבוצה מתחילה לשחק רק כשאין לה כבר מה להפסיד וחבל, זו משימה לפסיכולוגית הספורט בקבוצה, אין סיבה לרדוף אחרי קבוצות, בטח כמו אשדוד. לעלות מהדקה הראשונה ולתקוף, יש לנו התקפה מאד מסוכנת וברגע שנפתח משחקים ביתרון אנחנו גם נצא למתפרצות ונסגור עניינים.
חוץ מזה, מנצחים את מכבי שבוע הבא.
לעומת זאת, הקבוצה מתחילה לשחק רק כשאין לה כבר מה להפסיד וחבל, זו משימה לפסיכולוגית הספורט בקבוצה, אין סיבה לרדוף אחרי קבוצות, בטח כמו אשדוד. לעלות מהדקה הראשונה ולתקוף, יש לנו התקפה מאד מסוכנת וברגע שנפתח משחקים ביתרון אנחנו גם נצא למתפרצות ונסגור עניינים.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

- דר אדום בנשמה
אל תפתח את הפה אוקייGuevara כתב:נקודת האור היחידה מהמשחק היא האופי, שוב הקבוצה מראה שהיא מאמינה ולא מרימה ידיים, ואת זה אני זוקף לזכותו של ברדה שתמיד דוחף את השחקנים וגם לאחר השיוויון רוצה גם לנצח.

אגב תנו לי תיקו מול מכבי ואני מאושר.