לוטם ז׳ינו.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
gate5

לוטם ז׳ינו.

שליחה על ידי gate5 »

ללא ספק לפי 2 המשחקים האחרונים - שווה הרכב. הבעיה תהיה כשדג׳אני יחזור - לוטם יירד לספסל וכל ההתקדמות שלו תקטע. אלישע חייב להמשיך להאמין בו. מעבר ליכולת .. הוא גרזן. הוא נותן מעצמו 1000 אחוז. בקיצור.. לוטם חייב להמשיך בהרכב. גם אם זה על חשבון אראל/דג׳אני.

זה שי !

Re: לוטם ז׳ינו.

שליחה על ידי זה שי ! »

אתמול היה לו משחק בהחלט טוב אני עדיין לא יודע דאגני לדעתי עוד לא הגיע העונה אבל אני עדיין מאמין בשחקן הזה שום התקדמות לא תעצור טוב שיש לנו ספסל ומחליפים טובים ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

על פי ספורט 5 דג'אני ייעדר מהמשחק מול סכנין, זינו חייב להמשיך לנצל את זה והפעם להראות גם שהוא יודע לשחק לאורך ולארק לרוחב ואז יהיה לאלישע כאב ראש חיובי...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

לא יודע איך לאכול את ההופעה שלו אתמול. לא שמתי לב אליו בכלל במשחק ואני לא יודע אם זה טוב או רע

E26

שליחה על ידי E26 »

yedidel כתב:לא יודע איך לאכול את ההופעה שלו אתמול. לא שמתי לב אליו בכלל במשחק ואני לא יודע אם זה טוב או רע
הוצאת לי את המילים מהפה.
מצפה ממנו לקפיצת מדרגה, זה עדיין לא קורה.

לצערי, לפחות ככה אני חושב, שאם הוא לא היה שחקן בית ממזמן הוא לא היה נשאר בקבוצה וכולם היו אומרים כמה שהוא בינוני.
למזלו העבודה שהוא יליד סורוקה משחקת לטובתו. אני כמו עוד רבים רוצים שלא זו תהיה הסיבה שהוא במועדון.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

ONmyOWN כתב: הוצאת לי את המילים מהפה.
מצפה ממנו לקפיצת מדרגה, זה עדיין לא קורה.

לצערי, לפחות ככה אני חושב, שאם הוא לא היה שחקן בית ממזמן הוא לא היה נשאר בקבוצה וכולם היו אומרים כמה שהוא בינוני.
למזלו העבודה שהוא יליד סורוקה משחקת לטובתו. אני כמו עוד רבים רוצים שלא זו תהיה הסיבה שהוא במועדון.
תראה, התפקיד של קשר אחורי הוא תפקיד כזה שאם לא שמת לב אליו כל המשחק יש מצב שזה בגלל שהוא היה שקט וטוב. בגלל זה אני לא כל כך יודע לנתח את ההופעה שלו אתמול.
בהתקפה בכל מקרה לא ממש הורגש

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

הרבה אנשים פה מיהרו לשבח אותו אחרי המשחק אתמול. לא יודע מה אתכם, אני לא ראיתי שום דבר חדש שצריך להתלהב
ממנו. הופעה סבירה של לוטם בסך הכל, אני מצפה ממנו להרבה יותר. צדק מי שאמר מעליי שאנשים לא אובייקטיביים לגביו.
כישרון יש, השפעה על המשחק הרבה פחות. כדי לתפוס מקום של קבע בהרכב יהיה חייב להיות הרבה יותר משמעותי נגד סכנין.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

הוא מקבל פריבילגיה בגלל היותו שחקן בית - ובצדק!
ככה צריך להתייחס לשחקני בית. אם שחקני רכש לא יותר טובים ממנו, אז אני מעדיף אותו.

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

אני חושב שאתם טועים, כשאתה משחק מול קישור כמו של מכבי אתה מתעסק ב90% מהזמן בסיכול התקפות והתגוננות.
זינו עשה את זה מצויין, לא רואה איך אלברמן ששיחק באותה עמדה היה טוב יותר.
מה שכן אחד מהקשרים האחוריים או זינו או אראל חייבים לשחק כמו שראדי משחק, לא מפסיק לצאת/ להוציא התקפות וזה נותן למכבי יתרון משמעותי( הגול השני שלהם מלחץ של ראדי כאילו שהוא חלוץ).
זה נה שהופך את הקישור שלהם לטוב יותר על פני שאר הקבוצות.
תמונה

שלח תגובה