דיון ההרכבים והטקטיקות ::שחקני ב"ש ובין היתר גם רמה"ש
Re: דיון ההרכבים והטקטיקות :: הדרך לעצור את מכבי ההרסנית היא....
https://eyoya.co.il/Articles/12048.html" onclick="window.open(this.href);return false;
על פי אתר "EYOYA" , אלישע מתלבט עם לפתוח עם אלגברלי או עם מרקוביץ'.
אתם בראש של אלישע , מה אתם מעדיפים:
שחקן יחסית יציב , בעל ניסיון שדי איכזב פעם קודמת או שחקן בית מוכשר וצעיר שהוכיח את עצמו באשדוד אבל משחק כזה גדול עוד לא שיחק.
על פי אתר "EYOYA" , אלישע מתלבט עם לפתוח עם אלגברלי או עם מרקוביץ'.
אתם בראש של אלישע , מה אתם מעדיפים:
שחקן יחסית יציב , בעל ניסיון שדי איכזב פעם קודמת או שחקן בית מוכשר וצעיר שהוכיח את עצמו באשדוד אבל משחק כזה גדול עוד לא שיחק.
- yanivnew91
נשבע לך שניסיתי אבל לא הצלחתי להבין את ההשוואה בין שני המקרים..shovalb9 כתב:
התוצאות ידועות מראש, גם שנה שעברה נגד מכבי ת"א, אלישע העדיף את גזל שהתחיל להתאמן 3 ימים לפני המשחק, מאשר ז'ינו שנתן הופעה ענקית משחק לפני...
ז'ינו שנה שעברה נתן הופעה מאוד בולטת שלרוב צפוי להמשיך לקבל קרדיט אחרי המשחק ההוא(בפועל העדיפו את גזל בעל הנסיון עליו למרות שהיה לא כשיר וכו')yanivnew91 כתב: נשבע לך שניסיתי אבל לא הצלחתי להבין את ההשוואה בין שני המקרים..
הסיטואציה פה די דומה, כאשר אלגרבלי משחק את תפקיד ז'ינו ואת התפקיד של גזל ישחק כל בלם שיועדף עליו
אין מה לעשות, אלגרבלי השחקן הגנה הבולט והטוב ביותר ובכושר כרגע
כל ואני מדגיש, כל ההגנה בזמן האחרון על הפנים, הגולים שאנחנו חוטפים הם מטעויות אישיות של שחקנים
למרות זאת, אלישע חושש שההופעה הזאתי תהיה חד פעמית(ובצדק,היו המון מקרים כאלו שנתנו לשחקן צעיר קרדיט לאחר שנתן הופעה טובה ופישל-כמו ביטון עכשיו..) אז הוא ייתן למישהו עם יותר ניסיון את החלק החשוב של המשחק(אלגרבלי יוצב במקום פחות קריטי להגנה)
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- yanivnew91
עם כל הכבוד לאלגרבלי הוא נתן משחק אחד טוב וישר עשית אותו השחקן הגנה הכי טוב?shovalb9 כתב:
ז'ינו שנה שעברה נתן הופעה מאוד בולטת שלרוב צפוי להמשיך לקבל קרדיט אחרי המשחק ההוא(בפועל העדיפו את גזל בעל הנסיון עליו למרות שהיה לא כשיר וכו')
הסיטואציה פה די דומה, כאשר אלגרבלי משחק את תפקיד ז'ינו ואת התפקיד של גזל ישחק כל בלם שיועדף עליו
אין מה לעשות, אלגרבלי השחקן הגנה הבולט והטוב ביותר ובכושר כרגע
כל ואני מדגיש, כל ההגנה בזמן האחרון על הפנים, הגולים שאנחנו חוטפים הם מטעויות אישיות של שחקנים
למרות זאת, אלישע חושש שההופעה הזאתי תהיה חד פעמית(ובצדק,היו המון מקרים כאלו שנתנו לשחקן צעיר קרדיט לאחר שנתן הופעה טובה ופישל-כמו ביטון עכשיו..) אז הוא ייתן למישהו עם יותר ניסיון את החלק החשוב של המשחק(אלגרבלי יוצב במקום פחות קריטי להגנה)
תן לילד להתפתח לאט, משחק לא טוב שלו פה נגד קבוצה דורסת כמו מכבי ת"א יכול לעשות בדיוק את ההפך ממה שאנחנו רוצים..
- dardasmiley
דווקא בגלל שמכבי יתקפו באמוק אני חושב שהשקט של מרקוביץ עדיף על אלגרבלי
מכבי ת"א מארחת יום חמישי את פרנקפורט למשחק סופר חשוב בליגה האירופית, משמע הראש של השחקנים (גם אם יטענו אחרת) הוא ביום חמישי.
נכון שב"ש משחקת בבית ונכון שאנחנו על פניו באים מעמדת צמרת אבל כדי להתמודד עם מכבי צריך ללמוד מקלינגר.
אשדוד הסתגרו בצורה חכמה אצלם בבית, שמירה כפולה על הברומטרים של מכבי ת"א (ראדי,זהבי) ובלם שלוקח אישית ומוציא את המיץ ליצחקי/פריצה.
אם אני מבין נכון, מונאס דאבור צפוי לפתוח לצד יצחקי/פריצה, כך שבאופן טבעי רוב תשומת הלב והמרקינג ההגנתי צריך להיות על פריצה או יצחקי. סוארס,לטיפולך.
המערך שהייתי עולה איתו:
אג'ידה
ביטון, אלגרבלי,מרקוביץ',דודזאדה
אראל,סוארס,ז'ינו
נאסר,ברדה
דובב/פלט
במערך הזה אני מדגיש שסוארס אמנם מתופקד כקשר אחורי אבל מרבית ההתעסקות שלו תהיה עזרה להגנה.
שם המשחק הוא ריכוז,ריכוז ועוד פעם ריכוז.
נכון שב"ש משחקת בבית ונכון שאנחנו על פניו באים מעמדת צמרת אבל כדי להתמודד עם מכבי צריך ללמוד מקלינגר.
אשדוד הסתגרו בצורה חכמה אצלם בבית, שמירה כפולה על הברומטרים של מכבי ת"א (ראדי,זהבי) ובלם שלוקח אישית ומוציא את המיץ ליצחקי/פריצה.
אם אני מבין נכון, מונאס דאבור צפוי לפתוח לצד יצחקי/פריצה, כך שבאופן טבעי רוב תשומת הלב והמרקינג ההגנתי צריך להיות על פריצה או יצחקי. סוארס,לטיפולך.
המערך שהייתי עולה איתו:
אג'ידה
ביטון, אלגרבלי,מרקוביץ',דודזאדה
אראל,סוארס,ז'ינו
נאסר,ברדה
דובב/פלט
במערך הזה אני מדגיש שסוארס אמנם מתופקד כקשר אחורי אבל מרבית ההתעסקות שלו תהיה עזרה להגנה.
שם המשחק הוא ריכוז,ריכוז ועוד פעם ריכוז.
- סתיו רווח!.!
- Title: למסגרת במספרת הללויה!
- יצירת קשר:
Re: דיון ההרכבים והטקטיקות :: הפינה והניתוח שלכם!
בנתיים ההרכב שהבאתי הוביל אותנו למקום השני חחח
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל 
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה
באר שבע גם בטוב אווו אווו
באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה

באר שבע גם בטוב אווו אווו

באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: דיון ההרכבים והטקטיקות :: הפינה והניתוח שלכם!
חוץ מהעובדה שפרדה לא הגיע וגם לא זר אלא נסאר נמצא שםסתיו רווח!.! כתב: בנתיים ההרכב שהבאתי הוביל אותנו למקום השני חחח

והנה ההרכב שאני רשמתי דף קודם לכן:
אג'ידה
אילוז, סוארס, פאיוביץ', דוידזאדה
בוזגלו, אראל, זר חדש, נסאר/פלצ'וק
ברדה גבא/סוויסה

הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
Re: דיון ההרכבים והטקטיקות :: ההשערות של כולם היו שגויות..
אף אחד לא צדק, גם אלו שהיו קרובים טעו בשחקן או שתיים(וכל שחקן בקבוצה הוא משמעותי...)
דג'אני בנתיים איכזב וז'ינו תפס את מקומו, אילוז השתכם(שאף אחד לא חזה)
אף אחד לא ציפה שלגבאי תהיה בצורת עצומה ועכשיו הוא לאט לאט חוזר לכושר
סוויסה כמחליף עושה את שלו, פלצ'וק בגדר נעלם בגלל חוסר קרדיט של אלישע
נאסר סגן מלך השערים לברדה שעולה על כל הציפיות
בוזגלו גם כן מוביל פה
הדעות על סוארס היו חלוקות וסוארס הוכיח כשהוא במצב רוח טוב(שציינו באשכול זה בדפים הראשונים) הוא משחק מצוין והוא הדומיננטי בהגנה
מרקוביץ ופאויביץ בנתיים נלחמים על מקום בהרכב
דוידזאדה יום אסל יום באסל, צריך להיות יותר יציב..
אג'ידה מעולה עד כה
דג'אני בנתיים איכזב וז'ינו תפס את מקומו, אילוז השתכם(שאף אחד לא חזה)
אף אחד לא ציפה שלגבאי תהיה בצורת עצומה ועכשיו הוא לאט לאט חוזר לכושר
סוויסה כמחליף עושה את שלו, פלצ'וק בגדר נעלם בגלל חוסר קרדיט של אלישע
נאסר סגן מלך השערים לברדה שעולה על כל הציפיות
בוזגלו גם כן מוביל פה
הדעות על סוארס היו חלוקות וסוארס הוכיח כשהוא במצב רוח טוב(שציינו באשכול זה בדפים הראשונים) הוא משחק מצוין והוא הדומיננטי בהגנה
מרקוביץ ופאויביץ בנתיים נלחמים על מקום בהרכב
דוידזאדה יום אסל יום באסל, צריך להיות יותר יציב..
אג'ידה מעולה עד כה
Re: דיון ההרכבים והטקטיקות :: האם באמת צריך חיזוק לינואר ?
אני חושב שהמצב שלנו כרגע בקישור לא אופטימלי...לא נותרו הרבה קבוצות בעולם שמשחקות עם 2 קשרים נטו....חייב משהו מעבר שיקשר בין ההגנה לקישור ובין הקישור להתקפה.
הפרדוקס בהרכב שלנו הוא שברדה הוא בעצם הבעיה פה,
עכשיו, כמובן שבעיה תכלס הוא ממש ממש לא, פשוט העובדה שעל המגרש הוא בעצם קיבל רישיון מאלישע לתפקד בתפקיד חופשי ואין לו תפקיד מוגדר שישאיר אותו באותו אזור.
הבעיה שזה יוצר זה שהוא בעצם תופס מקום של קשר קדמי, פליימיקר אם תרצו, שיהוה את הצלע היצירתית שתקשר בין ההתקפה לקישור בצורה טובה ותפתח הגנות קשות, שלפי דעתי אנו זקוקים לו נואשות כי קישור שמורכב מ2 מתוך: אראל, זינו ודג'אני בחיים לא יהיה מספיק יצירתי לא משנה מה.
עכשיו יש כמה דברים שאפשר לעשות בנושא,
1. אפשר באמת לא להתחזק ולהמשיך במצב הנוכחי, הבעיה היא ששוב לפעמים יהיו משחקים כמו נגד רמה"ש שלא יילך כי פשוט לא יהיה לנו מרכז שדה ולא נצליח להשתלט על המשחק וליצור הזדמנויות.
2. לא להתחזק אך להודיע לברדה שהוא הקשר ההתקפי, הוא החוליה המקשרת ולהגביל את הרישיון שלו להסתובב איפה שבא לו ברחבי המגרש, הבעיה היא שאנחנו מפסידים את כל העבודת קודש שהוא עושה בתפקיד הנוכחי שלו עם כמות הריצה והאנרגיה המטורפת שהוא משקיע שהוא מכסה כל אזור במגרש כשצריך.
3. וזו האופציה שאני חושב ששוה לנסות, למרות שהיא לא נוסתה מעולם במדינתו, זה האופציה לעלות במערך 3-5-2 שכזה:
--------------------------אגידה-----------------------
-------------מרקוביץ-------סוארז-------פאיוביץ-----------
דוידזאדה---------------------------------------אילוז/נאסר
-------------------דגאני-------לוטם\אראל---------------
---------------------קשר התקפי\בוזגלו------------------
-------------------ברדה------גבאי\בוזגלו\פלט------------
במערך הזה התפקיד של דוידזאדה והמגן הימני הוא להיות הקיצוניים שלנו ולתת לקבוצה אופציות רחבות בהתקפה, כאשר שלושת הבלמים והקשר האחורי מחפים על העליות שלהם.
זה יאפשר לנו מרכז שדה דומיננטי שייתן לנו את היכולת תמיד לשלוט במשחק ובנוסף יאפשר דו קיום גם לברדה וגם לקשר התקפי וחלוץ נוספים בהרכב.
עכשיו, כמובן שבעיה תכלס הוא ממש ממש לא, פשוט העובדה שעל המגרש הוא בעצם קיבל רישיון מאלישע לתפקד בתפקיד חופשי ואין לו תפקיד מוגדר שישאיר אותו באותו אזור.
הבעיה שזה יוצר זה שהוא בעצם תופס מקום של קשר קדמי, פליימיקר אם תרצו, שיהוה את הצלע היצירתית שתקשר בין ההתקפה לקישור בצורה טובה ותפתח הגנות קשות, שלפי דעתי אנו זקוקים לו נואשות כי קישור שמורכב מ2 מתוך: אראל, זינו ודג'אני בחיים לא יהיה מספיק יצירתי לא משנה מה.
1. אפשר באמת לא להתחזק ולהמשיך במצב הנוכחי, הבעיה היא ששוב לפעמים יהיו משחקים כמו נגד רמה"ש שלא יילך כי פשוט לא יהיה לנו מרכז שדה ולא נצליח להשתלט על המשחק וליצור הזדמנויות.
2. לא להתחזק אך להודיע לברדה שהוא הקשר ההתקפי, הוא החוליה המקשרת ולהגביל את הרישיון שלו להסתובב איפה שבא לו ברחבי המגרש, הבעיה היא שאנחנו מפסידים את כל העבודת קודש שהוא עושה בתפקיד הנוכחי שלו עם כמות הריצה והאנרגיה המטורפת שהוא משקיע שהוא מכסה כל אזור במגרש כשצריך.
3. וזו האופציה שאני חושב ששוה לנסות, למרות שהיא לא נוסתה מעולם במדינתו, זה האופציה לעלות במערך 3-5-2 שכזה:
במערך הזה התפקיד של דוידזאדה והמגן הימני הוא להיות הקיצוניים שלנו ולתת לקבוצה אופציות רחבות בהתקפה, כאשר שלושת הבלמים והקשר האחורי מחפים על העליות שלהם.
זה יאפשר לנו מרכז שדה דומיננטי שייתן לנו את היכולת תמיד לשלוט במשחק ובנוסף יאפשר דו קיום גם לברדה וגם לקשר התקפי וחלוץ נוספים בהרכב.
כמישהו שמתמצא בהרכב הזה, וב3-5-2 המאוד פופולרי באיטליהnir767676 כתב:אני חושב שהמצב שלנו כרגע בקישור לא אופטימלי...לא נותרו הרבה קבוצות בעולם שמשחקות עם 2 קשרים נטו....חייב משהו מעבר שיקשר בין ההגנה לקישור ובין הקישור להתקפה.
זה לא יכול לעבוד אצלנו...
1. חשוף מאוד למתפרצות-כל חטיפת כדור של יריב במרכז המגרש מובילה ל3-3(בהנחה שכל קבוצה משחקת ב3 למעלה)
2. המשחק שלך יהיה שבלוני כאשר האגפים והמרווחים העצומים שם לא ינוצלו כמו שהם מנוצלים מצוין עכשיו.(קח לדוגמא את מכבי שמשתמשת בהרכב דומה, רק שבמקום קשר התקפי-יהיה קשר אחורי מנהל משחק, הרבה משחקים לדוגמא מולנו לא היה להם אגפים והגולים שלהם באו אך ורק מהאמצע)
3. להשאיר אגף שלם לדוידזאדה/כל כנף אחר שלנו יהיה רצח לאור יום, מספיק סגירה כפולה והלך משחק האגפים.
4. המתפרצות שלך לא יהיו אפקטביות, ורוב המשחק שלך יהיה בנוי על הנעת כדור מצד לצד-יכול לתסכל ברמות את האוהדים שלנו. זה במקרה שנשתמש בקשר אחורי, אם נשתמש בקשר התקפי-לא תהיה שליטה בכדור.
5. רוב המשחק שלנו יהיה בנוי על כושר גופני ולחץ גופני, שלאור מה שיש לנו כרגע לא יכול להחזיק. אפילו מכבי ת"א הגדולה שבנויה על משחק לחץ הכי גבוה שיש בליגה מתעייפת אחרי 20 דקות כי אי אפשר להחזיק ככה, ונגד קבוצות שיתגוננו היטב-זה לא יספק את העבודה.
מה שכן, הפרדוקס בא מברדה רק כאשר מוצב עם פלט- כי אז ברדה הוא החלוץ ה2 והחופשי.
כשברדה מוצב עם גבאי(שבעצם רק עושה תנועה, לא תורם להנעת כדור) ברדה אמור להיות גם החלוץ היצירתי וגם המטרה, לכן יש פה בעיה.
בכל מקרה, בוזגלו התחיל להתאקלם, ורואים שיש לו הבדל גדול מתחילת השנה שהיה מנסה לרוץ לאורך האגף ולהרים, כעת בוזגלו חותך מלא פנימה ועושה תנועה למרכז שם הוא יותר מסוכן(וכמובן מפנה מקום לאילוז שלפעמים יוצר בעיות גדולות מאוד בהגנות היריב).
לדעתי, פלט חייב לפתוח במשחקים נגד קבוצות קטנות(שלפחות יתחיל להכנס לעניינים משם), שהם מתגוננות עמוק בחצי שלהם, ושם צריכים נוכחות ברחבה+ עוד מישהו שיכול לקבל כדורים ארוכים(אם זה ברגל או בראש) עם הגב לשער כדי לעזור להניע את הכדור.
לאחרונה, פלט עשה את זה מעולה ומה שהיה חסר לו כדי להיות חלוץ במשחק מעולה הוא השער-רואים שיש לו קילר אינסטינקט אבל חסר הביטחון.
דעתך?

בנוגע לנק' הראשונה, זה לא מדוייק אם מתרגלים נכון את ההרכב, מכיוון שאחד הקשרים האחוריים אמור לחזור אחורה ולתפקד כבלם\הורס התקפה ואז יש לך מספיק שחקנים בהגנה, וחוצמזה, כאשר אתה משחק מול קבוצה כמו רמה"ש שבאה להתבצר אתה חייב לסכן את ההגנה על מנת לעלות במערך התקפי מספיק להבקיע גולים, למרות סכנת המתפרצות, אחרת, הסיכוי שלך להבקיע, ובכך לנצח, קטן משמעותית ואז מה עשית בזה שלא ספגת?
בנוגע לשאר הנק' אתה צודק, המערך לא הכי מתאים לנו מכיוון שהוא נשען הרבה מאוד על כושר גופני והוא לא בדיוק מתאים לסגל שלנו כאשר אין כ"כ מקום לנסאר ובוזגלו במערך הזה.
הבעיה היא שוב מה עושים, לא יעזור כלום, כיום צריך קישור חזק אחרת כל המשחק שלך מתפספס.
אני זוכר משחק אחרון איזשהו רגע שמישהו ביציע זרק הערה על מרכז שדה והוא צדק 100%....ההערה הייתה שאין אף אחד ברדיוס של לפחות 30 מטר מהעיגול אמצע....כל המרכז מגרש היה מורכב משחקנים של פ"ת וזה היה טעות טקטית גדולה....אי אפשר לפי דעתי להתקדם הלאה לתוצאות טובות באופן עקבי עם קישור דל שמורכב משתי שחקנים, חייב את הקשר הקדמי שיקשר בין הקישור להתקפה.
השאלה היא מה אתה מציע לעשות? אולי ברדה חלוץ בודד וקשר קדמי מאחוריו כאשר נאסר ובוזגלו מקבלים הוראה לחתוך פנימה ל16 בכל הזדמנות?
בנוגע לשאר הנק' אתה צודק, המערך לא הכי מתאים לנו מכיוון שהוא נשען הרבה מאוד על כושר גופני והוא לא בדיוק מתאים לסגל שלנו כאשר אין כ"כ מקום לנסאר ובוזגלו במערך הזה.
הבעיה היא שוב מה עושים, לא יעזור כלום, כיום צריך קישור חזק אחרת כל המשחק שלך מתפספס.
אני זוכר משחק אחרון איזשהו רגע שמישהו ביציע זרק הערה על מרכז שדה והוא צדק 100%....ההערה הייתה שאין אף אחד ברדיוס של לפחות 30 מטר מהעיגול אמצע....כל המרכז מגרש היה מורכב משחקנים של פ"ת וזה היה טעות טקטית גדולה....אי אפשר לפי דעתי להתקדם הלאה לתוצאות טובות באופן עקבי עם קישור דל שמורכב משתי שחקנים, חייב את הקשר הקדמי שיקשר בין הקישור להתקפה.
השאלה היא מה אתה מציע לעשות? אולי ברדה חלוץ בודד וקשר קדמי מאחוריו כאשר נאסר ובוזגלו מקבלים הוראה לחתוך פנימה ל16 בכל הזדמנות?
אם לא יביאו פליימקר, ברדה ישחק את המנהל משחק וגבאי/סוויסה/פלט ישחק את החלוץ 9.nir767676 כתב:בנוגע לנק' הראשונה, זה לא מדוייק אם מתרגלים נכון את ההרכב, מכיוון שאחד הקשרים האחוריים אמור לחזור אחורה ולתפקד כבלם\הורס התקפה ואז יש לך מספיק שחקנים בהגנה, וחוצמזה, כאשר אתה משחק מול קבוצה כמו רמה"ש שבאה להתבצר אתה חייב לסכן את ההגנה על מנת לעלות במערך התקפי מספיק להבקיע גולים, למרות סכנת המתפרצות, אחרת, הסיכוי שלך להבקיע, ובכך לנצח, קטן משמעותית ואז מה עשית בזה שלא ספגת?
אותי לימדו שמשהו שעובד טוב לא מחליפים, בנתיים ההרכב רץ טוב מאוד צריך לתת לו להמשיך.
המערך שלנו הוא אולי 4-4-2, או 4-4-1-1 , בכל מקרה לא הבנתי את המערך שלנו עד היום .
אבל במגרש המערך שלנו נראה נוראי. הקשר האחוריים בורחים לצדדים ומשחקים באותו קו עם המגנים והקיצוניים.
וזה יוצר מצב שאנחנו בקושי מוסירם לעומק. אף אחד לא חודר באמצע הקישור של היריב, אף אחד לא מתהלך שם. כאילו השחקנים מחפשים בכוונה להסתבך.
מה שאנחנו צריכים זה קשר אחורי אחד שמחפה, קשר רכזי שמנווט, וברדה בוזגלו נאסר וגבאי, שנעים באמצע ולצדדים נון סטופ.
שיהיו אפשרויות מסירה. כל זה קורה כמובן בזמן שהמגנים מצטרפים והבלמים דוחפים את קו ההגנה למעלה, שאתה מכווץ את המערך השחקנים הרבה יותר קרובים, הקבוצה השנייה תתפס בנבדל, או מה שסביר יותר שיקרה- תאבד את הכדור. אנחנו פחות צריכים פליימקר, כי יש לנו שחקנים שיודעים למסור ולנוע, פשוט צריך לקיים קטריונים פשוטים של הנעת כדור בסיסית. שהשחקנים שלנו ידעו את זה, יהיה אפשר לשפר את זה.
אבל במגרש המערך שלנו נראה נוראי. הקשר האחוריים בורחים לצדדים ומשחקים באותו קו עם המגנים והקיצוניים.
וזה יוצר מצב שאנחנו בקושי מוסירם לעומק. אף אחד לא חודר באמצע הקישור של היריב, אף אחד לא מתהלך שם. כאילו השחקנים מחפשים בכוונה להסתבך.
מה שאנחנו צריכים זה קשר אחורי אחד שמחפה, קשר רכזי שמנווט, וברדה בוזגלו נאסר וגבאי, שנעים באמצע ולצדדים נון סטופ.
שיהיו אפשרויות מסירה. כל זה קורה כמובן בזמן שהמגנים מצטרפים והבלמים דוחפים את קו ההגנה למעלה, שאתה מכווץ את המערך השחקנים הרבה יותר קרובים, הקבוצה השנייה תתפס בנבדל, או מה שסביר יותר שיקרה- תאבד את הכדור. אנחנו פחות צריכים פליימקר, כי יש לנו שחקנים שיודעים למסור ולנוע, פשוט צריך לקיים קטריונים פשוטים של הנעת כדור בסיסית. שהשחקנים שלנו ידעו את זה, יהיה אפשר לשפר את זה.
אממ דג'אני אממ .. המנהל משחק הכי טוב שלנו בקבוצה אין מה לעשות , פתח תעונה לא טובzivmay כתב:המערך שלנו הוא אולי 4-4-2, או 4-4-1-1 , בכל מקרה לא הבנתי את המערך שלנו עד היום .
אבל במשחק מול פ"ת ראינו איזה הבדל שהוא משחק בהנעת כדור ובסדר על המגרש , ובכמוית עומק ( שתי הגולים ה2-0 , וה3-0) התחילו ממסירות של קובי.